2011 Ekim Anneleri

bu arad iş yerinde otur otur resmen bacaklarım balon gibi oldu...eve gittim sabaha zor indi(( galiba su tutmaya başladık

Günaydın kızlar dün tetenozun 2. dozunu vuruldum. Beni 1. den beter etti. Sabaha kadar ateşlendim döndüm durdum şu anda evdeyim... Duş alma demişti dün, gece zor dayandım. Sanah 7 de duşa girdim buz gibi suya.... Az sonra giyinip çıkıcam,
kızlar ya bu ateş basmalarını nasıl atlatıcaz Allahım menepoza girenlerde böylemi oluyor ki? Allah yardım etsin ben yanıyorum ya açık saçık yatmaktan terin üzerimde kurumasından üşüttüm bu defada kasık sancısı çektim bir güzel. Anlaşılan temmuz ağustos bizi oynatıcak kızlar.... Felaket habercisi gibi yazdım dimi, herşeye rağmen şükürler olsun rabbimbaşka dert keder acı vermesin inşallah bunada şükür, hadi öptüm sizi ofise geçince görüşürüz :)

kızlar günydınnn bu baby 2 go yatak alacak arkadaşlarmedical park(fATİH) hastanesinin önündeki alt geçitte 40 tl bi arkadaşş havuzlu handa 180 demişşş pahalıya almayın ordan alın hatta mağazanın ismide erzincan kaya beşikleri

Çok şükür canım iyiyiz çok şükür, sen nasılsın sende görünmüyorsun bir hayli zamandır..
canım iyiyim ben de çok şükür öyle bi koşuşturmanın içindeyim ki o yüzden uğrayamıyordum kaç zamandır. bu perşembe tatile gidicez inşallah gitmeden işlerimizi toparlamaya çalışıyorum..o kadar ihtiyacım var ki tatile o yüzden inanılmaz mutluyum ama psikolojik açıdan da bir o kadar gergin, ve huzursuzum..inşallah hamileliğin sonuna kadar bu ruh hali devam etmez..
canım henüz çok erken bunları düşünüp kaygılanmak için doktorun biraz fazla detaylı açıklama yapmış bence bu kadarına gerek yoktu..hem bebeğin sağlıklı çok şükür bunu düşün rahatla..kanaman yokmuş maşaallah bebeğin eşi de biraz yukarı çıkmış sezeryan yapmadan önce de ultrason yaparlar jhiç bi sorun çıkmaz Allahın izniyle..

yalug bu arada çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

Günaydınlar olsun herkese..

Canım doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyor maalesef hiç sıkma canını, Rabbim her şeyin en iyisini bilir olumlu düşün olumlu olsun. Garip düşüncelere girip şu en güzel günlerini zehir etme kendine. Bebeğini üzme artık herşeyi duymaya anlamaya başladı keratalar. Annem benim yüzümden üzülüyor demesin dimi ama.

günaydın kızlarr

bu arad iş yerinde otur otur resmen bacaklarım balon gibi oldu...eve gittim sabaha zor indi(( galiba su tutmaya başladık

canım oturarak çalışıyorsan 2 saatte bir yürüyüş yapman lazım yoksa virie kadar yolu varmış nette okudum çok fazla sabit durma

Günaydııınnn.
Biraz geçmiş okudum ööyle geldim.
Canooom geçmiş olsun canım. Ama doktorun seni neden bu kadar korkutmuş onu anlamadım. Yani herşey de biraz risk var. Şimdi buradayım ama dışarı çıkınca ölmeyeceğimin garantisi var mı... Sezeryanda bir ameliyat sonuçta ve herkesde risk var. Çok sinirlendim doktoruna valla. Neyse sen canını sıkma. Rabbim korusun bebeklerimizi de bizi de.
Yalug sana da geçmiş olsun tatlım. Ama Allah tan bebeğinde sen de iyisin.
Yaa advocate de tatile gidiyorrr. İçim kalıyor var ya. Kısmetse bebeğimin kırkı çıkar çıkmaz bende havuzda alacam soluğu. Havuzda Şişko şişko pek estetik durmam ama...

