evet canım bendim ben ahh bende yanıyorum sorma bu yangınımı en güzel buz gibi bir cacık söndürür akşam eve gitmek için dakikaları sayıyorum eteği yellendirmek artık bana da yetmiyorkızlarrr çok sıcak yanıyorum sanırım. Leyna senmiydin geçen eteği havalandıranbende aynısını yapıyorum şuan ama fayda etmiyor.:44:
süper ben de bunun aynısını alıcam geçenlerde ben de paylaşmıştım bu fotoğrafı çok güzel değilmiiii kaça buldun ben ankarada bir yerde sordum 220 idiEki Görüntüle 222667 kızlar bu park yatak nasıl baby2go nun
gezerim bacım hepimizin yerine bu cuma çıkarız inşallah annemlerle beraber gidicez ablamlar orda ev tuttular bizi bekliyorlar tüm aile beraberiz yani inşallah darısı size...Ayyyy ne güseeeel. Ne zaman çıkıyon izne Leyna? Bizim yerimize de gez, toz, eğlen. Doğum İznine ne zaman çıkıyordun inşallah?
Tam takip edemedim iş arasında, canom doktora gidiyor heralde ayrıntılısı umarım sorunsuz geçer çok güzel haberlerle gelir..
Leyna, usluem ( başka varmıydı? kontrol olan atladımsa affola) siz doktora gitmişsiniz maşallah bebeklerinize leyna senin ki tosun olcak sanırım haftana göre kilosunun maşallahı var kuzunun :)
Aytencim sıkma canını çoğu bitmiş ne güzel kendi evine geçiceksin bebeğinde yeni evine gelicek bunu düşün mutlu ol :)
Sümeyye geçmiş olsun cnm kasık fıtığı teklikeli bir şey değil , korkma gereken neyse yaparlar.. Sezeryan olursun çözümü var çok şükür..
Yalugta gidecekti dr.a, kanaması olmuş. Hayırlı haberlerle gelir inşallah. Merak ettim, gelsede yazsa...
Kısslarr normal doğum yapmayı düşünen var mı
selam kızlar geçmişe atlaya atlaya baktım hanzade ile yalugta kanama olmuş galiba ama çok şükür şimdi iyisiniz galiba dimi kızlar?
denizin de çarpıntısı oluyomuş sanırım hepinize geçmiş olsun arkadaşlarım atladığım varsa kusura bakmayın...
bebişlerinizin gramlarını öğrenmişsinizama leynanın oğluşunun maşallahı var yerim ben hepsini yaa..
herkesin keyfi yerindedir umarım..
evet canım bendim ben ahh bende yanıyorum sorma bu yangınımı en güzel buz gibi bir cacık söndürür akşam eve gitmek için dakikaları sayıyorum eteği yellendirmek artık bana da yetmiyor
süper ben de bunun aynısını alıcam geçenlerde ben de paylaşmıştım bu fotoğrafı çok güzel değilmiiii kaça buldun ben ankarada bir yerde sordum 220 id
gezerim bacım hepimizin yerine bu cuma çıkarız inşallah annemlerle beraber gidicez ablamlar orda ev tuttular bizi bekliyorlar tüm aile beraberiz yani inşallah darısı size...
benim doğum ekimin 15 i gibi olduğuna göre ben eylülün son haftası ayrılcam son 3 haftamda evimde olcam inşallah sen ne zaman ayrılcan kesinleştirdinmi?
evet hayatım şimdilik tosuncuk gibi duraklama dönemine girmezse
mrb kızlar hastaneyi aradım doktorum 5 aylığına eğitime gitmişama ben o zamana kadar doğururum dedim çok üzgünüm çok fazla seçenekte yok tam dedim içime sinen bi doktor buldum diye nasip değilmiş sanırm ilk gittiğim doktoruma gidicem ne deyipte gidicem onu bilmiorum :76:
selam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.
günaydın arkadaşlarım :)
usulem gözün aydın böyle güzel bebek haberleri aldıkça sanki kendimin miş gibi seviniyorum maşallah kuzucuğuna
uzun boylularda kilo kendini daha geç gösteriyor sen de çok az almışsın kilo neredeyse aynı gidiyoruz bu istikrarımızın devamını bekliyorum
yalug geçmiş olsun arkadaşım inşallah kanaman mantar gibi bir şeyden dir öyle erken doğum falan olmasın allah korusun
sümeyye sana da geçmiş olsun canım umarım korkulacak bir şey yoktur...
sizin gibisini bulamadım dee :))))))
Sevozy sezeryan yapmayı düşünen varmı diye sorsana kısss, zaten normal olması lazım hahaha:)
Selam kızlar.. umarım herkes iyidir.. ben hareketli ve uykusuz bir haftasonu geçirdim.. bugün de dükkanımı açmadım başım zonkluyor..
bebek odaları konuşulmuş yine :) hepiniz gönlünüzde olanını alırsınız inşallah.. kuzucuklar da güzel rüyalı oyunlu günler geçirir inş.
canom sana lafım yok bacım.. içinde doğmamış bir star potansiyeli görüyorum
canım yazamadan edemedim :) karışır gibi olmasın...
derim ki taşınacak bile olursan yeni bitmiş binaya kışın kesinlikle taşınma.. abonelikti doğalgazdı oydu buydu.. yetişkin insan perişan oluyor yeni dairede bebekler için de pek sağlıklı olacağını sanmıyorum
yeni bitmiş bina yaş olur ... kombiyi sürekli açık tutsan bile daire kurumaz bu sefer havasızlıktan duvarlar rutubet yapar.. çillenir.. (yaşanmış tecrube)
sonracıma hemen alt kata üst kata taşınacaklar mı.. taşınamazsa kimse ısınması da ayrı bir dert.. eğer öyle bir durumun olursa nisan mayıstan sonra taşın derim arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?