2011 Ekim Anneleri

sağol canım benimmmm facede söyleyince yazdıklarını okumadan getmim didim inşallah canım sağlıklı bir şekilde oglumu dünyaya getirip büyütücem allahın izniyleee evet sen deyince söyle baktımda hakikatten çene bana benziyooo ama burnu babasıııı

Son düzenleme:
selam guzel insanlar nabersiniz biz masallah evde hic durmuyoruz fink fink geziyoruz ucuzluk basliyinca havalarda guzel olunca allaha sukurler olsun 12temmuz geldi yarin bebisin cinsiyetini ogrenecez insallah ne diyelim alisveris baslasin :82:

Aytencim sıkma canını çoğu bitmiş ne güzel kendi evine geçiceksin bebeğinde yeni evine gelicek bunu düşün mutlu ol :)

Çok sağol canım haklısın, bebeğimiz kısmetiyle geldi şükür... Elden biten iş bu kadar oluyor işte ne yapalım... )

Çarşambaya bitecek sanırım evimizin işleri, bugün boyası bitti, yarın da parke & seramik işleri var az bir yeri evin, bir de doğalgaz tesisatının son rötuşu ve kombinin takılması var... Bugün taşıma şirketlerini gezdik, bir kaç tanesi çok uyuzdu, nasıl iş yapıyorlar anlamadım vallahi, hele bir tanesindeki adam uyuyordu biz gelince uyandı... En sonunda asansörü 13. kata yetişen bir tane doğru düzgün yer bulduk ama onlarda bu hafta dolularmış haftaya pazartesi taşınacağız; umarım ev sahibi sorun çıkarmaz çünkü kira günümüz bu ayın 15 inde cuma günü bitiyor, 2 - 3 gün için canımız sıkılmasın...

sevozzy; tatlım bir aksilik olmazsa eğer ben de normal doğum yapmak istiyorum; artık bebeğim & benim için hangisi sağlıklı & hayırlı olacaksa o olsun... )

Lütfen kendini üzme ve daha iyi bir Dr araştırıp ona git canım. Bence sana daha güzel hayırlı şeyler söylüycek.

Hepimiz hayırla, sağlıkla kucağımıza alıcaz inş. bol bol dua ediyoruz birbirimiz için

canım benim
kendinide bebişinide üzme, sonuçta kime ne olacak Allah bilir, psikolojini bozma boşuna.
Bunları sana Asiye hanım mı söyledi Reyhan hanım mı,
çünkü asiye olumlu bi insana benziyodu çoksert konuşmuş üzmüş seni şimdiden
daha önümüzde 3 ay var o zamana kadar kordonunda yeri değişir bebeğin pozisyonuda..

selam kizlar.bugun kanamam da sonra kontrolum vardi.ona gittik.cok sukur rahimden gelen bir kanama degilmis.bakti hicbisey goremedi.kan akisimiz normal.bebegin beslenmesi normal.kucuk diline kadar bakti kizimin.agzinin icini birlikte inceledik doktorla.daha once kimse bana bunlari gostermemisti :)) neden oldugunu doktorumuzda anlamadi.belki vajinanda bi yara vardi o kanamis olabilir dedi.erken dogum riski diye bisey goremedim ben.ama kanamanin bir daha olmayacagi garantisi veremem sana dedi.dikkat et.cok gezme is yapma.agiir kaldirma gibi klasik laflar iste.ben zaten onlari yapmiyorum.ama kanamanin oldugu gun cok yurumustum.sanirim biraz zorlandim ve hava cok sicakti..neyse mutlu bi sekilde geri donduk.bu arada kizimdaki pozu size soyliyim.iki eli cenesinde gozleri acik. sanki biz ona o bize bakiyo gibiydi.:)) yer annesi kuzusunu.

senin adına coookkk coookkkkk sevindim cnm bende çok merak ediyordum seni bugün sadece senin için girdim diyebilirim saglıkla al bebişini kucagına insallah......

