elifim 1 kere gittim o hastaneye eşime sprermiogram testi yaptırcaktık bebeğimiz olmuyor diye o zamanda taksi ile gitmiştik inan şimdi nasıl gitcem bende bilmiyorumzehra yardımcı olur bize sanırsam
kızlar ya şimdi okudum daaa gebeliğin son dönemlerinde anne sabah uyandıgında kendini kan gölünün içinde bulur agrısız kanamalar başlayabilir diyor ben son dönemdeyim değilmi yoksa 30.haftadan sonrasımı son dönem oluyor:26:
kız burcu sen iyice takıntılı hatun olmaya başladın kızıcam heee
bi relax ol yaaa allahın izniyle ne sana nede bebişine bişey olmayacak ikinizde sağlıkla hastaneden evinize döneceksiniz hadi şimdi güzel bi uyku çek tatlı rüyalar
selam ekim anneleri nasılsınız benim biraz canım sıkkın. bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuç 165çıktı.sınırı aşmış. doktor 2. yüklemeyi yapacak şimdi 15gün sonra. bu arada dikkat et tatlı hamur işi uzak dur dedi, çok karpuz yiyorum acaba o etkilemişmidir diyorum. uff kafam karışık. sizlerde şeker yüklemesi yaptıran var mı? kaç çıktı değeriniz??
kızlar ya şimdi okudum daaa gebeliğin son dönemlerinde anne sabah uyandıgında kendini kan gölünün içinde bulur agrısız kanamalar başlayabilir diyor ben son dönemdeyim değilmi yoksa 30.haftadan sonrasımı son dönem oluyor:26:
yahu neden kötüsünü düşünüyorsun canom bence düşünce gücüyle insan kendini hastada eder iyide moral pozitif düşünce bunlar çok önemli canom çağırma kötüyü söyletme yslzytn i
ben mesela hep 10 dk doğurucağımı düşünüyorum çatır çatır inşallah Allahın izniyle öylede olur
slm kızlar şimdi geldim eve ama hiç iyi değilim bebegimin eşi yukarı çıkmış ama maalesef bu yeterli değilmiş
normal dogum suanda imkansızın ötesinde gibi bişey normal dogum olursa kanamadan dolayı hayati tehlikem varmış
sezeryan olursamda kesecekleri yerde kordon olursa kanama riski varmış yani moralim sıfır ya dogurduktan sonra ölürsem
bebegimi koklayamadan gidersem çok üzgünümmdoktorum kan ayarlayıp öyle doguma giricez dedi tani tıbbi müdahale gerekebilirmiş
bebegim sağlıklıymış kan ilacımı günde 2 ye çıkardı doktorum detaylıda vajinaldende bakıldı normal dogum imkansız sezeryanda riskli
çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin benden allahım yavrumu annesiz bırakmasınonu gördüm canım oglum 32 cm ve 900 gram
olmuş agzını açıp kapattı çok güzeldii çok korkuyorummm aglayıp yavrumu üzmek istemiyorum ama elimde değil çok karışık yazdım kusura bakmayın
selam kizlar.bugun kanamam da sonra kontrolum vardi.ona gittik.cok sukur rahimden gelen bir kanama degilmis.bakti hicbisey goremedi.kan akisimiz normal.bebegin beslenmesi normal.kucuk diline kadar bakti kizimin.agzinin icini birlikte inceledik doktorla.daha once kimse bana bunlari gostermemisti :)) neden oldugunu doktorumuzda anlamadi.belki vajinanda bi yara vardi o kanamis olabilir dedi.erken dogum riski diye bisey goremedim ben.ama kanamanin bir daha olmayacagi garantisi veremem sana dedi.dikkat et.cok gezme is yapma.agiir kaldirma gibi klasik laflar iste.ben zaten onlari yapmiyorum.ama kanamanin oldugu gun cok yurumustum.sanirim biraz zorlandim ve hava cok sicakti..neyse mutlu bi sekilde geri donduk.bu arada kizimdaki pozu size soyliyim.iki eli cenesinde gozleri acik. sanki biz ona o bize bakiyo gibiydi.:)) yer annesi kuzusunu.
herkese merhaba.. dr.dan geldik şeker yüklemesi yaptırdık sonucum 138 çıkmış..
drum sınıra yakın olduğundan ve de şu ana kadar 8 kilo aldığım için 100 grmlık yaptırmamı söyledi..
haftaya yeniden gitcem 100 gr yaptırcam gerçi son haftalarda feci kurabiye, pasta, baklava yedim..
dr.a dedim iştahımı kapatan bişey yaz bana tiksineyim dedimekmek, makarna, pilav, hamurişi yasakladı...
