Anlaşılan haftaya dökülerek başladık heyifsiz moralsiz yorgun, hemen akşam olur diyelim o zaman.. Leynacım hanginiz için hayırlıysa izni o kapar umarım :), eda haklısın kuzum bu sıcakta o yolar otobüs minibüsle çekilmez bide laptop taşıma, karnın büyüdükçe ağırlaştın tabi... Edutçum yorma kendini az az yap yada iyi hissettiğinde yap, valla iyiyiz diye coşuyoruz bizim bol bol istirahat etmemiz lazım, evde oturan değil çalışan kadınlarız en nihayetinde evdeki vaktimizi istirahatle geçirmemiz lazım.. Artık öyle yapıcam...
Kızlar şimdi farkettim. Benim nickim perolidya olarak kalmış. Foruma üye olduğumda bebeğimin cinsiyeti belli değildi. Tek hayalim kız olmasıydı ve adını lidya koymaktı. Kendi adımla birleşince perolidya koymustum. Ama simdi iki erkek bekleyen bir anne olarak bu nicki beğenmiyorum. Nasıl değiştircem şimdi bunu . Bilen varmı yardım etse bana?????
ya kızlar moralim çok bozuk sol kasığımda bi şişlik vardı cuma günü dr kontrolümde kasık fıtığı olabileceğini genel cerraha görünmem gerektiğini söyledbugün yine şişlik vardı ve kasığım çok ağrıdı galiba kasık fıtığı bu yarın gidicem dr inşallah önemli bişey değildir öyleyse normal doğum yapamazmışım.
kıslar bişey sorcam bu şeker yüklemesi vs den sonra, bu aylardan sonra yaptırcağımız başka tahlil vs var mı, maliyetli olan hani şu detaylı ultrason yaptık ya 300-400 tl falan.onun giibiiii
tünaydın anneler...
hepiniz böyle mobilyaları düzüyosunuz ben napıcam yaaaaaaaaa
ben şu an oturduğum evden taşınmak istiyodum anlatmıştım bi ara. ama gidecek ev yok
geçenlerde bi ev çıkmış . kayınpederime müşterisi teklif ediyo şu an inşaat ve babam çoook beğenaş miş orayı ve işe yakın 3 km. ama ocakta teslimmiş.
eğer babişkom kabul ederse o evi almayı ve bize derse siz oturabilirsiniz die... dese mi iyi demese mi bilmem :44::44::44:
bizim doğum inş. ekimde olursa 3 ay sonra oluyo. mobilyamı da aldım gelmedi ama eğer taşınacak olursam buraya oda düzmek hiç mantıklı diil . sonuçta boya yapılcak bi kere. ondan sonra halıydı perdeydi .. diğer eve gidersek uymayacaak... eğer ev işi olursa taşınacağımız kesinleşirse mobilyaları bekletcem almıcam . bi park yatak alırız odamıza orda geçinir gideriz 3 ay ...hem zaten aralık başı ocak sonuda sınavlarım olacak...burda rahat rahat çalışıp sınavları atlatıp hem de kendime gelmiş olurum biraz ... ondan sonra da taşınırız mevlüdümüzü yaparız salonda mı nerde yapılcaksa... diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek...
offfffffff offffffffffff...
şeker yüklemesiyle bütün testlerin bitiyor artık doğumda vereceğin parayı düşünebilirsin
nerde bu fetih mobilyacaılar ç.??
hanzadecimmm geçmişe okuyamadım ama 1 sorun mu var?? herne olduysa çok geçmiş olsun cnmm.allaha emanet olsun kıscenlee...
ben kaptım iznimi
diğer arkadaşım 11 yıllık personel ben 3 yıllık ama ona vermedi yani 5 gün verdi sanırım hamileliğin bana verdiği yetkiyle bu izni kopardım 16 gün izinliyim
(tabii bir aksilik olmazsa)
hanzade çokk geçmiş olsunn.umarım bu tür korkuları tekrar yasamazsın.rabbim hepimize sağlık versin.hayırlısıyla 9 ayı tamamlamamızı nasip eylesinn...
ben kaptım iznimi
diğer arkadaşım 11 yıllık personel ben 3 yıllık ama ona vermedi yani 5 gün verdi sanırım hamileliğin bana verdiği yetkiyle bu izni kopardım 16 gün izinliyim
(tabii bir aksilik olmazsa)
valla onu düşünmek bile istemıomm çok paraa..bide son aylarda sanırım 15 günde1 gidliyor doktora..bnm muayene 130 Tl.yandım yaaaa,, odası şusu busu düşünme dıo eşim ama o nasıl düşünüp altından kalkcak bılmıommm
Ayyyy ne güseeeel. Ne zaman çıkıyon izne Leyna? Bizim yerimize de gez, toz, eğlen. Doğum İznine ne zaman çıkıyordun inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?