2011 Ekim Anneleri

canım nasılsın sen kpss ye hazırlanıyomuydum aklımda öylekalmıs ne yaptın. bu arada bebeişlerimiz senle aynı gün kocaman oldular :)

evet canım aynen bende hazırlanıyordum 75 puan aldım ama senin kadar şanslı değilim atanamadım ne büyük şans tebrik ederim seni... evet 1kilo oldular nerdeyse

valla maşallah ben detaydan bu kdr anlamıorum.birde bu ve benzeri ihtiyaçları alabilecğeim tek 1 adres verseniz gitsek hepsini ordan bi kerede alsak ne gusell olur yaa

valla maşallah ben detaydan bu kdr anlamıorum.birde bu ve benzeri ihtiyaçları alabilecğeim tek 1 adres verseniz gitsek hepsini ordan bi kerede alsak ne gusell olur yaa

bu ihtiyaçları bende geçen bi liste haline getirdim topluca bi yerden alabileyim diye ama yazarken yoruldum alırken ne etcem bilemedim..allah hepimize güçkuvvet veee bol para versin

selam güzel anneler
şker sonucum kötü çıktı,tekrar yükleme yapılacak

Olsun canım belki ikincisi iyi çıkar :)

En iyisi gezip görüp almak sanırım bide kaç ay kullanabiliceğiz ona göre almak lazım 300 ede baktım 500 ede netten 25 ede var 30 ada dediğin gibi :) Herhalde en fazla 6 ay kullanırız dimi?

Kızlar birde tulumları 0-3 aylık almayın sadece yenidoğan olarakta bir kaç tane alın, 0-3 aylıklar neredeyse 6 aya kadar giyilebiliyorlar... Yenidoğmuş bebeklerde gördüm 0-3 ler çuval gibi olmuş kuzulara kollar kıvrılmış bacakları çekmişler karınlarına bomboş :)) Ben yenidoğan alıcam bir ikitane minik en azından ilk 1-2 ay giysin güzel güzel inşallah :)

evet canım aynen bende hazırlanıyordum 75 puan aldım ama senin kadar şanslı değilim atanamadım ne büyük şans tebrik ederim seni... evet 1kilo oldular nerdeyse

insallah canım diger atmada gidersin puanlar baya düstü. yerim ben minikleri. artık karnımdan cıkacakmıs gibi vuruyor sıkıldılar artık içerde cıkmak istiyorlaar:)

isyandayııııııııııııım !! neden alıntılarım yok oluyoooo kime ne yazacağımı unuttuuummm:84:hanzadeem merakını en kısa zamanda gidericiğimm hatta çatlaklarımı bile göstermeyi düşünüyorum size moral olsun diye tocem gelsin şu pc yi bi sallasın yerinden koca totom göbüşüm şişliklierim ve yırtıklarımla dönüşüm muhteşem olucak

yün halı soran arkadaşa ölsün mikroplar ver yıkamaya derim ben yün halıları diğerleirnden az pahalıya alıyolar ama misler gibi veriyolar tabi ice araştır bozulursa ben iki tel kalmış saçlarımdan olmayayım yolma beni sonra
kimse kilodan ş,kayet etmesin merveden sonra ben geliyorum topiğin tosunu ilan ettim kendimi bu sabah aç karnına 61 i de gördüm kız halaya çeker derler eğer halama çekersem değil tek kişilik koltuk kanepelere bile sığmam heralde gerçi 103 kiloluk bi toceye sahibim eşit oluruz tek tesellim bu artık el ele gezerken insanlar gorilin elindne bi kedi tutmuş demez demi ama aaay alıntılar gitti saçmalıyorum ben neyazavcağımı şaşırıdm
şeker yüklemesi sorunlu çıkan arkadaşım diyet verdiyse dr uun uygula inşallah ikincide herşey normal çıkar innnşallahhh eee tubinin aklına bakşa bişey gelmiyo ben röfle atmaya gidiyorum arkadaşa hemen kızmayın tedbirimi aldım maskelenip öyle uygulacm boyayı öperim herkesi kocaman allaha emanet olun şimdilik hoşçakalııın

yarın mothercare in indirim günü arkadaşlar. herayın 15 inde indirim oluyormuş. birçok ürün %50 indirimli. haberiniz olsun dedim.