15. haftamda 5 kilo almıştım, kalan 11 haftada 3 kilo almışım..
ilk haftalar bu kadar almasaydım sorun yoktu neyse artık dikkat etcem Allah tan zayıfım 50 kilo ile hamile kaldım yani bir zamanlar zayıftım
bu arada bebişim maşAllah çok iyi, 900 gr boyumuz da 34,6 cm...
suyum,plesentanın yeri vs çok iyi bebeşimin başı aşağıdaymış yine ama değişebilir bu aylarda dedi..inşAllah doğum anında da ters olmaz kuzucum..
100 grmlık yaptıran veya yaptıracak olan var mı? dr.lar bir diyet verdi mi size?
tüm annişleri ve kuzucuklarını öpüyoruz..
huhubiz geldik 600gr saglikli bir prenses getiriyor leylekler hersey yolunda ALLAHA sukurler olsun
s.tugba .!.:af buyur canım yazmadan geçemicem diğer arkadaşlarım gibi bende verilen yemek isimlerinin bulunmaz malzemeler,yapımı güç yemekler olduğunu düşünmüyorum kendince haklı olabilrsin canın çekmiştir yapamamışsındır o an yemek isteyipte yiyememişsindir fakat saçma ve sapan ibaresini yakıştıramadım kusura bakma burdaki herkes kendince eğitimli kültürlü hangi konuda ne konuşacağını bilen insanlar en azından ben öyle tanıdım herkes birbiriyle fikir alışverişi içinde neden saçma sapan olsunki ben birdefa yemek konusunda yorum yapmadım ama okudukça çokta işime yaradı verilen yemek isimleri ertesi gün ne pişireceğimi belirledi diyebilirim...herkesin farkında olduğunu düşünüyorum çünkü bütün gün gebelikle bebekle ilgili konulardan başka bişey konuşulmuyor...öpüyorum çok allah evladını sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip ettsin inşallah...
canım bu benim fikrimmm ok ? cok basit yemekler olabilir vs. evde olamaybilir yapılamayabilir ben bunu hepimiz için söyledim bugüne kadar da aserdigim birsey olmadı sükürler olsun.destek olmanız gereken yerde ne sekilde algıladınız lafıı.ben dogru bulmuyorum o kadar.bir arkadasta dısarıda cıkmayalım falan demiş adına bakadım,dısarda insana bir koku gelirse o an alabilir ama gecenin bi yarısı forumu okurken milletin nası yaprak sarma yaptıgını okumak benim hosuma gitmiyor ayrıca da sacma buluyorum.kimseyi kasten de demedim zaten şu şu yazdı falan diye de birsey diyemem okurken görüyorum dedim.bana ayıp geliyo acıkcası herkesin kendi düsüncesi.kimseye egitimsiz falan da demedimm yanii aiyy nerelere getirmişsiniz ya inanamıyorum size. bende seni öpüyorum canım seni de herkesi de Allah kurtarsınn
tuğba .!.:ne güzel bak benim mesajıda alıntı yapmışsın lütfen trekrar tekrar oku mesajımı o zaman benim art niyetle o mesajı yazmadığımı anlarsın anlamak istersen tabiki kimse tepki göstermedi bende mesajımda zaten hak verdim canın çekip yapamamışındır yiyememişsinidr dedim tabiki herkes fikrini savunuyor kimse aksini kabul ettirmeye çalışmadıki nedne gerildin bu kadar ben sadece yemek konusunda yapılan yorumlara saçma sapan dediğin için dedimki burdaki herkes tanıdığım kadarıyla