2011 Ekim Anneleri

Acaba sadece ben mi uykusuzluk çekiyorum? Geceleri en fazla 2 saatte bir uyanıyorum haftaiçi ve cumartesi pazar saat sabah 6 da gözlerim açılıyor.Kendim ebe olmama rağmen ilk defa benim gibisini görüyorum genelde gebeler her boş vakitlerinde uyur çözemedim kendimi

kızlar kilolarınız ile ilgili yazılarınızı okudum ve kendimi kınıyorum :2: ben 50 kilo ile hamile kaldım ve şu anda 63 kiloyum, sanırım topikte en çok kilo alan benimdir, büyük ihtimalle toplamda 18 yada 20 kilo ile doğum yaparım cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek dr hanım, "biraz yavaş merve bu ne hız, zayıflar bizi hep daha çok korkutur, sende çok hızlı gidiyosun" der..

yanarım yanarım oğluma aldığım 0-3 aylık kaşe palto için yanarım...ah ahhhh
ayyy kıyamammmmmm kız cehennem gibi sıcaklardan sonra kış olmayacak gibi bişey yagmur yagar o kadar
ben doktordayken bir kadın geldi dişçi röntgen geçecekmiş 1 tane izin verdi.....ben anlamıyorum kim doğru kim yanış..bu doktorşlar farklı yerdemi eğitim görüyor, yeminleri ayrımı...
alla allaaaa ama o acıyı yaşamak çok kötüüüü yemek yiyemiyosun işine konsantre olamıyosun hepsi farklı söylüyor haklısın

ayyy hakikatten edutt kızzz sende yanacaksınnn

kızlar kilolarınız ile ilgili yazılarınızı okudum ve kendimi kınıyorum :2: ben 50 kilo ile hamile kaldım ve şu anda 63 kiloyum, sanırım topikte en çok kilo alan benimdir, büyük ihtimalle toplamda 18 yada 20 kilo ile doğum yaparım cumartesi dr gitcem bakalım ne dicek dr hanım, "biraz yavaş merve bu ne hız, zayıflar bizi hep daha çok korkutur, sende çok hızlı gidiyosun" der..

:))) ben eylül sonu çıkabiliyorum canım. Fabrikamız Kocaelinde ben istanbulda oturuyorum. Yollarımızda bir yerden sonra köy yolu toprak sabah akşam oğluk yayık ayranı gibi sallanıyor. Yolda sancım tutarsa şaşırmıcam. Yani ekim başında evde olucam yürüyebilirmiyim ki o vakit acaba

Canım zeytin çekirdeği, karanfil, dua, tuzlu su, antiseptik gargara, buz, parol ne gelirse aklıma denedim ama cık inatçı çıktı bu sefer diş ağrısı dişeti iltihabına çevirdi. Hamilelikte sık olurmuş sonra geçermiş. Geçen ayda çektim ama bu sefer süresi uzadı. Kaldı 3,5 ay. Ya sabırrrr

Benim göğüsler çatırdadılar resmen öyle böyle değil. Ama göbüşümde şimdilik birşey yok. Bakalım neler olacak zamanla

yok canımm tek değilsinnn çogumuzda varr uykusuzlukkk

canımm sıcaktan böyle oluyoruzz..ayrıca hamişlerde genel bişe bu ebesin gerçi bilmen lazım yerleşememen sığınamaman uykusuzluğu getiyiriyo..geçicek inş bunlar...

gece eşim bana didiki yatarken bana gömlek ayarlarmısın işe giderken yanıma alayım didi
bende unuttum sabah eşim giyiniyordu dolabı açarken yataktan dogrulup gömleeeeeeeeekkk diye bagırdım
şimdi aklıma geldi eşim yat yat alırım diyo ben o halde yalpalaya yalpalaya yataktan kalkıp poşet aradım uyumadım sonrada

Yok kız dışarı çok çıkmıyorum arada bir boğulursam :) Yoksa hep evdeyim işteyim ama ev işlerimi yapıyorum toz alma yemek çamaşır gibi tabi... Hala tırsıyorum rumuz ben, doğurayım ama kırkımçıkar çıkmaz havuzdayım fitnıs vs. ne varsa artık :)))) Birde sezeryan olucam nasip olursa. Karnım sarkmaz inşallah yav, ben sebamedin genital yıkama jelini kullanıyorum dr. önerdi ph dengesini bozmuyor diye ama Ay artık kukumuzuda sebamedle yıkıyoruz :) Eşim ben yüzümü sıvı sabunla yıkıyorum, hatun kukusunu sebametle yıkıyor diyo haha:)

Sen fitsin canım kilon çok iyi ayına göre derler tabi bana nasıl diyolar anlamıyorum :))) Çatlak deme hani nst ye girdiğim gün 2 hatun daha vardı odada son aylarında nst deler aman yarabbim o karınlar inan göğüs altından başlamış her yerleri çatır çatır çok feci çok feciii hatta birisi dediki, kremde kullandım bakımda yaptım ama çatladım. Bende şimdi her gün sürmeye başladım krem yap ne bulursam, tamam çatlarız belki ama o kadar olmayalım inşallah.. Sağlıkla doğum yaparız inşallah sonrasınd ao karınlar bizi depresyona sokar ya... O yüzden kilo önemli çok alırsak çatlamamak imkansızzz gibi bişey...

