canım 84 puanla sgk mersini kazandım, mersinde yasıyorum oturdugum yerdeyim biryere gitmiyorum cok sükür. canım darısı insallah sana.canım bebek beni hiç zorlamıyor ama sıcaklarla aram kötü. bebeişim 25 haftada gitdiğimde 900 gramm iki hafta sonra gitdigimizde iiice büyüdğünü görecegiz bakalım.sen nasılsın varmı hamilelikle ilgili sikayetin
Ben de aynı fikirdeyim canım seninle, bebeği görmeye gelenler olduğunda yatak odama girilmesini istemem bebek orada olduğu için...
Hem gündüzleri de olduğum odaya getiririm beşikle...
Ben park yatak ve bir tane de beşik alacağım, almayı düşündüğüm beşik de bu;
YENİ !!! Pierre Cardin PP 4000 Portbebe Beşik - Mavi,Beşik&Portbebe,Pierre Cardin,{genele_baslik}
hanzade ben alırken satış elemanı 9 ay kullanabileceğimi söylemişti. birde profilli olduğu için kağıt gibi katlanabiliyor yani hiç yer kaplamayacak bişey ikinci bebiş içinde saklayabilirim diye düşünüyorum. kanguruda bebeğin irirliğine göre 6-9 ay arası kullanılıyormuş. ben alışveriş yaparken önce istediğim özelliklere sahip ürünleri netten araştırım sonra en beğendiğim markaları bizzat mağazasına gidip inceler, hatta çalıştırır randımanını kontrol ederim sonra karar verdiğim ürünün model ve markasını nete yazar ve güvenli olduğunu bildiğim siteler içerisinden en ucuz fiyatı vereninden sipariş ederim. Bu şekilde hiç sorun yaşamadım ne aldığım üründen hoşnutsuz olurum nede verdiğim paraya acırım. Bir üürne bakarkende mutlaka teknik servisini araştırırım, şikayet varmı diye forumları incelerim böylece nettende alsam güvenli oluyor. mesela şimdi philiposin matador elektrikli süpürgesini alıcam bebiş için, havadaki tozu emen makinelerden, ihlasınki falan rakamlar uçuyo buda hemen hemen aynı vazifeyi görüyor ve netteki fiyatı 400 ama mağazalarda 650 civarı. birde kullanan herkez çok memnun :)) herşeyini inceledim bugünde mağazada bizzat deniycem denememdede memnun kalırsam bu akşam siparişini vericem inşallah netten sizde öle yapın hem paranız cebinizde kalsın hemde aldığınız üründen emin olun evinize ne geliceğini bilin derim ben...En iyisi gezip görüp almak sanırım bide kaç ay kullanabiliceğiz ona göre almak lazım 300 ede baktım 500 ede netten 25 ede var 30 ada dediğin gibi :) Herhalde en fazla 6 ay kullanırız dimi?
direk sitesi var mı??
benim 5 dklık mesafemde oturuyor o kadar bel ağrısı çektim bir tane gelipte süpürge tutayım demedi görümcemde aynı şekilde bide üste çıkıp sölemiosun ama sölede yapalım diolar benmi sölicem Allah Allah durumum belli bel ağrısı çekiorum eşim yapıo süpürge gelde bi iki bişi yap demi bir tane bişi yapmadı annem şehir dışında o gelip yapıor herşeyi gidio. hayır bide karışmasa yıkatma yıpranır dio eşimde ona uyuyo kadın tutarız sileri dio silmekle olmaz diorum ama yok annesi öle dio ya yapamaz ne yapcam bilmiorum
valla dene istersen bacım benimde dişim çürük 1 tane parol aldım geçti ama tuzlu suyla gargara süperrrrrr işe yarıyoooo
ben senin yerinde olsam diyorum ya...bide demişler ya pişkin pişkin sölemiosun söle die kesin derdim heralde..gerçi kendini bi aciz hissediyosun söliemiosun bazen o da ayrı bi mevzuu.. eşine söyle yada nette bak zaten her halı yıkanıyo diyolar falan diye onada göster belki ikna olur yıkamaya gönderir..sonrada bi yardımcıyla evi temizletirsin mis gibi olur..ollmadıysada boşver sen uyumlu ol yardımcı gelir siler gene içine siner ya..merak etme..
