ayyy kıyamammmmmm kız cehennem gibi sıcaklardan sonra kış olmayacak gibi bişey yagmur yagar o kadaryanarım yanarım oğluma aldığım 0-3 aylık kaşe palto için yanarım...ah ahhhh
alla allaaaa ama o acıyı yaşamak çok kötüüüü yemek yiyemiyosun işine konsantre olamıyosun hepsi farklı söylüyor haklısınben doktordayken bir kadın geldi dişçi röntgen geçecekmiş 1 tane izin verdi.....ben anlamıyorum kim doğru kim yanış..bu doktorşlar farklı yerdemi eğitim görüyor, yeminleri ayrımı...
ya ben bekarken çatlak durumum vardı daha biliyorum çatliiceiğimi ama minumuma indirsek daha güzel olcak diye önlem almaya çalışıom yoksaaa şimdide susam kakao gliserini karıştırıp sürüyorum..ama bu bi gerçek çatır çatır çatliiceğimm
uyuzluk bi bize deil kendine yapıosun edutcum sende bizle beraber bu kötülüğü yaşıyceksiiiinnn
Aynı duyguları paylaşıyoruz eyt cim.bende uyumak istiyorummmm. Tek pazar yetmiyooooor.
Ama bir de şu yönden bakarsak olaya , evde olsak bu sıcaklarda çooook sıkılırdık. Dışarı çıksak kıyamet gibi sıcak, evde tek başına oturulmaz.. Hem Biz tam izne çıkacağız, kısmetse havalar serinlemiş olacak.
Sonra parkta yürüyüş yapacağız. Sarı sarı yapraklar ayağımıza dolandıkça, karnımıza bakıp " en sevdiğim mevsimdi sarı sonbahaaar" ve türevleri sonbahar şarkıları söyliciiz
tuzlu suyla gargara yap geçmezse 1 parol kullan olmazsa eve gidince adacayı çaynat koyu şekilde soguduktan sonra pamugu batırıp dişine koy inş. geçerrr bilirim diş agrısını bende çektim 1 hafta öncesine kadar
günaydın kızlar...çatlak konusuna gelince büyükken yada kilo alıp verirken göğüs sırt yada kalçanızda çatlak varsa çatlayacaksınız iki kere iki dört..hiççç boşa masraf edip krem mrem almayın ..benim hem kalçamda var hem göğülslerimde..kasılmaya gerek yok kısmet:))bu arada bebekleri hareketini az bulanalr..artık veletler büyüdü sıkışık mekandalar...genelde hareketli olunana günüzleri uyuyorlar, geceleri faailyetteler...3 üsü ben 10 kilo aldım hepinizden şişkoyum((
Acaba sadece ben mi uykusuzluk çekiyorum? Geceleri en fazla 2 saatte bir uyanıyorum haftaiçi ve cumartesi pazar saat sabah 6 da gözlerim açılıyor.Kendim ebe olmama rağmen ilk defa benim gibisini görüyorum genelde gebeler her boş vakitlerinde uyur çözemedim kendimi
Acaba sadece ben mi uykusuzluk çekiyorum? Geceleri en fazla 2 saatte bir uyanıyorum haftaiçi ve cumartesi pazar saat sabah 6 da gözlerim açılıyor.Kendim ebe olmama rağmen ilk defa benim gibisini görüyorum genelde gebeler her boş vakitlerinde uyur çözemedim kendimi
Yürüyüş yapıyo musun? Ben yürüyüş de yapıyorum ama yediğim için alıyorum. Gerçi son 1 aydır düzgün yiyorum ve yediklerimden zevk alıyorum. Onun öncesinde hep bi bulantı hali vardı, fazla yemiyordum yine de alıyordum. Ben de amaaan dedim artık.. Nasıl olsa alıyorum bari yiyerek alayım
Benim hedefim hala 12 kg:44: Nasıl olacaksaAma ben hedefi yükseltirsem sonu benim için ii olmaz gibime geliyor. Hedefi her aştığımda çektiğim vicadan azabı beni frenler.
Benim kociş de daha kilo al diyor. Ve zavallım hala çok güzelsin, kilolu durmuyorsun diyor. Ben çok dertlenince de sen verirsiiiin diyor. Ama ben kendime eskisi kadar güvenemiyorum. Çünkü öncelik bebeklere geçince eskisi gibi düzenli yüzmeye, yürüyüşe gidebilecek miyim diye düşünüyorum.
