benim bu sabah yine oldu aycam ya, hiç olmazdı düne kadar.canım buün benimde aynı senin söylediğin şekile ritimli bi şekilde attı büyük bi olasılıkla hıçkırık tuttu bebişlerimizi. biraz üzüldüm hıçkırığı geçsin diye gittim su içtim. saçma ama öle yaptım.birazda bebişle konuştum.galiba onu değilde kendimi rahatlatmak içindi.allah bebeklerimizi korusun.
ben ev taşıdım dahan sıcak bi şehire geldim falan diye 2 kilo vermişim baskülüm ayar değiştirmediyse eger..yani toplamda 8-9günaydın arkadaşlarım :)
usulem gözün aydın böyle güzel bebek haberleri aldıkça sanki kendimin miş gibi seviniyorum maşallah kuzucuğuna
uzun boylularda kilo kendini daha geç gösteriyor sen de çok az almışsın kilo neredeyse aynı gidiyoruz bu istikrarımızın devamını bekliyorum
yalug geçmiş olsun arkadaşım inşallah kanaman mantar gibi bir şeyden dir öyle erken doğum falan olmasın allah korusun
sümeyye sana da geçmiş olsun canım umarım korkulacak bir şey yoktur...
Tam takip edemedim iş arasında, canom doktora gidiyor heralde ayrıntılısı umarım sorunsuz geçer çok güzel haberlerle gelir..
Leyna, usluem ( başka varmıydı? kontrol olan atladımsa affola) siz doktora gitmişsiniz maşallah bebeklerinize leyna senin ki tosun olcak sanırım haftana göre kilosunun maşallahı var kuzunun :)
Aytencim sıkma canını çoğu bitmiş ne güzel kendi evine geçiceksin bebeğinde yeni evine gelicek bunu düşün mutlu ol :)
Sümeyye geçmiş olsun cnm kasık fıtığı teklikeli bir şey değil , korkma gereken neyse yaparlar.. Sezeryan olursun çözümü var çok şükür..
ne ki fiyat Şeyma, park yatak mı?ben internette buldum yatak kargo bedava 170 tl idi galiba bende alıcam
Kısslarr normal doğum yapmayı düşünen var mı
ben galiba hafta sonu olacağım....bu arada ilaç felan bizmi buluyoruz hastanede varmı
yok iğneyi doktor yazıyo mor reçeteyle satılıyo buu neyse dur özelden atiim sana maesajjjjj
Sleep Wrap - Classic
bu ürünü görüp duyanınız var mı kıslar, eskiden babannelerimizin kullandığı kuşağa benziyor, hani işe giderken sırtlarına
sararlarmış ya, 50-60 milyon fiyatı kanguru gibi bişey sanırım
nerdeee şekerim,normal yapcam diyince millet manyak msn der gibi bakıooo.devir değişmiş...
slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
bende ceyda düvencinin röportajını okurken denkgledim de baktım netten,Ben biliyorum bunu Ceyda Düvenci baya bir olay olmuştu bu wrap yüzündenKimi çok süper diyor kimi bebek için zararlı diyor internette araştır biraz ekşi sözlükte falan da entryler vardı oradan okumuştum ben de.
1 saate mesai bitiyor bugün güzel çalıştım maşallah bana ve Beyza'maŞansıma annemlere yakın bir şubedeyim öğlen gittim annem tost yaptı bana acıktım ama yineee Akşam Çamlıca'daki mobilyacıla çarşısına gidicem dönerim size geri
Bir de kızlar Havuzlu Han'a giden var mı? Hedefim ramazan girmeden alışverişleri halletmek. Sizce oraya kadar gitmeye değer mi??
canoo.. daha biz 32. haftaya bile girmedik ki neden bu kadar kormkutmuış doktorun seni, o kadar cok sey değişiyor ki 38-40. haftaya kadar. doktorun biraz katı yürekli galiba, kan bulunacaksada şimdiden söyleyip anneyi üzmenin ne anlamı var, sen başka bi doktora da git derim arkdaşım, hem ne öyle ölmek falan, riskli demek ölmek demek değil ki, doktorları biraz ugrastıracak her seye riskli diyebiliylar... telaşlanma hemen ağlayıp da üzme bebğini dediğin gibi...slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?