Ayy ne hoş babası pişpişlermiş :)Benimkide ilk kramp girdiğinde yerinden zıpladı neyin var bişimi oldu diye, sonra alıştı aynen kurulu saat gibi kalkıp düzeltip yatıyor ama ben resmen kıvranıyorum o anda nasıl bir acı bilirsiniz... Allahım inşallah olmaz ya bidaha...

ben şimdiye kadar 7 kilo almışım dün eczanede tartıldım hayla 7 kilodayım5 kilo daha alsam 12 kiloyla
dogumu gerçekleştiririm diye düşünüyorum çok almayayım madem sezeryan olacak :86::86:

Maşallah canom evde oturan bir hatuna göre çok iyi kilon :)

Kutluyorum seni canom. Bravooo.
Yok mu artıraaaaaan.
(hanzadeee topiğin en şişkosu ben mi olacağım ne? Benim senin gibi 1.70 küsür boyumda yok ki)

Bence başa baş gideriz rumuz, inşallah su tutuyoruzdur diye dua ediyorum bunların yarısı yap ise anam anam yani
Kulakları çınlasın irtemguzum olsaydı şimdi başlardı gene sağlıklı yemekten kilodan, iyidir umarım :)))))

Az kaldı canım son 1,5 ay kaldı izine sık dişini :)

Evet evdede çok sıkılırdık dün zor akşam oldu, he birde sağlık ocağına gittiğimde dr. dediki bu sıcakta dışarı çıkan hamile ve yaşlıların aklından zoru var sanırım. Sakın dışarı çıkma çıkıcaksanda akşamgüneş battıktan sonra çık dedi bana :) Ayy ruhumu okşadı yorumun bi an hayal ettim ama o kadar rahat yürürmüyüz o yapraklar savrulurken bizde sağa sola yalpalanmazmıyız ki

Benim belimde var sacede çatlak, ya karında olmasın da başka nerde olursa olsun :))

Kızlar bilgilerinize ihtiyacım var...
Benim bi yün halım var. Lekesi bi türlü çıkmadığı için evlendikten 1,,5 yıl sonra annemle yıkadık...
Kaynanam tutturdu yıkamıcaktınız onu diye. Yün halı bikaç yıl yıkanmaz-mışş..Bu doğru mu bi kere?
Aradan 2 yıla yakın zaman geçti..Keçeleşti biraz. Kirlendi de..Silsemm içime sinmiyo, kirler içine çöküyo silince.Yıkatmaya verim diyodum. Annem ne gerek var getir bize yıkarız dedi hatta..Kaynana yine geldi tutturdu yıkama sil diye. Silince tertemiz olur diyo..Ki bence yıkama gibi olmazz..
Şimdi bu konuda siz ne düşünüyosunuz???Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ay sevcem seni sevcem günlerdir port bebe arıyorum hiçbeğenmedim bak bu güzelmiş bende alıcam pusetbebek arabası olmuyormu? Onu alcaksın mecburen ana kucağı alma demek istemişlerdir onuda 8 9 aylıkken alırsın ilerde ama araba yoksa onada gerek yok gerçi :) Ben araba anakucağını filan doğumdan 2 ay sonra alıcam nasip olursa banada port bebe lazımdı bakındım durdum bir türlü beğenemedim bu iyiymiş ama :)

Canım bende bu setlerden almayı düşünüyorum sonuçta minicik bebeği öyle iki büklüm ana kucaklarına koymak mantıklı gelmiyor. Beğendiysen ben al derim memnun kalırsın.

ay hanzade allah iyiliğinizi versin emiiii eşine çok güldümmm
ben yüzümü sıvı sabunla yıkıyorum hatun kukusunu sebamedle yıkıyo hahahahahah

Merve senin resmini görmüştüm canım ben, kilolu değilsin çok fazla, zayıf hamile kalanlar için bu kilo normal :)

