2011 Ekim Anneleri

cnm göbişine bişyeler sürüomuydun???

evet yaklaşık 3.aydan beri bebeyağı sürüyorum.su da içiyorum çok ama gene de oldu.doktorum başka bişey önermemişti. çatlıcaksan çatlarsın demişti hakkaten öle oluyomuş.genetik annem de ablam da da var. (

gelde yakından gör bakemmm koltuklarım bembeyaz ve artık lekelendiler doguma yakın sildircem
halılarım yıkanacak o bembeyaz kapılar silinecek gerçi çokkk pis değil ama detaylı temizlik yapılması şart
bu çiçeklerde size o zamannnnn

Herkesebir cee diyip yine kaçıcam

Cumartesi günü Hisar Hastanesinde Bebeğim Olacak Eğitimi varmış 444 5 888 den kayıt yaptırılıyor gelmek isteyen olursa

benim eşyalarım da beyaz illallah dedim o yüzden eşime ambargo koydum salonda oturmak yasakkkkk elimden gelse yatak odasında yatmayı da yasaklıycam ama kapının önüne koyulmaktan korkarım
oturma odamız kırmızı orası rahat beyazları kullanmasan da kirleniyor ama beyaz kapıları çok seviyorum benim de detaylı temizlik yaptırmam lazım doğuma yakın... mmm çiçekler de mis gibi kokuyormuşşş

benimde diğer odam pembişş ama eşim burada digiturk var diye diğer tv yi istemiyor o yüzden koltuklarım çok kirlendiler 1-2 yıl sonra koltuklarımın kumaşlarını değiştiricem o zaman rahatlarım her misafir geldiğinde açıklama yapıyorumbu renkte ben istemedim iş yapmak yasak diye

Hanimlar Merhaba,
Esimin annesi dogacak bebegime ikinci el giyisi dukkanindan kiyafet ve oyuncak almayi dusunuyor. Gecen gun ballandira ballandira ne kadar yeni gorunduklerini ve "marka" olduklarini anlatiyordu. Ilk bebegim ve cok sukur durumumuz(kayin validenin durumu da) gayet iyi.
Offff ne yapacagim nasil hayir diyecegim kara kara dusunuyorum. tesekkur edip giyidirmeden bir koseye mi atsam, "istemiyorum" mu desem, ne yapacagim sasirdim kaldim. siz olsaniz ne yapardiniz?

Herkesebir cee diyip yine kaçıcam

Cumartesi günü Hisar Hastanesinde Bebeğim Olacak Eğitimi varmış 444 5 888 den kayıt yaptırılıyor gelmek isteyen olursa

cnm sende mi hisara gidıodun? ben oraya gdyrm sabah mesaj geldi banada,kayıt yaptırdım ama hafta mı söyleyince daha yeniymişiniz dedi katılanlar hep 36 hafta falanmış:)

mobilyayı anlarım kokusu boyası gitsin vs
ama kıyafet ve oyuncaki hele ki bilmediğim birinin. Kusura bakmasın da İSTEMİYORUM derdim yani
nie ikinci el ki madem durumu var.
Yorum yapmadan geçemedim

durumu iyiyken neden böyle bişey yapacakmış kiii benimde kaynana almış antin kuntin 2 parça giydirmeyi de hiiiiç düşünmüyorum
söyle bence ben ikinci el istemiyorum diye insanın heyecanını kursagında bırakıyolar

yürü git adamın asabını bozma deeeee kendi gidip ordan giyinsin

benim ilk bebeğim ikinci el giydiremem deseydin madem durumu var niye almıyor anlamadım yani

maşallah canım göbüşüne de bebeğinede bende spınal sezaryan ıstıyorum kız kardesımde öle yaptı bebebğini gördü öptü kokladı çok güzeldı hatta eşimide ıstıyorum yanımda

durumunuz ıyıyse hayır de hatta illa bahaneyle söyleyeceksen bende alerjı var dr dedıkı 2 yıldan fazla nevresım bıle kullanmayacaksın genetık oldugundan bebeğime de kullanamam eskı esyaları süreklı hasta olur de ben yumuyşatıcı bıle kullanamam doğru düzgün kokusu mah vedıyor de(tesrübe konusuyo ve bunlar alerjısı olanlar ıcın doğru bunun için bebeğinize yün yatak pamuk kaz tüyü esyalar falan almayınnn nefes almasını güçleştiriyo bebeğin alerjısı olursa

Turkiyede herhangi bir kaynananin boyle birsey yapacagini sanmam, ama benim esim yabanci. Onlarda normal. Kaldi ki temizlik denilen sey de burda yok. Mesela evlere ayakkabi ile girilir(ayakkabi cikartmak gericilik gibi birsey onlar icin) evde 2 kopek vardir, cocugun oyuncaklarini kopek agzina alir sonra ayni oyuncagi bebek de agzina alir, tavadaki yemek artiklarini kopegin onune koyarlar ki iyice yalasin temizlesin yikamadan once. bulasik yikama ise soyle: deterjanli suya batirilir cikarilir sonra da direk silinir, durulama yok yani...ben simdi bu insanlarin giyisilerini cocuguma nasil giyidiririm!
offf offff.. avrupayi cok matah birsey sanip televizyonlarda "avrupada bile ..." diye soze baslayanlarin kafasina kafasina vurasim geliyor inanin.
Allah'tan esim cok iyi ve herseyde bana uyum sagliyor.

ben olsam bir tane doğur da ikinci elleri sen giydir derdim.. kaynananın doğum gününde ikinci el mağazasından bir kazak al bakalım giyecekmi

ayyyyy okurken tiksindim resmenn aman bacım sen sakın onlara bırakma bebegini mikroptan ölür ıyyyyy
kendisi giysin 2. el kıyafet leynanın dediği gibiiii

söylediğim sakın yanlış anlaşılmasın kıyafet ablamın çocuğunun olsa ya da arkadaşımın veya bir tanıdığımın seve seve giydiririm çünkü bilirim neyin ne olduğunu ama 2. el mağazasında hastaya mı giydirdiler, o kıyafeti giyen çocuk öldümü bitlimiydi pirelimiydi aklıma neler gelir

canım sen duanı et gerisini Allahın takdirine bırak
bizim şirkette 4 ay önce doğum yapan bir arkadaş var
6 aylık hamileliğinden sonra hep bebeğin suyu azdı, her gittiği doktor riskli dedi, ne proflara gitti ,, şimdide bebeği canavar gibi
başka bir arkadşın gebelik şekeri çıktı
son 2 ay aç gezdi, bebek gıdasız kaldığı için zeka geriliği olabilir demişler, oda canavar gibi maşallah şimdi 6 aylık oldu.
hiç korkma yani, takdir allahın..

bizde bugün kızımla aşımızın 2.dozunu olduk, kolum ağrıyor ama sanki geçen defaki gibi değil.
ayrıca bugün babişimizin doğum günüsü, hediyemizi almıştık onu paketlicez, pasta yapıcaz..
ama yemek yapacak halim yok dışarı çıkıcaz artık napalım, hamile hamile bu kadar hazırlık yapılıyo, üstelik bide aşılı kolla :)

COTURNIX reyhan hanım çok ilgili davrandı boşuna korkmuşum valla herşeyini inceledi oglumun
niye öyle yorum yazmışlar ki aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…