ben kırmızıdan yanayım canım 2. bebek kız olursa ihtimalinden dolayı hem kırmızı erkek bebeklerine çok yakışıyor ama bu beşiğin de mavisi çok tatlı arada kaldım ama hangisini alırsan al diğerinde gönlün kalmaz çünkü ikisi de çok güzel...evet canım hem oto koltuğu hemde sallanabilme özelliği olduğu için ev tipi ana kucağı almıcam ilk aylarda bi yere gittiğimizde falan evde onunla uyucak ayrıca bebek arabasına monte edilip kullanılıyor ilk 9 ay öle kullancam sonra bebek arabası kullancam :) bide kızlar yatağında kırmızı grisini düşündük ama sonradan vazgeçtik değişme şansımda var sizce hangisi güzel? kırmızısıda Kraftbaby.com - sizce hangisi güzel
arabanın fiyatı çok iyi ben yakından da görmüştüm ama fiyat sormadım hem puseti de var ben de araştırayım bakalım bizim buralarda ne kadarmışne demek tabiki sorun birbirimize fikir verelim boşuna mı konuşuyoruz burdaaraba normal fiyatı 470 ama tanıdıktı 390 a verdi yatağı sormak isteyenlere de söliyim 299du 260 a aldım
ayyy leynaaaaaa kadın birgün geliyomuş bebek yere mama döktü misal
bez bez diye aranırken kaynananın özene bözene aldıgı bady toz bezi niteliğinde kaynananın elinde
:) araba cnmmmm.. bence kırmızı allll
ben kırmızıdan yanayım canım 2. bebek kız olursa ihtimalinden dolayı hem kırmızı erkek bebeklerine çok yakışıyor ama bu beşiğin de mavisi çok tatlı arada kaldım ama hangisini alırsan al diğerinde gönlün kalmaz çünkü ikisi de çok güzel...
arabanın fiyatı çok iyi ben yakından da görmüştüm ama fiyat sormadım hem puseti de var ben de araştırayım bakalım bizim buralarda ne kadarmış
şekerim onun da kolayı var küçük geliyor der hem iki parçaya bölerse kadının giydirip teyit etme şansı kalmaz
madem arkandan konuşur o zaman aldıklarına itiraz etme o yokken toz bezi yaparsın
bu arada seni hiç görmemiştim daha önce yenimisin?
ayıp:78:
ne demek tabiki sorun birbirimize fikir verelim boşuna mı konuşuyoruz burdaaraba normal fiyatı 470 ama tanıdıktı 390 a verdi yatağı sormak isteyenlere de söliyim 299du 260 a aldım
selam kızlar soyle acele gecmısıe bı goz attım hersey yolunda gozukuyor
dun gece oglum 3 de kalktı benımde burnum kanıyodu ben yattım babasıyla tv ızledı babası uyumus tabı arada galdı yanıma sonra bı daha 5 de gordum yanıma geldı araba suruyodu gıt yat dedım sanırım 7 gıbı uyumus bıdaha 1 de kalktı ne oldu uykusuna anlamadım bı uyandıkı bez tazmıs nerdeyse bogazına kadar cıs atesı var halsız hemen bı dus aldırdım kusucak gıbı oldu bembeyaz oldu ılac verdım sonra kustu yenıden ılac verdım sımdı daha ıyı mantı ıstedı yaptım bı tabak yedı sukur yatak yaptım ona oturma odasında hosuna gıttı orda oturuyo tv ızleyıp araba oynuyo o uyurkende ısguzarlık ettım bu arada balkondakı pufumu sılıyı dedım yarın kadın gelıcem bıde onu ıs gıbı soylemıyım dedım 10 dk surmuyo sonra koslalı su tertemızdı bıde salonun koltuklarınında bı soyle tozunu alıyım dedım sonrayerdekı halı seccademı bı sılıyım dedım sonra suyumu degıstırıyım korıdorun halısını bı alıyım dedım usten derken korudorum halıları yatak odamın halısı balkonumun halısı ve cocuk odasının halısıda eklendı :) yarın kadını oturma odasının halısını koltugunu yaptırcam bıde dıger balkonun halısını gerıye salon kalıyo :) aksama alırımbelkı onuda belkı kadına yaptırırım gercı 2 3 ay once sılındı dogumdan oncede komple tum evın halılarını yıkatıcam yınede dayanamıyorum ıste toz oluyo sankı salonada bı namaz ıcın gırılır bu arada mısafırımız gelmez bızım bı annemler gelır oturma odasında otururuz ondada ıste boyle yarın dıp kose temızlencek bakalım bu gun esımı kandırırsam su patates ıcın sebzelık alıcaktımya ona bakıp evın bı ıkı eksıgını almayı dusunuyorum yarın temızlık var evde bende anneme gıdıcem bu arada eslerı ıs yapanlara ımrenıyorum bızımkı yemek yapar camasır asar bulasık makınesıne yardım eder bıde cocugu yıkar gıydırır oyle supurme vs anlma belkı anlardı ama hıc yaptırmadım sımdı olse yapmaz kac gundur eskı kadın deıl gelen cok ıs soylemıyım salonun tulunu bı yıkıyalım dıyorum yenı yıkanmadımı senede 1 yıkanır tul dıyo cok bılıyoya 3 ay olmustur nerdeyse yada 2 sonra acılmıy rengı
