2011 Ekim Anneleri

ne güzel cnm ya benm de sgk olsa evime 5 dk ne sevinirdim valla. bebek beni bel ağrısı yaparak zorluo yoksa başka bi şikayetim yok bende 25 haftalıkken gitmiştim 850 gramdı bakalım bi dahakine kaç olcak. sıcaklarla benimde kötü aram çok daralıorum canım

bende böyle düşünüyorum ama accık farklı..biz bi park yatak bide normal karyola alıcaz inş. park yatağı yatak odamıza salona vs heryere taşıyabilcez bide malum şehirler arası gezmelerinde götürcez benim yedi ceddim istanbulda ben ankarada oraya gittiğimde çocuğum sığıntı gibi yatmasın sağda solda bide bebeği ben 2 -3 ay sonra ayırmayı düşünüyorum o zaman karyolaya kesin ihtiyacım olcak bakalım hayırrlısı olsun artık..

ben geldimmm yok anacım yokk bu sıcaklar insanı bayıltırrr tansiyonum getti valla düzeldim sandım ama yok nerdee
zar zor duşa girdim yıkandım yattım vantilatörüde açtım enee bayılsam evde kimse yok bi kere gripken bayılmıştım
mutfakta kaç saat sonra kendime gelmiştim dadı tutsammı kendime

En iyisi gezip görüp almak sanırım bide kaç ay kullanabiliceğiz ona göre almak lazım 300 ede baktım 500 ede netten 25 ede var 30 ada dediğin gibi :) Herhalde en fazla 6 ay kullanırız dimi?
hanzade ben alırken satış elemanı 9 ay kullanabileceğimi söylemişti. birde profilli olduğu için kağıt gibi katlanabiliyor yani hiç yer kaplamayacak bişey ikinci bebiş içinde saklayabilirim diye düşünüyorum. kanguruda bebeğin irirliğine göre 6-9 ay arası kullanılıyormuş. ben alışveriş yaparken önce istediğim özelliklere sahip ürünleri netten araştırım sonra en beğendiğim markaları bizzat mağazasına gidip inceler, hatta çalıştırır randımanını kontrol ederim sonra karar verdiğim ürünün model ve markasını nete yazar ve güvenli olduğunu bildiğim siteler içerisinden en ucuz fiyatı vereninden sipariş ederim. Bu şekilde hiç sorun yaşamadım ne aldığım üründen hoşnutsuz olurum nede verdiğim paraya acırım. Bir üürne bakarkende mutlaka teknik servisini araştırırım, şikayet varmı diye forumları incelerim böylece nettende alsam güvenli oluyor. mesela şimdi philiposin matador elektrikli süpürgesini alıcam bebiş için, havadaki tozu emen makinelerden, ihlasınki falan rakamlar uçuyo buda hemen hemen aynı vazifeyi görüyor ve netteki fiyatı 400 ama mağazalarda 650 civarı. birde kullanan herkez çok memnun :)) herşeyini inceledim bugünde mağazada bizzat deniycem denememdede memnun kalırsam bu akşam siparişini vericem inşallah netten sizde öle yapın hem paranız cebinizde kalsın hemde aldığınız üründen emin olun evinize ne geliceğini bilin derim ben...

direk sitesi var mı??

siteden online satış varmı bilmiyorum bir bakayım, ben mağazadan görerek almaktan yanayım. 3 lü ve 5 li body leri çok güzel arkadaşlar. bu arada uzun kollu olanlarındanda alın biraz. kendinden eldivenli çok rahat oluyor. önümüz kış çünkü. ben her beden alıyorum.0-3 ay 3-6 ay 6-9 ay. giyecekleri dönemi hesaplayıp ona göre şimdiden alın. daha hesaplı oluyor çünkü.

ben senin yerinde olsam diyorum ya...bide demişler ya pişkin pişkin sölemiosun söle die kesin derdim heralde.. gerçi kendini bi aciz hissediyosun söliemiosun bazen o da ayrı bi mevzuu.. eşine söyle yada nette bak zaten her halı yıkanıyo diyolar falan diye onada göster belki ikna olur yıkamaya gönderir..sonrada bi yardımcıyla evi temizletirsin mis gibi olur..ollmadıysada boşver sen uyumlu ol yardımcı gelir siler gene içine siner ya..merak etme..

