banada yasakları söyledi yaparsam kanama olabilecegini anlattı kadın korkmamam gerektiğinide söyledi
ama zaten hassas bir dönemdeyiz ota b.ka aglıyoruz öyle kan gerekecek tıbbi işlemler olabilir falan diyince
fena oldum kim olsa kötü olur üzülür valla dün vajinal muayene oldum ya nasıl korktum kan gelirse diye
aslında haklısın son ana kadar bekleriz dedi kadın sezeryan kötü bişey değil sadece biraz daha agrı çekicem
eninde sonunda kucagıma alıcam minik börülcemi içerde kalacak değil yakendime dikkat ederim
yürümem iş yapmam fik fik tarihe karıştı zati kocamıda sıkıştırmam gezelim diye nasıl olsa ogluşumla bol bol gezicez
şimiden kötüsünü düşünüp kendimi eşimi oglumu üzmeye hakkım yok şurada kavuşmama 3 ay kalmış
güzel şeyler düşünmeliyim hazırlıklarını tamamlamam lazım daha isim var bunlarla mesgul olursam unuturup o kötü şeyleri inşallahh
ayyy bendede oluyor arada çarpıntıııı ama geçiyor inşallah kötü bişey yoktur bizede haber ver sıcaklardan oluyor kesinlikleaman dikkat canım kendınede bebeğinede
kızlar bugün hamileliğin zorluklarını sonuna kadar yaşıyorum
sabahtan beri çarpıntım var geçmedi bir türlü oturdugum yerde ter döküyorum nefes almakta zorlanıyorum aile hekimine gittim dr unla randevunu öne alman gerek dedı
dr umu arim bakalım ne dıcekk
birazdan aricam
HERKESE GÜNAYDDINN MİNİK BEBEİŞLERİNİZE VE SİZEEE İYİ SAĞLIKLI GÜNLERRRR
BİZ BUGÜN YENI AYA 7, AYA BAŞLIYORUZZ
ha şöyle yaaa sıkma canını.... bizde sonunda eşimle bir karar aldık kızımız acele edip eylülde doğarsa adınıda kendi seçmiş olucak adı Eylül Ersin olucak :)) ama ekimde doğarsa adı Ela Ersin olucak :)) tabii eğer bu son üç ay içinde çokk beğeniceğimiz bir başka isim çıkarsa o olucak ama olmazssa bu iki isimden biri olucak teyzoşları sizce naıl beğendinizmi?
aman dikkat canım kendınede bebeğinede
kızlar bugün hamileliğin zorluklarını sonuna kadar yaşıyorum
sabahtan beri çarpıntım var geçmedi bir türlü oturdugum yerde ter döküyorum nefes almakta zorlanıyorum aile hekimine gittim dr unla randevunu öne alman gerek dedı
dr umu arim bakalım ne dıcekk
birazdan aricam
HERKESE GÜNAYDDINN MİNİK BEBEİŞLERİNİZE VE SİZEEE İYİ SAĞLIKLI GÜNLERRRR
BİZ BUGÜN YENI AYA 7, AYA BAŞLIYORUZZ
ya son kez soruyorum vallaaa
şimdi ben dün hesapladım 6 ay 2 günlük hamileymişim
ama şimdi minietek 7. aya başlıyoruz didi 24. haftada
biri iki vursun kafama
eger ben 7 aylık hamileysem 10 ayda dogummu yapıyoruz:44::44:
valla bnm kafamda o hesaba basmdı, hanzade hesaplamıştı 26.hafta bitince 7 aya giriosun dedi...