Arkadaşlar hepinize günaydın...
Hayırlı işler , hayırlı günler diliyorum..
Canom senin bebişin yüzü maşallah çok net seçiliyo, kereta doğum konusunda Allah yardımcın olsun, hepimizin inşallah, hayırlı doğumlar olur, hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize, ve sonrasında hayırlı uzun yıllar yaşarız birlikte inşallah, eşimiz ve cocuklarımızla, sevdiklerimizle inşallah

Bu arada kızlar ben izne çıkıyorum bu cuma, 21 gün yatıştayım, armutluya gitcez kardeşlerimle inşallah, tatilim bittikten sonra 32. hafta raporum başlıcak kısmetsez, doğum sonrası 2 ayda ücretsiz izin aldım, toplamda 7 ay yokum, 3 ay doğum öncesi, 4 ay doğum sonrası iş yeri çalışma beni çook geriyo bu aralar, evde dinlenirim , oğlumun hazırlıklarını tamamlarım, güç depolarım inşallah doğumdan sonra 4 ay birlikteyiz, inşallah şöyle sakin, geceyi gündüzü bilen, uykuları düzenli, neşeli, mutlu, sağlıklı bebişlerimiz olurda, bizde onlarda, kocişlerde rahat ederiz inşallah amiinnnn..

Yalug sanada geçmiş olsun canım, Allah bebişlerimizi ve bizleri korusun, dinlen bol bol canım , önce ruhunu sonra bedenini dinlendir..

günaydın kızlarr, iki gündür topiğe giremedim malesef ama sizi çok merak ettim. öncelikle yalugçum çok geçmiş olsun herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Sümeyyecim umarım fıtık gibi bir sorunun yoktur canım kendini üzmemeye gayret et. Leynaaa maaşallah oğluşuna aramızda pek yok ama senin minnoş benimkinden 273 gr fazlaki doktorum benimkine biraz tombişiz diyor :)) zehracım bence odan çok güzel krem ve beyaz rank hem araf olmaz dediğin gibi aksesuarları renkli kullanırsın concon bir oda olur :)) perioyodanın kaptanlı odasıda çok şirin miniklerine yakışır :)) bunun dışında iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. biz iyiyiz ağrılara alıştım her oturuş,dönüş,kalkışda sancım oluyor ama napalım teyzoşları yan yatmış bikere benim yaramaz kızım. iki gündür dönmeye çalışıyor ama bitürlü başaramıyor. yarım saat uğraşıp ayaklarını göbek deliğime kadar getiiryor ama sonra cuppp geri düşüyor annem acele etme 6 hafta vaktimiz var dönmek için diyorum ama beni dinlemiyor o öyle kıprandıkçada beni sancı tutuyor :)) ama olsun ben çok mutluyum kızım iyi olsunda iki-üç ay ağrım olsun sezeryan oliim ne farkeder yeterki kucağıma sağlıklı bi şekilde alabilim :))
canom çok üzüldüm ama senin bukadar karamsar olabiliceni hiç aklıma gelmezdi tmm normal doğum olmuyversin. sezeryanda biçok risk ortadan kalkıyor. yapma böle benim de sezeryan olursa bebek omuzdan gelice için tehlikeli bi doğum olabilirmiş ama doktorum beni korkutmak yerine kesin döner dönmezsede korkma sezeryanda hemencecik alırız falan dedi beni rahatlattı diğer kızların dediği gibi bi başka doktora daha görün canım. hem riskli durumlarda dahada dikkatli olur doktorlar bide biyerde okumuştum 7. aydan sonra hamişleri ölüm korkuus bebeğini görememe korkusu alırmış sakın böle vesveselere kapılma tammaı taklım. heee oğluşunun resmine bayıldımm çok yakışıklı çıkmış kocaman olmuş annesiii :))

buarada kızlar denizde çarpıntı varmış galiba ama herhangi bi yazısını göremedim. nasıl iyiymiymiş şimdi bu konu ile ilgili olan varsa yazabilirmi merak ettim....

ayy hanzade o ateş basmalarını sorma canım. minübüste nefes alamıyorum,yatakta yatamıyorum anca balkonda biraz rahatlıyorum onuda hava serin olursa içim yanıyo sanki heryerimden ateşler çıkıyor dün eşime bende söyledim. şimdi böyleyse ben ağustosta napıcam diye oda seni ateş basıyo uyamıyorsunda beni niye uyutmuyosun diye yakındı. kalpsiz adam... bizde kızımla uykuya dalana kadar döndük durduk. camı açıyorum üstümüde açıyorum sabah biyerlerim tutulmuş oluyor,açmasam oksijen yokmuş gibi geliyor. Buarada kuzenim 1-8 ekim arası doğum yapacak. dün doktoru 1 eylülden sonra heran doğum olabilir demiş. bi sorunmu var diye sormuşlar doktorda yok ama ağustos sıcaklarından sonra genellikle erken doğum olur özelliklede kız bebekler biraz acelecidirler. sizinde 1 eylülde 36 haftanız doluyor yani o günden sonra heran olabilir ona göre hazırlıklı olun demiş. eğer öyleyse benimde 18 eylülden sonra :)))))))

