2011 Ekim Anneleri

af buyur canım yazmadan geçemicem diğer arkadaşlarım gibi bende verilen yemek isimlerinin bulunmaz malzemeler,yapımı güç yemekler olduğunu düşünmüyorum kendince haklı olabilrsin canın çekmiştir yapamamışsındır o an yemek isteyipte yiyememişsindir fakat saçma ve sapan ibaresini yakıştıramadım kusura bakma burdaki herkes kendince eğitimli kültürlü hangi konuda ne konuşacağını bilen insanlar en azından ben öyle tanıdım herkes birbiriyle fikir alışverişi içinde neden saçma sapan olsunki ben birdefa yemek konusunda yorum yapmadım ama okudukça çokta işime yaradı verilen yemek isimleri ertesi gün ne pişireceğimi belirledi diyebilirim...herkesin farkında olduğunu düşünüyorum çünkü bütün gün gebelikle bebekle ilgili konulardan başka bişey konuşulmuyor...öpüyorum çok allah evladını sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip ettsin inşallah...[/QUOTE]

canım bu benim fikrimmm ok ? cok basit yemekler olabilir vs. evde olamaybilir yapılamayabilir ben bunu hepimiz için söyledim bugüne kadar da aserdigim birsey olmadı sükürler olsun.destek olmanız gereken yerde ne sekilde algıladınız lafıı.ben dogru bulmuyorum o kadar.bir arkadasta dısarıda cıkmayalım falan demiş adına bakadım,dısarda insana bir koku gelirse o an alabilir ama gecenin bi yarısı forumu okurken milletin nası yaprak sarma yaptıgını okumak benim hosuma gitmiyor ayrıca da sacma buluyorum.kimseyi kasten de demedim zaten şu şu yazdı falan diye de birsey diyemem okurken görüyorum dedim.bana ayıp geliyo acıkcası herkesin kendi düsüncesi.kimseye egitimsiz falan da demedimm yanii aiyy nerelere getirmişsiniz ya inanamıyorum size. bende seni öpüyorum canım seni de herkesi de Allah kurtarsınn

Son düzenleme:
elifim 1 kere gittim o hastaneye eşime sprermiogram testi yaptırcaktık bebeğimiz olmuyor diye o zamanda taksi ile gitmiştik inan şimdi nasıl gitcem bende bilmiyorum zehra yardımcı olur bize sanırsam

sabah okuyunca bize tarif eder o zaman bide zehracım ayrıntıları yaz lütfen saat kaçta kayıt yaptırmak gereklimi falan.....
tepeüstündeyim cnm ben muhtemelen haftasonunuda burda geçiricem boş geçmesin bi işe yarasın bari

kız burcu sen iyice takıntılı hatun olmaya başladın kızıcam heee
bi relax ol yaaa allahın izniyle ne sana nede bebişine bişey olmayacak ikinizde sağlıkla hastaneden evinize döneceksiniz hadi şimdi güzel bi uyku çek tatlı rüyalar

of bacı yaa uykum yok nedense bu gece pek gelmiyoo keske o gün doktorla detaylı detaylı konuşsaydım
düşünmeden edemiyorum annemler dogum çantanı hazırla demeye başladılar okuduklarım pek hoş değil
sağlıkla doguranlar varmış hatta bazen plasenta yukarı çıkıyomuş ama riski düşmüyormuş zor oluyormuş sezeryan
inadına bu aralarda kasıklarımda agrılar başladı 2 kere bacagım falan kasıldı keske annem gelebilse yanlız kalınca kuruyorum kafamda

vildancım panik olmanı gerektircek birsey yok karpuzla da ilgisi yoktur bence.gebelik sekeri nedeni belli olmayan sebeplerden dolayı cıkabiliyor ve bunun bebege de herhangi direkt bir zararı yok .zararı anneye oluyor.15 gün sonra 2. yüklemeni yaptır özel bir diyeti var dr un verecektir muhtemelen.onu uygulayınca hem bebişin güzel kilo ile dogar hem de seni etkilemez.işe iyi yönünden bak özel beslenme listesi uygulayacagın için de az kilo alırsın.:) panik olma yanii Allah baska sıkıntı vermesin

