2011 Ekim Anneleri

ha şöyle yaaa sıkma canını.... bizde sonunda eşimle bir karar aldık kızımız acele edip eylülde doğarsa adınıda kendi seçmiş olucak adı Eylül Ersin olucak :)) ama ekimde doğarsa adı Ela Ersin olucak :)) tabii eğer bu son üç ay içinde çokk beğeniceğimiz bir başka isim çıkarsa o olucak ama olmazssa bu iki isimden biri olucak teyzoşları sizce naıl beğendinizmi?

ayyy bendede oluyor arada çarpıntıııı ama geçiyor inşallah kötü bişey yoktur bizede haber ver sıcaklardan oluyor kesinlikle

ayyyy eylül ismi ben çok sevdimmmmmmm ela da güzel ama eylül daha güzel işte
ama daha karar çok değişir bunu ben çok iyi biliyorum kaç aydır isim çabasındayız o olsun yok vazgeçtim öteki olsun
dün akşam eşim bu beşik kimin didi hemen yapıştırdım dorugumuzun beşiği diye inşallah bizde doruk koyarız oglumuzun ismini

Maşallah canım size... çarpıntı bazen oturduğun yada yattığın pğozisyon yüzünden olabiliyor, ateş basması çoğumuzda var zaten yeni döneme başlarken böle şeyler oluyo hep :)) ama yinede git canım doktoruna ihmal etme.. herşey yolundadır bence 8. aya gireceğimizide yazıcaz buraya yakında :)))))))))))

ya son kez soruyorum vallaaa
şimdi ben dün hesapladım 6 ay 2 günlük hamileymişim
ama şimdi minietek 7. aya başlıyoruz didi 24. haftada
biri iki vursun kafama
eger ben 7 aylık hamileysem 10 ayda dogummu yapıyoruz:44::44:

valla bnm kafamda o hesaba basmdı, hanzade hesaplamıştı 26.hafta bitince 7 aya giriosun dedi...

kızlar cts. günü eşime bana sim pastanesinden dondurma alırmısın dedim o sırada çok acelemiz vardı. eşim de dur aşkım şimdi sırası mı dondurmanın biraz sonra bakarız dedi. ama ben sim den istiyorum dedim. 3-4 defa tekrarladım sonra bana cornetto falan almaya çalıştı ben bunu istemiyorum dedim o trafiğe giremem şimdi dedi sinirlerim bozuldu ben hıçkırarark katılarak bi ağlamaya başladım eşim şoka girdi kendimi tutamıyorum gerisin geriye döndü. ama ben kendimi durduramıyorum dondurmacıya girdik hala ağlıyorum dondurma yerken hala ağlıyorum eşim bana delirmişim gibi bakıyo ve dondurma için ağladığıma kesinlikle ihtimal vermiyo beni sıkıştırdıkça sıkıştırıyo niye ağlıyosun bana anlatmadığın ne var diye bi şey yok diyorum inanmıyo 2 gündür çok gerginsin zaten nedenini söyle diyo hamile olabilirmiyim dedim hayır bu hamilelik gerginliği diil diyo bi anda profesör oldu gebelik konusunda..en son inandı ama bu defa da psikoloğa falan götürmeyi düşündü ordan kayınvalidemlere gittik tabi benim dudaklar burun gözler kıpkırmızı kayınvalidem ne oldu diye sordu. pislik kocam sırıtarak dondurma almadım diye ağlıyo diyo kayınvalidem bi bana bi ona bakıyo en sonunda bana da bi şey diyemiyo eşime sen bu kıza niye dondurma almadın diye kızıyo hani çocukları avutmak için karşıdakine kızılır ya aynen öyle çocuğum tutturdu napiim benlik bi şey yok

valla bnm kafamda o hesaba basmdı, hanzade hesaplamıştı 26.hafta bitince 7 aya giriosun dedi...

dün eşime 7. aya girdik dediğimde adam sen ekimde dogum yapacaksın 10 aydamı dogurcan didi
adamcagıza soruyolarmış kaç aylık diye bizim hatun bilir her hafta değişiyo demiş
banada artık karar ver diyo 6 mııııı 7 miiii

ayy kızım yaaa okurken güldüm vallaa affettt:ayrıca seni dondurma yerken agladıgını düşününce dahada bir gülesim geliyoooo60:

Son düzenleme:

