kızlar mutfak tezgahımı sürekli çamaşır suyuyla silmeme ragmen çöp bırakmamama ragmen minik sinekler olmaya başladı
sinir oluyorum yokmu buna bir çare:84::84::84::84::84::84:
ayrıca çokkkk sıcakkkk salondan yatak odasına gidene kadar nefesim kesiliyo sanki
birdeeeee kızkardeşim mesaj yollamış bugune kadar beni üzdüğü için özür diliyorbayram değil seyran değil
eniştem beni niye öptü misaliölücemde benimmi haberim yok acaba
vom;20077651 Ben de oyle demistim .!.:Kültür farklılığı gerçekten çok zor, heleki bu şekilde söz konusu hijyenken daha zor, dah aönce bir iki arkadaşımdan daha duymuştum bunları, Allah yardımcın olsun, dua et eşin seni anlıyor :)
selam kızlar soyle acele gecmısıe bı goz attım hersey yolunda gozukuyor
dun gece oglum 3 de kalktı benımde burnum kanıyodu ben yattım babasıyla tv ızledı babası uyumus tabı arada galdı yanıma sonra bı daha 5 de gordum yanıma geldı araba suruyodu gıt yat dedım sanırım 7 gıbı uyumus bıdaha 1 de kalktı ne oldu uykusuna anlamadım bı uyandıkı bez tazmıs nerdeyse bogazına kadar cıs atesı var halsız hemen bı dus aldırdım kusucak gıbı oldu bembeyaz oldu ılac verdım sonra kustu yenıden ılac verdım sımdı daha ıyı mantı ıstedı yaptım bı tabak yedı sukur yatak yaptım ona oturma odasında hosuna gıttı orda oturuyo tv ızleyıp araba oynuyo o uyurkende ısguzarlık ettım bu arada balkondakı pufumu sılıyı dedım yarın kadın gelıcem bıde onu ıs gıbı soylemıyım dedım 10 dk surmuyo sonra koslalı su tertemızdı bıde salonun koltuklarınında bı soyle tozunu alıyım dedım sonrayerdekı halı seccademı bı sılıyım dedım sonra suyumu degıstırıyım korıdorun halısını bı alıyım dedım usten derken korudorum halıları yatak odamın halısı balkonumun halısı ve cocuk odasının halısıda eklendı :) yarın kadını oturma odasının halısını koltugunu yaptırcam bıde dıger balkonun halısını gerıye salon kalıyo :) aksama alırımbelkı onuda belkı kadına yaptırırım gercı 2 3 ay once sılındı dogumdan oncede komple tum evın halılarını yıkatıcam yınede dayanamıyorum ıste toz oluyo sankı salonada bı namaz ıcın gırılır bu arada mısafırımız gelmez bızım bı annemler gelır oturma odasında otururuz ondada ıste boyle yarın dıp kose temızlencek bakalım bu gun esımı kandırırsam su patates ıcın sebzelık alıcaktımya ona bakıp evın bı ıkı eksıgını almayı dusunuyorum yarın temızlık var evde bende anneme gıdıcem bu arada eslerı ıs yapanlara ımrenıyorum bızımkı yemek yapar camasır asar bulasık makınesıne yardım eder bıde cocugu yıkar gıydırır oyle supurme vs anlma belkı anlardı ama hıc yaptırmadım sımdı olse yapmaz kac gundur eskı kadın deıl gelen cok ıs soylemıyım salonun tulunu bı yıkıyalım dıyorum yenı yıkanmadımı senede 1 yıkanır tul dıyo cok bılıyoya 3 ay olmustur nerdeyse yada 2 sonra acılmıy rengı
bızden havadısler boyle sabah sancım vardı ama mıdemın altında bazen de bıcak saplanır gıbı oluyo karnıma gece elım uyusuyo kımdı bılmıyorum bırı bacagıma kramp gırdı dedı bendede oluyo gecmesı ıcın bacagımı ıyıce uzatıp duz yapıp sonra topugu ıyıce ıtıyorum tabı parmakları vucuda dogru ıyıce kırıyorum gecıyo esımden ogrnedım gecelerı olunca onu kaldırıyodum hemen gecırıyodu deneyın faydasını gorurusunuz
http://www.e-........../alt_acma_mi...t_degistirme_ortusu_10lu_6090_cm/DAL-55000982
kampanyalar maılle gelıo hep bana yukarıya ekledım e bebekde dalın alt degıstırme ortusu 10 lu 1 tl
bıde yıne kım oldugunu hatırlamıyorum dandılo tarzı bı ana kucag gosterdı kullanıslı bırsey ama yanında gezdıremezsın artı araba koltugu olarakta kullanamazsın onu ayrıca 1 tane daha alman gerekır ben benımkılerın lınkını eklıyım 2 tane var benım bırı ev ıcın cook rahat yenı dogan ıcınde dıger yenı dogan ıcın belı cukur ama 3 aylıkken fılan kullanlabılır 9. aya kadar kullanmıstım ben ev ıcın dedıgım cok uygun 30 tl fılandı saırım lınk eklıyorum
bu arabaya takılıyo bebek arabasına takılıyo dısarı ıcın ıyı mamasandalyemı 9 aylıkken almıstım ogluma ozaman kadar bunda yedırdım lınkını eklıyorum aynısı deıl markasını hatırlamıyorum benımkının
eniyial.com 'da Sunny Baby Deluxe Ana Kucağı - Siyah ürünlerinin çeşitlerini bulabilirsiniz.