geçen başıma geleni anlatayımda gülün pijamalarım var üstümde kaynanamlardayız ev kalabalık koltukta yer kalmamış bizde yeğenimle yerde oturduk biraz ben artık göbek altı tutuyorum yukarı çekmiyorum karnımı sıkmasın ne olur ne olmaz diyorum neyse wc ye gittim ana bi baktım tam kasık üstünde şöyle 3 kırmızı çizgi hemen yeğene seslendim menekşe bak bakiyim bu çatlakmı diye oda benziyo yenge çatlaklar böyle başlıyo kırmızı kırmızı demezmi sonra kocaya sesleniyorum aynanın karşısında geliyo çatlakmı bu bana doğruyu söyle diyorum ( sanki 6 aylık ömrüm kalmışta drdan gerçekleri öğrenicem ) benim gözler dolu dolu ya aşkım olsun ne önemi var ben seni her halinle beğeniyorum önemli değil hiçbiri falan diyo ama ben duymuyorum bile....
benim surat 5 karış arabaya biniyoruz evimize gidiyoruz yolda diyorum ya niye oldu daha erken değilmi çok kiloda almadın sen karnında çok büyümedi drda öyle diyo şimdiden böyle olduysa karnım harita gibi olacak yolda ağzımdan tek laf çıkmıyo surat beş karış
eve giriyoruz banyoya koşuyorum bakıyorum bişey yok pijama iz yapmış sadece ben nasıl mutlu nasıl huzurlu
ya biliyorum karnımda şu an bi mucize var ama ben çatlak konusunda çok takıntılıyım biliyorum olacak engelleyemeyeceğim ama bari en aza indirsem onun derdindeyim :)))

ay hanzade allah iyiliğinizi versin emiiii eşine çok güldümmm
ben yüzümü sıvı sabunla yıkıyorum hatun kukusunu sebamedle yıkıyo hahahahahah

Kullansın canım yüz yıkama jelide var ama metro seksüel değilmiş o, kremlerimi sürmeyi biliyo ama

Ay ealtin aynısının tıpkısı kaç defa bana oldu varya bakıyorum bakıyorum bakıyorum çamaşırın geldiği yere bakıyorum sonra görüyorum ki çatlak diil :)))

Son düzenleme:

Kız ben içirmesem beden saklı içirir kadın:)))Ona göre çocuğu çok mühim bir gıdadan mahrum bırakıyorumdur
Çocuklarının hepsini çaykolik yapmış..ÇAy içmeyince başları ağrıyo o derece...Gelinlerin hiç biri de fazla içmiyo.2bardak anca yani...Ona takıp duruyo. Siz niye alışmıyosunuz diye:)))
Ha bi de etçil olmadığımıza üzülür:)Oğullarını etle beslemiyoruz ya:)))Sanki kıtlığa giriyolar gibi düşünüyo..Sonra da oğlum şu göbeği erit diyo
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani

Günaydın kızlarr, buaralar sıcaklardan,Sakaryanın neminden bunaldım. Şuan bile şıpır şıpır terliyorum, geceleri 3 lere kadar uyuyamıyorum, kendimi yapış yapış hissediyorum, havadaki oksijen bana azmış gibi geliyor,ateş basıyor beni uffff halime kahreder oldum. Acaba benim kadar sıcaktan bunalıp bi çare bulan var mı?
canom ben spinal anastezi ile bir opereasyon oldum, acıyı hissetmiyorsun ama sölimm iğneyi belden yapıyolar ve benimkinde 4. de doğru yere iğneyi sokup uyuşturabildiler, o sıkıntılı bir durum. birde ameliyata başladılarmı noluyo ne bitiyo hiç anlamıyosun ama o alet tepende bip bip ötünce ben heyecanlanmıştım tansiyonum birden düşmüş bu kez alet biiiiiipp biiiiiip diye uzun uzun ötmeye başlamış bunu duyup dahada fena olmuştum buyüzden sürekli seni konuştuuryorlar :)) birde herşey bitip odana gidince belinden aşağısını mümkün değil oynatamıyosun çok sinir bi durum ben 4 saat ayaklarımı hissedemedimdi :)) hisssetmeye başlayıncada ağrın çok oluyo epey bir ağrı kesici veriliyor, sonra hissizlik yüzünden sonta takabiliyolar ( en kötüsüde benim ameliyattan sonra hastane çıkışı ki ( ilk defa doğrulmuştum) çok kötü baş ağrım oldu 3-4 gün başımı yastıktan kaldıramadım. spinal anastezinin en büyük yan etkisi baş ağrısı yapması ve bu ağrı pek öyle dayanabilicen bir ağrı olmuyor. genellikle bu şikayetleri spinal anastezi olan arkadaşlarımdan duydum ve bende bizzat yaşadım ama tabi baş ağrısını falan hiç yaşamayanda var taklım. sonuçta genel anestezininde dezavantajları var. bebeişini doğduğu an görmek istiyosan spinal iyi olur canom ama zorluklarınada hazır olmalısın.. :))

ayy canım ya ne kötü bişi yaşadığın. ben arkadaşımın kızınıneşyalarını aldım ama bu çok farklı yani hiç tanımadığın, bilmediğin kişiler bende diğer kızlar gibi düşünüyorum bişey nasıl başlarsa öyle gider, ikinci el eşya istemediğini açıkça söyle bıdı bıdı yaparsada yapsın takma kafana...
Mavi patikler rumuzlu arkadaşımgeçmiş olsun canım oğlun iyidir umarım şimdi. madem kadın gelcek ne diye temizlik yapıp kendini yoruyosun, memnun diilsen başkasını araştır. buarada tecrübelerini bizimle paylaşman çok iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…