Bir şey olmaz Allah ın izniyle normal olmasa sezeryan olur risk falan dediklerine bakma. Hatta bence bunu burada bırakma hemen yarın bir başka doktora da görün bakalım o ne diyecek hemen moralini bozma öyle.
sakın üzme kendini bu sadece bi ihtimal her doğumda bir sürü ihtimal war doktorlar her ihtiimali söylüyorlar allah esirgesin.herşeyin hayırlısı karamsar olma.içini ferah tut.
Canom dr.un seni epey bir germiş. Ne yani tek sen misin bebeğin eşi aşağıda olan. Boşyere sıkma canını. Hem yukarıda çıkmış eşi. Yukarı çıkmışsa neden olayı bu kadar riskli anlatmışki. Çoğumuz sezeryan olacağız zaten, sen ekstra olarak bir kaç ünite kan bulundurcan o kadar. O da gerekirse tabi. Kendini boşyere üzme arkadaşım. Allah'ın dediği olur.
canım dr son dakikaya kadar beklicez eger değişmezse kan bulundurucaz dedi sakin olmamı kanamam olursa beklemeden hastaneye gitmemi söyledi bilmiyorum benmi abartıyorum kolay bişeyde ben ilk kez duydugum içinmi bu kadar agır geldi allahım kolay dogum nasip etsinnSakin ol canım, sezeryanda ameliyata girmeden önce ultrasonla bebeğin kordonunun nerede olduğunu görebilirler bu çok basit bir durum, tıpkı amniosentez gibi bakarak alırlar nedir yani seni bu kadar korkutmak anlamadım... Bende iğne kullanıyorum erken doğum gibi bir durumda aynı riskler bendede mevcut :) Korkma Allah büyüktür, oğlunuda görürsün kucağınada alırsın kokusunuda içine çekersin. Boş yere üzme kendini. Amniosentezde bile yapılıyor bu ultrasonla bakılıp iğne sokuluyor bebeğin kordonuna yada bebeğe gelmesin diye, senin doktorun bundan bir habermi acaba?
Hım birde bencede başka doktorada görün doğum öncesi kan hazırlıcaz diye senden para almak istiyor olabilirler.. Ki bence öyle eşi aşağıda olup normal doğum yapan bir sürü sağlıklı anne ve bebek var bak oku ve gör :) Maşallah oğlunda 1 kiloya gelmiş neredeyse annesi..
Sakin ol canım, sezeryanda ameliyata girmeden önce ultrasonla bebeğin kordonunun nerede olduğunu görebilirler bu çok basit bir durum, tıpkı amniosentez gibi bakarak alırlar nedir yani seni bu kadar korkutmak anlamadım... Bende iğne kullanıyorum erken doğum gibi bir durumda aynı riskler bendede mevcut :) Korkma Allah büyüktür, oğlunuda görürsün kucağınada alırsın kokusunuda içine çekersin. Boş yere üzme kendini. Amniosentezde bile yapılıyor bu ultrasonla bakılıp iğne sokuluyor bebeğin kordonuna yada bebeğe gelmesin diye, senin doktorun bundan bir habermi acaba?
Hım birde bencede başka doktorada görün doğum öncesi kan hazırlıcaz diye senden para almak istiyor olabilirler.. Ki bence öyle eşi aşağıda olup normal doğum yapan bir sürü sağlıklı anne ve bebek var bak oku ve gör :) Maşallah oğlunda 1 kiloya gelmiş neredeyse annesi..
slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
kendine gel bakıyım..normal doğum olamazsa olmasın...senle bebeğinin sağlıklı olunda....sezeryanda da vardır bildikleri ultarsonla kontrol edip öyle keserler
lütfen şimdiden bunları düşünüp kuzunu üzme
slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
canom benımde bebeğimin eşi aşağıda son gıtmemde dr hiç birşey söylemedı yukarda yada aşağıda dıye kı zaten 24. haftaya kadar cıkar demıstı bende o heyecanla falan sormayı unuttum ama o neden sölemedı hayret diğer dr um sıkı takıp yapıcaz sana dedı ona da gıtmedım bır daha 1 ay oldu bana esı aşağıda diyeli detaylıyı yapan dr inşallah atlatıcaz canım biz bebeklerımızı kımselere bırakmayız bız bakıcaz onlara tamam üzülmee herşey yolunda olcak de
ben bir şey yokmuş gibi düşünüyorum gayet iyiyiz ikimizde sende bebğinde iyi olcaksınız hep iyi dr lar ıyı hastane ye dıkkat edıcez ağır falan kesınlıkle kaldırmıcaz
ayy canom oğlun ne güzel poz vermiş öyle annesi maşallah ona
canım bizim eşimiz yukarı çıkmış ama bebişim normal bir yere tutunmamış makata yakın taraflarda sanırsam ve kordon farklı yerdeymiş
sakinleştim ve düşündüm bebegime ben bakıcam sağlıgıma dikkat edicem gerekirse yataktan kalkmıcam yicem içicem yatıcam
böyle davranarak oglumu üzüyorum gerekirse bir kaç hafta erken alıcam kucagıma bebişimi ben büyütücem stres yapmicam
üzülmicem tabi elimden geldiği kadar tepikleriyle ogluşum annem üzülme diyor
Canom bebegin öyle tatli cikmiski resimde masallah :) Agzi burnu hepsi yerinde nasil görünüyo masallah
Iiiiinsallah sagsalim kucagina almak nasip olur...
plasenta previa marginalis diye araştırdım bir arkadaşta aynı şeyi yaşamış sanırsam almış bebegini kucagına sezeryanla
riskleri korkutuyor beni ataköydeki dr da 16. haftada detaylı yaptırdıktan sonra sürekli kanaman varmı diye soruyordu
acaba bundan dolayımı inşallah kanamam olmaz olursa hastanede tedavi olunuyomuş galiba dogumu geciktirmek için ilaç falan
veriliyormuş amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn araştırmıcam işte offf annemi istiyorum yanımda yanlız kala kala düşünür kurarım ben kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?