YAhu 7.ay diyince sanki hemen yarın pırtlatacakmışım gibi gelıoo.hani 7 ayda da doğum mümkün ya..tırsıyorum ben daha kısçemin yatağı bilem yok yaa

YAhu 7.ay diyince sanki hemen yarın pırtlatacakmışım gibi gelıoo.hani 7 ayda da doğum mümkün ya..tırsıyorum ben daha kısçemin yatağı bilem yok yaa

kızzzz ne zaman alceniz beşiğiniii bende 7. aydan sonra tırsıyorum ya gelirse diyee alıverin artık bak küserse inat eder gelmez bekletir sizi

ha ha ha çok güldüm eşine... benimkide kaç aylık dediklerinde 6-7 ve 8 arasında kalıyor daha ben 6 mı 7 mi bilemezken o 8i nerden çıkardı beilmem :)) 40 haftaya göre hesaplandığı için ayları 5 hafta kabul ediyorlar sanırım ama ben bildiğim gibi hesaplıyorum. 29 dedimiydi 7 biter 8 den gün alırım napalım benim hesabıma görede 10 ayda doğsun varsın :) bugün 27 haftanın içine girdim yani 26+1 gerçi ultrasondaki haftamız önde doktorum son gittiğimizde ben ultrasona göre bakıp hesaplarım dedi bide ooo siz büyümüşsünüz kocaman olmuşsunuz yaaa yakında doğum başlıcak falan dedi tırtım azcık ama sevindimde eskiden hep bunları konuşmak için çok erkekn derlerdi. gerçi 32. haftamdan sonra doğum kritiği yapıcakmışız yani biğdaki kontrolümde konuşucaz.. ben kızımın yatıca yatakları bile gördümmmmmmmmm heyyoooo çokkk mutluyum çokkk..

daha aramadım şimdi daha iyiyimm çok çok su içtim dün akşam eve gidip baya yoruldum biraz küçük oda hol mutfak balkon süpürdüm sonrasıona esım yaptı ve heryerı sıldım güzelce yoruldum ondandır belkı bir daha olursa arım 26 temmuza kadar olursa bırdaha arıcam 26 temmuzda randevum var seker yüklemesı yapılcak
ay inşallah hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp doğum yapsak artık 2, hamılelığım ınsallah yaza gelmezz çok zormus yaa
çalışıyorum genelde oturuyorum canım bazende ayaktayım şimdi evde olsam kesın uyurdumm
canım sen 7. ay içindesınn 28 haftan bıtınce 8. aydsan gün almaya başlıcaksın sen şuanda tam 6,5 aylıksın yani bende 6. ayı yenı bitirdim 7. aya başladım 7 aylığım dıyebılmem için 7*4= 28 haftayı bıtırmem gerek

kızz hem ağladım hem güldümm sen çok yaşaa yaa bende herseye ağlıyorum takıyorum kafamaa o ne olcak bunu napcaz falan düşün başlıyorum ağlamaya artık kocam hep dalga gecıooo :2::2: artık ondan saklıyorum dalga gecınce daha çok ağlamaya başlıyorum

arkadslar ben catlaklar ıcın haccer kremi aldım
kullanan va mı

Ben kulanmadım canım ilk senden duyuyorum genelimiz lierak ve bebe yapı saf zeytinyağı kullanıyor...

ayy kızım yaaa okurken güldüm vallaa affettt:ayrıca seni dondurma yerken agladıgını düşününce dahada bir gülesim geliyoooo60:

canom hiç önemli diil çünkü ben de kendi kendime gülüyorum ama o anda benim için hayatımdaki en önemli ve ciddi mevzu o oluyo ve hiç komik gelmiyo..aradan 1-2 saat geçince yaptığımın ne kadar mantiksız ve gülünç olduğunu anlıyorum ve düşündükçe kendime gülp dalga geçiyorum

bu arada ben de bel fıtığı var galiba kızlar zaten bi omurumda boşluk vardı ama ağırlığım arttıkça belimin sol tarafına bi ağrı saplanıyo ordan kalçama ordan da bacağıma atıyo kitlenip kalıyorum geçen akşam eşim yine ağrıdan sonra bacağımı ovuyodu sana hamile yastığı alayım ben dedi yok aşkım daha o kadar kötü diilim sonra alırız dedim..daha ne kadar kötü olucaksın yerinden kımıldatamıyoruz seni diyo bi de çok şükür şeker yüklemesi sonucum iyi çıktı kötü çıksaydı nolucaktı diyo gebelikten sonra da iyi bir diyetle kontrol altına almazsan diyabet hastası olarak kalabilirsin dedim eşim diyo ki "ne beter bi şeymiş bu hamilelik dönemi valla ben kadın olsaydım taşıyıcı anne bulurdum"

