Günaydınlarrr tüm annelere veee allahın bir lutfü olan bebeklerimizee...........
canım iyiyim ben de çok şükür öyle bi koşuşturmanın içindeyim ki o yüzden uğrayamıyordum kaç zamandır. bu perşembe tatile gidicez inşallah gitmeden işlerimizi toparlamaya çalışıyorum..o kadar ihtiyacım var ki tatile o yüzden inanılmaz mutluyumÇok şükür canım iyiyiz çok şükür, sen nasılsın sende görünmüyorsun bir hayli zamandır..
canım henüz çok erken bunları düşünüp kaygılanmak için doktorun biraz fazla detaylı açıklama yapmış bence bu kadarına gerek yoktu..hem bebeğin sağlıklı çok şükür bunu düşün rahatla..kanaman yokmuş maşaallah bebeğin eşi de biraz yukarı çıkmış sezeryan yapmadan önce de ultrason yaparlar jhiç bi sorun çıkmaz Allahın izniyle..slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
bu arad iş yerinde otur otur resmen bacaklarım balon gibi oldu...eve gittim sabaha zor indi(( galiba su tutmaya başladık
canom çok üzüldüm ama senin bukadar karamsar olabiliceni hiç aklıma gelmezdi tmm normal doğum olmuyversin. sezeryanda biçok risk ortadan kalkıyor. yapma böle benim de sezeryan olursa bebek omuzdan gelice için tehlikeli bi doğum olabilirmiş ama doktorum beni korkutmak yerine kesin döner dönmezsede korkma sezeryanda hemencecik alırız falan dedi beni rahatlattı diğer kızların dediği gibi bi başka doktora daha görün canım. hem riskli durumlarda dahada dikkatli olur doktorlar bide biyerde okumuştum 7. aydan sonra hamişleri ölüm korkuus bebeğini görememe korkusu alırmış sakın böle vesveselere kapılma tammaı taklım. heee oğluşunun resmine bayıldımm çok yakışıklı çıkmış kocaman olmuş annesiii :))slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
Günaydın kızlar dün tetenozun 2. dozunu vuruldum. Beni 1. den beter etti. Sabaha kadar ateşlendim döndüm durdum şu anda evdeyim... Duş alma demişti dün, gece zor dayandım. Sanah 7 de duşa girdim buz gibi suya.... Az sonra giyinip çıkıcam,
kızlar ya bu ateş basmalarını nasıl atlatıcaz Allahım menepoza girenlerde böylemi oluyor ki? Allah yardım etsin ben yanıyorum yaaçık saçık yatmaktan terin üzerimde kurumasından üşüttüm bu defada kasık sancısı çektim bir güzel. Anlaşılan temmuz ağustos bizi oynatıcak kızlar.... Felaket habercisi gibi yazdım dimi, herşeye rağmen şükürler olsun rabbimbaşka dert keder acı vermesin inşallah bunada şükür, hadi öptüm sizi ofise geçince görüşürüz :)
canlar diyorsunuz ya başka doktora da görün diye nasıl bu kadar açık konuşur doktor diye
acabaa kadın kendime dikkat etmem tehlikeli hareketlerde bulunmamam için baştan mı söyledi çünkü
dediğiniz gibi hiç bir dr hastasını korkutmamalı aklıma bu takıldı:44:
eşimde akşam bebişimin beşiğine bakarken yanıma gelip üzülme sağ sağlim alıcaksın oğlumuzu kucagına
burada yatıracaksın bu kıyefetleri giydireceksin dedi sarıldı bir tuhaf oldum hee
o kadar kafaya takmışım ki akşam yataktan kalkıp salona yatmışım hiç hatırlamıyorum
düşünmüyorum bugun attım kafamdan gibi birşey allahın dediği olur diyorum
Günaydın kızlar dün tetenozun 2. dozunu vuruldum. Beni 1. den beter etti. Sabaha kadar ateşlendim döndüm durdum şu anda evdeyim... Duş alma demişti dün, gece zor dayandım. Sanah 7 de duşa girdim buz gibi suya.... Az sonra giyinip çıkıcam,
kızlar ya bu ateş basmalarını nasıl atlatıcaz Allahım menepoza girenlerde böylemi oluyor ki? Allah yardım etsin ben yanıyorum yaaçık saçık yatmaktan terin üzerimde kurumasından üşüttüm bu defada kasık sancısı çektim bir güzel. Anlaşılan temmuz ağustos bizi oynatıcak kızlar.... Felaket habercisi gibi yazdım dimi, herşeye rağmen şükürler olsun rabbimbaşka dert keder acı vermesin inşallah bunada şükür, hadi öptüm sizi ofise geçince görüşürüz :)
tatlım dikkat etmemiz gerekenleri zaten açıkça söylüyorlar neden sen daha iyi anla diye korkutsun kız güldürme beni... mesela bana herşey yasak :)) adam açık açık söledi bunları bunları yaparsan vayy haline ben bile üzülürüm senin için dedi (benim doktorumda pek sevimli, öyle şirin şirin söyliyverir işte ) bende dikkat etmeye çalışıyorum. yani bi risk olsa yat der yapmaman gerekenleri söyler. sen iki-üç ay sonrasını düşünüp üzülme sonuçta doğumda hayatını kaybeden anneler var ama bunların hepsine doktoru risk var dememiş dimi sezeryana girersin aniden bişi olur, normal yaparsın kanaman durmaz bunu ancak allah bilir. risk bu topikteki tüm anneler için var ozaman hepimiz karalarmı bağlıyalım? hiç düşünme bunları sen oğluna isim düşün şimdi kaç aylık oldu hala bir adı yok paşamın....
selam kizlar.bugun kanamam da sonra kontrolum vardi.ona gittik.cok sukur rahimden gelen bir kanama degilmis.bakti hicbisey goremedi.kan akisimiz normal.bebegin beslenmesi normal.kucuk diline kadar bakti kizimin.agzinin icini birlikte inceledik doktorla.daha once kimse bana bunlari gostermemisti :)) neden oldugunu doktorumuzda anlamadi.belki vajinanda bi yara vardi o kanamis olabilir dedi.erken dogum riski diye bisey goremedim ben.ama kanamanin bir daha olmayacagi garantisi veremem sana dedi.dikkat et.cok gezme is yapma.agiir kaldirma gibi klasik laflar iste.ben zaten onlari yapmiyorum.ama kanamanin oldugu gun cok yurumustum.sanirim biraz zorlandim ve hava cok sicakti..neyse mutlu bi sekilde geri donduk.bu arada kizimdaki pozu size soyliyim.iki eli cenesinde gozleri acik. sanki biz ona o bize bakiyo gibiydi.:)) yer annesi kuzusunu.
canım asiye hanımı ben çok begendim dogumuma girecegi için seviniyordum
ama bunları söyleyen asiye hanımdı bana ameliyata hazırlıklı giricez kan gerekecek dedi
kan grubumu ögrendi not falan aldı ama daha 3 ay var herşey değişebilir netten baktım
araştırdım anne ve bebegin hayati tehlikesi kanama olursa oluyormuş allaha şükür bizde
kanama hiç olmadı inşallahta olmayacak olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pek becerikli değilim
bu konuda sanırsam aglamıyorum bir ona engel olabildim şimdiye kadar ama aklımdan çıkmıyor
ya bişey olursa diye dua ediyorum çünkü yapacak başka bişeyim yok inşallah herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?