2011 Ekim Anneleri

selam güzel annişler
nasılsınız 2 gündür pek giremiyorum.dün akşam biraz geçmişi okudum ama çok yorgundum hiç yazamadım.ben bir bakayım bugün neler konuşmuşsunuz.

ben kırmızıdan yanayım canım 2. bebek kız olursa ihtimalinden dolayı hem kırmızı erkek bebeklerine çok yakışıyor ama bu beşiğin de mavisi çok tatlı arada kaldım ama hangisini alırsan al diğerinde gönlün kalmaz çünkü ikisi de çok güzel...
ne demek tabiki sorun birbirimize fikir verelim boşuna mı konuşuyoruz burda araba normal fiyatı 470 ama tanıdıktı 390 a verdi yatağı sormak isteyenlere de söliyim 299du 260 a aldım
arabanın fiyatı çok iyi ben yakından da görmüştüm ama fiyat sormadım hem puseti de var ben de araştırayım bakalım bizim buralarda ne kadarmış
ayyy leynaaaaaa kadın birgün geliyomuş bebek yere mama döktü misal
bez bez diye aranırken kaynananın özene bözene aldıgı bady toz bezi niteliğinde kaynananın elinde

şekerim onun da kolayı var küçük geliyor der hem iki parçaya bölerse kadının giydirip teyit etme şansı kalmaz

:) araba cnmmmm.. bence kırmızı allll

arabayı 470 iken fiyat 390 a aldım tanıdıktı o yüzden. yataktada aslında hep kırmızı gri düşünüodum gittiğimiz yerdeki satıcı dediki bebek aydınlık yerde uyuması bence daha güzel koyu renklerin içindense dedi bizde tamam dedik ama hala acaba diorum sizlere de sormak istedim mantıklımı sizce?

evet leynacım bende aynısını düşündüm hem kırmızı erkeğe çok yakışıo hemde kızada gider ama işte adam bebeğin yatttığı yer önemli açık renk olsa daha ii diolar deyince kandık yoksas hep kırmızı dioduk. bi anket oluşturalım kırmızı diyenler mavi dyenler die :76:

Ayy miğdem kalktı yaaa ne o köpeğin yaladığı kaptan birdaha yemekmi yiyorlar, ne gerek var yemekten sonra köğepe yalatmaya ki otursun beraber yesinler zaten yıkamıyolarmışda daldır çıkar, ay yıkasada yenmez ki yaaaa.. Boşuna demiyorlar temizlik imandan gelir diye... Aman güzelim sen bebeğine dikkat et sakın verme bunların eline ve sakın kayınvalidene emanet edip gitme bir yere, alacaklarını istemediğini söyle, söyleyemiyorsan giydirme at bi kenara. Of içim daraldı valla, temizliğin gözünü seveyim...[/QUOTE]

Ben de oyle demistim, "kopegin yedigi kaptan yemem" ne dese begenirsin "e yikadik temizlendi, temiz o kap artik". Kopeklerine dokunup sonra da ellerimi yikamadan yemek yemiyorum, hatta keklerinden uzak duruyorum diye cingar cikardi. Neymis biz kopek dusmaniymisiz. Sonra ayni yavru kopegi borkac ay sonra hamile kalmasin diye veterinere goturup rahmini aldirdi cani kadin. Sormamak icin kendimi zor tuttum "Sen hayvanin vucudundan bir parca koparma alma hakkini kendinde nasil goruyorsun, kopegin cani yok mu? onun anne olma hakkini elinden almanin neresi hayvanseverlik? madem bakamayacaksin evine alma! kopek senin keyfin icin var olan bir canli degil"
kadina diyemiyorum tabi bunlari, esime soyledim o da bana hak veriyor.

Dün ii ki uyku saatimi geciktirdim yani. Uykudan başka hiç bişey düşünemiyorummmÖnümde işler duruyo yapamıyorum..Allaam bebik de benim gibi uykucu mu olcak ki

