oyy maşallahh bebişeesüt yogurt bu haftalarda bol tüketmek lazımış okuduguma göre
günde 8-9 bardak su içmelisin tuvalete çıkmak çok yararlı idrar torbasında kalan idrarda bakteri oluşmasını sağlıyormuş
o yüzden tam boşaltmak gerek idrar bittikten sonra hemen kalkma öne egilip boşalmasını sağla yoksa çamaşırına akıyor ve
rahatsız ediyorr
ya ben kocişi salona göndermeme rağmen aynen o koca yatağa sığamıorum sankiii.. dön dön karnım sığmıoo,totomm saığmıoo.teeee yatağın kenarına gıdıomm.kaç kez düşme tehlikesi geçirdim yaason aylarda napcez bakalımmm
Günaydınlaaar...Herkesler iyidir inşallah. Dha geçmişe uzanamadım
Dün yine işler çok yoğundu giremedim. Ondan önceki günde kontrolüm vardı.
Kontrolümüz güzel geçti şükür. Bebeğimin renkli fotografını verdiler. UyuyorduBabası hemen kendine benzetti. Ama bende babasına benzettim yaa. Zaten babamızın yüzünü çok beğenirim ben. O yüzden o uyurken bol bol seyrettim ki bebeğim de onun gibi güzel olsun diye. Belki de olmuştur kimbilir:81:
Şeker yüklememizi yaptırdık. Bizim şekerli suyun içine limon sıkıyorlarmış, midemiz bulanmasın diye. Üzerine de buz gibi soğuk su koydular. Eşime verdim, ben idrar tahlili vermeye gittim. Sen bunu karıştır gelince içeceğim dedim. Bi geldim, kociş bardaktan hafif hafif götürüyor. Hoop dedim napıyon? "Yaaa limonata gibi, tadı çok güzel dedi" Hakikaten limonata gibiydi. bayıla bayıla içtik biz.
Neyse şeker yüklemem normal çıkmış, kan sayımı değerlerim de güzel ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış.12-15 lökosit gözlemlenmiş. 1 paket Monurol şaset iç, bol su iç dedi doktorum.
Aynı gün tetanoz aşısı vurdururken, kan ve idrar tahlilini de istemişti sağlık ocağı. Oraya da örnek vermiştim. Hemen işten izin alıp sağlık ocağına koştum. Ama sağlık ocağına göre 2-3 lökosit çıkmış. Doktor, su iç, papatya çayı iç. İlaç alma dedi. Monurol un yan etkisi az ama yok değil dedi. 15 gün sonra gel bidaha tahlil yapalım geçmezse, o zaman monural al dedi.
Ay çok uzun oldu ama bizden 2 günlük havadisler böyleee.
Demi ben sadece su içeyim. Ama bol derken kasıt ne, kaç lt.? Ben zaten 2lt ye yakın içiyorum günde.3 lt içersem wc den çıkamam yaa.
Resim evde.Yükleyecektim buraya ama resim pek net değil. Biz doktorun monitöründe çok net gördük ama fotograf bulanık çıkmış. 1-2 kişiye gösterdim ters falan tuttularHe bu arada bebikim 810 gr olmuuuuş. boyu da yaklaşık 32cm imiş. Bebeğime iyi bakamadım mı diye korkuyordum ama gayet iyi kilosu. Burada bi arkadaş söylemişti, yoğurt yemek lazım diye. Yoğurt yedim bu ay fazlaca. Sade yoğurt yiyemiyordum ama havuç, semizotu vs salatası ile yedim. Yoğurt mı kiloya fayda etti acaba?
kız iki park yataga ne gerek varrr bir tane park yatak alırsın bir tanede portatif beşik
Eki Görüntüle 224668
bunun gibi birşey salonda çok yerde kaplamaz 10-11 aylık olana kadar kullanılabiliyormuş
bi yerde okudum normal doğum için kegel egzersizi denen bişey var,kısacası idrar yaparken tutp bırakmak bu doğumdaki kasları sıklaştırıomuş falann..ben normaldede yapardım bunu idrar yolu iltahabına ii gelirmiş içindekileri boşaltırmış.ama şimdi yapamıorum. tutup bırakamıorum idrarı. karnım sancıoo .. altıma kaçırıo gibi oluo sıktığımda..sizde de oluo mu??