Hee bu arada benim yüzümde bişeyler çıkıyor epeydir. Önce kabarıyor, kızarıyor sonra üstü kerme tutuyor. Cilt doktoruna gittim. Bi krem yazdı. 1 hafta sonra geçmezse gel dedi.:44: Güneş kremi önermesini istedim. Sebamed 50+ olur mu dedim. "Alma dedi. Hepsinde kimyasal var. Hem lekelenme sonra kaybolur, kaybolmazsa da o zaman çaresine bakarız "dedi.
benimkide memnun canım hatta sağlık ocağındakiler ayda 3 kilo bile alabilirsin dediler ama abartmasam iyi olur diye düşünüyorum neyse ya sonuçta hiç birimiz heidi klum değiliz doğumdan bir hafta sonra podyuma çıkmıycazbenim asıl derdim çatlaklar şimdilik daha bişey yok ama artık tehlikeli aylara giriyoruz umarım olmaz
Ay ilahi çok güldüm. Demek adama bağırdın ve o da yaptı haa. Yazık yaa. Benim de bu aralar kramplarım arttı. Muz yemiyorum çünkü. Gına geldi her gün muz yemekten.
Neyse her krampta bizmkini uyatıyorum, otomatiğe bağladı artık hemen kalkıyor gözü kapalı masaj yapıyor, geçti deyince dönüp hemen uyumaya devam ediyor.
Geçen bıdığım gece tepikleyip durdu. Baktım uyutmuyor,babasını dürttüm. Oğluna bişi söyle uyutmuyor dedim. Hemen elini karnıma koydu, "eeeee ee eh, piş piş pişşş" demeye başladı. :90: Ne desek yapıyolar ya çok hoşuma gidiyor bu durum.
ben şimdiye kadar 7 kilo almışım dün eczanede tartıldım hayla 7 kilodayım5 kilo daha alsam 12 kiloyla
dogumu gerçekleştiririm diye düşünüyorum çok almayayım madem sezeryan olacak :86::86:
Kutluyorum seni canom. Bravooo.
Yok mu artıraaaaaan.
(hanzadeee topiğin en şişkosu ben mi olacağım ne?Benim senin gibi 1.70 küsür boyumda yok ki )
Günaydınnnn geçmişi okudum ve geldim. Uykusuzluk sardı artık herkesi anlaşılan. Bugün sabah neden iş var neden çalışıyoruz diye söylene söylene kalktım yataktan. Okul vardı o bitti hemen çalışmaya başladım hiç evde oturmadım bugüne kadar, ama bugün özendim çalışmayanlara. Uyumak istiyorummmmmmm
Aynı duyguları paylaşıyoruz eyt cim.bende uyumak istiyorummmm. Tek pazar yetmiyooooor.
Ama bir de şu yönden bakarsak olaya , evde olsak bu sıcaklarda çooook sıkılırdık. Dışarı çıksak kıyamet gibi sıcak, evde tek başına oturulmaz.. Hem Biz tam izne çıkacağız, kısmetse havalar serinlemiş olacak.
Sonra parkta yürüyüş yapacağız. Sarı sarı yapraklar ayağımıza dolandıkça, karnımıza bakıp " en sevdiğim mevsimdi sarı sonbahaaar" ve türevleri sonbahar şarkıları söyliciiz
günaydın kızlar...çatlak konusuna gelince büyükken yada kilo alıp verirken göğüs sırt yada kalçanızda çatlak varsa çatlayacaksınız iki kere iki dört..hiççç boşa masraf edip krem mrem almayın ..benim hem kalçamda var hem göğülslerimde..kasılmaya gerek yok kısmet:))bu arada bebekleri hareketini az bulanalr..artık veletler büyüdü sıkışık mekandalar...genelde hareketli olunana günüzleri uyuyorlar, geceleri faailyetteler...3 üsü ben 10 kilo aldım hepinizden şişkoyum((
Happy Baby Happy Baby 5 Parça Set | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
merhaba güzel arkadaşlarım
bu portbebe setine bakarmısınız buradaki arkadaşlar puset alma diyorlar bu setin içinde çok parçası var fiyatı da uygun lütfen bana bir şeyler söyleyin
Happy Baby Happy Baby 5 Parça Set | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bu portbebe setine bakarmısınız buradaki arkadaşlar puset alma diyorlar bu setin içinde çok parçası var fiyatı da uygun lütfen bana bir şeyler söyleyin
kızlar kilolarınız ile ilgili yazılarınızı okudum ve kendimi kınıyorum :2: ben 50 kilo ile hamile kaldım ve şu anda 63 kiloyum, sanırım topikte en çok kilo alan benimdir,büyük ihtimalle toplamda 18 yada 20 kilo ile doğum yaparım cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek dr hanım, "biraz yavaş merve bu ne hız, zayıflar bizi hep daha çok korkutur, sende çok hızlı gidiyosun" der..
