2011 Ekim Anneleri

zehracım benim kayınvalidemde birşey almadı.şimdi umreye gidecekler oradan üç beş parça uyduruk bişeyler getirirler okadar.
ssen merak etme ben gelinimi çıldırtmam

anaaaa benim gaynananın getirdiklerine benzer kesinn o kıyafetleri giydirmek için aklımı kaybetmem lazım
pamuklu desem pamuklu değil naylon poşet gibi enteresan torununu ne kadar sevdiğini kıyafetlere bakıp anlayabiliyorum ben

ay delırırdım ben oyle bıdurumda kul hakkından kormayan bırıymıs demekkı ona guvenılmez allahtan korkusu olan yapmaz oyle bısey

Bi de çay konusu var. Kendileri tek başlarına koca demlik içebilirler. Çay içmeyene de baskı yaparlar. Çay her derde devaymuş

hahah :) kaynanaya selam söyle :) çay her derde deva.. ama bitki çayı siyahı değil..
görümcelerimde bir damlacık çocuklara kahvaltıda siyah çay içiriyorlar ya.. çok tuhafıma gitti yeni geldiğim zamanlar.. (hala dad aynı düşüncem)
2..2buçuk yaşındaki çocuğa biberona açık siyah çay koyup içiriyordular.. ben böyle bakardım.. bunu içireceğinize papatya ya da ıhlamur içirin dedim.. hem faydalı.. rahatlatır.. siyah çayı dayıyorsunuz dedim.. sonra sinir küpü oluyor çocuklar..
ama işte biz de içiyoruz onlar da istiyor.. anlatın dedim ozaman.. düşünsenize dedim.. bira içen bir baba.. çocuğu da baba içiyor diye isteyince. istiyor diye verecekmisiniz yoksa dedim..
kaynana çıkıştı çayla bira aynımıymış diye
ondan sonra ağzımı açmadım.. ama kesinlikle kendi çocuğuma siyah çay içirtmem (diye düşünüyorum.. )
annem kahve içerdi.. bana sütlü kakao yapardı.. hiç de demezdim kahve içicem diye.. çünkü anlatırdı çocuklara zararlı olduğunu..

kızlar selammm:) tatile çıkmadan size hoşçakalın diyim dedim..inşallah önümüzdeki hafta çarşamba dönüyorum eğer telefondan falan girmeye fırsat bulursam yine uğrarım umarım herkes iyidir bu arada..

valla canım kimseyi düsünerek yazmadım ama sitede görüyorum okurken rastlıyorum hiç öyle direkt suna suna yazdım diye birsey yok :) tabiki helal olsun sende helal et ama ne olursa olsun hani derler ya hamilelere söylenmez ne yendigi falan bana cok tuhaf geliyo acıkcası burda yazıp anlatmak .ne biliyim yemek sitelerine falan girin bende her gün yemek adı düsünmekten bi hal oluyorum inan ki =))öptüm seni

hanzadecım benımde oyle aldıgım 2 kadın var ıkısınede evı bırakır cıkarım bırını sureklı aldıgımdan dıgerırı gunlerı dolmus persembelerıgelebılrım dedı ben pazartesı salı ıstıyorum oburude cok gelıcem dıyıp gelmedı son zamanda onn ıcın bıraktım onu sen ıstanbuldamıdın hanzade ankda olsan kadınını ısterıdım

ay delırırdım ben oyle bıdurumda kul hakkından kormayan bırıymıs demekkı ona guvenılmez allahtan korkusu olan yapmaz oyle bısey

kadına para vermemiş ihtiyacı var diye yorgan tabak çanak kullanabilecegi şeyler vermiş hani öyle çok eski şeylerde değilmiş
rica etmiş camlarımı siliver sende diye nankör işte şimdi bizim merdivenlerimizi siliyor ama nasıl silmek bir elinde sigara diğer elinde bez tek elle merdivenleri siliyo ay başında parasını vermeyeninde ardından konuşuyomuş ben kürtaj oldugum zaman parasını veremedim gelmiş kapıyı çalmış dr a gitmiştim parasıda tv nin yanındaydı komşularıma demişki bir 10 lirası yokmu veremiyo kapısını çalıyorum açmıyo diyecanımdan can gitmiş onun 10 lirasımı aklıma gelir şimdi kapısına kadar gidiyorum vermeye laf etmesin diye

geçen sene yine umreye gitmişledi ve görümcem yeni doğum yapmıştı getirdiği kıyafetleri hatırlıyorumda ondan emin konuştum bende.geçen aldığım kıyafetleri eşim gösteriyordu banada diyorki ben ordan getiririm tubaya aldıklarım gibi.bende içimden dedimki sanki tubaya aldıkların çok güzeldi de.görümcemin kızı olmuştu bir elbiselere getirdi naylonlu renkler desen ofsayyt.işte öyle .

