- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Ay ilahi çok güldüm. Demek adama bağırdın ve o da yaptı haa. Yazık yaa. Benim de bu aralar kramplarım arttı. Muz yemiyorum çünkü. Gına geldi her gün muz yemekten.
Neyse her krampta bizmkini uyatıyorum, otomatiğe bağladı artık hemen kalkıyor gözü kapalı masaj yapıyor, geçti deyince dönüp hemen uyumaya devam ediyor.
Geçen bıdığım gece tepikleyip durdu. Baktım uyutmuyor,babasını dürttüm. Oğluna bişi söyle uyutmuyor dedim. Hemen elini karnıma koydu, "eeeee ee eh, piş piş pişşş" demeye başladı. :90: Ne desek yapıyolar ya çok hoşuma gidiyor bu durum.
ben şimdiye kadar 7 kilo almışım dün eczanede tartıldım hayla 7 kilodayım5 kilo daha alsam 12 kiloyla
dogumu gerçekleştiririm diye düşünüyorum çok almayayım madem sezeryan olacak :86::86:
Günaydınnnn geçmişi okudum ve geldim. Uykusuzluk sardı artık herkesi anlaşılan. Bugün sabah neden iş var neden çalışıyoruz diye söylene söylene kalktım yataktan. Okul vardı o bitti hemen çalışmaya başladım hiç evde oturmadım bugüne kadar, ama bugün özendim çalışmayanlara. Uyumak istiyorummmmmmm
Ay ilahi çok güldüm. Demek adama bağırdın ve o da yaptı haa. Yazık yaa. Benim de bu aralar kramplarım arttı. Muz yemiyorum çünkü. Gına geldi her gün muz yemekten.
Neyse her krampta bizmkini uyatıyorum, otomatiğe bağladı artık hemen kalkıyor gözü kapalı masaj yapıyor, geçti deyince dönüp hemen uyumaya devam ediyor.
Geçen bıdığım gece tepikleyip durdu. Baktım uyutmuyor,babasını dürttüm. Oğluna bişi söyle uyutmuyor dedim. Hemen elini karnıma koydu, "eeeee ee eh, piş piş pişşş" demeye başladı. :90: Ne desek yapıyolar ya çok hoşuma gidiyor bu durum.
ayy kıyamam sanaaaaa izin alsaydın bir güncükkk ne olurdu sankiiii
Günaydınnnn geçmişi okudum ve geldim. Uykusuzluk sardı artık herkesi anlaşılan. Bugün sabah neden iş var neden çalışıyoruz diye söylene söylene kalktım yataktan. Okul vardı o bitti hemen çalışmaya başladım hiç evde oturmadım bugüne kadar, ama bugün özendim çalışmayanlara. Uyumak istiyorummmmmmm
Alamam malesef tatlım benim işimi yapacak kimse yok. İş arkadaşımda izinli 2 haftadır yok 2 hafta daha olmayacak. 1 haftadır dişimden kıvranıyorum ama mecburen geliyorum.
Aynı duyguları paylaşıyoruz eyt cim.bende uyumak istiyorummmm. Tek pazar yetmiyooooor.
Ama bir de şu yönden bakarsak olaya , evde olsak bu sıcaklarda çooook sıkılırdık. Dışarı çıksak kıyamet gibi sıcak, evde tek başına oturulmaz.. Hem Biz tam izne çıkacağız, kısmetse havalar serinlemiş olacak.
Sonra parkta yürüyüş yapacağız. Sarı sarı yapraklar ayağımıza dolandıkça, karnımıza bakıp " en sevdiğim mevsimdi sarı sonbahaaar" ve türevleri sonbahar şarkıları söyliciiz
günaydın kızlar...çatlak konusuna gelince büyükken yada kilo alıp verirken göğüs sırt yada kalçanızda çatlak varsa çatlayacaksınız iki kere iki dört..hiççç boşa masraf edip krem mrem almayın ..benim hem kalçamda var hem göğülslerimde..kasılmaya gerek yok kısmet:))bu arada bebekleri hareketini az bulanalr..artık veletler büyüdü sıkışık mekandalar...genelde hareketli olunana günüzleri uyuyorlar, geceleri faailyetteler...3 üsü ben 10 kilo aldım hepinizden şişkoyum((
tuzlu suyla gargara yap geçmezse 1 parol kullan olmazsa eve gidince adacayı çaynat koyu şekilde soguduktan sonra pamugu batırıp dişine koy inş. geçerrr bilirim diş agrısını bende çektim 1 hafta öncesine kadar
ay hamile kalmak için çırpındık çırpındık iki çatlak için 3-5 kilo aglıcaz hee başımıza gelecekleri biliyoduk
hem karnım doysun hem pastam dursun istiyoruz olayın iyi tarafından bakarsaaaaaakk HAMİLEYİZZZZZZ içimizdee MELEK lerimiz varrrr
çatlaklardaaaaaaa kilolardaaaaa hepiciği gececek geriye ne kalacakkkk bebişlerimizzzzzzzzzz onlara baktıkça iyiki çatlamışım iyiki kilo almışım dicezz
uyuzluk yapayımmı....bu sene ağustos ve eylül cehennem gibi olacakmış....yaşasın kötülük
ay bnm bi dişim çürük..dişçiler hiç1şey yapmadı.çürümesini yavaşlatmak için hap verdi.doğumdan sonra dedi.bende adacayı yapsam ii gelir mi??
günaydın kızlar...çatlak konusuna gelince büyükken yada kilo alıp verirken göğüs sırt yada kalçanızda çatlak varsa çatlayacaksınız iki kere iki dört..hiççç boşa masraf edip krem mrem almayın ..benim hem kalçamda var hem göğülslerimde..kasılmaya gerek yok kısmet:))bu arada bebekleri hareketini az bulanalr..artık veletler büyüdü sıkışık mekandalar...genelde hareketli olunana günüzleri uyuyorlar, geceleri faailyetteler...3 üsü ben 10 kilo aldım hepinizden şişkoyum((
uyuzluk yapayımmı....bu sene ağustos ve eylül cehennem gibi olacakmış....yaşasın kötülük
o zaman bende sana uyuzluk yapim ekimde yanacakmış galiba ayın ortasına kadar
ay bnm bi dişim çürük..dişçiler hiç1şey yapmadı.çürümesini yavaşlatmak için hap verdi.doğumdan sonra dedi.bende adacayı yapsam ii gelir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?