buda ev ıcın cok ıyı eklıycem onun lınkını asagıya 30 lıraya aldım aynısı deıl yıne yemek yaparken bıle sallıyodum bununla ayagımla
ana kucağı tek fonksiyonlu - Ana Kucakları - Taşpınar Çocuk Gerçleri ve Plastik
uzun ve karısık yazdım kusura bakmayın
Hey maşallah canım kadını niye çağırdın ki sen zaten yapmışsın:)) Oğluşun inşallah tez vakitte iyileşir kuzum, ama sen yinede kendin çok yorma emi :)
kızlar mutfak tezgahımı sürekli çamaşır suyuyla silmeme ragmen çöp bırakmamama ragmen minik sinekler olmaya başladı
ayrıca çokkkk sıcakkkk salondan yatak odasına gidene kadar nefesim kesiliyo sanki
birdeeeee kızkardeşim mesaj yollamış bugune kadar beni üzdüğü için özür diliyorbayram değil seyran değil
Canom bendede oluyor malesef hemde bomboş mutfak meyvede yok başka bir şeyde
çok parabu kıss daha şimdiden batırdı bizi ya..çocuk ne masraflı şeymişşş.eskiden böle şeyler mi varmış bi kundak bitti
Oda doğru olmayan naapsın ik tulum 3 zıbın tamam işte :)
Eczaneye tansiyon ölçtürmeye gittim, kadının biri geldi oda ölçtürdü bana kaç aylıksın diye sordu 5,5 dedim neyse durdu durdu dediki bizim bi tanıdığın doğuma 20 gün kala öldü karnında, bana laf kalmadan eczanedeki kızlar kadına çıkıştı. Şimdi söylenecek laf mı bu? Ne demek istiyosun ki diye... Bende uyuz oldum ya sabır dedim.. Ne kadar cahil insanlar var ya...
Eczaneye tansiyon ölçtürmeye gittim, kadının biri geldi oda ölçtürdü bana kaç aylıksın diye sordu 5,5 dedim neyse durdu durdu dediki bizim bi tanıdığın doğuma 20 gün kala öldü karnında, bana laf kalmadan eczanedeki kızlar kadına çıkıştı. Şimdi söylenecek laf mı bu? Ne demek istiyosun ki diye... Bende uyuz oldum ya sabır dedim.. Ne kadar cahil insanlar var ya...
Turkiyede herhangi bir kaynananin boyle birsey yapacagini sanmam, ama benim esim yabanci. Onlarda normal. Kaldi ki temizlik denilen sey de burda yok. Mesela evlere ayakkabi ile girilir(ayakkabi cikartmak gericilik gibi birsey onlar icin) evde 2 kopek vardir, cocugun oyuncaklarini kopek agzina alir sonra ayni oyuncagi bebek de agzina alir, tavadaki yemek artiklarini kopegin onune koyarlar ki iyice yalasin temizlesin yikamadan once. bulasik yikama ise soyle: deterjanli suya batirilir cikarilir sonra da direk silinir, durulama yok yani...ben simdi bu insanlarin giyisilerini cocuguma nasil giyidiririm!
offf offff.. avrupayi cok matah birsey sanip televizyonlarda "avrupada bile ..." diye soze baslayanlarin kafasina kafasina vurasim geliyor inanin.