belli bir eğitim seviyesinde yani öle her haltta saçmalıcak kişiler değiller anlamında yazdım buda benim fikrim öle gün oluyoki bu topicte aynı dakikada 25 30 kişi oluyo yemek muhabbetleri yapılıncada öleydi onca insan bu konuda baş kaldırmadıysa demekki buda onların fikri .burası kadınlara özel bi site yemekten afedersin sekse herşey konuşuluyor saygı çerçevesinde bunda ayıplık bişey yok kii daha öncede söledim arkadaşlar bugün ne pişirsem fikri olanb varmı diye açar konuyu şak diye heeey ben bunu yedim biliyonuzmu diyen olmadı şimdiye kadar neyse canım benlik bişey yok kimseyle polemiğede girmek istemem gerek yok bbuna tahammülsüz olabiliriz bunuda değişen hormonlarımıza bağlayalım iyi geceler
:)))) ayy Allahımmmmmmmm olay sekse falan baglanmıs tebrik ediyorum..benim bildigim hamileye ne yendigi söylenmez hani canım ceker falan canı seks ceken bi hamile duymadım henüz.Ben yanlıs biliyorum ok nasıl sarma falan yaptıgınız yazabilirsin canımmm dogru yoldasın hdi bayyyyyyyyyy
CANIM NEDENSE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMAMAKTA VE BENİMLE ZITLAŞMAKTA ISRAR EDİYOSUN ANLAŞILAN SENİN HORMONLAR BAYAĞI TAVAN YAPMIŞ BOŞVER SEN ANLAMA BENİ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA ANLAŞILIR NASIL YAZABİLİRİMKİ OLAYI BAĞLAMAK İSTEDİĞİM YER BELLİ AMA SEN MUHABBETİ BAYAĞIGEVŞETTİN DİLEDİĞİNCE ÇEKMEYE ÇALIŞIYOSUN YAZDIKLARIM ORTADA SEKSE FİLAN BAĞLANDIĞI YOK BAK KIRMIZILI BÖLÜMÜ TEKRAR OKU İSTERSEN SENCE NEYE BAĞLANMIŞ KONU AYRICA O KADAR İNCE DÜŞÜNÜYORSAN HAMİLEYE DOĞUMUN ZORLUĞUNDANDA BAHHSEDİLMEZ BİLİRSİN AMA BURDA HAFTADA EN AZ BİR KAÇ KEZ BU MUHABBET OLUR NE YANİ ONUDAMI KONUŞMAYALIM..SEN GERÇEKTEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN DAHA ÖNCE YAZMIIŞTIM BENİM YEMEK KONUSUNDA BİR TEK MESAJIM YOKTUR YAZMADIM YORUMDA YAPMADIM YANİ SARMA OLAYINI BANA MAL ETMİŞSİN YAPINCA YAZARIM BENDE YADA İZİN ALIRIM RUH HALİN OKUMAYA MÜSAİTSE YAPABİLECEK DURUMDAYSAN İZİN FİLAN ALIRIZ NE DERSİN...SANADA BYE LÜTFEN BU KONU UZAMASIN BURDA HERKESİN BAŞKA UĞRAŞLARI VAR SENİN OKUMAK İSTEMEDİĞİN MUHABBETİ, BENİM SAVUNMAYA ÇALIŞTIKLARIMI KİMSE OKUMAK KAFA YORMAK ZORUNDA DEĞİL ÇOKTA DURAMAM YAZARIM DERSEN ÖZELİME YAZ KİMSEYİ RAHATSIZ ETME İİ GECELER
sende erkencisinnnn
uyku tutmadı dermişimmmişyerindeyim cnm mesai8 de başlıoo.sabah gelip bakıommbzn kimsecikler olmuoo bgn seni yakaladım.ee gece uyumamışındır die anladım geçmiş mesajlardan asıl sen erkencisin tatlımm.evdesin valla vur kafayı yatak keyfi yapp cnmmm
yatak dar geliyo yatamıyorum kaç kere uyandım belki gün içinde uyurum
ya ben kocişi salona göndermeme rağmen aynen o koca yatağa sığamıorum sankiii.. dön dön karnım sığmıoo,totomm saığmıoo.teeee yatağın kenarına gıdıomm.kaç kez düşme tehlikesi geçirdim yaason aylarda napcez bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?