2011 Ekim Anneleri

Hey maşallah canım kadını niye çağırdın ki sen zaten yapmışsın:)) Oğluşun inşallah tez vakitte iyileşir kuzum, ama sen yinede kendin çok yorma emi :)

canım dıp kose temızlık yapmak bana zor gelıo koltuk fılan usten yaptım ole esm duymasın yorulmadım pek
saol oglum ıcın ıyı dıleklerın ıcın buarada
eczanedekı kadında laf olsun dıye konusmus emınım ona sorsan ne dedımkı der cahıl ınsan ıste bosver

ben anakucağı yerine fisher price in akvaryum salıncağını alacağım
Eki Görüntüle 224050

Eki Görüntüle 224051

işte bir şişkooooooo
pijamam bile olmuyoo göbüş açıkta kalıyo

oy oy oyyy canoo muhteşemsinizz maşallah sizee

kaynana sosisi yedireydin gıııı doktorun kim cnm.. çok şükür hisara giden 1ni buldumm

benide çok atıyoo sinir oldum
galiba yaz diye herkesler gezmelere gitti

teşekkürlerrrr

Çıldırmıcak gibi değil ki sanki iyilik yapıyo oğluna yaa bide laf çakıyo aklınca hey allahım :)

ay ne salak bir bayan ya..
bana da 2-3 gün önce biri demez mi.. doğumdan 1 saat sonra bebek ölmüş diye.. içim karardı resmen.. kendi evhamımız yetmezmiş gibi bir de onlar tuz biber oluyorlar...

Yuh ya manyak bu insanlar....

Of ne kadar daraltıyorlar zaten bizim sıkıntımız bize yetiyor birde bu saçmalıklarla uğraş gerçi bana ilk kez oldu pek karıştırmıyorum kimseyi, cırlarım diye sormuyolar tanıdıklar :)

Aman olsun onlarda efor isteyen işler sen gene dikkat et bide çocuğun var senin oda bakım ister :)

al canım güle güle kullansın bebişin çok güzel arkadaşımda var oğluşu kullanıyo onunda
biraz pahalı geldı bana onun için almıcam onu

hahahahahahhah çok güldümmmmmmm bizim burda bir arkadaş da kayınvalidesini taklit ederken aynı sen gibi konuşur gel kız bi öpücem seni

ok hanzadecım zaten bıttı kendı yapıcagım ısler 2 haftada 1 geldıkce tamamlanır gerısı ekım basındada halıları yıkatırım oh mıs gıbı gelsın bebegım sonra artık cok yormam zaten kendımı gunluk ısler sadece yapıcaklarım
ıyı ve uygun bırını bulursam bebek dogunca haftada 1 alıcam bı su kadın gelsın gıtsın sonra leynanınkıyle konusucam 45demıs yarım gune duserse onuda denerım 2 cocukla ıs yapamam sanırım anca onlar ve yemek olur ısım baslıyo yıne uykusuz geceler

tam gün kaçliraya geliyor kadın ankarada ? merak ettim

[QUOTE/] Muhabbete kayıtsız kalamadım, ıykkkkkk..

Benim kayınvalidem de sürekli bebekleri ne kadar sevdiğinden falan bahsedip hiçbir şey alma girişiminde bulunmuyor sorunu ne anlamadım Geçen ne dedi biliyor musunuz? Eşim biraz kilolu sayılır benim ben de sağlıksız şeyler pek yemesini istemem. Sosis yapmış eşime yesin diye önüne koydu ben de yeme istersen saat de geç oldu (8.30 falandı ) falan dedim cevap şu:

-Yesiiin gıızzz nolacaahhhh, yi oğlum sen seni sadece anan düşünür

Çıldırdııııııııııııııııımmmmmmm[/QUOTE]

Ayyyy aynııı benimkiiii....Kendi kilolu çocuklarının hepsini de kilolu yapmış..Bol etli bol yağlı bol hamur işi yiyince ii bişi sanıyo:))) Ben de eşimi sık sık uyarırım. Aynı tepkiler bana da gelir..
Bi de çay konusu var. Kendileri tek başlarına koca demlik içebilirler. Çay içmeyene de baskı yaparlar. Çay her derde devaymuş

tam gün kaçliraya geliyor kadın ankarada ? merak ettim

80 lıra tam gun 70 de varmıs ama bana hıc denk gelmedı bı sefer yarım gun 35 e aldım yarm gun 40 ama benım eskı kadınım uzaktan gelıodu 45 48 fılan verıyodum ısıne gore 50 60 da verdıgım oluyo o ayrı ama 40 bıde bı dolmus parası fılann verıyorum normalde bu arada bazen ıs cok oluy tam gunde 10 lıra fazla verıyım zunları da yap dedıgım oluyo

ohh ohhh aynanaların yeni farklı ayrıntıları çıktı ortaya bir tenede benden
eşimin büyük abisi 120 kilo ogullarıda maşallahhh babaları kadar olmasada 16 yaşında 98 kilo birde iri kemikli
bebekken çocukları inek sütüyle beslemiş bal koyup günde 4-5 biberon verirmiş bebeler küçükken yuvarlanmaktan yürüyememiş
banada der ki hep senin çocugun sıçan kadar dogacak ben onu ballı sütle besler semirtirim nsanki kurban bayramına koyun hazırlıyo
dedim yok sağol ben kendi sütümden başka süt vermicem hala inat eder semirtirim onu ben diye uyuzzz

