- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
nazar duasını okumadan yazmayım dedim..
maşallah oğluşuna.. çok güzel net çıkmış .. ve çene yapısı seni andırıyor daha doğmadan :) nazarlar değmesin
Allahın izniyle sende yavrunda sorunsuz bir süreç geçirirsiniz inş.
seni merak ettim bende ne yaptın acaba diye..
çakıldım yatağa baş ağrısından.. bugün kafa izni yaptım bende.. sağlığımız ve bebişler daha önemli.. uzun mesafelere fazla gezmezsin artık...
arkadaşımın eşi doğuma 1 ay kalaya kadar çıkmadıydı.. kız eve resmen hapsolmuştu.. son ayda doktor bol yürüyüş demiş doğum rahat olsun diye.. ve normal doğum yaptı..
pozitif düşün herşey iyi olsun..
öptük seni.. canını sıkma..
Aytencim sıkma canını çoğu bitmiş ne güzel kendi evine geçiceksin bebeğinde yeni evine gelicek bunu düşün mutlu ol :)
slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
selam kizlar.bugun kanamam da sonra kontrolum vardi.ona gittik.cok sukur rahimden gelen bir kanama degilmis.bakti hicbisey goremedi.kan akisimiz normal.bebegin beslenmesi normal.kucuk diline kadar bakti kizimin.agzinin icini birlikte inceledik doktorla.daha once kimse bana bunlari gostermemisti :)) neden oldugunu doktorumuzda anlamadi.belki vajinanda bi yara vardi o kanamis olabilir dedi.erken dogum riski diye bisey goremedim ben.ama kanamanin bir daha olmayacagi garantisi veremem sana dedi.dikkat et.cok gezme is yapma.agiir kaldirma gibi klasik laflar iste.ben zaten onlari yapmiyorum.ama kanamanin oldugu gun cok yurumustum.sanirim biraz zorlandim ve hava cok sicakti..neyse mutlu bi sekilde geri donduk.bu arada kizimdaki pozu size soyliyim.iki eli cenesinde gozleri acik. sanki biz ona o bize bakiyo gibiydi.:)) yer annesi kuzusunu.
senin adına coookkk coookkkkk sevindim cnm bende çok merak ediyordum seni bugün sadece senin için girdim diyebilirim saglıkla al bebişini kucagına insallah......
canım bizim eşimiz yukarı çıkmış ama bebişim normal bir yere tutunmamış makata yakın taraflarda sanırsam ve kordon farklı yerdeymiş
sakinleştim ve düşündüm bebegime ben bakıcam sağlıgıma dikkat edicem gerekirse yataktan kalkmıcam yicem içicem yatıcam
böyle davranarak oglumu üzüyorum gerekirse bir kaç hafta erken alıcam kucagıma bebişimi ben büyütücem stres yapmicam
üzülmicem tabi elimden geldiği kadar tepikleriyle ogluşum annem üzülme diyor
selam kizlar.bugun kanamam da sonra kontrolum vardi.ona gittik.cok sukur rahimden gelen bir kanama degilmis.bakti hicbisey goremedi.kan akisimiz normal.bebegin beslenmesi normal.kucuk diline kadar bakti kizimin.agzinin icini birlikte inceledik doktorla.daha once kimse bana bunlari gostermemisti :)) neden oldugunu doktorumuzda anlamadi.belki vajinanda bi yara vardi o kanamis olabilir dedi.erken dogum riski diye bisey goremedim ben.ama kanamanin bir daha olmayacagi garantisi veremem sana dedi.dikkat et.cok gezme is yapma.agiir kaldirma gibi klasik laflar iste.ben zaten onlari yapmiyorum.ama kanamanin oldugu gun cok yurumustum.sanirim biraz zorlandim ve hava cok sicakti..neyse mutlu bi sekilde geri donduk.bu arada kizimdaki pozu size soyliyim.iki eli cenesinde gozleri acik. sanki biz ona o bize bakiyo gibiydi.:)) yer annesi kuzusunu.
canım benim
kendinide bebişinide üzme, sonuçta kime ne olacak Allah bilir, psikolojini bozma boşuna.
Bunları sana Asiye hanım mı söyledi Reyhan hanım mı,
çünkü asiye olumlu bi insana benziyodu çoksert konuşmuş üzmüş seni şimdiden
daha önümüzde 3 ay var o zamana kadar kordonunda yeri değişir bebeğin pozisyonuda..
Eki Görüntüle 222667 kızlar bu park yatak nasıl baby2go nun
ben normal yada sezeryanda değilim sağlıkla alayımda kucagıma başka bişey istemiyorum kanamadan gidersem diye endişem bu yüzden ama normal dogum imkansız onu söyledi vajinal de bakıldı kadın normal dogum imkansız görünüyor dedi bunu diyen detaylı ultrasonu yapan kadın sonra kendi druma çıkıp gösterdim oda bana normal dogum ihtimali şuanda yok dr un dediği tam hatırlamıyorum ama techizatlımı dedi tıbbi bişeylimi dedi bilemiyorum
ama son dakikaya kadar beklicez kordon normal yerini alsada almasada sezeryan olacaksın ve kan gerekecek o yüzden kan hapını 2 ye çıkardı
kordon çok damarlı bişey oldugu için tıbbi işlem gerekebilir dedi komşumla gittim o korkma bişey olmaz falan dedi ama işte gel bana anlat dr a sordum ölüm riski varmı dedim bebek için kesinlikle yok dedi peki ben dedim kendini bunlarla yorup üzme son ana kadar seni gözlem altında tutucaz kanaman olursa hemen gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?