2011 Ekim Anneleri

benim bu sabah yine oldu aycam ya, hiç olmazdı düne kadar.
bu hafta içi iyi bi doktor arastırıp gidicem doktora, kıpırdıyor falan ama 2 gün üst üste huçkırması bişeylerin ters gittiğini gösteriyor olmasın :18::18:

ben ev taşıdım dahan sıcak bi şehire geldim falan diye 2 kilo vermişim baskülüm ayar değiştirmediyse eger..yani toplamda 8-9
klio almışım.. normaldir dimi 28. hafta için.

teşekkür ederim canım inşallah

Ben biliyorum bunu Ceyda Düvenci baya bir olay olmuştu bu wrap yüzünden Kimi çok süper diyor kimi bebek için zararlı diyor internette araştır biraz ekşi sözlükte falan da entryler vardı oradan okumuştum ben de.

1 saate mesai bitiyor bugün güzel çalıştım maşallah bana ve Beyza'ma Şansıma annemlere yakın bir şubedeyim öğlen gittim annem tost yaptı bana acıktım ama yineee Akşam Çamlıca'daki mobilyacıla çarşısına gidicem dönerim size geri

Bir de kızlar Havuzlu Han'a giden var mı? Hedefim ramazan girmeden alışverişleri halletmek. Sizce oraya kadar gitmeye değer mi??

slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümm doktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasın onu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın

Ben de normal düşünüyorum fakaaat gel gör kii doğum anı gelmeden ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz en iyisi doğum şekli konusunda takıntılı olmamak İnşallah hepimiz olabilecek en zahmetsiz en sağlıklı şekilde doğumlarımızı yapar minik meleklerimize kavuşuruz

Bir şey olmaz Allah ın izniyle normal olmasa sezeryan olur risk falan dediklerine bakma. Hatta bence bunu burada bırakma hemen yarın bir başka doktora da görün bakalım o ne diyecek hemen moralini bozma öyle.

Sakin ol canım, sezeryanda ameliyata girmeden önce ultrasonla bebeğin kordonunun nerede olduğunu görebilirler bu çok basit bir durum, tıpkı amniosentez gibi bakarak alırlar nedir yani seni bu kadar korkutmak anlamadım... Bende iğne kullanıyorum erken doğum gibi bir durumda aynı riskler bendede mevcut :) Korkma Allah büyüktür, oğlunuda görürsün kucağınada alırsın kokusunuda içine çekersin. Boş yere üzme kendini. Amniosentezde bile yapılıyor bu ultrasonla bakılıp iğne sokuluyor bebeğin kordonuna yada bebeğe gelmesin diye, senin doktorun bundan bir habermi acaba?

Hım birde bencede başka doktorada görün doğum öncesi kan hazırlıcaz diye senden para almak istiyor olabilirler.. Ki bence öyle eşi aşağıda olup normal doğum yapan bir sürü sağlıklı anne ve bebek var bak oku ve gör :) Maşallah oğlunda 1 kiloya gelmiş neredeyse annesi..

Son düzenleme:

sakın üzme kendini bu sadece bi ihtimal her doğumda bir sürü ihtimal war doktorlar her ihtiimali söylüyorlar allah esirgesin.herşeyin hayırlısı karamsar olma.içini ferah tut.

Canom dr.un seni epey bir germiş. Ne yani tek sen misin bebeğin eşi aşağıda olan. Boşyere sıkma canını. Hem yukarıda çıkmış eşi. Yukarı çıkmışsa neden olayı bu kadar riskli anlatmışki. Çoğumuz sezeryan olacağız zaten, sen ekstra olarak bir kaç ünite kan bulundurcan o kadar. O da gerekirse tabi. Kendini boşyere üzme arkadaşım. Allah'ın dediği olur.

bende ceyda düvencinin röportajını okurken denkgledim de baktım netten,
kangurular daha iyi gibi sanki değil mi, şıkta durmuyor pek zaten

canoo.. daha biz 32. haftaya bile girmedik ki neden bu kadar kormkutmuış doktorun seni, o kadar cok sey değişiyor ki 38-40. haftaya kadar. doktorun biraz katı yürekli galiba, kan bulunacaksada şimdiden söyleyip anneyi üzmenin ne anlamı var, sen başka bi doktora da git derim arkdaşım, hem ne öyle ölmek falan, riskli demek ölmek demek değil ki, doktorları biraz ugrastıracak her seye riskli diyebiliylar... telaşlanma hemen ağlayıp da üzme bebğini dediğin gibi...

cok kızdım doktoruna yaa.. daha 27. haftadayız biz, hersey değişebilir ne gerek var ki bu korkuyu anneye vermeye, tamam hazırlıklı olmak herseyi, bilmek iyi bişeyde zamanı ve uslübü var bununda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…