cnm göbişine bişyeler sürüomuydun???
oooh ne güzel evin derli toplu tertemiz görünüyo ayrıca beyaz kapılar da çok güzel bayılıyorum evde beyaz kapıya bir gün kendi evim olursa bütün evi bembeyaz boyatcam kapılarımı da bembeyaz yaptırcam ahhhh
sen de çok hoş görünüyorsun pijamalarla evde olmayı çok özledimmmm göbüşüne de içindeki bebişine de sana da kırkbir kere maşallah
gelde yakından gör bakemmm koltuklarım bembeyaz ve artık lekelendiler doguma yakın sildircem
halılarım yıkanacak o bembeyaz kapılar silinecek gerçi çokkk pis değil ama detaylı temizlik yapılması şart
bu çiçeklerde size o zamannnnn
benim eşyalarım da beyaz illallah dedim o yüzden eşime ambargo koydum salonda oturmak yasakkkkk elimden gelse yatak odasında yatmayı da yasaklıycam ama kapının önüne koyulmaktan korkarım
oturma odamız kırmızı orası rahat beyazları kullanmasan da kirleniyor ama beyaz kapıları çok seviyorum benim de detaylı temizlik yaptırmam lazım doğuma yakın... mmm çiçekler de mis gibi kokuyormuşşş
Herkesebir cee diyip yine kaçıcam
Cumartesi günü Hisar Hastanesinde Bebeğim Olacak Eğitimi varmış 444 5 888 den kayıt yaptırılıyor gelmek isteyen olursa
Hanimlar Merhaba,
Esimin annesi dogacak bebegime ikinci el giyisi dukkanindan kiyafet ve oyuncak almayi dusunuyor. Gecen gun ballandira ballandira ne kadar yeni gorunduklerini ve "marka" olduklarini anlatiyordu. Ilk bebegim ve cok sukur durumumuz(kayin validenin durumu da) gayet iyi.
Offff ne yapacagim nasil hayir diyecegim kara kara dusunuyorum. tesekkur edip giyidirmeden bir koseye mi atsam, "istemiyorum" mu desem, ne yapacagim sasirdim kaldim. siz olsaniz ne yapardiniz?
Hanimlar Merhaba,
Esimin annesi dogacak bebegime ikinci el giyisi dukkanindan kiyafet ve oyuncak almayi dusunuyor. Gecen gun ballandira ballandira ne kadar yeni gorunduklerini ve "marka" olduklarini anlatiyordu. Ilk bebegim ve cok sukur durumumuz(kayin validenin durumu da) gayet iyi.
Offff ne yapacagim nasil hayir diyecegim kara kara dusunuyorum. tesekkur edip giyidirmeden bir koseye mi atsam, "istemiyorum" mu desem, ne yapacagim sasirdim kaldim. siz olsaniz ne yapardiniz?
durumu iyiyken neden böyle bişey yapacakmış kiii benimde kaynana almış antin kuntin 2 parça giydirmeyi de hiiiiç düşünmüyorum
söyle bence ben ikinci el istemiyorum diye insanın heyecanını kursagında bırakıyolar
Hanimlar Merhaba,
maşallah canım göbüşüne de bebeğinede bende spınal sezaryan ıstıyorum kız kardesımde öle yaptı bebebğini gördü öptü kokladı çok güzeldı hatta eşimide ıstıyorum yanımdakızlar şimdi ben sezeryanla dogum yapıcamya spinal sezeryan diye bişi duydum epidural ile normal dogum yaparım demiştim ama işler değişince
araştırdım herkes memnun ben bebegimin ilk agladıgı anı görmek onu öpmek istiyorum uyutulmadan acaba hissedilirmi kesilen yerrrr:18::18::18::18::18:
Hanimlar Merhaba,
durumu iyiyken neden böyle bişey yapacakmış kiii benimde kaynana almış antin kuntin 2 parça giydirmeyi de hiiiiç düşünmüyorum
söyle bence ben ikinci el istemiyorum diye insanın heyecanını kursagında bırakıyolar
Hanimlar Merhaba,
Turkiyede herhangi bir kaynananin boyle birsey yapacagini sanmam, ama benim esim yabanci. Onlarda normal. Kaldi ki temizlik denilen sey de burda yok. Mesela evlere ayakkabi ile girilir(ayakkabi cikartmak gericilik gibi birsey onlar icin) evde 2 kopek vardir, cocugun oyuncaklarini kopek agzina alir sonra ayni oyuncagi bebek de agzina alir, tavadaki yemek artiklarini kopegin onune koyarlar ki iyice yalasin temizlesin yikamadan once. bulasik yikama ise soyle: deterjanli suya batirilir cikarilir sonra da direk silinir, durulama yok yani...ben simdi bu insanlarin giyisilerini cocuguma nasil giyidiririm!
offf offff.. avrupayi cok matah birsey sanip televizyonlarda "avrupada bile ..." diye soze baslayanlarin kafasina kafasina vurasim geliyor inanin.
Allah'tan esim cok iyi ve herseyde bana uyum sagliyor.
ayyyyy okurken tiksindim resmenn aman bacım sen sakın onlara bırakma bebegini mikroptan ölür ıyyyyy
kendisi giysin 2. el kıyafet leynanın dediği gibiiii
aşkolsun kadıncağız vintage almak istemis bebeğe çok kötü niyetlisiniz
canım asiye hanımı ben çok begendim dogumuma girecegi için seviniyordum
ama bunları söyleyen asiye hanımdı bana ameliyata hazırlıklı giricez kan gerekecek dedi
kan grubumu ögrendi not falan aldı ama daha 3 ay var herşey değişebilir netten baktım
araştırdım anne ve bebegin hayati tehlikesi kanama olursa oluyormuş allaha şükür bizde
kanama hiç olmadı inşallahta olmayacak olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pek becerikli değilim
bu konuda sanırsam aglamıyorum bir ona engel olabildim şimdiye kadar ama aklımdan çıkmıyor
ya bişey olursa diye dua ediyorum çünkü yapacak başka bişeyim yok inşallah herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?