- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
zehracım benim kayınvalidemde birşey almadı.şimdi umreye gidecekler oradan üç beş parça uyduruk bişeyler getirirler okadar.
ssen merak etme ben gelinimi çıldırtmam
istanbuldada bulmak çok zor maalesef alt komşum almış bir kadın camları silmiş yerleri silmiş ertesi sabah camları açayım diye perdeyi açmasıyla şok olmuş
camlar sabun tortularıyla şekilden şekile girmiş o sinirle halıları kaldırmış kadın silip kirini halının altına saklamış görünmesin diye halının ortasına kadar ittirmiş
Bi de çay konusu var. Kendileri tek başlarına koca demlik içebilirler. Çay içmeyene de baskı yaparlar. Çay her derde devaymuş
ay delırırdım ben oyle bıdurumda kul hakkından kormayan bırıymıs demekkı ona guvenılmez allahtan korkusu olan yapmaz oyle bısey
O bazı arkadaşların içinde bende varım canım :) Bazen gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ve fikir istiyorum. Aşerme dönemleri geçti ve genelde herkesin yapabileceği basit şeyler (makarna cacık ) gibi yine yazdım ama dediğim gibi basit...Yani hiç mi yemek yemiyorsun ? yada yapmıyorsun? kaldı ki bende çalışıyorum, yorgun oluyorum ama her akşma yemek için bir şey yapmak durumundayım herkes gibi,ay öf bende sıkıldım :) canını çektirdiysek kusura bakma hakkını helal et:)
ay delırırdım ben oyle bıdurumda kul hakkından kormayan bırıymıs demekkı ona guvenılmez allahtan korkusu olan yapmaz oyle bısey
anaaaa benim gaynananın getirdiklerine benzer kesinn o kıyafetleri giydirmek için aklımı kaybetmem lazım
pamuklu desem pamuklu değil naylon poşet gibi enteresan torununu ne kadar sevdiğini kıyafetlere bakıp anlayabiliyorum ben
kızlar selammm:) tatile çıkmadan size hoşçakalın diyim dedim..inşallah önümüzdeki hafta çarşamba dönüyorum eğer telefondan falan girmeye fırsat bulursam yine uğrarım umarım herkes iyidir bu arada..
geçen sene yine umreye gitmişledi ve görümcem yeni doğum yapmıştı getirdiği kıyafetleri hatırlıyorumda ondan emin konuştum bende.geçen aldığım kıyafetleri eşim gösteriyordu banada diyorki ben ordan getiririm tubaya aldıklarım gibi.bende içimden dedimki sanki tubaya aldıkların çok güzeldi de.görümcemin kızı olmuştu bir elbiselere getirdi naylonlu renkler desen ofsayyt.işte öyle .
ya kçücük çocuklara giydirilmez ki öyle şeyler insan azcık paraya kıyar iyisini alır birde umre yani sürekli gitmiyorsun
alıver kaliteli bişey şimdi boşa para vermiş oluyolar sanki giydiricez
kadına para vermemiş ihtiyacı var diye yorgan tabak çanak kullanabilecegi şeyler vermiş hani öyle çok eski şeylerde değilmiş
rica etmiş camlarımı siliver sende diye nankör işte şimdi bizim merdivenlerimizi siliyor ama nasıl silmek bir elinde sigara diğer elinde bez tek elle merdivenleri siliyo ay başında parasını vermeyeninde ardından konuşuyomuş ben kürtaj oldugum zaman parasını veremedim gelmiş kapıyı çalmış dr a gitmiştim parasıda tv nin yanındaydı komşularıma demişki bir 10 lirası yokmu veremiyo kapısını çalıyorum açmıyo diyecanımdan can gitmiş onun 10 lirasımı aklıma gelir şimdi kapısına kadar gidiyorum vermeye laf etmesin diye
kaynana sosisi yedireydin gııııdoktorun kim cnm.. çok şükür hisara giden 1ni buldumm
hahahahahahhah çok güldümmmmmmm bizim burda bir arkadaş da kayınvalidesini taklit ederken aynı sen gibi konuşur gel kız bi öpücem seni
[QUOTE/] Muhabbete kayıtsız kalamadım, ıykkkkkk..