yalug maşallah bebişine arkadaşım.
bu sıcaklarda çok daha dikkatli olmak şart oldu artık
son 3 ayada yaklaştık, hatta bazı arkadaşlar girdi bile sanırım.
çoğu gitti azı ama zor bölümü kaldı.

canom......
canım bebeğin çok tatlı çıkmış,ay maşşallahhhhh
doktorların seni korkutmasına izin verme ,ayy sezeryanıda yapamıyacaksa yuhh yani
olumlu düşün,bebeğini üzmee

iviiitt aynen böyle düşünüyruz cano, hersey Yaradanın elinde bol dua edelim, ve sen de telaşlanma lütfen, başka bi doktora gitmeyide ihmal etme derim ben

gecmiş olsun Yalug, küçük dilini nasıl gördün ama ya, ultrasonlar o kadar detaylı olabiliyomuymuş

selambız geldık cok yorulduk kımsecıkler kalmamıs annemlerle alısverıs yaptık yerlestırdım gıttıler bıraz once kapım zor kapanıyordu celık kapım babam zorlanmıs gıbı yada terlık vs kapının onundeyken sert bı sekılde kapı kapansın dıye vurulmus yada cevran yapmıs olabılır yıne terlık varken cunku kapının altı bosluk duruyodu yamuk dedı 2 aydır fılan zor kapanıyordu okudum oglumu smdı pc basından kapımı kıtlıycem bugun esım yok umarım terlık fılandır kapımız zorlanmamıstır :18:

Son düzenleme:

canım ıcını ferah tut uzme kendını ıyı dusun ıyıyı cagır rabbım ıkınızıde korusun saga salım dogurucaksın allahın ıznıyle canını sıkma ve bence en kısa zamanda yenı bı doktora gorun belkı sezeryan ıcın daha olumlu konusur bence gıtmende yararvar ıcını rahatlatır ınsallah canım

Gözün aydın Yalug, artık kendimizi yormamız lazım. Sıcaklarda çok zaten. Allah bir daha göstermesin canım.

canım asiye hanımı ben çok begendim dogumuma girecegi için seviniyordum
ama bunları söyleyen asiye hanımdı bana ameliyata hazırlıklı giricez kan gerekecek dedi
kan grubumu ögrendi not falan aldı ama daha 3 ay var herşey değişebilir netten baktım
araştırdım anne ve bebegin hayati tehlikesi kanama olursa oluyormuş allaha şükür bizde
kanama hiç olmadı inşallahta olmayacak olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pek becerikli değilim
bu konuda sanırsam aglamıyorum bir ona engel olabildim şimdiye kadar ama aklımdan çıkmıyor
ya bişey olursa diye dua ediyorum çünkü yapacak başka bişeyim yok inşallah herşey yoluna girer

Eki Görüntüle 222667 kızlar bu park yatak nasıl baby2go nun

canım bu yatağın aynısından biz de alcaz, Havuzluhan ın alt katındaki yerde 180 dedi, biri 220 diye yazmış bence fiyat araştırması yapın pahalı...
Ayrıca 60x100 olanı var o daha dar uzun ama biz 70x110 olanı alcaz geniş olanından yani...

Son düzenleme:

bak kuzum anlıyorum sonuçta hiç kolay değil ama sen bebeğin için güçlü olacaksın ki herşey güzel olsun....ben eminim bişi olmayacajk...doktorlar azcık fazla ayrıntı vermişler gerek varmı bence yok....ama dediğim gibi doktoruna güveniyorsan kendini bırak kafanda soru işareti olacaksa başka doktora git birde ona danış...eminim hiç bişi olmayacak

canomm üzme kendini hiç Allah büyüktür o zamana kadar düzelir herşey.dua et iyi düşün.herşey güzel olacak inşaallah.bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıcaz inşaallahhh......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…