selam kızlar soyle acele gecmısıe bı goz attım hersey yolunda gozukuyor
dun gece oglum 3 de kalktı benımde burnum kanıyodu ben yattım babasıyla tv ızledı babası uyumus tabı arada galdı yanıma sonra bı daha 5 de gordum yanıma geldı araba suruyodu gıt yat dedım sanırım 7 gıbı uyumus bıdaha 1 de kalktı ne oldu uykusuna anlamadım bı uyandıkı bez tazmıs nerdeyse bogazına kadar cıs atesı var halsız hemen bı dus aldırdım kusucak gıbı oldu bembeyaz oldu ılac verdım sonra kustu yenıden ılac verdım sımdı daha ıyı mantı ıstedı yaptım bı tabak yedı sukur yatak yaptım ona oturma odasında hosuna gıttı orda oturuyo tv ızleyıp araba oynuyo o uyurkende ısguzarlık ettım bu arada balkondakı pufumu sılıyı dedım yarın kadın gelıcem bıde onu ıs gıbı soylemıyım dedım 10 dk surmuyo sonra koslalı su tertemızdı bıde salonun koltuklarınında bı soyle tozunu alıyım dedım sonrayerdekı halı seccademı bı sılıyım dedım sonra suyumu degıstırıyım korıdorun halısını bı alıyım dedım usten derken korudorum halıları yatak odamın halısı balkonumun halısı ve cocuk odasının halısıda eklendı :) yarın kadını oturma odasının halısını koltugunu yaptırcam bıde dıger balkonun halısını gerıye salon kalıyo :) aksama alırımbelkı onuda belkı kadına yaptırırım gercı 2 3 ay once sılındı dogumdan oncede komple tum evın halılarını yıkatıcam yınede dayanamıyorum ıste toz oluyo sankı salonada bı namaz ıcın gırılır bu arada mısafırımız gelmez bızım bı annemler gelır oturma odasında otururuz ondada ıste boyle yarın dıp kose temızlencek bakalım bu gun esımı kandırırsam su patates ıcın sebzelık alıcaktımya ona bakıp evın bı ıkı eksıgını almayı dusunuyorum yarın temızlık var evde bende anneme gıdıcem bu arada eslerı ıs yapanlara ımrenıyorum bızımkı yemek yapar camasır asar bulasık makınesıne yardım eder bıde cocugu yıkar gıydırır oyle supurme vs anlma belkı anlardı ama hıc yaptırmadım sımdı olse yapmaz kac gundur eskı kadın deıl gelen cok ıs soylemıyım salonun tulunu bı yıkıyalım dıyorum yenı yıkanmadımı senede 1 yıkanır tul dıyo cok bılıyoya 3 ay olmustur nerdeyse yada 2 sonra acılmıy rengı
bızden havadısler boyle sabah sancım vardı ama mıdemın altında bazen de bıcak saplanır gıbı oluyo karnıma gece elım uyusuyo kımdı bılmıyorum bırı bacagıma kramp gırdı dedı bendede oluyo gecmesı ıcın bacagımı ıyıce uzatıp duz yapıp sonra topugu ıyıce ıtıyorum tabı parmakları vucuda dogru ıyıce kırıyorum gecıyo esımden ogrnedım gecelerı olunca onu kaldırıyodum hemen gecırıyodu deneyın faydasını gorurusunuz

http://www.e-........../alt_acma_mi...t_degistirme_ortusu_10lu_6090_cm/DAL-55000982

kampanyalar maılle gelıo hep bana yukarıya ekledım e bebekde dalın alt degıstırme ortusu 10 lu 1 tl
bıde yıne kım oldugunu hatırlamıyorum dandılo tarzı bı ana kucag gosterdı kullanıslı bırsey ama yanında gezdıremezsın artı araba koltugu olarakta kullanamazsın onu ayrıca 1 tane daha alman gerekır ben benımkılerın lınkını eklıyım 2 tane var benım bırı ev ıcın cook rahat yenı dogan ıcınde dıger yenı dogan ıcın belı cukur ama 3 aylıkken fılan kullanlabılır 9. aya kadar kullanmıstım ben ev ıcın dedıgım cok uygun 30 tl fılandı saırım lınk eklıyorum
bu arabaya takılıyo bebek arabasına takılıyo dısarı ıcın ıyı mamasandalyemı 9 aylıkken almıstım ogluma ozaman kadar bunda yedırdım lınkını eklıyorum aynısı deıl markasını hatırlamıyorum benımkının
eniyial.com 'da Sunny Baby Deluxe Ana Kucağı - Siyah ürünlerinin çeşitlerini bulabilirsiniz.
buda ev ıcın cok ıyı eklıycem onun lınkını asagıya 30 lıraya aldım aynısı deıl yıne yemek yaparken bıle sallıyodum bununla ayagımla
ana kucağı tek fonksiyonlu - Ana Kucakları - Taşpınar Çocuk Gerçleri ve Plastik
uzun ve karısık yazdım kusura bakmayın

ne demek tabiki sorun birbirimize fikir verelim boşuna mı konuşuyoruz burda araba normal fiyatı 470 ama tanıdıktı 390 a verdi yatağı sormak isteyenlere de söliyim 299du 260 a aldım

