Turkiyede herhangi bir kaynananin boyle birsey yapacagini sanmam, ama benim esim yabanci. Onlarda normal. Kaldi ki temizlik denilen sey de burda yok. Mesela evlere ayakkabi ile girilir(ayakkabi cikartmak gericilik gibi birsey onlar icin) evde 2 kopek vardir, cocugun oyuncaklarini kopek agzina alir sonra ayni oyuncagi bebek de agzina alir, tavadaki yemek artiklarini kopegin onune koyarlar ki iyice yalasin temizlesin yikamadan once. bulasik yikama ise soyle: deterjanli suya batirilir cikarilir sonra da direk silinir, durulama yok yani...ben simdi bu insanlarin giyisilerini cocuguma nasil giyidiririm!
offf offff.. avrupayi cok matah birsey sanip televizyonlarda "avrupada bile ..." diye soze baslayanlarin kafasina kafasina vurasim geliyor inanin.
Allah'tan esim cok iyi ve herseyde bana uyum sagliyor.
aşkolsun kadıncağız vintage almak istemis bebeğe çok kötü niyetlisiniz
söylediğim sakın yanlış anlaşılmasın kıyafet ablamın çocuğunun olsa ya da arkadaşımın veya bir tanıdığımın seve seve giydiririm çünkü bilirim neyin ne olduğunu ama 2. el mağazasında hastaya mı giydirdiler, o kıyafeti giyen çocuk öldümü bitlimiydi pirelimiydi aklıma neler gelir
Eki Görüntüle 224050
Eki Görüntüle 224051
işte bir şişkooooooo
pijamam bile olmuyoo göbüş açıkta kalıyo
COTURNIX reyhan hanım çok ilgili davrandı boşuna korkmuşum valla herşeyini inceledi oglumun
niye öyle yorum yazmışlar ki aceppp
canom çok hoş görünüyorsun maşallah, sana ve oğluşuna
COTURNIX reyhan hanım çok ilgili davrandı boşuna korkmuşum valla herşeyini inceledi oglumun
niye öyle yorum yazmışlar ki aceppp
ay ama öğkk yahu bulaşık son nokta olmuş !
Kuzum sen bebeği kurtar bunların elinden :)
çok güldüm çok :) Allah da seni güldürsün
Turkiyede herhangi bir kaynananin boyle birsey yapacagini sanmam, ama benim esim yabanci. Onlarda normal. Kaldi ki temizlik denilen sey de burda yok. Mesela evlere ayakkabi ile girilir(ayakkabi cikartmak gericilik gibi birsey onlar icin) evde 2 kopek vardir, cocugun oyuncaklarini kopek agzina alir sonra ayni oyuncagi bebek de agzina alir, tavadaki yemek artiklarini kopegin onune koyarlar ki iyice yalasin temizlesin yikamadan once. bulasik yikama ise soyle: deterjanli suya batirilir cikarilir sonra da direk silinir, durulama yok yani...ben simdi bu insanlarin giyisilerini cocuguma nasil giyidiririm!
offf offff.. avrupayi cok matah birsey sanip televizyonlarda "avrupada bile ..." diye soze baslayanlarin kafasina kafasina vurasim geliyor inanin.
kızlar merhaba uzun zamandır giremedim geçmişi okuyup geldim bebeğimin arabasını ve yatağını aldık
arabası http://www.baby2go.com.tr/Upload/8831c.jpg
yatağı Kraftbaby.com - çok mutluyum
kızlar merhaba uzun zamandır giremedim geçmişi okuyup geldim bebeğimin arabasını ve yatağını aldık
ayyy bebişimizin doğum günü anladım saf saf bakıyorum alıntı yapmışken cevaplayım dedim babişinizin doğum günüsü kutlu olsun...canım sen duanı et gerisini Allahın takdirine bırak
bizim şirkette 4 ay önce doğum yapan bir arkadaş var
6 aylık hamileliğinden sonra hep bebeğin suyu azdı, her gittiği doktor riskli dedi, ne proflara gitti ,, şimdide bebeği canavar gibi
başka bir arkadşın gebelik şekeri çıktı
son 2 ay aç gezdi, bebek gıdasız kaldığı için zeka geriliği olabilir demişler, oda canavar gibi maşallah şimdi 6 aylık oldu.
hiç korkma yani, takdir allahın..
bizde bugün kızımla aşımızın 2.dozunu olduk, kolum ağrıyor ama sanki geçen defaki gibi değil.
ayrıca bugün babişimizin doğum günüsü, hediyemizi almıştık onu paketlicez, pasta yapıcaz..
ama yemek yapacak halim yok dışarı çıkıcaz artık napalım, hamile hamile bu kadar hazırlık yapılıyo, üstelik bide aşılı kolla :)
madem arkandan konuşur o zaman aldıklarına itiraz etme o yokken toz bezi yaparsınevet ben de oyle dusunuyorum. kiz kardesimin ve gorumcemin cocuklarindan gelen eskileri giyidirmekte bir sakinca gormem herhalde, ama bana gidip ikinci el bebek zibini almasin. hicbirsey almasin bin kere daha minnettar kalirim. arkamdan vidi vidi konusmayacagini bilsem lafi yapistiririm da huzurum kacsin istemiyorum.
hayırlı olsun cnm güsel gunlerde..darısı başımaaaa :) bebek arabası aynı zamanda oto koltuğu sanırısam dimi
bide 1şey srocam hastaneden eve bebeği bu oto koltuğu ile mi götürcez ?nasıl olcak bebiş rahat etmez ki
evet canım hem oto koltuğu hemde sallanabilme özelliği olduğu için ev tipi ana kucağı almıcam ilk aylarda bi yere gittiğimizde falan evde onunla uyucak ayrıca bebek arabasına monte edilip kullanılıyor ilk 9 ay öle kullancam sonra bebek arabası kullancam :) bide kızlar yatağında kırmızı grisini düşündük ama sonradan vazgeçtik değişme şansımda var sizce hangisi güzel? kırmızısıda Kraftbaby.com - sizce hangisi güzel
ayyy bebişimizin doğum günü anladım saf saf bakıyorum alıntı yapmışken cevaplayım dedim babişinizin doğum günüsü kutlu olsun...
madem arkandan konuşur o zaman aldıklarına itiraz etme o yokken toz bezi yaparsın
bu arada seni hiç görmemiştim daha önce yenimisin?
ayy çok güzeller minik kuşun güle güle kullansın arabası da harika kaça aldın sorması ayıp:78:
NE kadar bu koltukk...bnce kırmızııı.cinsyet bılmıom amaaa
ayyy bebişimizin doğum günü anladım saf saf bakıyorum alıntı yapmışken cevaplayım dedim babişinizin doğum günüsü kutlu olsun...
:
HU HUUU oğlumla ben geldim size selam eder gözlerinizden öperim:79:
dün aşımın 2.dozunu yaptırdım işten 1 saat erken çıkıp ağrıdan öldüm gece kaç kere ağlayarak uyandım bacağıma ilk defa kramp girdi çığlıklarıma uyandım komşulara da ayıp oldu:78: şimdide sızlıyor kolum ama geceki gibi değil
sizler iyisinizdir umarım..fatma arkadaşımızın kızı oluyormuş çok sevindim hayırlı olsun..bu gün işyerimden bir arkadaşım da haber verdi erkek doğuracakmış 3 hamileyiz üçümüzün de oğlu olacak bizden önceki grubunda hep oğlu oldu nedir bu erkek bolluğu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?