- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
iş yerindede otururken totomm bi ağrıo.ayağa kalktımda sızlıo resmen kemiğiiimm.ya insanında totosu ağrır mı yaaa
ya ben kocişi salona göndermeme rağmen aynen o koca yatağa sığamıorum sankiii.. dön dön karnım sığmıoo,totomm saığmıoo.teeee yatağın kenarına gıdıomm.kaç kez düşme tehlikesi geçirdim yaason aylarda napcez bakalımmm
altına minder koy canım o zaman birazda olsa rahatlarsınn
dün gece baktım eşim yayılmış beşlik simit gibi pişt kenara kay totom aşagı sallanıyo baktım
geri çekiliverdiama ben yatamadım nedensee
ne tuhaf dimii, onlar sadece malum işi yapıoo kenara çekılıooo her türlü cefa bize kalıoo.bn uyuyamadığımda eşim horlayınca uyuz oluorumm ona boğasım gelıo keyfe bak adamın dıorum,3 saatlik uykuyla işe gelıommm yaaa
eşimde yorulunca horuldanır bende ya parmagımı burnuna dayayıp nefesinde aksamalar yaşatırım
yada yastıgını iki çekiştiririm mormale döner bir gece parmagım burnunda uyumuşum adamın nefesi kitlenmiş
Günaydınlaaar...Herkesler iyidir inşallah. Dha geçmişe uzanamadım
Dün yine işler çok yoğundu giremedim. Ondan önceki günde kontrolüm vardı.
Kontrolümüz güzel geçti şükür. Bebeğimin renkli fotografını verdiler. UyuyorduBabası hemen kendine benzetti. Ama bende babasına benzettim yaa. Zaten babamızın yüzünü çok beğenirim ben. O yüzden o uyurken bol bol seyrettim ki bebeğim de onun gibi güzel olsun diye. Belki de olmuştur kimbilir:81:
Şeker yüklememizi yaptırdık. Bizim şekerli suyun içine limon sıkıyorlarmış, midemiz bulanmasın diye. Üzerine de buz gibi soğuk su koydular. Eşime verdim, ben idrar tahlili vermeye gittim. Sen bunu karıştır gelince içeceğim dedim. Bi geldim, kociş bardaktan hafif hafif götürüyor. Hoop dedim napıyon? "Yaaa limonata gibi, tadı çok güzel dedi" Hakikaten limonata gibiydi. bayıla bayıla içtik biz.
Neyse şeker yüklemem normal çıkmış, kan sayımı değerlerim de güzel ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış.12-15 lökosit gözlemlenmiş. 1 paket Monurol şaset iç, bol su iç dedi doktorum.
Aynı gün tetanoz aşısı vurdururken, kan ve idrar tahlilini de istemişti sağlık ocağı. Oraya da örnek vermiştim. Hemen işten izin alıp sağlık ocağına koştum. Ama sağlık ocağına göre 2-3 lökosit çıkmış. Doktor, su iç, papatya çayı iç. İlaç alma dedi. Monurol un yan etkisi az ama yok değil dedi. 15 gün sonra gel bidaha tahlil yapalım geçmezse, o zaman monural al dedi.
Ay çok uzun oldu ama bizden 2 günlük havadisler böyleee.
Günaydınlaaar...Herkesler iyidir inşallah. Dha geçmişe uzanamadım
Dün yine işler çok yoğundu giremedim. Ondan önceki günde kontrolüm vardı.
Kontrolümüz güzel geçti şükür. Bebeğimin renkli fotografını verdiler. UyuyorduBabası hemen kendine benzetti. Ama bende babasına benzettim yaa. Zaten babamızın yüzünü çok beğenirim ben. O yüzden o uyurken bol bol seyrettim ki bebeğim de onun gibi güzel olsun diye. Belki de olmuştur kimbilir:81:
Şeker yüklememizi yaptırdık. Bizim şekerli suyun içine limon sıkıyorlarmış, midemiz bulanmasın diye. Üzerine de buz gibi soğuk su koydular. Eşime verdim, ben idrar tahlili vermeye gittim. Sen bunu karıştır gelince içeceğim dedim. Bi geldim, kociş bardaktan hafif hafif götürüyor. Hoop dedim napıyon? "Yaaa limonata gibi, tadı çok güzel dedi" Hakikaten limonata gibiydi. bayıla bayıla içtik biz.
Neyse şeker yüklemem normal çıkmış, kan sayımı değerlerim de güzel ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış.12-15 lökosit gözlemlenmiş. 1 paket Monurol şaset iç, bol su iç dedi doktorum.