Sizi bilmiyorum ama insanalrın bu tutumları artık ben, cıldırtıyor.sacma sapan seyler kafama sokuyolar dr a da bi milyon soruyla gidiyorum.Sorarken utandıgım sorular bile oluyor cünkü bende tıp insanıyım genetik mezunuyum.dr um cevaplıyor gayet güzel ama yine de dr lar bilmiyor cevremdeki insanlar cok iyi biliyorlar bazı seylerii !!hepsi kadın dogumcu yıllarını bu işe vermişlerr ya sinirf oluyorum ya sinir insaların bu görgüsüzlük ve cehaleti beni hasta ediyor.aklıma gelmişken sitede BAZII arkadaslarr her gün ne yemek yaptıklarını falan yazıyorlar yaa o da ayrı bi konu.kimimizin vakti yok kimimizin bulundugu sehirde yakını yok her dk istedigimiz seyleri yapıp -yaptırıp yiyemiyoruz sonuctaa bir de sacma sapan yok su yemegi yaptımm ohhh yanına da sunu yedimm.arkadaslarr bilmiyorum ama buradaki herkes hamile bilmem farkında mısınız ? ayy öff sıkıldımm

Son düzenleme:

anladım canım,istanbulda genelde yarım gün gelmiyorlar çünkü işlerine gelmiyor, tam günde 90 / 100 arası değişiyor.sabah 9 da gelip akşam 6 da gidiyorlar. o arada ne iş yaptırırsan. eğer tüm evi yapmaya kalkarsa biraz uyduruk oluyor. ama bütün ev birden bitmiş oluyor.

Ben çalıştığım halde temizlikçi alamıyorum ya. Herhalde çalışmıyo olsam 3- 5 çocuk olsa da almamYaptıkları temizliği benim kocam da yapar:))Arkasından bi daha yaparım ben
İlçede çalışırken ev taşımadan önce boş eve ve ev taşıdıktan sonra ilk temizliğe çağırmıştım. Ama kadın hakkaten titizdi...Ankara'da hem uygun fiyata hem de titiz kadın bulmak çok zorrr...

ankaranın bazı semtlerınde fıyat ve saatler aynı senın soyledıgınle ıstanbuldada uygun fıyata gelenler oluyo bı forumda okumustum kadılar klubunde hatta ıs ılanları bolumu var yıne kk da oraya ılan veren ve karsılık bulan cok oluyo ıstanbuldan benım yarım gun sabah 8 oylen 1 2 uzaktangelen 11 den 4 5 e kadar 45 lıra ya arastırmak lazım bıde sunu anladı tuturduklarına fıyat konusunda bırıne sordum 50 dedı yok dedım olmaz sonra 40 verende oluyo fılan dıe yuvarladı basta almadan pazarlık yapmak lazım

zehracım benim kayınvalidemde birşey almadı.şimdi umreye gidecekler oradan üç beş parça uyduruk bişeyler getirirler okadar.
ssen merak etme ben gelinimi çıldırtmam

istanbuldada bulmak çok zor maalesef alt komşum almış bir kadın camları silmiş yerleri silmiş ertesi sabah camları açayım diye perdeyi açmasıyla şok olmuş
camlar sabun tortularıyla şekilden şekile girmiş o sinirle halıları kaldırmış kadın silip kirini halının altına saklamış görünmesin diye halının ortasına kadar ittirmiş

O bazı arkadaşların içinde bende varım canım :) Bazen gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ve fikir istiyorum. Aşerme dönemleri geçti ve genelde herkesin yapabileceği basit şeyler (makarna cacık ) gibi yine yazdım ama dediğim gibi basit...Yani hiç mi yemek yemiyorsun ? yada yapmıyorsun? kaldı ki bende çalışıyorum, yorgun oluyorum ama her akşma yemek için bir şey yapmak durumundayım herkes gibi,ay öf bende sıkıldım :) canını çektirdiysek kusura bakma hakkını helal et:)

canım ısıne alıstırman gerekıyo 2 3 ayı buluyo alısmak nereyı neyle nasıp temızlemesını sıtedıgını ogrenıyo sonucta eksıklerını tamamlıyo onemlı olan guvenılır ve yavas olmaması ısı bılmesı yenı olmaması gersını ogrenıyo ben yıne gunluk haftalık ıslerımı yapıyorum ama halı koltuk sılmıyorum cam sılmıyorum koltukları cekmıyorum yoksa kadın almayanlar benım kadar ıs yapmıyodur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…