2011 Ekim Anneleri

şimdiden başlıyolar şımarıklık yapmaya bu yaramazlar. iyi olsunlarda yapsınlar demi ama.
sen yinede dikkat et canım kendine çok yorulma.
senin maaşallahın var canım hergün kıtalar arası gidip geliyosun.
sıcaklardan hepimiz şikayetçiyiz hamişliğin en zor kısımlarından biriside sıcak.

özlememmi tubiş ya ilk defa 3 hafta oldu benim oğluş hep böyle ya hiç öyle sert bi tekme yemedim göbeğim şekilden şekile girmedi hereketleriyle vss.. cool takılıyo minik minik vuruyo keşke okkalı bi tekme yesemde yerimden sıçrasam maşallah senin yavruna 22 haftalıkken 63 idim canım 61 le hamile kaldım bakalım 3 haftada kaç kilo aldım acayip merak ediyorum :18: ben seni hatırlıyorum sanki yanlış hatırlamıyorsam tabi fit bi hamiştin sende ne kadar almış olabilirsinki bende parmak uçlarımı anca görüyorum totomda göbeğim öne çıktıkça arkaya doğru uzuyor

ayyy o zaman bende önden çekilen resmimi koyayımda gör yarım dünya gibiyim
ayrıca vantilatörün önünde yatma kesinlikle direk sana gelecek şekilde tutma tutulursun havaya yada yere dogru çalıştır
ben kesinlikle öyle yapıyorum

aynen öyle nejlam iyi olsunda ben pervanesi olim artık bütün enerjimi işe gidip gelmek için saklıyorum inan çok yorulmamaya dikkat ediyorum ama dediğin gibi kıtalar arası iett yolculuğu yetiyor beni pert e çıkartmaya
Allah yardımcımız olsun canımmm

haklısın özlenmezmi hiç ben bu cuma dr gidicem hafta bitmek bilmedi ay gibi geldi böbrek takibi için 15 te bir gidiyorum düşün senin yerind eolsam mutlaka bi bahane bulur gider görürdüm artık hast.çalışanları beni görünce sırıtmaya başlıyo kimbilir bebeğini görmek için bu defa ne bahenesi var der gibi bakıyolaryersin yer birde ben dikkat ettim ceviz fındık badem yediğim zaman kuduruyo benim kız bi dene şstersen evet ben üzülüyodum kilo alamıyorum drda nedne yavaş gidiyosun diyodu şimdi kızıyo çokalıyosun diye 10 kiloydu bu sabah baskül 11 kilo gösterdi foto yükleyebilirsem görürsün o zaman nasıl aldın böle güveç modeline benzemişsin dersin

böyle yandan yandan iyi karıştırmıyalım hiç bence canom
mini vantilatör ya popomdan küçük afedersin o mu beni çarpıcakmış hahayt totomla ezerim onu canım merak etme

aminnnn canım benim.

5 dakika sonra bu sözlerin tekrarıonı isterim ona göreee
sen koy canım ben yazarım yine.

sürekli hata veriyor şimdi çıkıp diğer laptoptan yüklemeye çalışcam

canım benim bahane bulmama gerek yok benim doktor kendi 2 haftada bir çağırıyor başından beri aslında geçen haftaydı randevumuz ama babamız çalıştığı için erteledik ilk ve sanırım son olucak babamız izin alsın ben daha randevu falan ertelemem bende az aldım diye doktorumdan iyi şeyler duymayı beklerken her seferinde fazlasıyla alıcaksın nasılsa diiyip beni yerlebir ediyo

olmuyooo defalarca foto ekledim kk ya anlamadım şimdi neden olmuyo neyse ben uğraşa durayım becerebilirsem yarın göürsününz tosun tubiiyi

edaaaa
hisar hastanesi ne tarafta kalıyo cnm kadıköy otobüsleri önünden geçiyomuydu ben sanki öyle hatırlıyorum :26:

elifim 1 kere gittim o hastaneye eşime sprermiogram testi yaptırcaktık bebeğimiz olmuyor diye o zamanda taksi ile gitmiştik inan şimdi nasıl gitcem bende bilmiyorum zehra yardımcı olur bize sanırsam

kızlar ya şimdi okudum daaa gebeliğin son dönemlerinde anne sabah uyandıgında kendini kan gölünün içinde bulur agrısız kanamalar başlayabilir diyor ben son dönemdeyim değilmi yoksa 30.haftadan sonrasımı son dönem oluyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…