2011 Ekim Anneleri

Bir şey olmaz Allah ın izniyle normal olmasa sezeryan olur risk falan dediklerine bakma. Hatta bence bunu burada bırakma hemen yarın bir başka doktora da görün bakalım o ne diyecek hemen moralini bozma öyle.

sakın üzme kendini bu sadece bi ihtimal her doğumda bir sürü ihtimal war doktorlar her ihtiimali söylüyorlar allah esirgesin.herşeyin hayırlısı karamsar olma.içini ferah tut.

sagolun kızlarr sakin olmaya çalışıyorum herşey eskisi gibi yasaklı iş güç ilişki herşey yasak umrumda değil artık oglumdan başka hiç birşey allahıma şükür ki sağlıklı herşeyi normal allahım yardım etsin sağ sağlim kucagıma alayım yavrumu insallah doguma yakın herşey düzelir dogumumu gerçekleştiririm canım dr son dakikaya kadar beklicez eger değişmezse kan bulundurucaz dedi sakin olmamı kanamam olursa beklemeden hastaneye gitmemi söyledi bilmiyorum benmi abartıyorum kolay bişeyde ben ilk kez duydugum içinmi bu kadar agır geldi allahım kolay dogum nasip etsinn

Ay Allah'ım bi kordonumu göremeyecekmiş ben anlamadım. Dediğin gibi koca iğneyi sokuyorlar amniyosentezde de bebeğe denk gelmiyor da. Korkutmuş boş yere seni bacım.

kendine gel bakıyım..normal doğum olamazsa olmasın...senle bebeğinin sağlıklı olunda....sezeryanda da vardır bildikleri ultarsonla kontrol edip öyle keserler
lütfen şimdiden bunları düşünüp kuzunu üzme

ben normal yada sezeryanda değilim sağlıkla alayımda kucagıma başka bişey istemiyorum kanamadan gidersem diye endişem bu yüzden ama normal dogum imkansız onu söyledi vajinal de bakıldı kadın normal dogum imkansız görünüyor dedi bunu diyen detaylı ultrasonu yapan kadın sonra kendi druma çıkıp gösterdim oda bana normal dogum ihtimali şuanda yok dr un dediği tam hatırlamıyorum ama techizatlımı dedi tıbbi bişeylimi dedi bilemiyorum
ama son dakikaya kadar beklicez kordon normal yerini alsada almasada sezeryan olacaksın ve kan gerekecek o yüzden kan hapını 2 ye çıkardı
kordon çok damarlı bişey oldugu için tıbbi işlem gerekebilir dedi komşumla gittim o korkma bişey olmaz falan dedi ama işte gel bana anlat dr a sordum ölüm riski varmı dedim bebek için kesinlikle yok dedi peki ben dedim kendini bunlarla yorup üzme son ana kadar seni gözlem altında tutucaz kanaman olursa hemen gel dedi

canaom bebeğini sağlıkla kucağına alcaksın allahın izniyle hiç korkma daha 27 haftadasın doğuma kadar herşey değişir boşu boşuna kendinide bebeğide üzme.bence bi başka doktora daha git . bu çiçekler sana ve yakışıklı oğluna gelsin

Son düzenleme:
canom benımde bebeğimin eşi aşağıda son gıtmemde dr hiç birşey söylemedı yukarda yada aşağıda dıye kı zaten 24. haftaya kadar cıkar demıstı bende o heyecanla falan sormayı unuttum ama o neden sölemedı hayret diğer dr um sıkı takıp yapıcaz sana dedı ona da gıtmedım bır daha 1 ay oldu bana esı aşağıda diyeli detaylıyı yapan dr inşallah atlatıcaz canım biz bebeklerımızı kımselere bırakmayız bız bakıcaz onlara tamam üzülmee herşey yolunda olcak de
ben bir şey yokmuş gibi düşünüyorum gayet iyiyiz ikimizde sende bebğinde iyi olcaksınız hep iyi dr lar ıyı hastane ye dıkkat edıcez ağır falan kesınlıkle kaldırmıcaz