valla dene istersen bacım benimde dişim çürük 1 tane parol aldım geçti ama tuzlu suyla gargara süperrrrrr işe yarıyoooo

kızlar valla ben dayanamadım ve 2 dişime kanal tedavisi yapıldı.antibiyotik içtim.etkisi geçince nüksetti yine.dayanamadım doktor müdahale etti.hatta bugün 2.sini yaptırdım.keyfim yok bu yüzden 1 aydır dişle uğraşıyorum 26::26::26:

valla canım aynen bölesine aslında sölemek lazım gelin yapın die ama işte gururuma yediremiorum ben onlara neler yapıorum ama ona kızıorum yapmıcam diorum yine yapıorum şimdide diorum görümcem bi evlensin hamile kalsın aynısını yapcam diorum ama ben beni biliorum yine gider yaparım. eşimde annesi öle dedi ya ikna olmaz ben biliorum ama bende dedim valla ben hiççç silmekle uğraşmam kendi annemide uğraştırmam getirirsin her ay siler kadın. bide her ay ay silinmeli die söleniolar daha da sinir olursun neyse canım bugün gerginim galiba sizide germiyeyim

hımmm hem beşik hem portbebeee ...

canım , boşver kendini bukadar sıkmaya ve üzmeye değmez. halın zaten yeniymiş. kocana söyle madem " yıkatmıyorsun senin kolların kadının kolundan daha güçlüdür al bezi ve sabunu eline sen sil " de beyaz sabunla sildir iki kere 3 çüyüde sırf su ve yarım çay bardağı sirke ile durulama şeklinde sildir. alsana pırıl pırıl bir halı.

Son düzenleme:
kızlar ciclerimizden bir kacını ekliyorumm :)) essyalarını acınca cok sabırsızlanıyorum gecsin hemen su 2.5 ay pamuk sekerimmm gelsin :) resimleri yakından cekince büyük gibi cıkmıslar hepsi avuc içi kadar tahmn edersiniz.bu arada cıtcıtlı badilerden cok fazla almısım abartmısım yani umarım cok kullanırım. :S

bazı resimler yüklenmiyor neden ki acaba ??

Son düzenleme:
yarın mothercare in indirim günü arkadaşlar. herayın 15 inde indirim oluyormuş. birçok ürün %50 indirimli. haberiniz olsun dedim.
ahh 1 aydır beklıyorumm tırnak makasını saç fırçasını oradan alcam badylerı falan bakıcam kalın bulursam alıcam bir havlu bakmak istiyorum ordan yarın sabahtan fırsat bulursam bı bakıcam yoksa akşam artık

çokkk güzellerr canım benım kızkardesım almıstı bu sıteden bırınden bırtane peyaz bırde konverse modelı onlar bana geldı sımdı :))

battanıyeler falanda var aldıgı onlarıda bana vercek mıs gıbı yıkayıp ütüleyıp hazırlıcam sımdıden hazırla dıyorlar ama çok erken dımı daha kızlar 1 ay sonra başlım dımıı

boşver canım hiç germe kendini sildir gitsin bi kerede mevlüt vs yada doğumuna yakın sildirir evide temizletirsin olur biter boşver yaa...halı için eşini kendini bebişini üzme germe hiç

çok güzeller güle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah canımm

yok bacım mother care in malesef internet satışı yok
hmmm...onu bilmiyodum zaten..bence gidip almak en güzeli göre göre dokunmadan alamam ben

canım maşallah hepsi birbirinden güzel güle güle sağlıcakla kullanın annesi..daha benim oğlumun donu bilem yok bide dr.a göre ben şuan 29+1 im bana görede 28+1 herkes oo sizin doğuma az kalmış nasıl var mı eksik diyo bende daha hiiiiç bişe yapmadık diyince millet yüzüme boş boş bakıo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…