2011 Ekim Anneleri

ben kaptım iznimi
diğer arkadaşım 11 yıllık personel ben 3 yıllık ama ona vermedi yani 5 gün verdi sanırım hamileliğin bana verdiği yetkiyle bu izni kopardım 16 gün izinliyim
(tabii bir aksilik olmazsa)

site editörüne mail atıosun oda senin kayıtlı mail adresine dönüş yapıo cnm

Merhaba kızlar.... Bende uyuyamayanlar kervanındayım. Ama napalım yinede çok şükür iyiyiz. Derdimiz tek bu olsun. Bu hafta kontrolümüz vardı, ama eşim şehir dışına çıkacak, gelemeyecekti. Haftasonundan beri duygu sömürüsü yapıyordu erteleteyim diye randevuyu, kıyamadım ona bir hafta sonraya ertelettim ama nasıl dayanacağım bakalım.

Geçmiş olsun Şeymacığım, acil şifalar.

hanzade çokk geçmiş olsunn.umarım bu tür korkuları tekrar yasamazsın.rabbim hepimize sağlık versin.hayırlısıyla 9 ayı tamamlamamızı nasip eylesinn...

kıslar bişey sorcam bu şeker yüklemesi vs den sonra, bu aylardan sonra yaptırcağımız başka tahlil vs var mı, maliyetli olan hani şu detaylı ultrason yaptık ya 300-400 tl falan.onun giibiiii

kızlar napıyosunuz ben geldim bir yoğunum 3 gündür annemler geldi oraya buraya gittik çok gezdik..çok yoruldum eşimde cuma izne çıkıcak bakalım nerelere gidicez hamilelikde gezmek zor oluyor ya canım çıkıyor sıcak bide..oğluma park yatak alıcaz bizde napalım yerimiz yokbenimde canım kalıyor ne güzel odalar alıyorsunuz malesef odam yok..kaliteli uygun park yatak bide bebek arabası araştırıyorum bu aralar bakalım..

kıslar bişey sorcam bu şeker yüklemesi vs den sonra, bu aylardan sonra yaptırcağımız başka tahlil vs var mı, maliyetli olan hani şu detaylı ultrason yaptık ya 300-400 tl falan.onun giibiiii

şeker yüklemesiyle bütün testlerin bitiyor artık doğumda vereceğin parayı düşünebilirsin

kızlarrr çok sıcak yanıyorum sanırım. Leyna senmiydin geçen eteği havalandıran bende aynısını yapıyorum şuan ama fayda etmiyor.:44:

Selam kızlar.. umarım herkes iyidir.. ben hareketli ve uykusuz bir haftasonu geçirdim.. bugün de dükkanımı açmadım başım zonkluyor..
bebek odaları konuşulmuş yine :) hepiniz gönlünüzde olanını alırsınız inşallah.. kuzucuklar da güzel rüyalı oyunlu günler geçirir inş.

canom sana lafım yok bacım.. içinde doğmamış bir star potansiyeli görüyorum

canım yazamadan edemedim :) karışır gibi olmasın...
derim ki taşınacak bile olursan yeni bitmiş binaya kışın kesinlikle taşınma.. abonelikti doğalgazdı oydu buydu.. yetişkin insan perişan oluyor yeni dairede bebekler için de pek sağlıklı olacağını sanmıyorum
yeni bitmiş bina yaş olur ... kombiyi sürekli açık tutsan bile daire kurumaz bu sefer havasızlıktan duvarlar rutubet yapar.. çillenir.. (yaşanmış tecrube)
sonracıma hemen alt kata üst kata taşınacaklar mı.. taşınamazsa kimse ısınması da ayrı bir dert.. eğer öyle bir durumun olursa nisan mayıstan sonra taşın derim arkadaşım..

Kızlar 3 gündür giremedim cosmus yine forum okuyabilene bravo :) ankara ekibine sesleniyorum yardımcım izne cıktı.evinin temizligine gelen bayandan memnun olan arkdaslar baana yardımcı olunn (yalnız biraz fazla incelerim fazla titizim yanii

şeker yüklemesiyle bütün testlerin bitiyor artık doğumda vereceğin parayı düşünebilirsin

valla onu düşünmek bile istemıomm çok paraa..bide son aylarda sanırım 15 günde1 gidliyor doktora..bnm muayene 130 Tl.yandım yaaaa,, odası şusu busu düşünme dıo eşim ama o nasıl düşünüp altından kalkcak bılmıommm

hanzadecimmm geçmişe okuyamadım ama 1 sorun mu var?? herne olduysa çok geçmiş olsun cnmm.allaha emanet olsun kıscenlee...

