ya seni yerim ben yaaaaa senin tocenin evde hiç canı sıkılmaz hatta 50yaşınada gelse saçında birtek beyaz görüülmez başka bi hayatsıın sen canom yakızlar bişey sorcammm ayaklarınızın şiştiğini nasıl anlıyorsunuzzz sağ ayagımın parmakları sanki birbirine çok fazla degiyor şişmiş olabilirmiiii?????
canom benim ayaklarımın şekli değişiyor ve içinde su varmış gibi oluyor.ellerim şişmiyor ama ayaklarım şişiyor.kızlar bişey sorcammm ayaklarınızın şiştiğini nasıl anlıyorsunuzzz sağ ayagımın parmakları sanki birbirine çok fazla degiyor şişmiş olabilirmiiii?????
zehracım benimde ayaklarım şişiyor genelde çok ayakta kalınca oluyor.ben dün çok gezdim bugün hala inmedi ayaklarımın şişi.hatta sağ ayağımın üstüne sankişırıngayla su doldurmuşsun gibi gezerken lıkır lıkır yapıyor.kızların yazdıklarını yap muhakkak iyi gelir.
kızlar bişey sorcammm ayaklarınızın şiştiğini nasıl anlıyorsunuzzz sağ ayagımın parmakları sanki birbirine çok fazla degiyor şişmiş olabilirmiiii?????
ya seni yerim ben yaaaaa senin tocenin evde hiç canı sıkılmaz hatta 50yaşınada gelse saçında birtek beyaz görüülmez başka bi hayatsıın sen canom yatabiki ayak parmakları birbirine değer ama sen ayak bileklerine parmağını bastır hamura girer gibi oluyosa yada hafif parmağın iz yapıyosa şişmiş demektir yada boğazı çok sıkı olmayan bi çorap giy 15 da sonra çıkar eğer çorap 15 dk içinde iz yapmışsa şişmişsin demektir gerçi bizler gibi bariz şişsen farkedersin rahatsız olursun mutlaka iyisin demekki aman iyi ol
canom benim ayaklarımın şekli değişiyor ve içinde su varmış gibi oluyor.ellerim şişmiyor ama ayaklarım şişiyor.
ya seni yerim ben yaaaaa senin tocenin evde hiç canı sıkılmaz hatta 50yaşınada gelse saçında birtek beyaz görüülmez başka bi hayatsıın sen canom yatabiki ayak parmakları birbirine değer ama sen ayak bileklerine parmağını bastır hamura girer gibi oluyosa yada hafif parmağın iz yapıyosa şişmiş demektir yada boğazı çok sıkı olmayan bi çorap giy 15 da sonra çıkar eğer çorap 15 dk içinde iz yapmışsa şişmişsin demektir gerçi bizler gibi bariz şişsen farkedersin rahatsız olursun mutlaka iyisin demekki aman iyi ol
olabilir benim şişlikler bariz belli dün babet çorap giymiştim düşün ayak bileklerime bile gelmiyodu lastikleri daha topuğumda öyle vbir iz yapmıştı 10 dakikada içine gömülmüş sanki güya babet çorap ve lastik yok denecek kadar gevşekti tabi uzun süre ayakta kalan çorapta iz yapar o başka yaniTugba o zaman ben 1 haftadır falan şişim çünkü çoraplar ayağımı bildiğin yara yapıyor, akşamları lastik yarasıyla dolaşıyorum 1 saat
Ay dünürüm çok sağolasın ben sürekli oturuyorum ondan mı oluyor acaba? Dayanamayıp doktora gittim kızlar bebek döndü karnımda gibi geldi birden göğsümün altına kadar çıktı gibi geldi bebek nasıl fenalaştım nefes alamadım sanki. Kötüleşince eşim de heyecanlandı kalktık doktora gittik idrar kan falan baktılar kanım çok düşükmüş, albümin yokmuş ama Allahtan. Bir deee doktor Elif Beyza'ma çoook güzel dediKocişim de dalga geçti benle kızını mı özledin diye
Bu arada doktor çok güzeldi o kadar doktor tanıdım bu kadar güzelini ilk defa gördüm
iyi akşamlar edam.hoşgeldin.şükür rüzgar seni rahatlatmış tepikleriyle.totoşu kaşı kendine nazar etcen ağrında olmasın şişliğinde.iyi akşamlar kızlar
hanzadecim beni merak etmişsin dün girdim aslında ama hem keyifsizdim hemde yorgun yazamadım oğlum 2 gündür oynamıyordu çok endişeliydim bide bu 3.hafta görmüyorum yine zirve yapmıştı endişelerim bugün kıpır kıpırdı çok şükür moralim yerine geldi
yine son bir kaç gündür geceleri kabus gibi sıcaktan 2 kere wc için 2 kere krampla 1 kere eşimin horultusu ile 1 kere en az 6 kere uyanıyorumişe gitmeye ne takatim tahammülüm kalmadı Allahtan ağrım sızım şişliğim vs... yok bide onlar olsa ne yapardım
zehram cumartesi kaçta seminer 11 de oğlumu görmeye gidicez akşamda iş arkadaşımın d.günü var öğlen ise bir ihtimal kaçmaya çalışırım seminer bahane maksat gönüller bir olsun
bide size taze göbek getirdim kızlar az önce çektik
iyi akşamlar kızlar
hanzadecim beni merak etmişsin dün girdim aslında ama hem keyifsizdim hemde yorgun yazamadım oğlum 2 gündür oynamıyordu çok endişeliydim bide bu 3.hafta görmüyorum yine zirve yapmıştı endişelerim bugün kıpır kıpırdı çok şükür moralim yerine geldi
yine son bir kaç gündür geceleri kabus gibi sıcaktan 2 kere wc için 2 kere krampla 1 kere eşimin horultusu ile 1 kere en az 6 kere uyanıyorumişe gitmeye ne takatim tahammülüm kalmadı Allahtan ağrım sızım şişliğim vs... yok bide onlar olsa ne yapardım
zehram cumartesi kaçta seminer 11 de oğlumu görmeye gidicez akşamda iş arkadaşımın d.günü var öğlen ise bir ihtimal kaçmaya çalışırım seminer bahane maksat gönüller bir olsun
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar edam.hoşgeldin.şükür rüzgar seni rahatlatmış tepikleriyle.totoşu kaşı kendine nazar etcen ağrında olmasın şişliğinde.
göbüşünederüzgarıda öpüyoruz oğlumla.
maşallahhh kızzzz fit annee
maalesef sıcaklardan dolayı uyumak çok zor oluyorrr yatmadan saçını toplayıp duş al biraz rahatlarsın belkii
kız bebişler arada oynamıyolar bende korkuyorum kıpırdamadıgı zaman ama söyle düşünüyorum daa
yazık kızzz gece kıpır kıpırlarsa gündüz uyuyodurlar anacım her dakika anneme artistik hareket çekeyim diye düşünmüyolar
sen gönlünü ferah tuttt bıdıgın keyfi yerindeee kendini üzme oynamıyor diyee yoruluyorsan hissetmen zorlaşıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?