canım nasılsın sen kpss ye hazırlanıyomuydum aklımda öylekalmıs ne yaptın. bu arada bebeişlerimiz senle aynı gün kocaman oldular :)
kızlar buarada ben port bebe için iskeletli yazıyorum ama nette aratırken profilli ve kapitoneli port bebe diye aratırsanız daha rahat bulabilirsiniz. birde benimkinin markasına geçenlerde bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam lullaby gibi bişeydi. bana bu port bebe için mağazada 85 lira demişlerdi şöle böle derken 60 a düşmüşlerdi fiyatı yanında küvet, kanguru v.b bişeyler daha aldım ve biraz daha indirim istedim nakit alıcam diye 45 tl ye gelmişti sonunda port bebe yani mağazada epey indirim yaptırabiliyosunuz. zaten profilli olduktan sonra diğerlerinden çok farklı ve kaliteli görünüyor, markası pekte önemli değil elinize alınca kalitesi anlaşılıyor zaten. birde profilli olanlar bebeğinizin omurga sistemini destekliyor ama normal port bebeler bebeğinizin omurga sistemi için iyi değil malesef.
valla maşallah ben detaydan bu kdr anlamıorum.birde bu ve benzeri ihtiyaçları alabilecğeim tek 1 adres verseniz gitsek hepsini ordan bi kerede alsak ne gusell olur yaa
selam güzel anneler
şker sonucum kötü çıktı,tekrar yükleme yapılacak
kızlar buarada ben port bebe için iskeletli yazıyorum ama nette aratırken profilli ve kapitoneli port bebe diye aratırsanız daha rahat bulabilirsiniz. birde benimkinin markasına geçenlerde bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam lullaby gibi bişeydi. bana bu port bebe için mağazada 85 lira demişlerdi şöle böle derken 60 a düşmüşlerdi fiyatı yanında küvet, kanguru v.b bişeyler daha aldım ve biraz daha indirim istedim nakit alıcam diye 45 tl ye gelmişti sonunda port bebe yani mağazada epey indirim yaptırabiliyosunuz. zaten profilli olduktan sonra diğerlerinden çok farklı ve kaliteli görünüyor, markası pekte önemli değil elinize alınca kalitesi anlaşılıyor zaten. birde profilli olanlar bebeğinizin omurga sistemini destekliyor ama normal port bebeler bebeğinizin omurga sistemi için iyi değil malesef.
senin yine yün halı benim normal royal halı yani yün olsa yine neyse canım
evet canım aynen bende hazırlanıyordum 75 puan aldım ama senin kadar şanslı değilim atanamadımne büyük şans tebrik ederim seni... evet 1kilo oldular nerdeyse
sen onu yıkamaya bile verebilirsin arkadaşım. makina halıları yıkamaya verilebilir.
yarın mothercare in indirim günü arkadaşlar. herayın 15 inde indirim oluyormuş. birçok ürün %50 indirimli. haberiniz olsun dedim.
insallah canım diger atmada gidersin puanlar baya düstü. yerim ben minikleri. artık karnımdan cıkacakmıs gibi vuruyor sıkıldılar artık içerde cıkmak istiyorlaar:)
canım zaten verebilirim ama kayınvalidem izin vermioki bi görsen eskirmiş halı silmek en iisi imiş otur sil dicem olmıcak çok kızıorum
direk sitesi var mı??
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.html kış beebklerine birkaç patik modeli tıklayın dolaşın
canım ben beşik aldım bir tanede portatif beşik alıcam gündüzleri salonda benimle olacak akşamları yatak odasında
diğer salonda olsa sürekli rahatsız edilecek bebişim o yüzden böyle bişey yapıcam niye 2 beşik dersen de
yatak odama kimsenin girmesini istemiyorum mıncıklanmasını istemediğim zaman yatak odamdaki yatagına yatırcam
nasıl taktikkk
sen kaç puanla nereye atandın canım? inşallah yaa ne güzel olur valla çifte mutluluk :81: kaç kilo aldın canım? zorluyormu bebek seni bide bebek ne durumda kilo falan
ben olsam çoktaaaaannn demiştim..gerçi benimki demeye kalmadan yapıo ama...yıkamaya ver bence çünkü her türlü halı yıkanır sadece yıkama tarzı farklı olur..yıkamacılar biraz daha farklı bi paraya alıyolar yün halıları miss gibide getirio..ama düzgün bi yere vermen lazım canım..allah kolaylık versin..
kızlar bişey sorcammm ayaklarınızın şiştiğini nasıl anlıyorsunuzzz sağ ayagımın parmakları sanki birbirine çok fazla degiyor şişmiş olabilirmiiii?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?