ay hanzade allah iyiliğinizi versin emiiii eşine çok güldümmm
ben yüzümü sıvı sabunla yıkıyorum hatun kukusunu sebamedle yıkıyo hahahahahah
geçen başıma geleni anlatayımda gülün pijamalarım var üstümde kaynanamlardayız ev kalabalık koltukta yer kalmamış bizde yeğenimle yerde oturduk biraz ben artık göbek altı tutuyorum yukarı çekmiyorum karnımı sıkmasın ne olur ne olmaz diyorum neyse wc ye gittim ana bi baktım tam kasık üstünde şöyle 3 kırmızı çizgi hemen yeğene seslendim menekşe bak bakiyim bu çatlakmı diye oda benziyo yenge çatlaklar böyle başlıyo kırmızı kırmızı demezmi sonra kocaya sesleniyorum aynanın karşısında geliyo çatlakmı bu bana doğruyu söyle diyorum ( sanki 6 aylık ömrüm kalmışta drdan gerçekleri öğrenicem) benim gözler dolu dolu ya aşkım olsun ne önemi var ben seni her halinle beğeniyorum önemli değil hiçbiri falan diyo ama ben duymuyorum bile....
benim surat 5 karış arabaya biniyoruz evimize gidiyoruz yolda diyorum ya niye oldu daha erken değilmi çok kiloda almadın sen karnında çok büyümedi drda öyle diyo şimdiden böyle olduysa karnım harita gibi olacak yolda ağzımdan tek laf çıkmıyo surat beş karış
eve giriyoruz banyoya koşuyorum bakıyorum bişey yok pijama iz yapmış sadeceben nasıl mutlu nasıl huzurlu
ya biliyorum karnımda şu an bi mucize var ama ben çatlak konusunda çok takıntılıyım biliyorum olacak engelleyemeyeceğim ama bari en aza indirsem onun derdindeyim :)))
hahah :) kaynanaya selam söyle :) çay her derde deva.. ama bitki çayı siyahı değil..
görümcelerimde bir damlacık çocuklara kahvaltıda siyah çay içiriyorlar ya.. çok tuhafıma gitti yeni geldiğim zamanlar.. (hala dad aynı düşüncem)
2..2buçuk yaşındaki çocuğa biberona açık siyah çay koyup içiriyordular.. benböyle bakardım.. bunu içireceğinize papatya ya da ıhlamur içirin dedim.. hem faydalı.. rahatlatır.. siyah çayı dayıyorsunuz dedim.. sonra sinir küpü oluyor çocuklar..
ama işte biz de içiyoruz onlar da istiyor.. anlatın dedim ozaman.. düşünsenize dedim.. bira içen bir baba.. çocuğu da baba içiyor diye isteyince. istiyor diye verecekmisiniz yoksa dedim..
kaynana çıkıştı çayla bira aynımıymış diye
ondan sonra ağzımı açmadım.. ama kesinlikle kendi çocuğuma siyah çay içirtmem (diye düşünüyorum.. )
annem kahve içerdi.. bana sütlü kakao yapardı.. hiç de demezdim kahve içicem diye.. çünkü anlatırdı çocuklara zararlı olduğunu..
canom ben spinal anastezi ile bir opereasyon oldum, acıyı hissetmiyorsun ama sölimm iğneyi belden yapıyolar ve benimkinde 4. de doğru yere iğneyi sokup uyuşturabildiler, o sıkıntılı bir durum. birde ameliyata başladılarmı noluyo ne bitiyo hiç anlamıyosun ama o alet tepende bip bip ötünce ben heyecanlanmıştım tansiyonum birden düşmüş bu kez alet biiiiiipp biiiiiip diye uzun uzun ötmeye başlamış bunu duyup dahada fena olmuştum buyüzden sürekli seni konuştuuryorlar :)) birde herşey bitip odana gidince belinden aşağısını mümkün değil oynatamıyosun çok sinir bi durum ben 4 saat ayaklarımı hissedemedimdi :)) hisssetmeye başlayıncada ağrın çok oluyo epey bir ağrı kesici veriliyor, sonra hissizlik yüzünden sonta takabiliyolarkızlar şimdi ben sezeryanla dogum yapıcamya spinal sezeryan diye bişi duydum epidural ile normal dogum yaparım demiştim ama işler değişince
araştırdım herkes memnun ben bebegimin ilk agladıgı anı görmek onu öpmek istiyorum uyutulmadan acaba hissedilirmi kesilen yerrrr:18::18::18::18::18:
Hanimlar Merhaba,
Esimin annesi dogacak bebegime ikinci el giyisi dukkanindan kiyafet ve oyuncak almayi dusunuyor. Gecen gun ballandira ballandira ne kadar yeni gorunduklerini ve "marka" olduklarini anlatiyordu. Ilk bebegim ve cok sukur durumumuz(kayin validenin durumu da) gayet iyi.
Offff ne yapacagim nasil hayir diyecegim kara kara dusunuyorum. tesekkur edip giyidirmeden bir koseye mi atsam, "istemiyorum" mu desem, ne yapacagim sasirdim kaldim. siz olsaniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?