2011 Ekim Anneleri

ay ama öğkk yahu bulaşık son nokta olmuş !
Kuzum sen bebeği kurtar bunların elinden :)

aşkolsun kadıncağız vintage almak istemis bebeğe çok kötü niyetlisiniz

çok güldüm çok :) Allah da seni güldürsün

evet ben de oyle dusunuyorum. kiz kardesimin ve gorumcemin cocuklarindan gelen eskileri giyidirmekte bir sakinca gormem herhalde, ama bana gidip ikinci el bebek zibini almasin. hicbirsey almasin bin kere daha minnettar kalirim. arkamdan vidi vidi konusmayacagini bilsem lafi yapistiririm da huzurum kacsin istemiyorum.

COTURNIX reyhan hanım çok ilgili davrandı boşuna korkmuşum valla herşeyini inceledi oglumun
niye öyle yorum yazmışlar ki aceppp

canom reyhan hanım zaten down sendromu ve fetus gelişimi üzerine uzmanlık yapmış, yani onun doğum uzmanlığına ek olarak diğer uzmanlıklarıda almış, o yüzden çok sıra var 2,li 3 lü, 4 lü taramada fln, güzel bişey her şeyi inceleniyor bebişlerin, insanın içi rahatlıyor, inşallah..

COTURNIX reyhan hanım çok ilgili davrandı boşuna korkmuşum valla herşeyini inceledi oglumun
niye öyle yorum yazmışlar ki aceppp

valla diyorumya bu aralar iyiliği üzerinde :)
ikili testte bebek oynasın diye karnımı vura vura acıtmıştı .. ama ayrıntılımız gayet güzel geçti bizimde.

şokk oldum allah yardımcın olsunnn canımmm çok zorrr yatağa girerken çıkarıyorlar herhalde ayakkabıları sadece

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim geçmişi okuyup geldim bebeğimin arabasını ve yatağını aldık
arabası http://www.baby2go.com.tr/Upload/8831c.jpg
yatağı Kraftbaby.com - çok mutluyum

hayırlı olsun cnm güsel gunlerde..darısı başımaaaa :) bebek arabası aynı zamanda oto koltuğu sanırısam dimi
bide 1şey srocam hastaneden eve bebeği bu oto koltuğu ile mi götürcez ?nasıl olcak bebiş rahat etmez ki

ayyy bebişimizin doğum günü anladım saf saf bakıyorum alıntı yapmışken cevaplayım dedim babişinizin doğum günüsü kutlu olsun...
madem arkandan konuşur o zaman aldıklarına itiraz etme o yokken toz bezi yaparsın
bu arada seni hiç görmemiştim daha önce yenimisin?

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim geçmişi okuyup geldim bebeğimin arabasını ve yatağını aldık
arabası http://www.baby2go.com.tr/Upload/8831c.jpg
yatağı Kraftbaby.com - çok mutluyum

ayy çok güzeller minik kuşun güle güle kullansın arabası da harika kaça aldın sorması ayıp:78:

evet canım hem oto koltuğu hemde sallanabilme özelliği olduğu için ev tipi ana kucağı almıcam ilk aylarda bi yere gittiğimizde falan evde onunla uyucak ayrıca bebek arabasına monte edilip kullanılıyor ilk 9 ay öle kullancam sonra bebek arabası kullancam :) bide kızlar yatağında kırmızı grisini düşündük ama sonradan vazgeçtik değişme şansımda var sizce hangisi güzel? kırmızısıda Kraftbaby.com - sizce hangisi güzel

NE kadar bu koltukk...bnce kırmızııı.cinsyet bılmıom amaaa

ne demek tabiki sorun birbirimize fikir verelim boşuna mı konuşuyoruz burda araba normal fiyatı 470 ama tanıdıktı 390 a verdi yatağı sormak isteyenlere de söliyim 299du 260 a aldım

ayyy leynaaaaaa kadın birgün geliyomuş bebek yere mama döktü misal
bez bez diye aranırken kaynananın özene bözene aldıgı bady toz bezi niteliğinde kaynananın elinde

İyi akşam üstlerimi desem ne :) Selamlar herkese geçmiş okudum geldim herkesler iyi maşallah...

Kramp korkulu rüyam, ben bu gecede iğneden dolayı çok iyi uyumadım malesef, tek tesellim gebelik boyunca son olması :) Çok geçmiş olsun leyna sanada :)

Ayy miğdem kalktı yaaa ne o köpeğin yaladığı kaptan birdaha yemekmi yiyorlar, ne gerek var yemekten sonra köğepe yalatmaya ki otursun beraber yesinler zaten yıkamıyolarmışda daldır çıkar, ay yıkasada yenmez ki yaaaa.. Boşuna demiyorlar temizlik imandan gelir diye... Aman güzelim sen bebeğine dikkat et sakın verme bunların eline ve sakın kayınvalidene emanet edip gitme bir yere, alacaklarını istemediğini söyle, söyleyemiyorsan giydirme at bi kenara. Of içim daraldı valla, temizliğin gözünü seveyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…