şimdiden başlıyolar şımarıklık yapmaya bu yaramazlar. iyi olsunlarda yapsınlar demi ama.nejlam canım arkadaşım hoşbulduk bizde seni ve bal oğlunu öpüyoruz oğlumla
rüzgarım beni korkutup korkutup sonra nanikyapıyo teyzesi
çok şükrediyorum canım çok çok rahat geçiriyorum hamileliğimi heralde yol sorunum olmasa havalarda bu kadar sıcak olmasa benden iyisi olmazdı
annesi oğluşunu özlermiş haftaları sayarmışş neyseki buluşmanıza az kalmış seninle aramızda iki gün var eğer sen çok hareketliysen ondanda hissedmiyor olabilirmisin annesi ben genelde evdeyim pek hareketli sayılmam resmen bağırıyorum her vuruşu canımı fena yakıyor cuma dr gidince ilk sorum buolucak bu durum normalmi diye...inşallah snede bi kaç güne patır kütür yersin tekme tokatları rüzgar paşadan bu arada maşallahh çok zarif bi hamişsinvalla komplekse girdim ben iyice toplayamıyorum kendimi oturduğum yerden önüm bi şiş arkam desen göz önüne gelince başka bişey görünmüyooo
fit mi ben bide önden resim koyim o zaman doğru göremedin sanırsam canomçok çok teşekkür ederimm
yatarken aynen dediğin gibi yapıyorum ama kesmiyo anca vantilatörün önünde rahat uyuyorum onada koca müsade etmiyobende gece bu kadar huzursuz gündüzde iş stress vs. bunlara yordum hep 2 gün yoksa kafayı yiyodum
bu arada göbüşenede bayıldımmm maşallah canomm
kıskandırdınız beni göz zevkinizi bozmıcaksam bende foto eklicem
şimdiden başlıyolar şımarıklık yapmaya bu yaramazlar. iyi olsunlarda yapsınlar demi ama.
sen yinede dikkat et canım kendine çok yorulma.
senin maaşallahın var canım hergün kıtalar arası gidip geliyosun.
sıcaklardan hepimiz şikayetçiyiz hamişliğin en zor kısımlarından biriside sıcak.
haklısın özlenmezmi hiç ben bu cuma dr gidicem hafta bitmek bilmedi ay gibi geldi böbrek takibi için 15 te bir gidiyorum düşün senin yerind eolsam mutlaka bi bahane bulur gider görürdüm artık hast.çalışanları beni görünce sırıtmaya başlıyo kimbilir bebeğini görmek için bu defa ne bahenesi var der gibi bakıyolarözlememmi tubiş ya ilk defa 3 hafta oldubenim oğluş hep böyle ya hiç öyle sert bi tekme yemedim göbeğim şekilden şekile girmedi hereketleriyle vss.. cool takılıyo minik minik vuruyo keşke okkalı bi tekme yesemde yerimden sıçrasam maşallah senin yavruna 22 haftalıkken 63 idim canım 61 le hamile kaldım bakalım 3 haftada kaç kilo aldım acayip merak ediyorum :18: ben seni hatırlıyorum sanki yanlış hatırlamıyorsam tabi fit bi hamiştin sende ne kadar almış olabilirsinki bende parmak uçlarımı anca görüyorum totomda göbeğim öne çıktıkça arkaya doğru uzuyor
5 dakika sonra bu sözlerin tekrarıonı isterim ona göreeeaaa niye bozulsun canım sen koy.bizim topiğin hatunları hem fit hemde güzel
ayyy o zaman bende önden çekilen resmimi koyayımda göryarım dünya gibiyim
ayrıca vantilatörün önünde yatma kesinlikle direk sana gelecek şekilde tutma tutulursun havaya yada yere dogru çalıştır
ben kesinlikle öyle yapıyorum
aminnnn canım benim.aynen öyle nejlam iyi olsunda ben pervanesi olimartık bütün enerjimi işe gidip gelmek için saklıyorum inan çok yorulmamaya dikkat ediyorum ama dediğin gibi kıtalar arası iett yolculuğu yetiyor beni pert e çıkartmaya
Allah yardımcımız olsun canımmm
sen koy canım ben yazarım yine.5 dakika sonra bu sözlerin tekrarıonı isterim ona göreee
böyle yandan yandan iyi karıştırmıyalım hiç bence canom
mini vantilatör ya popomdan küçük afedersin o mu beni çarpıcakmış hahayt totomla ezerim onu canım merak etme
haklısın özlenmezmi hiç ben bu cuma dr gidicem hafta bitmek bilmedi ay gibi geldi böbrek takibi için 15 te bir gidiyorum düşün senin yerind eolsam mutlaka bi bahane bulur gider görürdüm artık hast.çalışanları beni görünce sırıtmaya başlıyo kimbilir bebeğini görmek için bu defa ne bahenesi var der gibi bakıyolaryersin yer birde ben dikkat ettim ceviz fındık badem yediğim zaman kuduruyo benim kız bi dene şstersen evet ben üzülüyodum kilo alamıyorum drda nedne yavaş gidiyosun diyodu şimdi kızıyo çokalıyosun diye 10 kiloydu bu sabah baskül 11 kilo gösterdi foto yükleyebilirsem görürsün o zaman nasıl aldın böle güveç modeline benzemişsin dersin
allah iyiliğini versin emiiiiiiiiiii gece gece kahkahayı bastım
edaaaa
hisar hastanesi ne tarafta kalıyo cnm kadıköy otobüsleri önünden geçiyomuydu ben sanki öyle hatırlıyorum :26:
iyi geceler kızlar sizleri ve göbüşünüzdekileri öpüyorum.
tatlı rüyalar herkese.(özellikle canoma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?