2011 Ekim Anneleri

iki gündür bende aynı seyleri yaşıyorum çok hareketliydi normalde ama ıkı gundur çok hafif acaba yerleri daralıyo ondanmıdır bende bazen çok tedirgşn oluyorum

kızlar mıdemın ustu gerıldıkce gerılıo çatlıcakmı acaba eve gıdıp krem sürmem lazım hemennnnn yan taraflardan 1er çigim var çok net bellı olmamakla bırlıkte ınsallah çok çatlamam

canım benim nasıl bir alıntı yaptın sen yaw :)
bir kendi yazdıklarıma bakıyorum.. sonra da zueleyhadan alıntı yaptığına.. kendi nickimi gördüm.. onun yazdığına baktım.. o yazmamış :) bişi dicektin de arada mı kaldı.. yoksa o yemek konusuyla uzaktan yakından alakam olmaz hele ki ben hamile olsam olmasam yemek konusunda söylediklerime dikkat ederim :) bir yanlış anlaşılma yazılma herneyse ondan oldu sanırım şaşırdım yaaani
ki senin de dediğin gibi.. kimse buraya zor bişiyler yazmıyor.. herkesin evinde kesinlikle bulunan şeyler.. olmasa da markette fiyatlar uçuk kaçık değil.. alınabilecek şeyler ..
öperim

Selammm

Bugün renkli doppleri yaptirdim, bebegin kollarina bacaklarina ve kan akisina baktilar. Cok sükür herseyi normalmis, Allaha sükürler olsun :)
Devlet hastanesinde su doktorlar cok ilgisiz yaaa. Ben sormasam hicbirsey demicek yani. Aliyorlar ya maaslarina devletten ama doymuyorlar ki...
Ama neyse renkli doppleri ücretsiz yaptirmis oldum

maşallah :) bunu da atlattın.. bana da randevu verdiler gittiğim özelde detaylı için 150tl diyince .. sanırım iptal edicem.. gider devlette bedava baktırırım.. sende iyi yapmışsın arkadaşım

selam ekim anneleri nasılsınız benim biraz canım sıkkın. bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuç 165çıktı.sınırı aşmış. doktor 2. yüklemeyi yapacak şimdi 15gün sonra. bu arada dikkat et tatlı hamur işi uzak dur dedi, çok karpuz yiyorum acaba o etkilemişmidir diyorum. uff kafam karışık. sizlerde şeker yüklemesi yaptıran var mı? kaç çıktı değeriniz??

maşallah :) bunu da atlattın.. bana da randevu verdiler gittiğim özelde detaylı için 150tl diyince .. sanırım iptal edicem.. gider devlette bedava baktırırım.. sende iyi yapmışsın arkadaşım

Evet bunuda atlattim huh Devlet hastanesinde yapiyorlar canim, eger gittigin devlet hastanesinde yapmazlarsa doktoruna söylersin seni sevk etsin anlasmali bir hastaneye. Ozaman yine ücret ödemessin

Canim bende yaptirdim seker yüklemesini. Benim ilkinde 63 ikincisinde 108 cikti normalmis. Seninki biraz yüksek cikmis evet, ama kafana takma burada senin gibi arkadaslarimiz var onlarinda yüksek cikmis. Onlar diyet uyguluyorlar ve ilac aliyorlar, yani bebege bir zarari olmuyor erken teshis edildiginde. Ve benim bildigim karpuz sekeri cok yükseltir malesef

Benim de Cumartesi şeker yüklemem var deli gibi korkuyorum bir de dün kardeşim ablaaa ayakların şişmiş dedi ona da ayrı moralim bozuldu

26 haftalıgım 7 kilo aldım cnm fazla sayılmaz aslında dedim ya evlat baska bişeymiş bundan sonraki hayatlarımız daha farklı ocak çünkü anne olucaz anne yüregide baska tabiii....
gerçekten öleymiş canım yaa o gece boyu tepindikçe içim sızlıyor biyerimi acıyo tersmi yattım ne oluyo diye düşünüp duruyorum doğduktan sonra tam kendimi düşünemiyorum ..bu arada 26 haftalık ve 7 kilo al bu nazarlıklar bendne sanakendi adıma utandım doğrusu pis boğazmı olmuşum ben yaaaaa:84:
benimki geceleri kudurdukça korkuyorum işte...
bu arada internet üzerindne daha uygun diye biliyorum tek bir yerde kalma istersen iyice araştır nette aynı marka aynı ürün farklı sitelerde ciddi fark olabiliyo arada çünkü..inşallah içine sinen uygun bişey bulabilirsin
12 ile 3 arası hamilelere dışarı çıkmak yasak hayatım güneş ışınları dik geliyor ya o vakitlerde dikkatli ol olurmu?