kızlar cts. günü eşime bana sim pastanesinden dondurma alırmısın dedim o sırada çok acelemiz vardı. eşim de dur aşkım şimdi sırası mı dondurmanın biraz sonra bakarız dedi. ama ben sim den istiyorum dedim. 3-4 defa tekrarladım sonra bana cornetto falan almaya çalıştı ben bunu istemiyorum dedim o trafiğe giremem şimdi dedi sinirlerim bozuldu ben hıçkırarark katılarak bi ağlamaya başladım eşim şoka girdikendimi tutamıyorum gerisin geriye döndü. ama ben kendimi durduramıyorum dondurmacıya girdik hala ağlıyorum dondurma yerken hala ağlıyorum eşim bana delirmişim gibi bakıyo ve dondurma için ağladığıma kesinlikle ihtimal vermiyo beni sıkıştırdıkça sıkıştırıyo niye ağlıyosun bana anlatmadığın ne var diye bi şey yok diyorum inanmıyo 2 gündür çok gerginsin zaten nedenini söyle diyo hamile olabilirmiyim dedim hayır bu hamilelik gerginliği diil diyo bi anda profesör oldu gebelik konusunda..en son inandı ama bu defa da psikoloğa falan götürmeyi düşündü ordan kayınvalidemlere gittik tabi benim dudaklar burun gözler kıpkırmızı kayınvalidem ne oldu diye sordu. pislik kocam sırıtarak dondurma almadım diye ağlıyo diyo kayınvalidem bi bana bi ona bakıyo en sonunda bana da bi şey diyemiyo eşime sen bu kıza niye dondurma almadın diye kızıyo hani çocukları avutmak için karşıdakine kızılır ya aynen öyle çocuğum tutturdu napiim benlik bi şey yok
dün eşime 7. aya girdik dediğimde adam sen ekimde dogum yapacaksın 10 aydamı dogurcan didi
adamcagıza soruyolarmış kaç aylık diye bizim hatun bilir her hafta değişiyo demiş
banada artık karar ver diyo 6 mııııı 7 miiii
YAhu 7.ay diyince sanki hemen yarın pırtlatacakmışım gibi gelıoo.hani 7 ayda da doğum mümkün ya..tırsıyorum ben daha kısçemin yatağı bilem yok yaa
dün eşime 7. aya girdik dediğimde adam sen ekimde dogum yapacaksın 10 aydamı dogurcan didi
adamcagıza soruyolarmış kaç aylık diye bizim hatun bilir her hafta değişiyo demiş
banada artık karar ver diyo 6 mııııı 7 miiii
daha aramadım şimdi daha iyiyimm çok çok su içtim dün akşam eve gidip baya yoruldum biraz küçük oda hol mutfak balkon süpürdüm sonrasıona esım yaptı ve heryerı sıldım güzelce yoruldum ondandır belkı bir daha olursa arım 26 temmuza kadar olursa bırdaha arıcam 26 temmuzda randevum var seker yüklemesı yapılcakayyy bendede oluyor arada çarpıntıııı ama geçiyor inşallah kötü bişey yoktur bizede haber ver sıcaklardan oluyor kesinlikle
ayyyy eylül ismi ben çok sevdimmmmmmm ela da güzel ama eylül daha güzel işte
ama daha karar çok değişir bunu ben çok iyi biliyorum kaç aydır isim çabasındayız o olsun yok vazgeçtim öteki olsun
dün akşam eşim bu beşik kimin didi hemen yapıştırdım dorugumuzun beşiği diye inşallah bizde doruk koyarız oglumuzun ismini
ay inşallah hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp doğum yapsak artık 2, hamılelığım ınsallah yaza gelmezz çok zormus yaaMaşallah canım size... çarpıntı bazen oturduğun yada yattığın pğozisyon yüzünden olabiliyor, ateş basması çoğumuzda var zaten yeni döneme başlarken böle şeyler oluyo hep :)) ama yinede git canım doktoruna ihmal etme.. herşey yolundadır bence 8. aya gireceğimizide yazıcaz buraya yakında :)))))))))))
canım sen 7. ay içindesınn 28 haftan bıtınce 8. aydsan gün almaya başlıcaksın sen şuanda tam 6,5 aylıksın yani bende 6. ayı yenı bitirdim 7. aya başladım 7 aylığım dıyebılmem için 7*4= 28 haftayı bıtırmem gerekya son kez soruyorum vallaaa
biri iki vursun kafama