Allah'tan esim cok iyi ve herseyde bana uyum sagliyor.
ayy yuhhhh gerizekalı karııı söylenecek lafmı bu yaaaaaa beyinsizzzzz çok kızıyorum böyle patavatsız inşanlara
ayyy özür dilerim ama çok güldümm.manyak akdın yaaa. biizmkleride rahmetli içkici cemil vardı yaa.onun gibi olmuşşşş...allah akıl fikir versinnn
sanırım yedıgı bırsey dokundu yada usuttu mıdesını sımdı ıyı sukur tesekkur ederız teyzesımavipatikler
oy oy kıyamam neden hastalandı ki acaba çok geçmiş olsun canım
kadın gelecekmiş zaten niye kendini o kadar yorup hırpaladın kiiii
hosbulduk canımcımhoşgeldin canım yine yumak yumak bilgiyle gelmişin
sebzelik dedin aklıma gelmişken söyleyim dün lively e gittim acity e o bahsettiğim sebzelikten 1 tane kalmış 155 liraymış üzeri çatlak olduğundan 100 liraya veriyorlarmış almadım ama koçtaş ta 3 lü hasır sebzelik var yanılmıyorsam 50 lira civarındaydı off şu sebzeliği bir alamadık sen de farklı bir yerde bulursan bana haber ver bari
yakışıklı oğluna da geçmiş olsun dışarı falan çıktıysa sıcaktan olmuştur diycem ama dışarı da göndermezsin heralde şimdi keyif yapıyor paşam yatağı da yaptırdı sana maşallah benim için öp onu annesi
hayır canım anormallık sende deıl bende cocuk olmadan once oyleydım haftalık ısıı yapar sonra temız tutardım bu kadar ıs yapmazdım evde pıslenmezdı ama cocuk olduktan sonra ıs yapmaya vaktın olmuyo vakıt bulunca cocuk uyumalı yada bırınde olmalı hızlı hızlı yapmaya alısıyosun sık sık yapmayada daha usten yapıyosun ama halıları koslayla usten sıldım kosla oldugu ııcın gerek yok cocuk ayaklansın analarsın ne dedıgımı yapmaya vakıt bulunmuyo sankı cocugu bı ıkı saat bırı alsa dunyalar senın oluyo ne ısler sıgdırıyo ınsan 2 saate :)yanasıl bu kdr iş yaposunuz.ben bi yemek yapıorum heryerim belim kopuoo.evimi bile temzleyemıorum yaaa..bende mi anormallık..ben bu kdr şey yapsam kalkamam kiii.yapamam da zaten..
Kızlar çıkışmasa barut gibi patlayacaktım ama onlar iki taraflı söylenmeye başlayınca sustum bende... Düşüncesizlik resmen..Hangi mantıkla söylenirki böyle bir şey...
Stork Garden Lux Klf karlp Ykanabilen Park Yatak | | Bebefix.com
kızlar bu ürün fena değil gibi hem uyku seti ve yatak içinde fiyatı.kumaş kalitesi iyi denmiş bazı forumlarda.üstelik yıkanabiliyor
ayy ne sinir bir kadınmış cahil değil o canım patavatsız ve boşboğaz.insanlar iyi laf etmeyi bilmezki zaten nerede sinir bozucu boş laf var onları söylerler.
cnm bnce fazla uygun yaaahem yatak hem uyku seti hem kendi nebiliyim ..?
cnm sende mi hisara gidıodun? ben oraya gdyrm sabah mesaj geldi banada,kayıt yaptırdım ama hafta mı söyleyince daha yeniymişiniz dedi katılanlar hep 36 hafta falanmış:)
Hanimlar Merhaba,
Esimin annesi dogacak bebegime ikinci el giyisi dukkanindan kiyafet ve oyuncak almayi dusunuyor. Gecen gun ballandira ballandira ne kadar yeni gorunduklerini ve "marka" olduklarini anlatiyordu. Ilk bebegim ve cok sukur durumumuz(kayin validenin durumu da) gayet iyi.
Offff ne yapacagim nasil hayir diyecegim kara kara dusunuyorum. tesekkur edip giyidirmeden bir koseye mi atsam, "istemiyorum" mu desem, ne yapacagim sasirdim kaldim. siz olsaniz ne yapardiniz?
Kızlar çıkışmasa barut gibi patlayacaktım ama onlar iki taraflı söylenmeye başlayınca sustum bende... Düşüncesizlik resmen..Hangi mantıkla söylenirki böyle bir şey...
Sorma ya ne kadar aptalca geldi bana hani bunu söyllemekteki amacın ne?? dimi yani uyuz..
Sevozy hakikaten bizimkilerdeki cemil gibi olması lazım yani kafası iyi olmalı söylemesi için :)) yoksa normal insan işi değil:)
eczaneye tansiyon ölçtürmeye gittim, kadının biri geldi oda ölçtürdü bana kaç aylıksın diye sordu 5,5 dedim neyse durdu durdu dediki bizim bi tanıdığın doğuma 20 gün kala öldü karnında, bana laf kalmadan eczanedeki kızlar kadına çıkıştı. şimdi söylenecek laf mı bu? Ne demek istiyosun ki diye... Bende uyuz oldum ya sabır dedim.. Ne kadar cahil insanlar var ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?