Son düzenleme:

yahu neden kötüsünü düşünüyorsun canom bence düşünce gücüyle insan kendini hastada eder iyide moral pozitif düşünce bunlar çok önemli canom çağırma kötüyü söyletme yslzytn i
ben mesela hep 10 dk doğurucağımı düşünüyorum çatır çatır inşallah Allahın izniyle öylede olur

ay o kesin bacııı sen bu gidişle 1-2-3 ıkınnn dedilermi rüzgar pırtlayıverecek

biizim uykumuz geldi gidiyoruk yatmaya deliksiz bir uyku çekme umuduyla
gündüz kaynatmalarımızı çok özledim bir süre daha gece vardiyasındayım
hepinizi çok seviyoruz oğlumla
iyi geceler Allah rahatlık versin

Bütün çenesi düşükler nasıl olduda aynı ayda hamile kalmayı başardıda burda toplandılar hala çözemedim
Okuması zor olsada Allah bozmasın bu muhabbetinizi

huhu biz geldik 600gr saglikli bir prenses getiriyor leylekler hersey yolunda ALLAHA sukurler olsun

Sadece kontrole gidenleri alıntı yaptım listeye eklerim diye

Ben bu ay kızımı göremedim Normalde 8inde gitmem lazımdı ama istanbulda değilim şeker yüklememide geciktirmemek için burda yaptırdım 134 çıktı doktoru pek bi övdüler bende adama nazar değmesin diye ultrasona girmedim Hayatımdada böyle hastane görmedim Sadece bi sefer kan aldılar şekerli sudan sonra iyi kide bi defa aldılar yoksa kolumda iki morlukla gezmek zorunda kalıcaktım şimdi ise bi tane morluk var bunada şükür Doktor bile onun hastası olamıycağımı anladı ki sonucu verdikten sonra doktorunuza gösterirsiniz dedi
Bu arada kocam beni annemlere bırakıp trabzona gitti 1 hafta yok İnsanlar evdeki çiçeğini kuşunu felan komşuya bırakır bi yere giderken benide kocam buraya bıraktı
Hepinizi çok öpüyoruz kızımla Kendinize ve bebişlerinize çoooookkk iyi bakın

canım bu benim fikrimmm ok ? cok basit yemekler olabilir vs. evde olamaybilir yapılamayabilir ben bunu hepimiz için söyledim bugüne kadar da aserdigim birsey olmadı sükürler olsun.destek olmanız gereken yerde ne sekilde algıladınız lafıı.ben dogru bulmuyorum o kadar.bir arkadasta dısarıda cıkmayalım falan demiş adına bakadım,dısarda insana bir koku gelirse o an alabilir ama gecenin bi yarısı forumu okurken milletin nası yaprak sarma yaptıgını okumak benim hosuma gitmiyor ayrıca da sacma buluyorum.kimseyi kasten de demedim zaten şu şu yazdı falan diye de birsey diyemem okurken görüyorum dedim.bana ayıp geliyo acıkcası herkesin kendi düsüncesi.kimseye egitimsiz falan da demedimm yanii aiyy nerelere getirmişsiniz ya inanamıyorum size. bende seni öpüyorum canım seni de herkesi de Allah kurtarsınn[/QUOTE]