kız iki park yataga ne gerek varrr bir tane park yatak alırsın bir tanede portatif beşik
Eki Görüntüle 224668
bunun gibi birşey salonda çok yerde kaplamaz 10-11 aylık olana kadar kullanılabiliyormuş
Kız bazı bebekler 4 aylıkken dönmeye başlıyor çok hareketli olursa Allah muhafaza yerden toplar bebeği :)
Günaydın kızlar :)
Kaçak Eda, gece kuşları siziii...muhabbetin gözünü vermişsiniz, Eda göbüşün uzaktan çekilmiş küçük görünmüş bu defa canım :) Ama çok şeker az kaldı oğluşunu görmeye sık dişini :)
Tuğba s merak ettim göbeğini valla o kadar denemişsin, yükleyebilseydin keşke :)
Canom relax kuzum bişi olmayacak Allahın izniyle :)
Sevozy bizimde yatağın içinde bir tane uyku seti yorganıslikon olanlardan, bri adet pike 5 adet yastık, baş yastıklarımızda dahil bir koca ve ben sığışıyoruz :) Yorganı kaldıralım diyorum ama eşim bacakalrının arasına sıkıştırıyor, üzerime atıp beni sıkıştırmamak için haha:) Bende yastıkları koyuyorum halimiz tam bir komedi :) Sabah kim nerde şaşırıyoruz yataktan çıkana kadar :)
Nerelerdesin kuzum bi selam verir insan merak ettim :) Gözün aydın eşin gelmiş, maşallah sende eşine benzemeisni istiyosun bebeğin benim gibi bende eşime bakıp duruyorum :) Kız ama olsun ona benzesin rüyamda gördüğüm kız bebekse muhtemelen aynı eşim olucak bakalım hayırlısı inşallah :) Maşallah canım kilosu iyiymiş bende yememe daha çok dikkat etmeye başladım, içim bayılıyor artık acıkınca, biraz iştahım olsa çok güzel olucak, hep zorla yiyorum ne tat nne tuz hiç bir şey almıyorum ya... İştahla yediğim hiç bir şey yok malesef.. Hep yararlı olsun diye zorlanarak yiyorum.. Bazen miğdem kalkıyor.. İyi olsunda diyorum bulansın napalım...
YA kısslar bana akıl verin,,şimdi ben bi park yatak alcam yatakodama koycam.malum bebişler kış bebişi.. oda alsam mı alsam da her yeri doğalgaz yakar mym, yaksam bebeği odasında tek bırakıp gündüzleri ben salonda yada başka yerde işde yapamam..napcam ben? gündüzleri bebişle yatak odamda mı takılcammmsiz napmayı düşünosunuzzz..
herkeze gunaydın
bugun 2. asımı olucam kahvaltım yapım bırazda gecmıse bakım dedım ondan sonra gıderım saglık ocagına bıde cok fazla hareket etmıyo oglum dunden berı onada bı baktırımcam
Ya sorma inan işten başımı kaldıramadım. Bugün de işler çok ama tembellik yapacam biras yiter artık dedim
Ya ben yediğim herşeyden tat alıyorum.Yemeye başlayınca kendimi zor frenliyorum. Hatta bazen fren tutmuyor, yedikten sonra mide isyan edip beni wc ye yolluyor. O derece yani:78: Tatlıdan nefret ediyordum hamileliğin başında şimdi aklımdan çıkmıyor. Kilomu ise hiç sorma aldı başını gitti. Tam 9 kilo aldım Sen kaç kilo aldın?
Vallaben tek beşik alıcam ama parkmı mobilyamı hala karar veremedim. Neden veremedim, mobilyalarda çekmeceler oluyor kullanabilirim, park yatak olursa kendi gardrobumdan boşaltmam lazım zaten bana zor yetiyor, park alırsam bride minik konsol almam şart olcak.. Bilmiyorum yani bakıcaz :)
Usluem dün gece yazışmış kızlar isimlerini tek tek hatırlamıyorum ama 3 arkadaşta bebek hareketleirnin yokluğu ve azlığından korkup şikayetçi olmuş, bendede oldu hala ara ara oluyor, normal sanırım bu, tabi önlemi elden bırakmamak lazım ama korkma iyidir muhtemelen için ferah olsun canım. Benim iğnemin acısı daha yeni bugün geçti, Allah yardımcın olsun inşallah çok ağrı yapmaz canım.
71,600 düm en son gittiğimde 8,400 gr almışım ama evde tartılıyorum şimdi 72 çıkıyo :)) 10'a dayandım, 9,5 kilo almışım... Dün tartıldık eşime diyorum ki sende kaç kiloyum kilolu değilsin dedi :)) Akıllı adam işte bide sen hemen verirsin duramassın takıntılısın o yüzden rahat ol diyor, adam nasıl güveniyorsa bana :)) Eşim 80 çıktı tartıda, bende doğuma kadar seni sollarım sanırım dedim. Galiba 15 i geçicezzz rumuz, ben 18 e çıakrdım kotamı inşallah geçmem ama o kadr yemiyorum ya su tutuyor galiba vücut yada niy ealıyorum anlamadım gerçekten iştahım ve yemem çok değil...
