Hey maşallah canım kadını niye çağırdın ki sen zaten yapmışsın:)) Oğluşun inşallah tez vakitte iyileşir kuzum, ama sen yinede kendin çok yorma emi :)
ben anakucağı yerine fisher price in akvaryum salıncağını alacağımCasaul Activity Rocker Anakuca Gri iin En Uygun Fiyat Garantisi
kızlar bu ana kucağını almayı düşünüyorum fıkırlerınızı alabılırmıyım
bır babanne (bebeğe bakan ) ve bır anne kesınlıkle evde çok gereklı oldugunu söyledı
Eki Görüntüle 224050
Eki Görüntüle 224051
işte bir şişkooooooo
pijamam bile olmuyoo göbüş açıkta kalıyo
Canım ben de hisara gidiyorum İrem Hanıma Cumartesi orada olursan görüleşelim.
Edaaaaa Uyuma sen de katılacaksın bize cebren ve hile ileee senii orada görücem Ümraniye'ye yakın olanlar gelsin mutlaka pişttt Eliiiff sen de yakın sayılırsın seni de istiyorum
Muhabbete kayıtsız kalamadım, ıykkkkkk..
Benim kayınvalidem de sürekli bebekleri ne kadar sevdiğinden falan bahsedip hiçbir şey alma girişiminde bulunmuyor sorunu ne anlamadımGeçen ne dedi biliyor musunuz? Eşim biraz kilolu sayılır benim ben de sağlıksız şeyler pek yemesini istemem. Sosis yapmış eşime yesin diye önüne koydu ben de yeme istersen saat de geç oldu (8.30 falandı ) falan dedim cevap şu:
-Yesiiin gıızzz nolacaahhhh, yi oğlum sen seni sadece anan düşünür
Çıldırdııııııııııııııııımmmmmmm
benide çok atıyoo sinir oldumYa forum bu gün ikide birde bakımda diyip atıyor beni, kaç oldu yazdıklarım gitti.... Sizi atıyormu?
Rumuz kontrole gidicekti dün, haber yok mu hala?
Edayı göremedim iki günüdr, laptopu gündüz götürmeyecekti ama akşamda yazmamış hiç..
Filizide göremedim nerelerde acaba?
Yaz geldi herkes kaçamak yapmaya başladı sanırım:))
ben anakucağı yerine fisher price in akvaryum salıncağını alacağım
oy oy oyyy canoo muhteşemsinizz maşallah sizee
Benim kayınvalidem de sürekli bebekleri ne kadar sevdiğinden falan bahsedip hiçbir şey alma girişiminde bulunmuyor sorunu ne anlamadımGeçen ne dedi biliyor musunuz? Eşim biraz kilolu sayılır benim ben de sağlıksız şeyler pek yemesini istemem. Sosis yapmış eşime yesin diye önüne koydu ben de yeme istersen saat de geç oldu (8.30 falandı ) falan dedim cevap şu:
ay ne salak bir bayan ya..
bana da 2-3 gün önce biri demez mi.. doğumdan 1 saat sonra bebek ölmüş diye.. içim karardı resmen.. kendi evhamımız yetmezmiş gibi bir de onlar tuz biber oluyorlar...
yuhhhhh bu mıllet bu kadar cahıl olur mu yaaa ancak özürlü olması gerek bunu sölemesı ıcın
bana da bugün yaşlı bır teyze artık pantolon gıtme dedı bende tamam dedim ne dıyım her gelen akıl verıo
bır mstr mız ısrarla albumın baktır ben 9 aylık bebeğimi böle kaybettım dedı her gelmesınde öğüt verıo tuzlu yeme yürüyüş yap bugun ebe hemsıresı gıbı eğilip bacaklarıma bastırdı şişmi dıye :))
canım dıp kose temızlık yapmak bana zor gelıo koltuk fılan usten yaptım oleesm duymasın yorulmadım pek
saol oglum ıcın ıyı dıleklerın ıcın buarada
eczanedekı kadında laf olsun dıye konusmus emınım ona sorsan ne dedımkı der cahıl ınsan ıste bosver
ben anakucağı yerine fisher price in akvaryum salıncağını alacağım
oy oy oyyy canoo muhteşemsinizz maşallah sizee
ok hanzadecım zaten bıttı kendı yapıcagım ısler 2 haftada 1 geldıkce tamamlanır gerısı ekım basındada halıları yıkatırım oh mıs gıbı gelsın bebegım sonra artık cok yormam zaten kendımı gunluk ısler sadece yapıcaklarım
ıyı ve uygun bırını bulursam bebek dogunca haftada 1 alıcam bı su kadın gelsın gıtsın sonra leynanınkıyle konusucam 45demıs yarım gune duserse onuda denerım2 cocukla ıs yapamam sanırım anca onlar ve yemek olur ısım baslıyo yıne uykusuz geceler
tam gün kaçliraya geliyor kadın ankarada ? merak ettim
Eczaneye tansiyon ölçtürmeye gittim, kadının biri geldi oda ölçtürdü bana kaç aylıksın diye sordu 5,5 dedim neyse durdu durdu dediki bizim bi tanıdığın doğuma 20 gün kala öldü karnında, bana laf kalmadan eczanedeki kızlar kadına çıkıştı. Şimdi söylenecek laf mı bu? Ne demek istiyosun ki diye... Bende uyuz oldum ya sabır dedim.. Ne kadar cahil insanlar var ya...
