2011 Ekim Anneleri

eee pışş pışşşş

ben şimdiye kadar 7 kilo almışım dün eczanede tartıldım hayla 7 kilodayım5 kilo daha alsam 12 kiloyla
dogumu gerçekleştiririm diye düşünüyorum çok almayayım madem sezeryan olacak :86::86:

Kutluyorum seni canom. Bravooo.
Yok mu artıraaaaaan.
(hanzadeee topiğin en şişkosu ben mi olacağım ne? Benim senin gibi 1.70 küsür boyumda yok ki)

ayyy çatlak demeyin ne olurrrr:18::18::18::18:
komşumun son ayında göbek kısmı kasımaktan mor mor çatlaklar olmuş sanki çocuk içerden tırmalamış gibi
aman sakın diyeyim kasımayınn o zaman daha beter oluyoooo insanın karnı morarırmı biede kız esmerdi
çokk korkunç görünüyorduu aman allahım düşmanımın başına vermesinnnn:18:

Günaydınnnn geçmişi okudum ve geldim. Uykusuzluk sardı artık herkesi anlaşılan. Bugün sabah neden iş var neden çalışıyoruz diye söylene söylene kalktım yataktan. Okul vardı o bitti hemen çalışmaya başladım hiç evde oturmadım bugüne kadar, ama bugün özendim çalışmayanlara. Uyumak istiyorummmmmmm

ayy kıyamam sanaaaaa izin alsaydın bir güncükkk ne olurdu sankiiii

valla cnm ya bu ara biraz sıkıntılarım var kaburga kemiğim çok ağrı yapıyo sağa dön baskı yapıyo sola dön baskı yapıyo sırt üstü yatınca biraz iyi geliyo drlarda sola yatın diyo ne yapıcam bilmiyorum benimde bacak ağrılarım 4. ayda kramplarımda geçen ay başladı bende kramplardan genellikle çığklıkla kalktığım için aynı durum bizdede söz konusu ilk kramplarda bilmiyodu ne olduğunu uyku sersemi karnımı tutuyodu ne oldu iyimisin diye şimdi biliyo ne yapması gerektiğini uykulu uykulu hallediyo bide uykudan uyanısında iyimisin diye sorup geri yatıyo :))) bide bunlar bana o kadar mucize geliyo ki benim kocanın uykudan uyanamama problemi var bazen sinir krizi geçirirdim onu uyandırabilmek için biz çıkarken bi sabah kahvaltı edicez diye konustuk dediki aşkım sen sabah arayıp uyandırırsın tmm dedim inanın 1 saat boyu tam 30 kere aradım ve uyanmadı sonra bizim kahvaltı yalan oldu

kızlarrr günaydın mı tünaydın mı desem bilemedim dün gece resmen kabustu çok sıcaktı allahım sana geliyorum dedim..iilk defa uykusuzluk sıkıntısı yaşadım yatağa sığamadım bi türlü..sabah hava serinleyince ee kocişinde kahvaltısını ettirip gönderince hooop yatağa gittim daha yeni uyandım sayılır..bu arada kilolardan bahsetmişiniz..durumum vahim ya...ipin ucu gitti yakalanmıo çatlakta eli kulağındadır ha geldim ha gelcem diyo resmen umarım çok kötü olmayız..bu arada lierac kullananlar fiyatı nedir yaa kimi yerde 45 kimi yerde 75 ne bu yeaww??

Aynı duyguları paylaşıyoruz eyt cim. bende uyumak istiyorummmm. Tek pazar yetmiyooooor.
Ama bir de şu yönden bakarsak olaya , evde olsak bu sıcaklarda çooook sıkılırdık. Dışarı çıksak kıyamet gibi sıcak, evde tek başına oturulmaz.. Hem Biz tam izne çıkacağız, kısmetse havalar serinlemiş olacak.
Sonra parkta yürüyüş yapacağız. Sarı sarı yapraklar ayağımıza dolandıkça, karnımıza bakıp " en sevdiğim mevsimdi sarı sonbahaaar" ve türevleri sonbahar şarkıları söyliciiz

Alamam malesef tatlım benim işimi yapacak kimse yok. İş arkadaşımda izinli 2 haftadır yok 2 hafta daha olmayacak. 1 haftadır dişimden kıvranıyorum ama mecburen geliyorum.

tuzlu suyla gargara yap geçmezse 1 parol kullan olmazsa eve gidince adacayı çaynat koyu şekilde soguduktan sonra pamugu batırıp dişine koy inş. geçerrr bilirim diş agrısını bende çektim 1 hafta öncesine kadar

günaydın kızlar...çatlak konusuna gelince büyükken yada kilo alıp verirken göğüs sırt yada kalçanızda çatlak varsa çatlayacaksınız iki kere iki dört..hiççç boşa masraf edip krem mrem almayın ..benim hem kalçamda var hem göğülslerimde..kasılmaya gerek yok kısmet:))bu arada bebekleri hareketini az bulanalr..artık veletler büyüdü sıkışık mekandalar...genelde hareketli olunana günüzleri uyuyorlar, geceleri faailyetteler...3 üsü ben 10 kilo aldım hepinizden şişkoyum((

uyuzluk yapayımmı....bu sene ağustos ve eylül cehennem gibi olacakmış....yaşasın kötülük

ay hamile kalmak için çırpındık çırpındık iki çatlak için 3-5 kilo aglıcaz hee başımıza gelecekleri biliyoduk
hem karnım doysun hem pastam dursun istiyoruz olayın iyi tarafından bakarsaaaaaakk HAMİLEYİZZZZZZ içimizdee MELEK lerimiz varrrr
çatlaklardaaaaaaa kilolardaaaaa hepiciği gececek geriye ne kalacakkkk bebişlerimizzzzzzzzzz onlara baktıkça iyiki çatlamışım iyiki kilo almışım dicezz

ay bnm bi dişim çürük..dişçiler hiç1şey yapmadı.çürümesini yavaşlatmak için hap verdi.doğumdan sonra dedi.bende adacayı yapsam ii gelir mi??

aynen kuzum...içimde hareke ettikçe kendimi o kadar özel hissediyorum ki......ayyy çok hoşşş

ay bnm bi dişim çürük..dişçiler hiç1şey yapmadı.çürümesini yavaşlatmak için hap verdi.doğumdan sonra dedi.bende adacayı yapsam ii gelir mi??

ben doktordayken bir kadın geldi dişçi röntgen geçecekmiş 1 tane izin verdi.....ben anlamıyorum kim doğru kim yanış..bu doktorşlar farklı yerdemi eğitim görüyor, yeminleri ayrımı...

ya ben bekarken çatlak durumum vardı daha biliyorum çatliiceiğimi ama minumuma indirsek daha güzel olcak diye önlem almaya çalışıom yoksaaa şimdide susam kakao gliserini karıştırıp sürüyorum..ama bu bi gerçek çatır çatır çatliiceğimm

uyuzluk yapayımmı....bu sene ağustos ve eylül cehennem gibi olacakmış....yaşasın kötülük

uyuzluk bi bize deil kendine yapıosun edutcum sende bizle beraber bu kötülüğü yaşıyceksiiiinnn

valla dene istersen bacım benimde dişim çürük 1 tane parol aldım geçti ama tuzlu suyla gargara süperrrrrr işe yarıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…