geçmiş olsun focaaresmen birebir aynı seyleri yasamısız bende giyindim hastaneye gidicem diye ama hareket etti o anda kuzum dünyalar benim oldu.sabah kalktım yine 1 saat yatakta elimi koydum göbegime bekledim hareketini yine hareket yok kahvaltı yaptım meyve falan yedim basladı oynamaya.ama cok azaldı hareketleri niye böyle anlamadım Allah yavrularımızı korusun dedigin gibi ..
Selammm
Bugün renkli doppleri yaptirdim, bebegin kollarina bacaklarina ve kan akisina baktilar. Cok sükür herseyi normalmis, Allaha sükürler olsun :)
Devlet hastanesinde su doktorlar cok ilgisiz yaaa. Ben sormasam hicbirsey demicek yani. Aliyorlar ya maaslarina devletten ama doymuyorlar ki...
Ama neyse renkli doppleri ücretsiz yaptirmis oldum
maşallah :) bunu da atlattın.. bana da randevu verdiler gittiğim özelde detaylı için 150tl diyince .. sanırım iptal edicem.. gider devlette bedava baktırırım.. sende iyi yapmışsın arkadaşım
selam ekim anneleri nasılsınız benim biraz canım sıkkın. bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuç 165çıktı.sınırı aşmış. doktor 2. yüklemeyi yapacak şimdi 15gün sonra. bu arada dikkat et tatlı hamur işi uzak dur dedi, çok karpuz yiyorum acaba o etkilemişmidir diyorum. uff kafam karışık. sizlerde şeker yüklemesi yaptıran var mı? kaç çıktı değeriniz??
selam ekim anneleri nasılsınız benim biraz canım sıkkın. bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuç 165çıktı.sınırı aşmış. doktor 2. yüklemeyi yapacak şimdi 15gün sonra. bu arada dikkat et tatlı hamur işi uzak dur dedi, çok karpuz yiyorum acaba o etkilemişmidir diyorum. uff kafam karışık. sizlerde şeker yüklemesi yaptıran var mı? kaç çıktı değeriniz??
gerçekten öleymiş canım yaa o gece boyu tepindikçe içim sızlıyor biyerimi acıyo tersmi yattım ne oluyo diye düşünüp duruyorum doğduktan sonra tam kendimi düşünemiyorum ..bu arada 26 haftalık ve 7 kilo al bu nazarlıklar bendne sana26 haftalıgım 7 kilo aldım cnm fazla sayılmaz aslında dedim ya evlat baska bişeymiş bundan sonraki hayatlarımız daha farklı ocak çünkü anne olucaz anne yüregide baska tabiii....
benimki geceleri kudurdukça korkuyorum işte...maşallahh canım bebeğinee korkmaa bazen tembel oluyo benımkıde oynamıyo doğru düzgün bazen ıyı oynuyor
bende alıcam galıba acaba nerede bulurum bunu ınternette pahalıdır başka yerde ucuza bulurum belkı
haklısın canım ama erzulümde yaşayınca güneşe hasret kaldık valla zararları aklımızdan bile geçmiyor ama çok haklısın dikkat etmek hatta etmem lazım tşk.ler öperim çok12 ile 3 arası hamilelere dışarı çıkmak yasak hayatım güneş ışınları dik geliyor ya o vakitlerde dikkatli ol olurmu?
.
Eki Görüntüle 224050
Eki Görüntüle 224051
işte bir şişkooooooo
pijamam bile olmuyoo göbüş açıkta kalıyo
bende çatladım yırtıldım hatta cırıldım minyon tipliyimdir normalde hayatımda 49,50 yi geçtiğim görülmemiştir şimdi 10 kilo aldım popom ve basenlerim yırtıldı badem ve kakao yağı kullanmama rağmen amaaaaaa rosensenin vazeline başladıktan sonra oldukça rahatladım ve çatlamam durdu gibi mutlaka devam eder belki ama en azından daha aza indirebildim diye düşünüyorum bi araştır istersenmerhaba kızlar.canım sıkılıyor ya karnımda çatlaklar oldu ve giderek çoğalıyor.ne güzel çatlamadı diye seviniyodum.göğüslerim de çatladı. kızım sağlıklı olsun da değer gerçi.bu arada araba şart bizim de yok.almak istiyoruz ama bakalım.
yerinde olsam kaygananın yanında ANNEN KURBAN OLSUN SANA YE KOCACIM YEE derdimCanım ben de hisara gidiyorum İrem Hanıma Cumartesi orada olursan görüleşelim.