kızlar cts. günü eşime bana sim pastanesinden dondurma alırmısın dedim o sırada çok acelemiz vardı. eşim de dur aşkım şimdi sırası mı dondurmanın biraz sonra bakarız dedi. ama ben sim den istiyorum dedim. 3-4 defa tekrarladım sonra bana cornetto falan almaya çalıştı ben bunu istemiyorum dedim o trafiğe giremem şimdi dedi sinirlerim bozuldu ben hıçkırarark katılarak bi ağlamaya başladım eşim şoka girdikendimi tutamıyorum gerisin geriye döndü. ama ben kendimi durduramıyorum dondurmacıya girdik hala ağlıyorum dondurma yerken hala ağlıyorum eşim bana delirmişim gibi bakıyo ve dondurma için ağladığıma kesinlikle ihtimal vermiyo beni sıkıştırdıkça sıkıştırıyo niye ağlıyosun bana anlatmadığın ne var diye bi şey yok diyorum inanmıyo 2 gündür çok gerginsin zaten nedenini söyle diyo hamile olabilirmiyim dedim hayır bu hamilelik gerginliği diil diyo bi anda profesör oldu gebelik konusunda..en son inandı ama bu defa da psikoloğa falan götürmeyi düşündü ordan kayınvalidemlere gittik tabi benim dudaklar burun gözler kıpkırmızı kayınvalidem ne oldu diye sordu. pislik kocam sırıtarak dondurma almadım diye ağlıyo diyo kayınvalidem bi bana bi ona bakıyo en sonunda bana da bi şey diyemiyo eşime sen bu kıza niye dondurma almadın diye kızıyo hani çocukları avutmak için karşıdakine kızılır ya aynen öyle çocuğum tutturdu napiim benlik bi şey yok
arkadslar ben catlaklar ıcın haccer kremi aldım
kullanan va mı
Çok sağol canım haklısın, bebeğimiz kısmetiyle geldi şükür... Elden biten iş bu kadar oluyor işte ne yapalım...)
Çarşambaya bitecek sanırım evimizin işleri, bugün boyası bitti, yarın da parke & seramik işleri var az bir yeri evin, bir de doğalgaz tesisatının son rötuşu ve kombinin takılması var... Bugün taşıma şirketlerini gezdik, bir kaç tanesi çok uyuzdu, nasıl iş yapıyorlar anlamadım vallahi, hele bir tanesindeki adam uyuyordu biz gelince uyandı... En sonunda asansörü 13. kata yetişen bir tane doğru düzgün yer bulduk ama onlarda bu hafta dolularmış haftaya pazartesi taşınacağız; umarım ev sahibi sorun çıkarmaz çünkü kira günümüz bu ayın 15 inde cuma günü bitiyor, 2 - 3 gün için canımız sıkılmasın...
İnşallah hepsi gönlünüze göre olur taşıma şirketi gerçekten çok önemli, titiz davranmakta iyi yapmışsınız... Bir iki gün için sorun çıkarıcağını sanmıyorum, insanlık öldümü? Şartları göz önünde bulundurması lazım :)
selam guzel insanlar nabersinizbiz masallah evde hic durmuyoruz fink fink geziyoruz ucuzluk basliyinca havalarda guzel olunca allaha sukurler olsun 12temmuz geldi yarin bebisin cinsiyetini ogrenecez insallah ne diyelim alisveris baslasin :82:
Öğrenince yaz mutlaka fatma, bende merak ediyorum neymiş bakalım, assolist misali :)
selam kizlar.bugun kanamam da sonra kontrolum vardi.ona gittik.cok sukur rahimden gelen bir kanama degilmis.bakti hicbisey goremedi.kan akisimiz normal.bebegin beslenmesi normal.kucuk diline kadar bakti kizimin.agzinin icini birlikte inceledik doktorla.daha once kimse bana bunlari gostermemisti :)) neden oldugunu doktorumuzda anlamadi.belki vajinanda bi yara vardi o kanamis olabilir dedi.erken dogum riski diye bisey goremedim ben.ama kanamanin bir daha olmayacagi garantisi veremem sana dedi.dikkat et.cok gezme is yapma.agiir kaldirma gibi klasik laflar iste.ben zaten onlari yapmiyorum.ama kanamanin oldugu gun cok yurumustum.sanirim biraz zorlandim ve hava cok sicakti..neyse mutlu bi sekilde geri donduk.bu arada kizimdaki pozu size soyliyim.iki eli cenesinde gozleri acik. sanki biz ona o bize bakiyo gibiydi.:)) yer annesi kuzusunu.