ya heralde ırsi oluyor anne yada baba tarafında kilolu teyzecikler halacıklar varsa belki ondandır hızlı kilo alımı
benim annem 63 ile dogurmuş beni onamı çektim bende neybaba tarafını bilmiyorum kilolu varmı yokmu
cnm ben şimdilik oda yapma fikrinden vazgeçtim park yatakta karar kıldık ilk 6 ay yanımda yatsın istiyorum bide belki taşınma işimiz olacak gerek yok şimdilik dedik bide cnm ben tekerlekli park yataklar görmüştüm öyle bişey bulabilirsen senin için çok iyi olurYA kısslar bana akıl verin,,şimdi ben bi park yatak alcam yatakodama koycam.malum bebişler kış bebişi.. oda alsam mı alsam da her yeri doğalgaz yakar mym, yaksam bebeği odasında tek bırakıp gündüzleri ben salonda yada başka yerde işde yapamam..napcam ben? gündüzleri bebişle yatak odamda mı takılcammmsiz napmayı düşünosunuzzz..
cnm ya bende yediğim herşeyden tat alıyorum uffff diyorum bide canımın istediği bişey olursa değmeyin keyfime nasıl zevkli oluyo anlatamamYa sorma inan işten başımı kaldıramadım. Bugün de işler çok ama tembellik yapacam biras yiter artık dedim
Ya ben yediğim herşeyden tat alıyorum.Yemeye başlayınca kendimi zor frenliyorum. Hatta bazen fren tutmuyor, yedikten sonra mide isyan edip beni wc ye yolluyor. O derece yani:78: Tatlıdan nefret ediyordum hamileliğin başında şimdi aklımdan çıkmıyor. Kilomu ise hiç sorma aldı başını gitti. Tam 9 kilo aldım Sen kaç kilo aldın?
71,600 düm en son gittiğimde 8,400 gr almışım ama evde tartılıyorum şimdi 72 çıkıyo :)) 10'a dayandım, 9,5 kilo almışım... Dün tartıldık eşime diyorum ki sende kaç kiloyum kilolu değilsin dedi :)) Akıllı adam işte bide sen hemen verirsin duramassın takıntılısın o yüzden rahat ol diyor, adam nasıl güveniyorsa bana :)) Eşim 80 çıktı tartıda, bende doğuma kadar seni sollarım sanırım dedim. Galiba 15 i geçicezzz rumuz, ben 18 e çıakrdım kotamı inşallah geçmem ama o kadar yemiyorum ya su tutuyor galiba vücut yada niye alıyorum anlamadım gerçekten iştahım ve yemem çok değil...
71,600 düm en son gittiğimde 8,400 gr almışım ama evde tartılıyorum şimdi 72 çıkıyo :)) 10'a dayandım, 9,5 kilo almışım... Dün tartıldık eşime diyorum ki sende kaç kiloyum kilolu değilsin dedi :)) Akıllı adam işte bide sen hemen verirsin duramassın takıntılısın o yüzden rahat ol diyor, adam nasıl güveniyorsa bana :)) Eşim 80 çıktı tartıda, bende doğuma kadar seni sollarım sanırım dedim. Galiba 15 i geçicezzz rumuz, ben 18 e çıakrdım kotamı inşallah geçmem ama o kadar yemiyorum ya su tutuyor galiba vücut yada niye alıyorum anlamadım gerçekten iştahım ve yemem çok değil...
Ealtin
cnm sen normal yesen hatta dikkat bile etsen alıyoruz artık ben bunu keşvettim (sanki daha önce hiç kimseden duymadın böyle bişey) bende bu sabah itibariyle 62 yi gördüm yani daha ayın ortasında 1 kilo almış oldum bile....
günaydın kızlar uykusuuuuuz her gece diye daaan diye giriş yapıyorum :)))) uyku falan hak getire artık derin ve deliksiz uykularımı özledim....
en son sabah 6 kocaya bağırıyordum aç şu camı yanıyorum burda diye kalktı açtı garibim geri yattı ne olduğunu anlamadı bile :)))
cnm ben şimdilik oda yapma fikrinden vazgeçtim park yatakta karar kıldık ilk 6 ay yanımda yatsın istiyorum bide belki taşınma işimiz olacak gerek yok şimdilik dedik bide cnm ben tekerlekli park yataklar görmüştüm öyle bişey bulabilirsen senin için çok iyi olur
cnm ya bende yediğim herşeyden tat alıyorum uffff diyorum bide canımın istediği bişey olursa değmeyin keyfime nasıl zevkli oluyo anlatamam
cnm sen normal yesen hatta dikkat bile etsen alıyoruz artık ben bunu keşvettim (sanki daha önce hiç kimseden duymadın böyle bişey) bende bu sabah itibariyle 62 yi gördüm yani daha ayın ortasında 1 kilo almış oldum bile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?