2011 Ekim Anneleri

Halı yıkama makinen yada temizlik robotun varsa onlarla hallet canım yada yakınlarında varsa al, ben yün halı kullanmadım bilmiyorum yıkanırmı yıkanmazmı ama yıkamadanda içime sinmez o toz kir pislik nasıl çıkıcak senede 2 defa yaz başı ve ve yaz sonu veririm ben yıkamaya, evde sildirdiğim yıkattığımda cabası, koltukarda aynen öyle... Yoksa sanki toz dolu gibi geliyor..

puseti ilk zamanlarda kullanamazsın bebek iki büklüm olur dediler bir arkadaşın 6 aylık kızı var hiç kullanmadım diyor portbebe hastaneden çıkarken çok iyi olur birde kışın bebeği sürekli sabah çıkarıp kayınvalideme vericez hem sıcak ta olur bu setin içinde alt değiştirme minderi çantası bile var ve fiyatı da 100 lira gidip bir yakından göreyim beğenirsem size de tavsiye ederim internetten almak isteyen olursa.
Canım bende bu setlerden almayı düşünüyorum sonuçta minicik bebeği öyle iki büklüm ana kucaklarına koymak mantıklı gelmiyor. Beğendiysen ben al derim memnun kalırsın.

ben hiç düşünmemiştim ama bu seti gördüğümde çok hoşuma gitti hemen gidip bakasım var

bende beğendim alcam valla pembesinden. toplu sipariş gecsek fiatı kırmazlar mı aceppp site guvenilir mi acaba ben daha önce duymadım??

evet canım fiyatı uygun amaaaa, orda görünen portbebe son derece tıytırık yani omzuna takınca iki yan bebeğin üzerine doğru yığılıyor buyüzden ısrarla diyorumki port bebeniz iskeletli olsun. alt değiştirme bazi zaten almışsındır ki almadıysanda tecrübeli anneler ısrarla muşambalı olan ve silinebilenlerden alın diyor. Kanguruda öyle aman aman bili değil ki zaten en iyisi 20-25 tl civarı oluyor mağazalarda. ( civilde var mesela 19 tl çok talkı), o anne çantasıda tipsiz be balım sen onu omzuna takıpta gezmelere giidcek kadın değilsin, yani al geniş kullanıcan bi çanta onu yap anne çantası şahsen ben bu renkli bezli çantalardan almıcam, ne kaldı orda ana kucağı bak işte o 125 liklere göre en iyi sallananları onu al ama onunda mağaza fiyatı zaten 35 lira hatta daha iyi görünenleri o fiyata. yani set iyi tamamda setin içindekileri içine sine sine kullanabilcenmi hepsi zaten 10 numara kullanışlı bişi olsa okadar parçayı vermezler o fiyata tek tek alsanda zaten hadi 120 tutsun ama seve seve kullanırsın tabi benim fikrim. beğendim diyosanda al taklım :))

2.aşımıda oldum geldım bebegımede baktırdım allah sukur gayet ıyı hemsıre fazla hareket etmedıgı zaman cıkolata ye dedı bakalım denıcem bıde kılomu falan olctu cok kılo almıssın dedı hergun yururus yapman lazım dedım aksam hava serınlerınce cıkıp yarım saat yuru dedı bakalım tek basına cok ınsanın ıcınden gelmıyo ama cıkıp yurucem artık dısarsı suan cok sıcak zaten oglen sıcagı olkmadan gıdıp gelım dedım ama yınede ter ıcınde kaldım dus aldımda kendıme geldım

Valla benim şimdiden hatta 16. haftadan beri ara ara kırmızılıklarım oluyor göbüşümde. Sanırım çoktaan çatladım bile.

uyuzluk yapayımmı....bu sene ağustos ve eylül cehennem gibi olacakmış....yaşasın kötülük

Ayyyy ciddi misin?:18: Ben hiç sevmem fazla sıcağı fazla soğuğu. İlkbahar ve sonbaharı severim sadece.

Canım geç çıkıyormuşun izne Allah kolaylık versin. Ama doğurmadan 1 gün öncesine kadar yürüyen yürüyor. Ablamdan ve arkadaşlarımın bir kaçından biliyorum. Ama hamileliğinin çoğunda genelde oturmuş hatunlar çok zorlanıyolarmış. Hareketli hamilelik geçirenler zorlanmıyorlarmış.

Yün halı yıkanmaz, bozulur. Silinmesi yeterlidir. Zaten geneli ince dokunduğu için kir kalmaz içinde merak etme. Eskiden annemin her yeri yün halıydı. Silince pırıl pırıl olurdu. 1 kere deneyelim dedik yıkadık mahvoldu attık bizde.

allahımmmmmmmmmmmmmmm tansiyonum düştü galibaa gözleim karardı hemen attım kendimi yere diktim ayakları offf kısa sürdü ama fena oldum ayran içiyorum sabah kahve içmiştim galiba ondan oldu

