2011 Ekim Anneleri

canım göbüşün çok şirin ama içindeki dahada şirin ilk önce onu yazayımda.
sinek olması kübranın dediği gibi olabilir.bende demutfakta karınca oluyor.heryeri çamaşır suyuyla siliyorum ama ıhhh nafile yinede çıkıyorlar.
hatta raid markanın ilacını aldım ama nerden geliyorlarsa yine varlar.
rüyasında görmüştür.ALLAH korusun öyle yazma lütfen

Eczaneye tansiyon ölçtürmeye gittim, kadının biri geldi oda ölçtürdü bana kaç aylıksın diye sordu 5,5 dedim neyse durdu durdu dediki bizim bi tanıdığın doğuma 20 gün kala öldü karnında, bana laf kalmadan eczanedeki kızlar kadına çıkıştı. Şimdi söylenecek laf mı bu? Ne demek istiyosun ki diye... Bende uyuz oldum ya sabır dedim.. Ne kadar cahil insanlar var ya...

ayy yuhhhh gerizekalı karııı söylenecek lafmı bu yaaaaaa beyinsizzzzz çok kızıyorum böyle patavatsız inşanlara

ayyy özür dilerim ama çok güldümm.manyak akdın yaaa. biizmkleride rahmetli içkici cemil vardı yaa.onun gibi olmuşşşş...allah akıl fikir versinnn

midem bulandı yaaaa

Ya forum bu gün ikide birde bakımda diyip atıyor beni, kaç oldu yazdıklarım gitti.... Sizi atıyormu?

Rumuz kontrole gidicekti dün, haber yok mu hala?

Edayı göremedim iki günüdr, laptopu gündüz götürmeyecekti ama akşamda yazmamış hiç..

Filizide göremedim nerelerde acaba?

Yaz geldi herkes kaçamak yapmaya başladı sanırım:))

ayy ne sinir bir kadınmış cahil değil o canım patavatsız ve boşboğaz.insanlar iyi laf etmeyi bilmezki zaten nerede sinir bozucu boş laf var onları söylerler.

ayy yuhhhh gerizekalı karııı söylenecek lafmı bu yaaaaaa beyinsizzzzz çok kızıyorum böyle patavatsız inşanlara

ayyy özür dilerim ama çok güldümm.manyak akdın yaaa. biizmkleride rahmetli içkici cemil vardı yaa.onun gibi olmuşşşş...allah akıl fikir versinnn

Kızlar çıkışmasa barut gibi patlayacaktım ama onlar iki taraflı söylenmeye başlayınca sustum bende... Düşüncesizlik resmen..Hangi mantıkla söylenirki böyle bir şey...

mavipatikler
oy oy kıyamam neden hastalandı ki acaba çok geçmiş olsun canım
kadın gelecekmiş zaten niye kendini o kadar yorup hırpaladın kiiii
sanırım yedıgı bırsey dokundu yada usuttu mıdesını sımdı ıyı sukur tesekkur ederız teyzesı
kadın gelıcek ama oglum omru hayatında ılkkez 1 e kadar uyudu bende yaralanıyım dedım
hosbulduk canımcım
sebzelık yerım olsa 5 cekmecelı alırdım pastıklerden ama balkona koyucam balkonda masam 3 sandalyem cop kovam ve pufum yaz :) cam balkon balkonum mecbur camın onune koymam lazım onun ıcınde mermerın altına gırmelı yoksa 5 cekmecelı daha ıyı mamalar bebe bıskuvulerı bıberonlar pomba bardaklar cıkaramadım onları oraya koyardım yada ıcerdenbıseyler oraya koyar onlar ıcerıye koyardım yerın varsa bence oyle al mutfaktada yerım yok mama sandalyeme yer bulsam yerıne koycam ama mamasandalyesı cıkıcam surda 9 ay sonra bılmıyorum valla yer bulursam 5 cekmecelı alırım ama :)
dısarı cıkmadık mıdeyı usutttukheralde gece saol teyzesı bulursam guzel bırsey haber verırım sanada operım teyzesı
ya nasıl bu kdr iş yaposunuz.ben bi yemek yapıorum heryerim belim kopuoo.evimi bile temzleyemıorum yaaa..bende mi anormallık..ben bu kdr şey yapsam kalkamam kiii.yapamam da zaten..
hayır canım anormallık sende deıl bende cocuk olmadan once oyleydım haftalık ısıı yapar sonra temız tutardım bu kadar ıs yapmazdım evde pıslenmezdı ama cocuk olduktan sonra ıs yapmaya vaktın olmuyo vakıt bulunca cocuk uyumalı yada bırınde olmalı hızlı hızlı yapmaya alısıyosun sık sık yapmayada daha usten yapıyosun ama halıları koslayla usten sıldım kosla oldugu ııcın gerek yok cocuk ayaklansın analarsın ne dedıgımı yapmaya vakıt bulunmuyo sankı cocugu bı ıkı saat bırı alsa dunyalar senın oluyo ne ısler sıgdırıyo ınsan 2 saate :)