Benim kayınvalidem de sürekli bebekleri ne kadar sevdiğinden falan bahsedip hiçbir şey alma girişiminde bulunmuyor sorunu ne anlamadımGeçen ne dedi biliyor musunuz? Eşim biraz kilolu sayılır benim ben de sağlıksız şeyler pek yemesini istemem. Sosis yapmış eşime yesin diye önüne koydu ben de yeme istersen saat de geç oldu (8.30 falandı ) falan dedim cevap şu:
-Yesiiin gıızzz nolacaahhhh, yi oğlum sen seni sadece anan düşünür
Çıldırdııııııııııııııııımmmmmmm
kızlar 3 gündür ikindi ye yakın başım dönüyor sonra geçiyor gittim tansiyonumu ölçdürdüm 10.6 çıktı normal doktoru aradım oda soda iç meyve suyu iç dedi geçmezse kulak burun boğaza git dedi inş geçer
geçmiş olsun canım, sıcaklardandır.. bol bol da su iç..
benimki de cumartesi 9-6 çıktı kadın baka kaldı.. kendinizi nasıl hissediyorsunuz dediheyecanlı dedim (bebişin cinsiyetini öğrenecektik)
başdönmesi var mı dedi.. yok dedim.. (tabi sıcağa çıkınca kafa gitti benim..) serin yerde fazla hissetmiyorum düşük tansiyonu..
bugün çok kötü bir gündü benim için dün kızım çok az hareket etti normalde hareketli bi bebekgece hic uyumadım diyebilirim kızımı dinledim hiç hareket etmedi sabahta öyle artık dayanamadım aglaya aglaya hastaneye gittim bu arada dualar ediyorum ona bişey olmasın diye neyse nst ye bagladılar çok sükür kalbi atıyo ve hareket ediyo ama cok yavas dünyalar benim oldu suanda pek hareketli degil ama iyi oldugunu biliyorum bu bana yeter allah yavrularımızı korusun evlat baska bişeymiş...
kızlar selammm:) tatile çıkmadan size hoşçakalın diyim dedim..inşallah önümüzdeki hafta çarşamba dönüyorum eğer telefondan falan girmeye fırsat bulursam yine uğrarım umarım herkes iyidir bu arada..
valla canım kimseyi düsünerek yazmadım ama sitede görüyorum okurken rastlıyorum hiç öyle direkt suna suna yazdım diye birsey yok :) tabiki helal olsun sende helal et ama ne olursa olsun hani derler ya hamilelere söylenmez ne yendigi falan bana cok tuhaf geliyo acıkcası burda yazıp anlatmak .ne biliyim yemek sitelerine falan girin bende her gün yemek adı düsünmekten bi hal oluyorum inan ki =))öptüm seni
hanzadecım benımde oyle aldıgım 2 kadın var ıkısınede evı bırakır cıkarım bırını sureklı aldıgımdan dıgerırı gunlerı dolmus persembelerıgelebılrım dedı ben pazartesı salı ıstıyorum oburude cok gelıcem dıyıp gelmedı son zamanda onn ıcın bıraktım onu sen ıstanbuldamıdın hanzade ankda olsan kadınını ısterıdım
yani zaten öyle düşünse getirmez.üç beş tane getriceğine bir tane getir oda iyisi olsun ama yok nerde paraya kıyarmı hiç.
ama benim kocam kıyıyor türkmenistandan gelirken annesine 300tllik telefon aldı getirdi.
sanki paraları yokk ayyy çok sinir oluyorum
kızlar 3 gündür ikindi ye yakın başım dönüyor sonra geçiyor gittim tansiyonumu ölçdürdüm 10.6 çıktı normal doktoru aradım oda soda iç meyve suyu iç dedi geçmezse kulak burun boğaza git dedi inş geçer
Canım benim doktorum İrem Cansever çok tatlı bir bayan şiddetle tavsiye ederim
Koprina :)
Bu arada ne yemek yapıldığı arada söyleniyor evet ama burada çok aktif yazışan arkadaşlar bile böyle atarlanmıyorlar, ilginç geldi bana. Ben de zaman zaman yazdım hatta yeri geldi tarif de aldım ama Hanzade nin dediği gibi bal, börek yazmadık fasülyedir, makarnadır bunlar yazıldı. Offf ben de bunu anlamıyorum canım çekecek diye siz sokağa çıkmıyorsunuz o zaman olur da burnunuza yemek kokusu gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?