946 Babymol Prestige 5 li Set - Ürün Kategorileri aynı sett 99 tl...
ama baksana sen kıydırık dıon doğru görmeden alınmazz.ama sevnmiştm hepsi bir arada hem de uygun,atlamıştım hmn alayım die

benimde bildiğim yün halı yıkanmaz. Beyaz sabun ile güzelce sil bence

canım beğendiysen bi git bak al ama ben böyle şeyler almayı pek düşünmüyorum...portbebe ve kanguru bebeğin kemik gelişimini farklı etkilyo onların yerine sling kullanmayı düşünüyorum kanguru zaten tamamen etkiliyo omurgasını gelişimini...alt değiştirme her türlü gönlüne göre istediğin gibi uygun fiyata bulursun bakım çantasıda aynen o şekilde daha şık bişey elbette bulursun..anakucağıda ihtiyaç duyduğunda alırsın hemen gerekmiycek anakucağı..ama sen beğenirsen gittiğindede ben bunları kullanırım diyosan fiyatıda uygun almalısın o zaman

trilaylaomcumm malesef bende yün halı yıkanmaz diye biliyorum bizde de var bi tane eşim gözümün içine bakıyo her halı temizliginde unutmıyım diye beynime kazıdı :))ama bir kere yıkandıgında nolur bilmiyorum sertleşme ondandır muhtemelen.

canım aynı durum bende de var salonda oturuyorum ve açık krem kirlendi hamilelikte zaten silemiorum kirlendi kadın çağırcam ama silsem bile içime sinmez ama kayınvalidem çok erken daha silinmesi lazım halı yıpranır deyip duruyor eşimde ona uyuyor sinir oluorum bebek olcak mevlüt yapcaz bu halde nasıl olcak bilmem sinir olursun yaa işine karışıolar ya onlara neeee

kızlar üzgünüm ama bende yün halı yıkanmaz diye biliyorum. Kayınvalidelere kızmayın bu konuda bence. Onlarda sizin iyiliğiniz için diyorlar, halının ömrünü kısaltırsınız sonrada niye böyle oldu diye kızarsınız kendinize.

946 Babymol Prestige 5 li Set - Ürün Kategorileri aynı sett 99 tl...
ama baksana sen kıydırık dıon doğru görmeden alınmazz.ama sevnmiştm hepsi bir arada hem de uygun,atlamıştım hmn alayım die
canım nette görüp beğeniyoruz ama sadece resmi görüyoruz mağazaya gidipte 5'li setlere baktığında beni anlıycaksınız kumaşları bile benden bişi olmaz diye bağırıyo resmen hele o kol çantaları yakından çok kötü görünüyor, port bebelerde dediğim gibi bebeğin üstüne yığılıyorki bunu çarşıda yürürken omzuna port bebe asmış annelerin port bebelerine baktığındada görebilirsin.. orda bi ana kucağı var işlevsel oda zaten 30-35 lira bence setler satılmayanı çok satanın yanında satmak için yapılıyor, yani en iyisi mağazada bakın, beğenin sonra aynı markayı nette aratın eminim fi,yatı dahada ucuzlayacaktır sonrada netten alın, ama elinize alıp görmeden, dokunmadanda direk netten almayın sonuçta 100 lirada az para değil aldığını kullanamazsan o parayı çöpe atmış olacaksın.

aynen canım duramıyorum inan ben talk pudrası aldım hanzade göğüs altlarıma ve bacaklarıma sürüyorum ve çok işe yaradı diyebilirim. önceden resmen bacaklarımdan dizlerime doğru su gibi ter sızıyordu. saçlarım sürekli toplu yapsamda 10 dk sonra bozuluyor, yüzüme sürdüğüm güneş kremi bile durmuyor. sürekli terliyorum, bide sıcaklamam yüzünden iştahsızım hiç birşey yemek istemiyorum karpuzla ve zorla iştiğim sütle duruyorum tüm gün zaten yesemde biraz eğildiğimde kusmaya başlıyorum. azcık yesem midem doluveriyor tekerlek gibi kalıyorum. yaz hamileliği çok zormuş ağustosta ölürümk heralde birde burda çok nem var, geceleri bile sıcaktan bunalıyorum klima sonuna kadar açık odama gelen burası buz dolabı gibi olmuş üşümüyormusun diyor ama benim sırtımdan ter akıyor. hiç anlamıyorum bukadar terlemede bana fazla geliyor ki hayatım boyunca terlediğimi bilmem desem yeridir.

kızlar buarada ben port bebe için iskeletli yazıyorum ama nette aratırken profilli ve kapitoneli port bebe diye aratırsanız daha rahat bulabilirsiniz. birde benimkinin markasına geçenlerde bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam lullaby gibi bişeydi. bana bu port bebe için mağazada 85 lira demişlerdi şöle böle derken 60 a düşmüşlerdi fiyatı yanında küvet, kanguru v.b bişeyler daha aldım ve biraz daha indirim istedim nakit alıcam diye 45 tl ye gelmişti sonunda port bebe yani mağazada epey indirim yaptırabiliyosunuz. zaten profilli olduktan sonra diğerlerinden çok farklı ve kaliteli görünüyor, markası pekte önemli değil elinize alınca kalitesi anlaşılıyor zaten. birde profilli olanlar bebeğinizin omurga sistemini destekliyor ama normal port bebeler bebeğinizin omurga sistemi için iyi değil malesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…