cam ve balkon kapılarına sıneklık taktır yada mutfak tezgahına feslegen al heryerde satılıyo sımdı koca saksı 2 lıra sınekler gelmez kokusuna

Kızlar çıkışmasa barut gibi patlayacaktım ama onlar iki taraflı söylenmeye başlayınca sustum bende... Düşüncesizlik resmen..Hangi mantıkla söylenirki böyle bir şey...

kadının tansiyonu niye çıktığı belli,kimbilir kime ne dedi de tansiyonunu fırlattılarrr.. düşüncesiz ya boşver cnmmm...

ayy ne sinir bir kadınmış cahil değil o canım patavatsız ve boşboğaz.insanlar iyi laf etmeyi bilmezki zaten nerede sinir bozucu boş laf var onları söylerler.

Sorma ya ne kadar aptalca geldi bana hani bunu söyllemekteki amacın ne?? dimi yani uyuz..

Sevozy hakikaten bizimkilerdeki cemil gibi olması lazım yani kafası iyi olmalı söylemesi için :)) yoksa normal insan işi değil:)

cnm sende mi hisara gidıodun? ben oraya gdyrm sabah mesaj geldi banada,kayıt yaptırdım ama hafta mı söyleyince daha yeniymişiniz dedi katılanlar hep 36 hafta falanmış:)

Canım ben de hisara gidiyorum İrem Hanıma Cumartesi orada olursan görüleşelim.

Edaaaaa Uyuma sen de katılacaksın bize cebren ve hile ileee senii orada görücem Ümraniye'ye yakın olanlar gelsin mutlaka pişttt Eliiiff sen de yakın sayılırsın seni de istiyorum

Muhabbete kayıtsız kalamadım, ıykkkkkk..

Benim kayınvalidem de sürekli bebekleri ne kadar sevdiğinden falan bahsedip hiçbir şey alma girişiminde bulunmuyor sorunu ne anlamadım Geçen ne dedi biliyor musunuz? Eşim biraz kilolu sayılır benim ben de sağlıksız şeyler pek yemesini istemem. Sosis yapmış eşime yesin diye önüne koydu ben de yeme istersen saat de geç oldu (8.30 falandı ) falan dedim cevap şu:

-Yesiiin gıızzz nolacaahhhh, yi oğlum sen seni sadece anan düşünür

Çıldırdııııııııııııııııımmmmmmm

ay ne salak bir bayan ya..
bana da 2-3 gün önce biri demez mi.. doğumdan 1 saat sonra bebek ölmüş diye.. içim karardı resmen.. kendi evhamımız yetmezmiş gibi bir de onlar tuz biber oluyorlar...

tatlımmm güll geç valla.bnm aklıma geldikçe gülüorumm.aptal kadınnn şaka gibiii

yuhhhhh bu mıllet bu kadar cahıl olur mu yaaa ancak özürlü olması gerek bunu sölemesı ıcın
bana da bugün yaşlı bır teyze artık pantolon gıtme dedı bende tamam dedim ne dıyım her gelen akıl verıo
bır mstr mız ısrarla albumın baktır ben 9 aylık bebeğimi böle kaybettım dedı her gelmesınde öğüt verıo tuzlu yeme yürüyüş yap bugun ebe hemsıresı gıbı eğilip bacaklarıma bastırdı şişmi dıye :))

Muhabbeti okumak çok hoşşş ama size takılırsam elimdeki dosyalar yetişmeyecek kii şu yorgun günlerimde en sevmediğim şey mesaiye kalmakkk

Çok konuşmayınnn gevezelerrr 6 olmadan damlıyciiim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…