bızden havadısler boyle sabah sancım vardı ama mıdemın altında bazen de bıcak saplanır gıbı oluyo karnıma gece elım uyusuyo kımdı bılmıyorum bırı bacagıma kramp gırdı dedı bendede oluyo gecmesı ıcın bacagımı ıyıce uzatıp duz yapıp sonra topugu ıyıce ıtıyorum tabı parmakları vucuda dogru ıyıce kırıyorum gecıyo esımden ogrnedım gecelerı olunca onu kaldırıyodum hemen gecırıyodu deneyın faydasını gorurusunuz
http://www.e-........../alt_acma_mi...t_degistirme_ortusu_10lu_6090_cm/DAL-55000982
kampanyalar maılle gelıo hep bana yukarıya ekledım e bebekde dalın alt degıstırme ortusu 10 lu 1 tl
bıde yıne kım oldugunu hatırlamıyorum dandılo tarzı bı ana kucag gosterdı kullanıslı bırsey ama yanında gezdıremezsın artı araba koltugu olarakta kullanamazsın onu ayrıca 1 tane daha alman gerekır ben benımkılerın lınkını eklıyım 2 tane var benım bırı ev ıcın cook rahat yenı dogan ıcınde dıger yenı dogan ıcın belı cukur ama 3 aylıkken fılan kullanlabılır 9. aya kadar kullanmıstım ben ev ıcın dedıgım cok uygun 30 tl fılandı saırım lınk eklıyorum
bu arabaya takılıyo bebek arabasına takılıyo dısarı ıcın ıyı mamasandalyemı 9 aylıkken almıstım ogluma ozaman kadar bunda yedırdım lınkını eklıyorum aynısı deıl markasını hatırlamıyorum benımkının
eniyial.com 'da Sunny Baby Deluxe Ana Kucağı - Siyah ürünlerinin çeşitlerini bulabilirsiniz.
buda ev ıcın cok ıyı eklıycem onun lınkını asagıya 30 lıraya aldım aynısı deıl yıne yemek yaparken bıle sallıyodum bununla ayagımla
ana kucağı tek fonksiyonlu - Ana Kucakları - Taşpınar Çocuk Gerçleri ve Plastik
uzun ve karısık yazdım kusura bakmayın
mavipatikler
oy oy kıyamam neden hastalandı ki acaba çok geçmiş olsun canım
kadın gelecekmiş zaten niye kendini o kadar yorup hırpaladın kiiii
ürün modeline bakmaya çalıştım ama baby2go nun sitesnde var mı yada sen söyleyeblr msn cnm??
ben hemencecik araştırdım 8834 kodu ama burda 449 lira
kızlar mutfak tezgahımı sürekli çamaşır suyuyla silmeme ragmen çöp bırakmamama ragmen minik sinekler olmaya başladı
sinir oluyorum yokmu buna bir çare:84::84::84::84::84::84:
ayrıca çokkkk sıcakkkk salondan yatak odasına gidene kadar nefesim kesiliyo sanki
birdeeeee kızkardeşim mesaj yollamış bugune kadar beni üzdüğü için özür diliyorbayram değil seyran değil
eniştem beni niye öptü misaliölücemde benimmi haberim yok acaba
kızlar şimdi ben sezeryanla dogum yapıcamya spinal sezeryan diye bişi duydum epidural ile normal dogum yaparım demiştim ama işler değişince
araştırdım herkes memnun ben bebegimin ilk agladıgı anı görmek onu öpmek istiyorum uyutulmadan acaba hissedilirmi kesilen yerrrr:18::18::18::18::18:
çok parabu kıss daha şimdiden batırdı bizi ya..çocuk ne masraflı şeymişşş.eskiden böle şeyler mi varmış bi kundak bitti
erişilemiyor diyo bakalım 4 agustosta doktora gitcem o zaman detaylı konuşurum şimdiden araştırayımda ona göre gidem dr sağol canımBenim iki arkadaşım bu şekilde yaptı doğumunu, gayet de memnunlardı, hatta aşağıdaki linkten bak istersen; doktorun facebook profilinde doğum yaptırdığı bebekler ve annelerinin fotoğrafları var...
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
aa evet ev temizken sinek olması kişinin ölceğine delaletmiş bir de hiç ummadığın bir anda bir yakının sana yakınlık gösterirse bu da hiç hayra alamet değilmiş
ilahi cano sen adamı öldürürsün
evde çiçek varsa yada açıkta meyve falan varsa onlara gelir minik sinekler
vallahi aynen öyle düşünüyorum hadi bizim durumumuz var çok şükür de yazık durumu olmayanlar falan ne yapıyordur ki... hiç böyle şeyleri araştırıp ta kafalarını yormuyorlardır bizden bin kat daha rahattırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?