insallah canım diger atmada gidersin puanlar baya düstü. yerim ben minikleri. artık karnımdan cıkacakmıs gibi vuruyor sıkıldılar artık içerde cıkmak istiyorlaar:)

sen kaç puanla nereye atandın canım? inşallah yaa ne güzel olur valla çifte mutluluk :81: kaç kilo aldın canım? zorluyormu bebek seni bide bebek ne durumda kilo falan

canım zaten verebilirim ama kayınvalidem izin vermioki bi görsen eskirmiş halı silmek en iisi imiş otur sil dicem olmıcak çok kızıorum

ben olsam çoktaaaaannn demiştim..gerçi benimki demeye kalmadan yapıo ama... yıkamaya ver bence çünkü her türlü halı yıkanır sadece yıkama tarzı farklı olur..yıkamacılar biraz daha farklı bi paraya alıyolar yün halıları miss gibide getirio..ama düzgün bi yere vermen lazım canım..allah kolaylık versin..

Ben de aynı fikirdeyim canım seninle, bebeği görmeye gelenler olduğunda yatak odama girilmesini istemem bebek orada olduğu için...
Hem gündüzleri de olduğum odaya getiririm beşikle...
Ben park yatak ve bir tane de beşik alacağım, almayı düşündüğüm beşik de bu;

YENİ !!! Pierre Cardin PP 4000 Portbebe Beşik - Mavi,Beşik&Portbebe,Pierre Cardin,{genele_baslik}

sen kaç puanla nereye atandın canım? inşallah yaa ne güzel olur valla çifte mutluluk :81: kaç kilo aldın canım? zorluyormu bebek seni bide bebek ne durumda kilo falan

canım 84 puanla sgk mersini kazandım, mersinde yasıyorum oturdugum yerdeyim biryere gitmiyorum cok sükür. canım darısı insallah sana.canım bebek beni hiç zorlamıyor ama sıcaklarla aram kötü. bebeişim 25 haftada gitdiğimde 900 gramm iki hafta sonra gitdigimizde iiice büyüdğünü görecegiz bakalım.sen nasılsın varmı hamilelikle ilgili sikayetin

benim 5 dklık mesafemde oturuyor o kadar bel ağrısı çektim bir tane gelipte süpürge tutayım demedi görümcemde aynı şekilde bide üste çıkıp sölemiosun ama sölede yapalım diolar benmi sölicem Allah Allah durumum belli bel ağrısı çekiorum eşim yapıo süpürge gelde bi iki bişi yap demi bir tane bişi yapmadı annem şehir dışında o gelip yapıor herşeyi gidio. hayır bide karışmasa yıkatma yıpranır dio eşimde ona uyuyo kadın tutarız sileri dio silmekle olmaz diorum ama yok annesi öle dio ya yapamaz ne yapcam bilmiorum

kızlar bişey sorcammm ayaklarınızın şiştiğini nasıl anlıyorsunuzzz sağ ayagımın parmakları sanki birbirine çok fazla degiyor şişmiş olabilirmiiii?????

bendün yürüyüş yaptım uzun zamandan sonra ve normalde 1 numara buyuk olan spor ayakkabımın bağcıklarını dıbıne kadar acıp öle gıydım ancak ve yınede rahatsız ettı benım ayak sıslıgımı anlamamam mumkun değil deemk senın az şişti

tetanoz aşımın ılk dozunu dun oldum akşama doğru sol kolumun ağrımaya başladı ama gece üzerıne hıc yatmadım ve şuanda hiç ağrımıyor şükür kızlar acaba aşı tutmamıs mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…