Kızlar bilgilerinize ihtiyacım var...
Benim bi yün halım var. Lekesi bi türlü çıkmadığı için evlendikten 1,,5 yıl sonra annemle yıkadık...
Kaynanam tutturdu yıkamıcaktınız onu diye. Yün halı bikaç yıl yıkanmaz-mışş..Bu doğru mu bi kere?
Aradan 2 yıla yakın zaman geçti..Keçeleşti biraz. Kirlendi de..Silsemm içime sinmiyo, kirler içine çöküyo silince.Yıkatmaya verim diyodum. Annem ne gerek var getir bize yıkarız dedi hatta..Kaynana yine geldi tutturdu yıkama sil diye. Silince tertemiz olur diyo..Ki bence yıkama gibi olmazz..
Şimdi bu konuda siz ne düşünüyosunuz???Yardımlarınıza ihtiyacım var.
puseti ilk zamanlarda kullanamazsın bebek iki büklüm olur dediler bir arkadaşın 6 aylık kızı var hiç kullanmadım diyor portbebe hastaneden çıkarken çok iyi olur birde kışın bebeği sürekli sabah çıkarıp kayınvalideme vericez hem sıcak ta olur bu setin içinde alt değiştirme minderi çantası bile var ve fiyatı da 100 lira gidip bir yakından göreyim beğenirsem size de tavsiye ederim internetten almak isteyen olursa.Ay sevcem seni sevcem günlerdir port bebe arıyorum hiçbeğenmedim bak bu güzelmiş bende alıcam pusetbebek arabası olmuyormu? Onu alcaksın mecburen ana kucağı alma demek istemişlerdir onuda 8 9 aylıkken alırsın ilerde ama araba yoksa onada gerek yok gerçi :) Ben araba anakucağını filan doğumdan 2 ay sonra alıcam nasip olursa banada port bebe lazımdı bakındım durdum bir türlü beğenemedim bu iyiymiş ama :)
Canım bende bu setlerden almayı düşünüyorum sonuçta minicik bebeği öyle iki büklüm ana kucaklarına koymak mantıklı gelmiyor. Beğendiysen ben al derim memnun kalırsın.
Ay sevcem seni sevcem günlerdir port bebe arıyorum hiçbeğenmedim bak bu güzelmiş bende alıcam pusetbebek arabası olmuyormu? Onu alcaksın mecburen ana kucağı alma demek istemişlerdir onuda 8 9 aylıkken alırsın ilerde ama araba yoksa onada gerek yok gerçi :) Ben araba anakucağını filan doğumdan 2 ay sonra alıcam nasip olursa banada port bebe lazımdı bakındım durdum bir türlü beğenemedim bu iyiymiş ama :)
Happy Baby Happy Baby 5 Parça Set | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
merhaba güzel arkadaşlarım
bu portbebe setine bakarmısınız buradaki arkadaşlar puset alma diyorlar bu setin içinde çok parçası var fiyatı da uygun lütfen bana bir şeyler söyleyin
günaydın kızlar...çatlak konusuna gelince büyükken yada kilo alıp verirken göğüs sırt yada kalçanızda çatlak varsa çatlayacaksınız iki kere iki dört..hiççç boşa masraf edip krem mrem almayın ..benim hem kalçamda var hem göğülslerimde..kasılmaya gerek yok kısmet:))bu arada bebekleri hareketini az bulanalr..artık veletler büyüdü sıkışık mekandalar...genelde hareketli olunana günüzleri uyuyorlar, geceleri faailyetteler...3 üsü ben 10 kilo aldım hepinizden şişkoyum((
uyuzluk yapayımmı....bu sene ağustos ve eylül cehennem gibi olacakmış....yaşasın kötülük
:))) ben eylül sonu çıkabiliyorum canım. Fabrikamız Kocaelinde ben istanbulda oturuyorum. Yollarımızda bir yerden sonra köy yolu topraksabah akşam oğluk yayık ayranı gibi sallanıyor. Yolda sancım tutarsa şaşırmıcam. Yani ekim başında evde olucam yürüyebilirmiyim ki o vakit acaba
Canım zeytin çekirdeği, karanfil, dua, tuzlu su, antiseptik gargara, buz, parolne gelirse aklıma denedim ama cık inatçı çıktı bu sefer diş ağrısı dişeti iltihabına çevirdi. Hamilelikte sık olurmuş sonra geçermiş. Geçen ayda çektim ama bu sefer süresi uzadı. Kaldı 3,5 ay. Ya sabırrrr
Benim göğüsler çatırdadılar resmen öyle böyle değil. Ama göbüşümde şimdilik birşey yok. Bakalım neler olacak zamanla
Benim bi yün halım var. Lekesi bi türlü çıkmadığı için evlendikten 1,,5 yıl sonra annemle yıkadık...
Kaynanam tutturdu yıkamıcaktınız onu diye. Yün halı bikaç yıl yıkanmaz-mışş..Bu doğru mu bi kere?