Sağol canım iyiyim şimdi kızçemde iyi hamdolsun :) sizde Allaha emanet olun çok dikkat edin kendinize...

ben kaptım iznimi
diğer arkadaşım 11 yıllık personel ben 3 yıllık ama ona vermedi yani 5 gün verdi sanırım hamileliğin bana verdiği yetkiyle bu izni kopardım 16 gün izinliyim

Vay vay vay sen 11 yıllık kıdemli elemanı es geç, neyse hayırlısı senin çıkmanmış demek ki :)))))

hanzade çokk geçmiş olsunn.umarım bu tür korkuları tekrar yasamazsın.rabbim hepimize sağlık versin.hayırlısıyla 9 ayı tamamlamamızı nasip eylesinn...

Canım çok sağol amin inşalah hiç birimiz yaşamayız sonuna kadar sağ salim gideriz.. :)

Slm ekim annelerinin en güzelleri.
Ce deyip kaçıcam. Amanın işler yine nasıl çoğaldı anlatamam. Sabah masama oturur oturmaz işe başladım daha da bitmedi. Öhhh dedim, yiter gari namaza gidiyom ben didim. Ama gitmeden önce kızlara bi slm vereyim öyle gideyim dedim.
Umarım herkes iyidir.
Biz iyiyiz hamdolsun. Yoğun ve güzel bi haftasonu geçirdik.
Herkesleri öpüyoruuuz. İlk fırsatta damlarız.:80:

selam kızlar bıs geldık herkes ıyıdır umarım
ztb ucretmerını soran hatunlar soyle ımıs ucretler vıp oda tutuyosun 250 tlesın annen vs gırebılıyor odana bu oda ozel sancı ve dogum odası tek basına sancını cekıp doguruyorsun sonra ozel oda tutuyorsun malum devletlerde normalde yanınd kımse kalmıo ama bunda kalabılıyo ozel odada kalıyosun oda 250 yanı dılersenız genel sancı odasında sancı cekıp dogum yapıpı sadece ozel odada tutabılırsınız sezeryan olucaklar ıcın tabı vıp sancı dogum odası yok amelyat hanede dogurup sonra ozel oda tutuyorsunuz fıyatları netten okudum belkı guvenceye gore degısebılır cok memenun vıp de dogum yapanlar ılgıden alakadan arıca ztb de dogumada es gırebılıyomus oyle yazıyo netten bakarken buldum bu bılgılerı :)
bugunde alısverıse cıkıcaz yıne eksıklerı tamamlayalım evın eksıgı hıc bıtmıor oglumun cok eksıgı yok ama :) esım cumartesıde nobetcıydı bugunde nobetcı annemlerle gezıcem bende hava cok sıcak butun kece vantılatoru kapamadım ayak ucumda calıstırdım 5 den sonra cıkıcam dısarı gezılcek gıbı deıl dısarı

ben kaptım iznimi

Ayyyy ne güseeeel. Ne zaman çıkıyon izne Leyna? Bizim yerimize de gez, toz, eğlen. Doğum İznine ne zaman çıkıyordun inşallah?

kısceler aklınızda bulunsun son zamanlar 15 de bır haftada 1 gıdebılırsınız muayne ucretı artı nts ucretı oduyorsunuz soyle yapıcaksınız 15 gun tam dolmadan gıdıceksınız yanı cuma mı gıttınız obur hafta 2 hafta sonra carsamba persembe gıdıceksınız ozaman 2. ucret odenmıyor konturol olarak gecıyor 15 gun dolmadan 2. ucret verılmıyor guvencelı olsanızda guvencenız olmasada :) bu arada ntsyı bılmeyenler vardır son zamanlarda doktora muayne olmadan once bı odaya gıdıyorsunuz yataga yatıyorsunuz karnınıza bı alet baglanıyor 20 dk fılan bebegın kalp atıslarını rıtmını yazıyor ekg gıbı yanı onunla muayne oluyosunuz

Tam takip edemedim iş arasında, canom doktora gidiyor heralde ayrıntılısı umarım sorunsuz geçer çok güzel haberlerle gelir..

Leyna, usluem ( başka varmıydı? kontrol olan atladımsa affola) siz doktora gitmişsiniz maşallah bebeklerinize leyna senin ki tosun olcak sanırım haftana göre kilosunun maşallahı var kuzunun :)

Aytencim sıkma canını çoğu bitmiş ne güzel kendi evine geçiceksin bebeğinde yeni evine gelicek bunu düşün mutlu ol :)

Sümeyye geçmiş olsun cnm kasık fıtığı teklikeli bir şey değil , korkma gereken neyse yaparlar.. Sezeryan olursun çözümü var çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…