ürün modeline bakmaya çalıştım ama baby2go nun sitesnde var mı yada sen söyleyeblr msn cnm??

mavipatikler
oy oy kıyamam neden hastalandı ki acaba çok geçmiş olsun canım
kadın gelecekmiş zaten niye kendini o kadar yorup hırpaladın kiiii

hoşgeldin canım yine yumak yumak bilgiyle gelmişin
sebzelik dedin aklıma gelmişken söyleyim dün lively e gittim acity e o bahsettiğim sebzelikten 1 tane kalmış 155 liraymış üzeri çatlak olduğundan 100 liraya veriyorlarmış almadım ama koçtaş ta 3 lü hasır sebzelik var yanılmıyorsam 50 lira civarındaydı off şu sebzeliği bir alamadık sen de farklı bir yerde bulursan bana haber ver bari
yakışıklı oğluna da geçmiş olsun dışarı falan çıktıysa sıcaktan olmuştur diycem ama dışarı da göndermezsin heralde şimdi keyif yapıyor paşam yatağı da yaptırdı sana maşallah benim için öp onu annesi

Son düzenleme:
mavipatikler
oy oy kıyamam neden hastalandı ki acaba çok geçmiş olsun canım
kadın gelecekmiş zaten niye kendini o kadar yorup hırpaladın kiiii

ya nasıl bu kdr iş yaposunuz.ben bi yemek yapıorum heryerim belim kopuoo.evimi bile temzleyemıorum yaaa..bende mi anormallık..ben bu kdr şey yapsam kalkamam kiii.yapamam da zaten..

kızlar mutfak tezgahımı sürekli çamaşır suyuyla silmeme ragmen çöp bırakmamama ragmen minik sinekler olmaya başladı
sinir oluyorum yokmu buna bir çare:84::84::84::84::84::84:
ayrıca çokkkk sıcakkkk salondan yatak odasına gidene kadar nefesim kesiliyo sanki
birdeeeee kızkardeşim mesaj yollamış bugune kadar beni üzdüğü için özür diliyor bayram değil seyran değil
eniştem beni niye öptü misaliölücemde benimmi haberim yok acaba

Son düzenleme:

aa evet ev temizken sinek olması kişinin ölceğine delaletmiş bir de hiç ummadığın bir anda bir yakının sana yakınlık gösterirse bu da hiç hayra alamet değilmiş
ilahi cano sen adamı öldürürsün
evde çiçek varsa yada açıkta meyve falan varsa onlara gelir minik sinekler

Benim iki arkadaşım bu şekilde yaptı doğumunu, gayet de memnunlardı, hatta aşağıdaki linkten bak istersen; doktorun facebook profilinde doğum yaptırdığı bebekler ve annelerinin fotoğrafları var...

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

çok para bu kıss daha şimdiden batırdı bizi ya..çocuk ne masraflı şeymişşş.eskiden böle şeyler mi varmış bi kundak bitti

vallahi aynen öyle düşünüyorum hadi bizim durumumuz var çok şükür de yazık durumu olmayanlar falan ne yapıyordur ki... hiç böyle şeyleri araştırıp ta kafalarını yormuyorlardır bizden bin kat daha rahattırlar

erişilemiyor diyo bakalım 4 agustosta doktora gitcem o zaman detaylı konuşurum şimdiden araştırayımda ona göre gidem dr sağol canım

yok kız evimde çiçek yetişmiyo ölüyo gariplerim bu sıcakta acıkta meyve bırahmıyom
kardeşimden böyle bişi beklemiyordum dün mns de konuşurken ölürüm falan demiştim garibim etkilendi zaar
koca danam benimmm az ömrümü çürütmedi şimdide vicdan yapıyo

kısım bazen sookakta görüorumm kangru gibi teyze bağlamış bi bezle bebeğin kafa ayrı oynuo totosu ayrııı... çok şükür yinede ama...bu neye ya demin hepsiburada 300 tl bişeyler aldım e daha park yatak var nerden baksan 250tl de, e bu bebek koltuk mu zımbırtısı 400 tl,oda takımı 2000tl de, ee doğum var 3000 tl,ya tum bunlar olsa bile eksik çok ..kılık kıyafet saymıorum daha.beziydi mamasıydııı...offff beee amannnn yaa içim karardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…