Aradan 2 yıla yakın zaman geçti..Keçeleşti biraz. Kirlendi de..Silsemm içime sinmiyo, kirler içine çöküyo silince.Yıkatmaya verim diyodum. Annem ne gerek var getir bize yıkarız dedi hatta..Kaynana yine geldi tutturdu yıkama sil diye. Silince tertemiz olur diyo..Ki bence yıkama gibi olmazz..
evet canım fiyatı uygun amaaaa, orda görünen portbebe son derece tıytırık yani omzuna takınca iki yan bebeğin üzerine doğru yığılıyor buyüzden ısrarla diyorumki port bebeniz iskeletli olsun. alt değiştirme bazi zaten almışsındır ki almadıysanda tecrübeli anneler ısrarla muşambalı olan ve silinebilenlerden alın diyor. Kanguruda öyle aman aman bili değil ki zaten en iyisi 20-25 tl civarı oluyor mağazalarda. ( civilde var mesela 19 tl çok talkı), o anne çantasıda tipsiz be balım sen onu omzuna takıpta gezmelere giidcek kadın değilsin, yani al geniş kullanıcan bi çanta onu yap anne çantası şahsen ben bu renkli bezli çantalardan almıcam, ne kaldı orda ana kucağı bak işte o 125 liklere göre en iyi sallananları onu al ama onunda mağaza fiyatı zaten 35 lira hatta daha iyi görünenleri o fiyata. yani set iyi tamamda setin içindekileri içine sine sine kullanabilcenmi hepsi zaten 10 numara kullanışlı bişi olsa okadar parçayı vermezler o fiyata tek tek alsanda zaten hadi 120 tutsun ama seve seve kullanırsın tabi benim fikrim. beğendim diyosanda al taklım :))
Günaydın kızlarr, buaralar sıcaklardan,Sakaryanın neminden bunaldım. Şuan bile şıpır şıpır terliyorum, geceleri 3 lere kadar uyuyamıyorum, kendimi yapış yapış hissediyorum, havadaki oksijen bana azmış gibi geliyor,ateş basıyor beni uffff halime kahreder oldum. Acaba benim kadar sıcaktan bunalıp bi çare bulan var mı?
Fatoş bende şu anda aynen o haldeyim su içindeyim artık klimadan sırtım tutulacak ama napayım nefes alamıyorum. Geceleri hiç sorma her uayndığımda dizimden aşağı duşa giriorum kollarımı yüzümü ensemi ıslatıp öyle tekrar yatıyorum, Hayatımda ilk defa yüzümün terlediğini gördüm sabah kalktığımda yastığım su içinde sırılsıklamSaçlarımı kestiremedim kuaför bile kesmeden gönderdi ya, eşimde uzun saç seviyor kestirme dedi... Artık başımda ağırlık yapıyor çünkü sürekli topuz şeklinde doluyorum enseme gelmesin diye...
kızlar bilgilerinize ihtiyacım var...
Kaynanam tutturdu yıkamıcaktınız onu diye. Yün halı bikaç yıl yıkanmaz-mışş..bu doğru mu bi kere?
Aradan 2 yıla yakın zaman geçti..keçeleşti biraz. Kirlendi de..silsemm içime sinmiyo, kirler içine çöküyo silince.yıkatmaya verim diyodum. Annem ne gerek var getir bize yıkarız dedi hatta..kaynana yine geldi tutturdu yıkama sil diye. Silince tertemiz olur diyo..ki bence yıkama gibi olmazz..
şimdi bu konuda siz ne düşünüyosunuz???yardımlarınıza ihtiyacım var.
Happy Baby Happy Baby 5 Parça Set | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
merhaba güzel arkadaşlarım
bu portbebe setine bakarmısınız buradaki arkadaşlar puset alma diyorlar bu setin içinde çok parçası var fiyatı da uygun lütfen bana bir şeyler söyleyin
canım nette görüp beğeniyoruz ama sadece resmi görüyoruz mağazaya gidipte 5'li setlere baktığında beni anlıycaksınız kumaşları bile benden bişi olmaz diye bağırıyo resmen hele o kol çantaları yakından çok kötü görünüyor, port bebelerde dediğim gibi bebeğin üstüne yığılıyorki bunu çarşıda yürürken omzuna port bebe asmış annelerin port bebelerine baktığındada görebilirsin.. orda bi ana kucağı var işlevsel oda zaten 30-35 lira bence setler satılmayanı çok satanın yanında satmak için yapılıyor, yani en iyisi mağazada bakın, beğenin sonra aynı markayı nette aratın eminim fi,yatı dahada ucuzlayacaktır sonrada netten alın, ama elinize alıp görmeden, dokunmadanda direk netten almayın sonuçta 100 lirada az para değil aldığını kullanamazsan o parayı çöpe atmış olacaksın.946 Babymol Prestige 5 li Set - Ürün Kategorileri aynı sett 99 tl...
ama baksana sen kıydırık dıon doğru görmeden alınmazz.ama sevnmiştm hepsi bir arada hem de uygun,atlamıştım hmn alayım die
[QUOTE Fatoş bende şu anda aynen o haldeyim su içindeyim artık klimadan sırtım tutulacak ama napayım nefes alamıyorum. Geceleri hiç sorma her uayndığımda dizimden aşağı duşa giriorum kollarımı yüzümü ensemi ıslatıp öyle tekrar yatıyorum, Hayatımda ilk defa yüzümün terlediğini gördüm sabah kalktığımda yastığım su içinde sırılsıklamSaçlarımı kestiremedim kuaför bile kesmeden gönderdi ya, eşimde uzun saç seviyor kestirme dedi... Artık başımda ağırlık yapıyor çünkü sürekli topuz şeklinde doluyorum enseme gelmesin diye...
senin yine yün halı benim normal royal halı yani yün olsa yine neyse canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?