Aynı gün tetanoz aşısı vurdururken, kan ve idrar tahlilini de istemişti sağlık ocağı. Oraya da örnek vermiştim. Hemen işten izin alıp sağlık ocağına koştum. Ama sağlık ocağına göre 2-3 lökosit çıkmış. Doktor, su iç, papatya çayı iç. İlaç alma dedi. Monurol un yan etkisi az ama yok değil dedi. 15 gün sonra gel bidaha tahlil yapalım geçmezse, o zaman monural al dedi.
Ay çok uzun oldu ama bizden 2 günlük havadisler böyleee.
günaydınnnnnnnnn herkeseee...........
kısss deli parmak burna dayatılıp adamı götürcen töbe yaaa... ben çok yastık çekiştiridm hatta şu buruna takılan bişey var horlamasın die.onu aldık daha çok horladı.. nerdeyse yutacaktı ufacık şeyiii..horultunun dehşet ve titreşimden
yok kızzz öyle parmagımı burnuna sokmadımm sadece dayadımmyazık adam rahatsız oldugumu anlayınca
dalmaya yakın toparlanıyo horultusunu kesiyo artık
gunaydın cnmm.bende bi arada lokosit tavan yapmıştı..ama ilaç falan vermesdiler.bolsu başka bi doğal yolu yokkk..su içmeye gayret et cnmm
günaydın hoşgeldinn maşallah bebişineresim yokmu resimmm görelim bizdeee
idrar hariç sonuçların güzel çıkmış bol bol su iç sebzelerini meyvelerini bol su ile yıka inş. gecer bendede 1-2 tane lökosit çıkmıştı
ama dr önemsemedi normal dedi zati her testimde 2 tane çıkıyo neyse yaw geçer onlarrr
YA kısslar bana akıl verin,,şimdi ben bi park yatak alcam yatakodama koycam.malum bebişler kış bebişi.. oda alsam mı alsam da her yeri doğalgaz yakar mym, yaksam bebeği odasında tek bırakıp gündüzleri ben salonda yada başka yerde işde yapamam..napcam ben? gündüzleri bebişle yatak odamda mı takılcammmsiz napmayı düşünosunuzzz..
YA kısslar bana akıl verin,,şimdi ben bi park yatak alcam yatakodama koycam.malum bebişler kış bebişi.. oda alsam mı alsam da her yeri doğalgaz yakar mym, yaksam bebeği odasında tek bırakıp gündüzleri ben salonda yada başka yerde işde yapamam..napcam ben? gündüzleri bebişle yatak odamda mı takılcammmsiz napmayı düşünosunuzzz..
canım ben beşik aldım bir tanede portatif beşik alıcam gündüzleri salonda benimle olacak akşamları yatak odasında
diğer salonda olsa sürekli rahatsız edilecek bebişim o yüzden böyle bişey yapıcam niye 2 beşik dersen de
yatak odama kimsenin girmesini istemiyorum mıncıklanmasını istemediğim zaman yatak odamdaki yatagına yatırcam
nasıl taktikkk
Demi ben sadece su içeyim. Ama bol derken kasıt ne, kaç lt.? Ben zaten 2lt ye yakın içiyorum günde.3 lt içersem wc den çıkamam yaa.
Resim evde.Yükleyecektim buraya ama resim pek net değil. Biz doktorun monitöründe çok net gördük ama fotograf bulanık çıkmış. 1-2 kişiye gösterdim ters falan tuttularHe bu arada bebikim 810 gr olmuuuuş. boyu da yaklaşık 32cm imiş. Bebeğime iyi bakamadım mı diye korkuyordum ama gayet iyi kilosu. Burada bi arkadaş söylemişti, yoğurt yemek lazım diye. Yoğurt yedim bu ay fazlaca. Sade yoğurt yiyemiyordum ama havuç, semizotu vs salatası ile yedim. Yoğurt mı kiloya fayda etti acaba?
Bir an ev kaç m2 acaba ki dedimAma doğalgaz problemi varmış. Canım telsiz falan alsan? O zaman bebeğin yatak odasında sen oturma odanda rahat rahat takılırsın. Hem ana kucağı almayacak mısın? Ben bazen ana kucağında yatırırım diye düşünüyorum. Hem sese alışsın , hep sessiz ortam aramasın diye.
dun akşam eşimde aynı şeyi dedi, 2 tane alalım park yatağı dedi..bana tuhaf geldi, ama dedikelrin de mantıklı..öle mı yapsam ..e oda almıosun ozaman??
odada alırsak 3 yatak vay be ev yatakhaneye döncek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?