2011 Ekim Anneleri

Yalugta gidecekti dr.a, kanaması olmuş. Hayırlı haberlerle gelir inşallah. Merak ettim, gelsede yazsa...

kızlarrr çok sıcak yanıyorum sanırım. Leyna senmiydin geçen eteği havalandıran bende aynısını yapıyorum şuan ama fayda etmiyor.:44:
evet canım bendim ben ahh bende yanıyorum sorma bu yangınımı en güzel buz gibi bir cacık söndürür akşam eve gitmek için dakikaları sayıyorum eteği yellendirmek artık bana da yetmiyor
Eki Görüntüle 222667 kızlar bu park yatak nasıl baby2go nun
süper ben de bunun aynısını alıcam geçenlerde ben de paylaşmıştım bu fotoğrafı çok güzel değilmiiii kaça buldun ben ankarada bir yerde sordum 220 idi
Ayyyy ne güseeeel. Ne zaman çıkıyon izne Leyna? Bizim yerimize de gez, toz, eğlen. Doğum İznine ne zaman çıkıyordun inşallah?
gezerim bacım hepimizin yerine bu cuma çıkarız inşallah annemlerle beraber gidicez ablamlar orda ev tuttular bizi bekliyorlar tüm aile beraberiz yani inşallah darısı size...
benim doğum ekimin 15 i gibi olduğuna göre ben eylülün son haftası ayrılcam son 3 haftamda evimde olcam inşallah sen ne zaman ayrılcan kesinleştirdinmi?

evet hayatım şimdilik tosuncuk gibi duraklama dönemine girmezse

selam kızlar geçmişe atlaya atlaya baktım hanzade ile yalugta kanama olmuş galiba ama çok şükür şimdi iyisiniz galiba dimi kızlar?
denizin de çarpıntısı oluyomuş sanırım hepinize geçmiş olsun arkadaşlarım atladığım varsa kusura bakmayın...
bebişlerinizin gramlarını öğrenmişsiniz ama leynanın oğluşunun maşallahı var yerim ben hepsini yaa..
herkesin keyfi yerindedir umarım..

Çok şükür canım iyiyiz çok şükür, sen nasılsın sende görünmüyorsun bir hayli zamandır..

Kısslarr normal doğum yapmayı düşünen var mı

bende düşünüyorum :26: ama korkuyorum... Hayırlısı inşallah
Bu arada kızlar karnım çok gergin, dün biraz ayaklarımdan üşütmüşüm sanırım, içim gaz dolu, oğlumu hissedemiyorum, pek hareket etmiyor bu aralar yaa :44:

ben internette buldum yatak kargo bedava 170 tl idi galiba bende alıcam

mrb kızlar hastaneyi aradım doktorum 5 aylığına eğitime gitmiş ama ben o zamana kadar doğururum dedim çok üzgünüm çok fazla seçenekte yok tam dedim içime sinen bi doktor buldum diye nasip değilmiş sanırm ilk gittiğim doktoruma gidicem ne deyipte gidicem onu bilmiorum :76:

sizin gibisini bulamadım dee :))))))

cok gecmıs olsun cnm ıns erken dogum rıskı degıldı zamanında gelır kızın

saol cnm ıns bu ıstıkrarla gıderız cnm bu aylarda daha hızlı kılo alınıyormus daha fazla almayız

Kısslarr normal doğum yapmayı düşünen var mı

tabıkı ben :) ılk dogumumda doktorun tum ısrarına ragmen normal dogum yaptım son ana kadar sezeryan ıstedı doktorum yıne normal dogum yapıcam ınsallah

hansadecım gecmıs olsun tam anlamadım o nasıl bı kanama ama mutlaka korkmussunuzdur neysekı ıkınızde ıyısınız rabbım saglık sıhatversın sıze sızı korusun canım

neyse kızlar ben kacar oglus durmuyo anneme gıdıyorum
leynacım ızın olayına sevındım tatlım
hadı bys :80:

sanırım haklısın yaaa... offfffff offffffff ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…