ya kçücük çocuklara giydirilmez ki öyle şeyler insan azcık paraya kıyar iyisini alır birde umre yani sürekli gitmiyorsun
alıver kaliteli bişey şimdi boşa para vermiş oluyolar sanki giydiricez

ya kçücük çocuklara giydirilmez ki öyle şeyler insan azcık paraya kıyar iyisini alır birde umre yani sürekli gitmiyorsun
alıver kaliteli bişey şimdi boşa para vermiş oluyolar sanki giydiricez

yani zaten öyle düşünse getirmez.üç beş tane getriceğine bir tane getir oda iyisi olsun ama yok nerde paraya kıyarmı hiç.
ama benim kocam kıyıyor türkmenistandan gelirken annesine 300tllik telefon aldı getirdi.
sanki paraları yokk ayyy çok sinir oluyorum

oyle ınsanlarla muhattap olmamak lazım bıde aynı bınadasınız nasıl o sekılde temızlemıs ben olsam gıder kızardım ayıp canının derdındeyken dusundugune bak cahıl ınsandan korkarım ben fazla muhattap olmamak lazım boylelerıyle cahıllıktem kastım okumamak deıl herseyı bıldıgını sanan hıc bırsey bılmeyee kendını akıllı sanan ınsanlar

neyse kızlar ben cıkıyorum donerım yıne oglum rahat bırakmıyo :80:

kızlar 3 gündür ikindi ye yakın başım dönüyor sonra geçiyor gittim tansiyonumu ölçdürdüm 10.6 çıktı normal doktoru aradım oda soda iç meyve suyu iç dedi geçmezse kulak burun boğaza git dedi inş geçer

kaynana sosisi yedireydin gıııı doktorun kim cnm.. çok şükür hisara giden 1ni buldumm

Canım benim doktorum İrem Cansever çok tatlı bir bayan şiddetle tavsiye ederim

hahahahahahhah çok güldümmmmmmm bizim burda bir arkadaş da kayınvalidesini taklit ederken aynı sen gibi konuşur gel kız bi öpücem seni

Öpp benii, seviiiin beniiii Daha ne taklitlerini yapıyorum alıştı artık eşim de annesinden bahsederken öyle konuşuyor

Ayyyy aynııı benimkiiii....Kendi kilolu çocuklarının hepsini de kilolu yapmış..Bol etli bol yağlı bol hamur işi yiyince ii bişi sanıyo:))) Ben de eşimi sık sık uyarırım. Aynı tepkiler bana da gelir..
Bi de çay konusu var. Kendileri tek başlarına koca demlik içebilirler. Çay içmeyene de baskı yaparlar. Çay her derde devaymuş[/QUOTE]

Al işte benimki de öyle. Eşimin küçük kardeşi obezz. Biberona bir kaşık mama atacaksa 5 kaşık atmış hepsi de onun gibi olmuş maşallah

Bu arada ne yemek yapıldığı arada söyleniyor evet ama burada çok aktif yazışan arkadaşlar bile böyle atarlanmıyorlar, ilginç geldi bana. Ben de zaman zaman yazdım hatta yeri geldi tarif de aldım ama Hanzade nin dediği gibi bal, börek yazmadık fasülyedir, makarnadır bunlar yazıldı. Offf ben de bunu anlamıyorum canım çekecek diye siz sokağa çıkmıyorsunuz o zaman olur da burnunuza yemek kokusu gelir diye

geçmiş olsun canım, sıcaklardandır.. bol bol da su iç..
benimki de cumartesi 9-6 çıktı kadın baka kaldı.. kendinizi nasıl hissediyorsunuz dedi heyecanlı dedim (bebişin cinsiyetini öğrenecektik)
başdönmesi var mı dedi.. yok dedim.. (tabi sıcağa çıkınca kafa gitti benim..) serin yerde fazla hissetmiyorum düşük tansiyonu..

belkide sıcaklardan olabilir aman tansiyon düşük olsunda çıkmasın o tehlikeli valla..

geçmiş olsun focaa resmen birebir aynı seyleri yasamısız bende giyindim hastaneye gidicem diye ama hareket etti o anda kuzum dünyalar benim oldu.sabah kalktım yine 1 saat yatakta elimi koydum göbegime bekledim hareketini yine hareket yok kahvaltı yaptım meyve falan yedim basladı oynamaya.ama cok azaldı hareketleri niye böyle anlamadım Allah yavrularımızı korusun dedigin gibi ..

Selametle gidin canım güzel güzel dinlen çok fazla güneşte kalma dikkat et kendine :)

Sende haklısın jujuu :) Ben kasıt aramadım kuzum bende varım diye yazdım :))) Olsun seninde canın çekmiştir yapamamışsındır... insanın bir anı bir anını tutmaz hepimiz hamileyiz :)

Evet canın istanbuldayım kesinlikle tavsiye ederdim burada olsaydın :)

Ah bu kayınvalideler ahhh ahhh

Şeyma kan tahlili yaptır hemograma baktır canım bende kansızlık çıktı, birde sıcaklar yapıyor bunu.

Kuzum canı çekmiştir gerilmiştir yapamamıştır oda kendine göre haklıdır ne de olsa hamile :) gerilmek yok :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…