canlar diyorsunuz ya başka doktora da görün diye nasıl bu kadar açık konuşur doktor diye
acabaa kadın kendime dikkat etmem tehlikeli hareketlerde bulunmamam için baştan mı söyledi çünkü
dediğiniz gibi hiç bir dr hastasını korkutmamalı aklıma bu takıldı:44:
eşimde akşam bebişimin beşiğine bakarken yanıma gelip üzülme sağ sağlim alıcaksın oğlumuzu kucagına
burada yatıracaksın bu kıyefetleri giydireceksin dedi sarıldı bir tuhaf oldum hee
o kadar kafaya takmışım ki akşam yataktan kalkıp salona yatmışım hiç hatırlamıyorum
düşünmüyorum bugun attım kafamdan gibi birşey allahın dediği olur diyorum

tatlım dikkat etmemiz gerekenleri zaten açıkça söylüyorlar neden sen daha iyi anla diye korkutsun kız güldürme beni... mesela bana herşey yasak :)) adam açık açık söledi bunları bunları yaparsan vayy haline ben bile üzülürüm senin için dedi (benim doktorumda pek sevimli, öyle şirin şirin söyliyverir işte ) bende dikkat etmeye çalışıyorum. yani bi risk olsa yat der yapmaman gerekenleri söyler. sen iki-üç ay sonrasını düşünüp üzülme sonuçta doğumda hayatını kaybeden anneler var ama bunların hepsine doktoru risk var dememiş dimi sezeryana girersin aniden bişi olur, normal yaparsın kanaman durmaz bunu ancak allah bilir. risk bu topikteki tüm anneler için var ozaman hepimiz karalarmı bağlıyalım? hiç düşünme bunları sen oğluna isim düşün şimdi kaç aylık oldu hala bir adı yok paşamın....

Yaa benim de bugün kontrolüm Ondan önce de tetanozun 2. dozunu vurunacaktım. :18:

banada yasakları söyledi yaparsam kanama olabilecegini anlattı kadın korkmamam gerektiğinide söyledi
ama zaten hassas bir dönemdeyiz ota b.ka aglıyoruz öyle kan gerekecek tıbbi işlemler olabilir falan diyince
fena oldum kim olsa kötü olur üzülür valla dün vajinal muayene oldum ya nasıl korktum kan gelirse diye
aslında haklısın son ana kadar bekleriz dedi kadın sezeryan kötü bişey değil sadece biraz daha agrı çekicem
eninde sonunda kucagıma alıcam minik börülcemi içerde kalacak değil ya kendime dikkat ederim
yürümem iş yapmam fik fik tarihe karıştı zati kocamıda sıkıştırmam gezelim diye nasıl olsa ogluşumla bol bol gezicez
şimiden kötüsünü düşünüp kendimi eşimi oglumu üzmeye hakkım yok şurada kavuşmama 3 ay kalmış
güzel şeyler düşünmeliyim hazırlıklarını tamamlamam lazım daha isim var bunlarla mesgul olursam unuturup o kötü şeyleri inşallahh

aman dikkat canım kendınede bebeğinede

kızlar bugün hamileliğin zorluklarını sonuna kadar yaşıyorum
sabahtan beri çarpıntım var geçmedi bir türlü oturdugum yerde ter döküyorum nefes almakta zorlanıyorum aile hekimine gittim dr unla randevunu öne alman gerek dedı

dr umu arim bakalım ne dıcekk

birazdan aricam

HERKESE GÜNAYDDINN MİNİK BEBEİŞLERİNİZE VE SİZEEE İYİ SAĞLIKLI GÜNLERRRR

BİZ BUGÜN YENI AYA 7, AYA BAŞLIYORUZZ

aaa ben duş almıştım,ondanmı kötü oldu benim kolum
ama beni kimse uyarmadı

cancan anneler gunaydın herkesleree..canom a ve diğer arkadaşma çok geçmiş olsun, ama daha o kadar vakit var ki Mevlam neyler, Neylerse güzel eyler...Rabbime emanet kim bilecek ki 3 ay sonrasını,tedbirimizi alalım üzülmeyin canımmmmcıkkkklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…