bende böyle düşünüyorum ama accık farklı..biz bi park yatak bide normal karyola alıcaz inş. park yatağı yatak odamıza salona vs heryere taşıyabilcez bide malum şehirler arası gezmelerinde götürcez benim yedi ceddim istanbulda ben ankarada oraya gittiğimde çocuğum sığıntı gibi yatmasın sağda soldabide bebeği ben 2 -3 ay sonra ayırmayı düşünüyorum o zaman karyolaya kesin ihtiyacım olcak bakalım hayırrlısı olsun artık..
benim 5 dklık mesafemde oturuyor o kadar bel ağrısı çektim bir tane gelipte süpürge tutayım demedi görümcemde aynı şekilde bide üste çıkıp sölemiosun ama sölede yapalım diolar benmi sölicem Allah Allah durumum belli bel ağrısı çekiorum eşim yapıo süpürge gelde bi iki bişi yap demi bir tane bişi yapmadı annem şehir dışında o gelip yapıor herşeyi gidio. hayır bide karışmasa yıkatma yıpranır dio eşimde ona uyuyo kadın tutarız sileri dio silmekle olmaz diorum ama yok annesi öle dio ya yapamaz ne yapcam bilmiorum
canım eğer gitme imkanın varsa mağazaya git..her ayın 15.inde indirim olduğu gibi bide mağaza indirim günleri var..bi araştır istersen çevrendekileri..
ahh 1 aydır beklıyorumm tırnak makasını saç fırçasını oradan alcam badylerı falan bakıcam kalın bulursam alıcam bir havlu bakmak istiyorum ordan yarın sabahtan fırsat bulursam bı bakıcam yoksa akşam artıkyarın mothercare in indirim günü arkadaşlar. herayın 15 inde indirim oluyormuş. birçok ürün %50 indirimli. haberiniz olsun dedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.html kış beebklerine birkaç patik modeli tıklayın dolaşın
valla canım aynen bölesine aslında sölemek lazım gelin yapın die ama işte gururuma yediremiorum ben onlara neler yapıorum ama ona kızıorum yapmıcam diorum yine yapıorum şimdide diorum görümcem bi evlensin hamile kalsın aynısını yapcam diorum ama ben beni biliorum yine gider yaparım. eşimde annesi öle dedi ya ikna olmaz ben biliorum ama bende dedim valla ben hiççç silmekle uğraşmam kendi annemide uğraştırmam getirirsin her ay siler kadın. bide her ay ay silinmeli die söleniolar daha da sinir olursun neyse canım bugün gerginim galiba sizide germiyeyim
yok bacım mother care in malesef internet satışı yok
kızlar ciclerimizden bir kacını ekliyorumm :)) essyalarını acınca cok sabırsızlanıyorum gecsin hemen su 2.5 ay pamuk sekerimmm gelsin :) resimleri yakından cekince büyük gibi cıkmıslar hepsi avuc içi kadar tahmn edersiniz.bu arada cıtcıtlı badilerden cok fazla almısım abartmısım yani umarım cok kullanırım. :S Eki Görüntüle 224898 Eki Görüntüle 224899 Eki Görüntüle 224900 Eki Görüntüle 224901 Eki Görüntüle 224902 Eki Görüntüle 224903
bazı resimler yüklenmiyor neden ki acaba ??
çok güzeller güle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah canımm
hmmm...onu bilmiyodum zaten..bence gidip almak en güzeli göre göre dokunmadan alamam benyok bacım mother care in malesef internet satışı yok
kızlar ciclerimizden bir kacını ekliyorumm :)) essyalarını acınca cok sabırsızlanıyorum gelsin artık pamuk sekerimmm :) resimleri yakından cekince büyük gibi cıkmıslar hepsi avuc içi kadar tahmn edersiniz.bu arada cıtcıtlı badilerden cok fazla almısım abartmısım yani umarım cok kullanırım. :S bazı resimler yüklenmiyor neden ki acaba ??
?çok güzeller güle güle sağlıkla kullansın bebişin inşallah canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.html kış beebklerine birkaç patik modeli tıklayın dolaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?