Edaaaaa Uyuma sen de katılacaksın bize cebren ve hile ileee senii orada görücem Ümraniye'ye yakın olanlar gelsin mutlaka pişttt Eliiiff sen de yakın sayılırsın seni de istiyorum
Muhabbete kayıtsız kalamadım, ıykkkkkk..
Benim kayınvalidem de sürekli bebekleri ne kadar sevdiğinden falan bahsedip hiçbir şey alma girişiminde bulunmuyor sorunu ne anlamadımGeçen ne dedi biliyor musunuz? Eşim biraz kilolu sayılır benim ben de sağlıksız şeyler pek yemesini istemem. Sosis yapmış eşime yesin diye önüne koydu ben de yeme istersen saat de geç oldu (8.30 falandı ) falan dedim cevap şu:
-Yesiiin gıızzz nolacaahhhh, yi oğlum sen seni sadece anan düşünür
Çıldırdııııııııııııııııımmmmmmm
Sizi bilmiyorum ama insanalrın bu tutumları artık ben, cıldırtıyor.sacma sapan seyler kafama sokuyolar dr a da bi milyon soruyla gidiyorum.Sorarken utandıgım sorular bile oluyor cünkü bende tıp insanıyım genetik mezunuyum.dr um cevaplıyor gayet güzel ama yine de dr lar bilmiyor cevremdeki insanlar cok iyi biliyorlar bazı seylerii !!hepsi kadın dogumcu yıllarını bu işe vermişlerr ya sinirf oluyorum ya sinir insaların bu görgüsüzlük ve cehaleti beni hasta ediyor.aklıma gelmişken sitede BAZII arkadaslarr her gün ne yemek yaptıklarını falan yazıyorlar yaa o da ayrı bi konu.kimimizin vakti yok kimimizin bulundugu sehirde yakını yok her dk istedigimiz seyleri yapıp -yaptırıp yiyemiyoruz sonuctaa bir de sacma sapan yok su yemegi yaptımm ohhh yanına da sunu yedimm.arkadaslarr bilmiyorum ama buradaki herkes hamile bilmem farkında mısınız ? ayy öff sıkıldımm
Evet bunuda atlattim huhDevlet hastanesinde yapiyorlar canim, eger gittigin devlet hastanesinde yapmazlarsa doktoruna söylersin seni sevk etsin anlasmali bir hastaneye. Ozaman yine ücret ödemessin
Şoktayım ayaklarım davul gibi olmuş ilk defa oluyor ve ağrıyor bu durumu yaşayan var mı biri bir tavsiye versin ayaklarım fil yavrusu gibi olmuş
Şoktayım ayaklarım davul gibi olmuş ilk defa oluyor ve ağrıyor bu durumu yaşayan var mı biri bir tavsiye versin ayaklarım fil yavrusu gibi olmuş
Kizlar hadi ben ciktim biraz dinlensem iyi olucak. Bacaklari havaya kaldirim bende
Görüsmek üzere öptüüüüüm
kendi yazdığıma da güldüm.. sende yazınca yine aklıma geldi paylaşim dedim
bebek çalışmalarına başlarken.. forumda ilk okuduğum yazılar hep ilişki sonrasında bacakları havaya dikmekti.. amaan saçmalık der geçerdim..
son çalışmamızda da 7ay sonra artık eşimle okadar gırgıra vurduk ki konuyu... adam belimin altına yastık koydu.. sonra da ben bacakları kaldırdım.. acaba diyorum bundan mı oldu ne o ay tuttu
şimdi de bacaklarımızın şişini indirmek için yine dikiyoruz havayabu bacak dikmek nekadar faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?