.
haklısın canım ama erzulümde yaşayınca güneşe hasret kaldık valla zararları aklımızdan bile geçmiyor ama çok haklısın dikkat etmek hatta etmem lazım tşk.ler öperim çok
Eki Görüntüle 224050

Eki Görüntüle 224051

işte bir şişkooooooo
pijamam bile olmuyoo göbüş açıkta kalıyo
bumu şişkoo hakaretmi ediyosun kendine canom maşallahın var demek göbüş açıkta kalıyo he hmm anladım ben senin neden bu kadar çeşitli rüyalar gördüğünü göbüş açıkta kalıyomuşçok hoş görünüyosun cicim
bende çatladım yırtıldım hatta cırıldım minyon tipliyimdir normalde hayatımda 49,50 yi geçtiğim görülmemiştir şimdi 10 kilo aldım popom ve basenlerim yırtıldı badem ve kakao yağı kullanmama rağmen amaaaaaa rosensenin vazeline başladıktan sonra oldukça rahatladım ve çatlamam durdu gibi mutlaka devam eder belki ama en azından daha aza indirebildim diye düşünüyorum bi araştır istersen

yerinde olsam kaygananın yanında ANNEN KURBAN OLSUN SANA YE KOCACIM YEE derdim

af buyur canım yazmadan geçemicem diğer arkadaşlarım gibi bende verilen yemek isimlerinin bulunmaz malzemeler,yapımı güç yemekler olduğunu düşünmüyorum kendince haklı olabilrsin canın çekmiştir yapamamışsındır o an yemek isteyipte yiyememişsindir fakat saçma ve sapan ibaresini yakıştıramadım kusura bakma burdaki herkes kendince eğitimli kültürlü hangi konuda ne konuşacağını bilen insanlar en azından ben öyle tanıdım herkes birbiriyle fikir alışverişi içinde neden saçma sapan olsunki ben birdefa yemek konusunda yorum yapmadım ama okudukça çokta işime yaradı verilen yemek isimleri ertesi gün ne pişireceğimi belirledi diyebilirim...herkesin farkında olduğunu düşünüyorum çünkü bütün gün gebelikle bebekle ilgili konulardan başka bişey konuşulmuyor...öpüyorum çok allah evladını sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip ettsin inşallah...

arkadaşlar oyun parkı için uyku seti bulamıyorum yani istediğim gibi bulamıyorum ben etrafını kapatacak süslü
bişey isitiyorum ne nette nede baktığım bebe mağazalarında bulamadım böle bişey fikri olan varmı
şimdi çıkıyorum akşam görüşmek üzere allaha emanetsinizzzzz

arkadaşlar oyun parkı için uyku seti bulamıyorum yani istediğim gibi bulamıyorum ben etrafını kapatacak süslü
bişey isitiyorum ne nette nede baktığım bebe mağazalarında bulamadım böle bişey fikri olan varmı
şimdi çıkıyorum akşam görüşmek üzere allaha emanetsinizzzzz

Evet bunuda atlattim huh Devlet hastanesinde yapiyorlar canim, eger gittigin devlet hastanesinde yapmazlarsa doktoruna söylersin seni sevk etsin anlasmali bir hastaneye. Ozaman yine ücret ödemessin

aay bir de öyle bir durum olmaz inşallah, gezeriz artık hastane hastane ama olması gerekir ya.. koca zekai tahir (ankara) doğum hastanesi.. vardır vardır..
yoksa devlet hastanelerin kalabalığı kesinlikle çekilmiyor..

Şoktayım ayaklarım davul gibi olmuş ilk defa oluyor ve ağrıyor bu durumu yaşayan var mı biri bir tavsiye versin ayaklarım fil yavrusu gibi olmuş

Şoktayım ayaklarım davul gibi olmuş ilk defa oluyor ve ağrıyor bu durumu yaşayan var mı biri bir tavsiye versin ayaklarım fil yavrusu gibi olmuş

tuzlu ve fazla baharatlı bişiy yedin mi ki ? evdeysen belinin altına bir yumuşak yastık koy.. ayakları duvara dik... başının altında da yastık olsun.. 10-15dk durabilirsen dur..
şahsen beni rahatlatıyor.. ben daha şimdiden şişiyorum.. sizin haftalara gelince ne olucam hiç bilmem.. kendine bir perhiz yap.. yağlı tuzlu abur cubur falan yeme.. 1 hafta böyle deneyiver..

Kizlar hadi ben ciktim biraz dinlensem iyi olucak. Bacaklari havaya kaldirim bende
Görüsmek üzere öptüüüüüm

kendi yazdığıma da güldüm.. sende yazınca yine aklıma geldi paylaşim dedim
bebek çalışmalarına başlarken.. forumda ilk okuduğum yazılar hep ilişki sonrasında bacakları havaya dikmekti.. amaan saçmalık der geçerdim..
son çalışmamızda da 7ay sonra artık eşimle okadar gırgıra vurduk ki konuyu... adam belimin altına yastık koydu.. sonra da ben bacakları kaldırdım.. acaba diyorum bundan mı oldu ne o ay tuttu
şimdi de bacaklarımızın şişini indirmek için yine dikiyoruz havaya bu bacak dikmek nekadar faydalıymış

cnm bi kaz kez fazla ayakta kaldığım zaman bendede oldu ben 15 20 dk tuzlu soğuk suya koydum ayaklarımı sonra kremle msj yaptım 2 dk. en sonda 3 4 yastık alıp ayaklarımı yükselttim bende işe yaramıştı sende bi dene istersen

aaah aaah neler denedik neler olan vücuduma oldu 3 yılda eskidim birde saç derime her gün duş almaktan kafamın derileri soyulur olmuştu artık şükürler olsunki geride kaldı allah isteyen dileyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…