Selam canım maşallah iyi olmanıza çok sevindim. Bu sıcaklardan çok tedirgin oluyorum ondanmı oluyo acaba?
selam bız geldık cok yorulduk kımsecıkler kalmamıs annemlerle alısverıs yaptık yerlestırdım gıttıler bıraz once kapım zor kapanıyordu celık kapım babam zorlanmıs gıbı yada terlık vs kapının onundeyken sert bı sekılde kapı kapansın dıye vurulmus yada cevran yapmıs olabılır yıne terlık varken cunku kapının altı bosluk duruyodu yamuk dedı 2 aydır fılan zor kapanıyordu okudum oglumu smdı pc basından kapımı kıtlıycem bugun esım yok umarım terlık fılandır kapımız zorlanmamıstır :18:
Canım dikkat et gerekirse emniyet taktır filan, benim evime daha önce 2 defa girdi malesef... Alarm ve kamera taktırdık sonunda... ,
bu arada iş yerinde otur otur resmen bacaklarım balon gibi oldu...eve gittim sabaha zor indi(( galiba su tutmaya başladık
Edutçum benimde öyle oluyor malesef1 saatte bir kalk dolaş 15 dakika birdaha otur..
canım iyiyim ben de çok şükür öyle bi koşuşturmanın içindeyim ki o yüzden uğrayamıyordum kaç zamandır. bu perşembe tatile gidicez inşallah gitmeden işlerimizi toparlamaya çalışıyorum..o kadar ihtiyacım var ki tatile o yüzden inanılmaz mutluyumama psikolojik açıdan da bir o kadar gergin, ve huzursuzum..inşallah hamileliğin sonuna kadar bu ruh hali devam etmez..
Sıcaklar, koşuşturmaca, iş temposu ve hamilelik bu hale getiriyor canım insanı... Tatil iyi gelicektir güzelce dinlenirsin kendini çok yormadan :)
Günaydııınnn.
Biraz geçmiş okudum ööyle geldim.Kısmetse bebeğimin kırkı çıkar çıkmaz bende havuzda alacam soluğu. Havuzda Şişko şişko pek estetik durmam ama...
RUMUZ BENDE ÇIKMIYORUM TATİLE ÜZÜLME :)) Sen çıkmıyorsan, iznini napıcaksın?
Arkadaşlar hepinize günaydın...
Hayırlı işler , hayırlı günler diliyorum..
Canom senin bebişin yüzü maşallah çok net seçiliyo, keretadoğum konusunda Allah yardımcın olsun, hepimizin inşallah, hayırlı doğumlar olur, hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize, ve sonrasında hayırlı uzun yıllar yaşarız birlikte inşallah, eşimiz ve cocuklarımızla, sevdiklerimizle inşallah
Bu arada kızlar ben izne çıkıyorum bu cuma, 21 gün yatıştayım, armutluya gitcez kardeşlerimle inşallah, tatilim bittikten sonra 32. hafta raporum başlıcak kısmetsez, doğum sonrası 2 ayda ücretsiz izin aldım, toplamda 7 ay yokum,3 ay doğum öncesi, 4 ay doğum sonrası iş yeri çalışma beni çook geriyo bu aralar, evde dinlenirim , oğlumun hazırlıklarını tamamlarım, güç depolarım inşallah doğumdan sonra 4 ay birlikteyiz, inşallah şöyle sakin, geceyi gündüzü bilen, uykuları düzenli, neşeli, mutlu, sağlıklı bebişlerimiz olurda, bizde onlarda, kocişlerde rahat ederiz inşallah amiinnnn..