ne güzel bak benim mesajıda alıntı yapmışsın lütfen trekrar tekrar oku mesajımı o zaman benim art niyetle o mesajı yazmadığımı anlarsın anlamak istersen tabiki kimse tepki göstermedi bende mesajımda zaten hak verdim canın çekip yapamamışındır yiyememişsinidr dedim tabiki herkes fikrini savunuyor kimse aksini kabul ettirmeye çalışmadıki nedne gerildin bu kadar ben sadece yemek konusunda yapılan yorumlara saçma sapan dediğin için dedimki burdaki herkes tanıdığım kadarıyla belli bir eğitim seviyesinde yani öle her haltta saçmalıcak kişiler değiller anlamında yazdım buda benim fikrim öle gün oluyoki bu topicte aynı dakikada 25 30 kişi oluyo yemek muhabbetleri yapılıncada öleydi onca insan bu konuda baş kaldırmadıysa demekki buda onların fikri .burası kadınlara özel bi site yemekten afedersin sekse herşey konuşuluyor saygı çerçevesinde bunda ayıplık bişey yok kii daha öncede söledim arkadaşlar bugün ne pişirsem fikri olanb varmı diye açar konuyu şak diye heeey ben bunu yedim biliyonuzmu diyen olmadı şimdiye kadar neyse canım benlik bişey yok kimseyle polemiğede girmek istemem gerek yok bbuna tahammülsüz olabiliriz bunuda değişen hormonlarımıza bağlayalım iyi geceler

Son düzenleme:

ne güzel bak benim mesajıda alıntı yapmışsın lütfen trekrar tekrar oku mesajımı o zaman benim art niyetle o mesajı yazmadığımı anlarsın anlamak istersen tabiki kimse tepki göstermedi bende mesajımda zaten hak verdim canın çekip yapamamışındır yiyememişsinidr dedim tabiki herkes fikrini savunuyor kimse aksini kabul ettirmeye çalışmadıki nedne gerildin bu kadar ben sadece yemek konusunda yapılan yorumlara saçma sapan dediğin için dedimki burdaki herkes tanıdığım kadarıyla belli bir eğitim seviyesinde yani öle her haltta saçmalıcak kişiler değiller anlamında yazdım buda benim fikrim öle gün oluyoki bu topicte aynı dakikada 25 30 kişi oluyo yemek muhabbetleri yapılıncada öleydi onca insan bu konuda baş kaldırmadıysa demekki buda onların fikri .burası kadınlara özel bi site yemekten afedersin sekse herşey konuşuluyor saygı çerçevesinde bunda ayıplık bişey yok kii daha öncede söledim arkadaşlar bugün ne pişirsem fikri olanb varmı diye açar konuyu şak diye heeey ben bunu yedim biliyonuzmu diyen olmadı şimdiye kadar neyse canım benlik bişey yok kimseyle polemiğede girmek istemem gerek yok bbuna tahammülsüz olabiliriz bunuda değişen hormonlarımıza bağlayalım iyi geceler[/QUOTE]

:)))) ayy Allahımmmmmmmm olay sekse falan baglanmıs tebrik ediyorum..benim bildigim hamileye ne yendigi söylenmez hani canım ceker falan canı seks ceken bi hamile duymadım henüz.Ben yanlıs biliyorum ok nasıl sarma falan yaptıgınız yazabilirsin canımmm dogru yoldasın hdi bayyyyyyyyyy

Son düzenleme:
sende erkencisinnnn

uyku tutmadı dermişimmm işyerindeyim cnm mesai8 de başlıoo.sabah gelip bakıommbzn kimsecikler olmuoo bgn seni yakaladım.ee gece uyumamışındır die anladım geçmiş mesajlardan asıl sen erkencisin tatlımm.evdesin valla vur kafayı yatak keyfi yapp cnmmm

yatak dar geliyo yatamıyorum kaç kere uyandım belki gün içinde uyurum

yatak dar geliyo yatamıyorum kaç kere uyandım belki gün içinde uyurum

ya ben kocişi salona göndermeme rağmen aynen o koca yatağa sığamıorum sankiii.. dön dön karnım sığmıoo,totomm saığmıoo.teeee yatağın kenarına gıdıomm.kaç kez düşme tehlikesi geçirdim yaa son aylarda napcez bakalımmm

iş yerindede otururken totomm bi ağrıo.ayağa kalktımda sızlıo resmen kemiğiiimm.ya insanında totosu ağrır mı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…