canım bizim eşimiz yukarı çıkmış ama bebişim normal bir yere tutunmamış makata yakın taraflarda sanırsam ve kordon farklı yerdeymiş
sakinleştim ve düşündüm bebegime ben bakıcam sağlıgıma dikkat edicem gerekirse yataktan kalkmıcam yicem içicem yatıcam
böyle davranarak oglumu üzüyorum gerekirse bir kaç hafta erken alıcam kucagıma bebişimi ben büyütücem stres yapmicam
üzülmicem tabi elimden geldiği kadar tepikleriyle ogluşum annem üzülme diyor

evet canım böyle düşün olumlu düşünme gerçekten vucuda düzel iyileş emri veriyor ve iyileşmeye başlıyor insan sende bebeğini zamanı gelınce sağlıkla kucağına alıcaksın bende burdakı herkes tee MAŞALLAHH BİZEEEE TAMAM YAN GEL YAT BOŞVERRR SENI VE BEBEĞİNİ EN IYI SEN DÜŞÜNÜRSÜN

cnm öncelikle maşallah oğlusuna....
bence bi doktora daha görün önünde daha kaç hafta var bu saydığın riskler aslında hepimiz için geçerli sezeryan yada normal fark etmiyo bence drun suan seni endişelendirmekten başka bişey yapmamış bebişinin sağlığı yerinde ya allaha şükür inş. sağlıklada kucağına alacaksın takılma şimdiden ama mutlaka bi dra daha görün

Canim basina gelenleri okudum, insallah bebginde sende saglikli bir sekilde dogumu atlatirsiniz Allah yardimciniz olsun sizleri esirgesin.
Ne denir bilmiyorum, fakat hepimizin basina gelebilecek seyler bunlar. Allah korusun bizleri. Insallah denildigi kadar riskli bir durum olmaz...

Canom bebegin öyle tatli cikmiski resimde masallah :) Agzi burnu hepsi yerinde nasil görünüyo masallah
Iiiiinsallah sagsalim kucagina almak nasip olur...

plasenta previa marginalis diye araştırdım bir arkadaşta aynı şeyi yaşamış sanırsam almış bebegini kucagına sezeryanla
riskleri korkutuyor beni ataköydeki dr da 16. haftada detaylı yaptırdıktan sonra sürekli kanaman varmı diye soruyordu
acaba bundan dolayımı inşallah kanamam olmaz olursa hastanede tedavi olunuyomuş galiba dogumu geciktirmek için ilaç falan
veriliyormuş amaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn araştırmıcam işte offf annemi istiyorum yanımda yanlız kala kala düşünür kurarım ben kafamda

Canom bebegin öyle tatli cikmiski resimde masallah :) Agzi burnu hepsi yerinde nasil görünüyo masallah
Iiiiinsallah sagsalim kucagina almak nasip olur...

sağol canımm inşallahh esneyişini görmen lazımdı asıl ben sulugöz başladım aglamaya mutluluktan sümüklü böcükler gibi agladım
cd verdi doktor acıp onu izliyorumesneyişini yakalamış dr agzını açışına kurban olurum oglumunnnnnn

Panik yapman cok normal, cünkü bende senin gibi cok arastiririm internetten doktorun her dedigini.
Canim yapilacak birsey yok, sen ilaclarini kullan ve her ihtimale karsi dogum cantani hazirla. Gerisi Allah kerim. Hem zaten yapilacak birsey yok ki suan...
Sen evde dinlen dedigin gibi, olmassa anneni veya kardesini/ablani cagirirsin yanina.
Bak arkadasininda basina gelmis ve cok sükür birsey olmamis. Positif düsünelim hersey positif gelissin olur mu....
Ve tabikide dualarimizi eksik etmicez....

nazar duasını okumadan yazmayım dedim..
maşallah oğluşuna.. çok güzel net çıkmış .. ve çene yapısı seni andırıyor daha doğmadan :) nazarlar değmesin
Allahın izniyle sende yavrunda sorunsuz bir süreç geçirirsiniz inş.
seni merak ettim bende ne yaptın acaba diye..
çakıldım yatağa baş ağrısından.. bugün kafa izni yaptım bende.. sağlığımız ve bebişler daha önemli.. uzun mesafelere fazla gezmezsin artık...
arkadaşımın eşi doğuma 1 ay kalaya kadar çıkmadıydı.. kız eve resmen hapsolmuştu.. son ayda doktor bol yürüyüş demiş doğum rahat olsun diye.. ve normal doğum yaptı..
pozitif düşün herşey iyi olsun..
öptük seni.. canını sıkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…