Oh maşallah güzel güzel dinlen, amin canım dualarına inşallah inşallah inşallah :)
ayy hanzade o ateş basmalarını sorma canım. minübüste nefes alamıyorum,yatakta yatamıyorum anca balkonda biraz rahatlıyorum onuda hava serin olursa içim yanıyo sanki heryerimden ateşler çıkıyor dün eşime bende söyledim. şimdi böyleyse ben ağustosta napıcam diye oda seni ateş basıyo uyamıyorsunda beni niye uyutmuyosun diye yakındı. kalpsiz adam... bizde kızımla uykuya dalana kadar döndük durduk. camı açıyorum üstümüde açıyorum sabah biyerlerim tutulmuş oluyor,açmasam oksijen yokmuş gibi geliyor. Buarada kuzenim 1-8 ekim arası doğum yapacak. dün doktoru 1 eylülden sonra heran doğum olabilir demiş. bi sorunmu var diye sormuşlar doktorda yok ama ağustos sıcaklarından sonra genellikle erken doğum olur özelliklede kız bebekler biraz acelecidirler. sizinde 1 eylülde 36 haftanız doluyor yani o günden sonra heran olabilir ona göre hazırlıklı olun demiş. eğer öyleyse benimde 18 eylülden sonra :)))))))
Fatoş yanıyorum zaten, korkutma beni sıcaktan erken filan doğurmayalım... :))) Oş yerim ben kızını dönmeye çalışırmış annesi üzülmesin diye kıyamam yaaa maşallah suphanallah :) Bende eşime geri git, geri git uzak dur diyorum. Oda zaten yatağın ucundayım diye kızıyor bana.... Napayım ya utanmasam git içerde yat ben serin serin yatayım diyeceğim :))))
canlar diyorsunuz ya başka doktora da görün diye nasıl bu kadar açık konuşur doktor diye
acabaa kadın kendime dikkat etmem tehlikeli hareketlerde bulunmamam için baştan mı söyledi çünkü
dediğiniz gibi hiç bir dr hastasını korkutmamalı aklıma bu takıldı:44:
eşimde akşam bebişimin beşiğine bakarken yanıma gelip üzülme sağ sağlim alıcaksın oğlumuzu kucagına
burada yatıracaksın bu kıyefetleri giydireceksin dedi sarıldı bir tuhaf oldum hee
o kadar kafaya takmışım ki akşam yataktan kalkıp salona yatmışım hiç hatırlamıyorum
düşünmüyorum bugun attım kafamdan gibi birşey allahın dediği olur diyorum
Düşünme canom bak bende senin gibiyim umrumda değil, tek düşündüğüm bebeğimin doğduğu an hep onu hayal ediyorum. :) Sende öyle yap uzaklaş bu düşüncelerden kuzum :)
Yaa benim de bugün kontrolüm Ondan önce de tetanozun 2. dozunu vurunacaktım. :18:
Valla korkutmak gibi olmasın rumuzcum ama dün gece, acaba bu gece sabah olurmu diye dolaştım durdum... Sonra sürekli sancı çekenleri düşündüm hastanelerde şükrettim... Havalar daha çok ısındı diyemi bilmiyorum bu defa daha fena oldum. Birde sağ koluna yaptır benim dalgınlığıma geldi, sola yaptı e sağa yatmamam lazım düz yatamıyorum uyku haram oldu. Duş alma dedi diye bekledim sabah 7 olur olmaz attı kendimi suya. Hala ağrım var ama buna çok şükür, inş gece olmaz gene...
Mini etek sıcaklardan canım ne dicek, havalar ısındığı için böyle. Bende öyleyim özellikle geceleri kavruluyorum... Allah yardımcımız olsun..
Birde 7. aya başlamıyorsun tam 5,5 aylık oldun :) 26. HAFTAN BİTİP 27 DEN GÜN ALDIĞINDA 7. AYA BAŞLIYOSUN :)
aaa ben duş almıştım,ondanmı kötü oldu benim kolum
ama beni kimse uyarmadı
Olabilir canım, bana özellikle duş alma suya girme dedi...
ayy kızım yaaa okurken güldüm vallaa affettt:ayrıca seni dondurma yerken agladıgını düşününce dahada bir gülesim geliyoooo60:
kızzzz ne zaman alceniz beşiğiniii bende 7. aydan sonra tırsıyorum ya gelirse diyee alıverin artık bak küserse inat eder gelmez bekletir sizi
inatcı zaten belli babası kılıklı yaaa..ne zaman öle eskisi gibi tekmelemıo.ancak yatarken sağıma yatarsam hemn dön öbür tarafa die tekmelıo..bnde inadına bisüre dönmuom ki biraz daha tepiklesin çok hoşuma gidiıo napıyım ..sonra sola dönünce daha tepik mepik yokk valla.
ha şöyle yaaa sıkma canını.... bizde sonunda eşimle bir karar aldık kızımız acele edip eylülde doğarsa adınıda kendi seçmiş olucak adı Eylül Ersin olucak :)) ama ekimde doğarsa adı Ela Ersin olucak :)) tabii eğer bu son üç ay içinde çokk beğeniceğimiz bir başka isim çıkarsa o olucak ama olmazssa bu iki isimden biri olucak teyzoşları sizce naıl beğendinizmi?
ya son kez soruyorum vallaaa
biri iki vursun kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?