80 lıra tam gun 70 de varmıs ama bana hıc denk gelmedı bı sefer yarım gun 35 e aldım yarm gun 40 ama benım eskı kadınım uzaktan gelıodu 45 48 fılan verıyodum ısıne gore 50 60 da verdıgım oluyo o ayrı ama 40 bıde bı dolmus parası fılann verıyorum normalde bu arada bazen ıs cok oluy tam gunde 10 lıra fazla verıyım zunları da yap dedıgım oluyo
anladım canım,istanbulda genelde yarım gün gelmiyorlar çünkü işlerine gelmiyor, tam günde 90 / 100 arası değişiyor.sabah 9 da gelip akşam 6 da gidiyorlar. o arada ne iş yaptırırsan. eğer tüm evi yapmaya kalkarsa biraz uyduruk oluyor. ama bütün ev birden bitmiş oluyor.
Canım ben de hisara gidiyorum İrem Hanıma Cumartesi orada olursan görüleşelim.
Edaaaaa Uyuma sen de katılacaksın bize cebren ve hile ileee senii orada görücem Ümraniye'ye yakın olanlar gelsin mutlaka pişttt Eliiiff sen de yakın sayılırsın seni de istiyorum
Muhabbete kayıtsız kalamadım, ıykkkkkk..
Ben çalıştığım halde temizlikçi alamıyorum ya. Herhalde çalışmıyo olsam 3- 5 çocuk olsa da almamYaptıkları temizliği benim kocam da yapar:))Arkasından bi daha yaparım ben
İlçede çalışırken ev taşımadan önce boş eve ve ev taşıdıktan sonra ilk temizliğe çağırmıştım. Ama kadın hakkaten titizdi...Ankara'da hem uygun fiyata hem de titiz kadın bulmak çok zorrr...
Sizi bilmiyorum ama insanalrın bu tutumları artık ben, cıldırtıyor.sacma sapan seyler kafama sokuyolar dr a da bi milyon soruyla gidiyorum.Sorarken utandıgım sorular bile oluyor cünkü bende tıp insanıyım genetik mezunuyum.dr um cevaplıyor gayet güzel ama yine de dr lar bilmiyor cevremdeki insanlar cok iyi biliyorlar bazı seylerii !!hepsi kadın dogumcu yıllarını bu işe vermişlerr ya sinirf oluyorum ya sinir insaların bu görgüsüzlük ve cehaleti beni hasta ediyor.aklıma gelmişken sitede BAZII arkadaslarr her gün ne yemek yaptıklarını falan yazıyorlar yaa o da ayrı bi konu.kimimizin vakti yok kimimizin bulundugu sehirde yakını yok her dk istedigimiz seyleri yapıp -yaptırıp yiyemiyoruz sonuctaa bir de sacma sapan yok su yemegi yaptımm ohhh yanına da sunu yedimm.arkadaslarr bilmiyorum ama buradaki herkes hamile bilmem farkında mısınız ? ayy öff sıkıldımm
Ben çalıştığım halde temizlikçi alamıyorum ya. Herhalde çalışmıyo olsam 3- 5 çocuk olsa da almamYaptıkları temizliği benim kocam da yapar:))Arkasından bi daha yaparım ben
İlçede çalışırken ev taşımadan önce boş eve ve ev taşıdıktan sonra ilk temizliğe çağırmıştım. Ama kadın hakkaten titizdi...Ankara'da hem uygun fiyata hem de titiz kadın bulmak çok zorrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?