kızzzz ne zaman alceniz beşiğiniii bende 7. aydan sonra tırsıyorum ya gelirse diyee alıverin artık bak küserse inat eder gelmez bekletir sizi

inatcı zaten belli babası kılıklı yaaa..ne zaman öle eskisi gibi tekmelemıo.ancak yatarken sağıma yatarsam hemn dön öbür tarafa die tekmelıo..bnde inadına bisüre dönmuom ki biraz daha tepiklesin çok hoşuma gidiıo napıyım ..sonra sola dönünce daha tepik mepik yokk valla.

değişiyor heralde biz sağa dönünce beyimiz o tarafta 2 tepik atıp duruyo sola bir dönüyorum allahhhhh sanki birileri kovalıyo içerde
nasıl vuruyoo bir akşam kızdım aaa yeter diye ama pişman oldum oy annem orayı oy parçala içimi morart oramı buramı diye söylendim
şuanda nasıl tepikliyoo yerim onun ayaklarını poposunu ellerini kafasınııı çocuk duysa korkudan dogmayacak annem beni ya yerse diye

Ela da Eylülde çok güzel :)

Senin 6 ayın bitti 7 den gün alıyorsun... kızlar satınıza göre heaplayın zaten aynı haftalara geliyor misal 1 ocak mı sat, 1 şubat ta 1 ay bitiyor, 1 martta 2 ay, 1 nisanda 3 ay gibi...

Çatladım gülmekten Emel ilahi ya, ah bu hormonlar ahh :)))))) Benimde çok feci ağlama krizlerim vardı. Çok şükür bu ara kesildi :) Bilirim ne durdurulamaz bişi olduğunu :)) Kayınvalidenede bittim ama ne güzel kızmış eşine haha:)

bu arada ben de bel fıtığı var galiba kızlar zaten bi omurumda boşluk vardı ama ağırlığım arttıkça belimin sol tarafına bi ağrı saplanıyo ordan kalçama ordan da bacağıma atıyo kitlenip kalıyorum geçen akşam eşim yine ağrıdan sonra bacağımı ovuyodu sana hamile yastığı alayım ben dedi yok aşkım daha o kadar kötü diilim sonra alırız dedim..daha ne kadar kötü olucaksın yerinden kımıldatamıyoruz seni diyo bi de çok şükür şeker yüklemesi sonucum iyi çıktı kötü çıksaydı nolucaktı diyo gebelikten sonra da iyi bir diyetle kontrol altına almazsan diyabet hastası olarak kalabilirsin dedim eşim diyo ki "ne beter bi şeymiş bu hamilelik dönemi valla ben kadın olsaydım taşıyıcı anne bulurdum"[/QUOTE]

Doktoruna danış canım çok yorma kendini o bacak takıldımı kitlenip kalırsın allahtan çok bir kilon yok :)

kızlar kordon kanı ile ilgili bir merkezi aradım demincek...uygulama şöyle imiş 30 . haftada felan bilgi veriyormuşsun sana bir kit yolllanıyormuş..doğuma giderken kiti götürüyorsun..onlar önceden doktorunla görüşüyorlarmış ve genelde de kanını doktorun alıyormuş...sonra onlar bu kiti Ankara daki lablarına yolluyorlarmış..8 e ayırıp donduruluyormuş kan örnekleri...ödemeye gelince kit gönderilince 300 eur yatırılıyormuş, 700 eur 7 taksit yapılıyormuş, daha sonra 1 yıl sonra başlayacak olan yıllık ücret 100 eur imiş. peşin ödeme 800 eur muş. sağlık bakanlığı 15 yılın sonunda ailelere dönerek onay alınarak dondurması konusunda bir kuralı varmış Türkiyede 9 senedir bu işlem yapılıyormuş, yurtdışında 19 senelik bir kan bozunmadan kullanılmış...bu kadar

kızlar dün baby2 go alıcam diyodum sonra akşam biryere gittik bunu beğendim ve aldık nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…