2011 Ekim Anneleri

saol canım cokkk teşekküreler.hehe hepsi olur ya nolucak bir günde kıyafetlerini halledersin sonraki bir gün genel ihtiyaclar flaan araba anakucagı vs bide kendimize de bir sürü sey lazım.biraz önce bakarken sitede temmuz 2010 annelerinin 2011 temmuz annelrine tavsiyeleri diye birseye rastladım.aklımdaki bir sürü soru işareti yok oldu diyebilirim cok faydalı bi topik olmus her ne kadar mevsim olarak bizim bebeklere uymasada genel ihtiyaclar bakımından cok faydali bilgiler var.öptüm seni

oyyyy geçmiş olsun benim geçti allahtan dogurayım çektircem

maşalllahhhh badylere bayıldım güzel günlerde giyinsin inş.kırmızısı çok güzellll ayy ben hep kısa kollu aldımm uzun kollu yoktuuu tuhhh bebe kıs bebesi olcekkk ben yazlık aldım

Ay hepsi çok güzelde şu gömlekli badiye bayıldım ya nerden aldın canım? :)

?
bu patiklerin satışa sunulduğu bir site var mı?

Canım kendisine msj atmak gerekiyo sanırım..

nasıl ya bunları hanzade mi yapıoowwww

Nerde bende o marifet sevopzy beyaz üstü incili patik ve saç bandı var gördünmü bittim ya

bende uzun da aldım ama annem evler sıcak oluyo kısa kollu daha cok kullanılır diyo hiç bir zaman bebegi cok giydirmekten yana degildir de hava alıcak cildi der hep :) ama 2-3 tane uzun kollu da olsun derim ben.dısarıya cıkarırken flan.

Castello Elite Park Yataklarda büyük indirim! Yalnızca 89,90 TL!

biraz önce www.e-.......... mesaj geldi arkadaşlar.ilgilenenler baksın isterseniz. nasıldır bilmiyorum. ben park yatak almayacağım için pek araştırma yapmadım. almak isteyenler özelliklerine baksınlar isterlerse.

bende genel bi liste yaptım ama aklımda gene soru işaretleri var..bakalım olur inş hepsi

hanzadecim onu annemlere ist.a gittigimde almıstım.istinye parkta h&m diye bi magaza var ordan almıstık bir sürü birseylerr istanbulda 2-3 yerde daha var magazası ama ankarada yok malesef

hepsi çok güzel, güle güle , iyi günlerde kullanın inşallah.

Hayranım sana sakın seni kaybetmeyeyim ben bende eklimisin arkadaşlarımda bi bakim araştırmacı arkadaşım benim:))))) Bu dediğin temizlik robotumu? Benim süpürgem siemens beni bile çeker ama su ile çalışanları çok met ediyorlar acaba seniki nasıl bilink atıversene yada ben bakim ama hangisi kaç wat bilemem şimdi :)

matador diye arayıp duruyorum maratonmuş o :))))))

Son düzenleme:

ay hepsi çok gusellll de...sen yaptırıosun ozmn öle mi ya..bn nie öle anladım sanki sen temin edıomuşun gibiii

listemi ablama göndermiştim gerçi o bu ara çok yoğun daha bakamamış bile..
bide siz göz atın aklınıza gelen varsa tamamlayın litfeenn..

GİYİSİ
-2 adet hastane çıkış seti(1 takım havlulu battaniyelili 1 takım normal)
-Uzun kollu bodyler 4-5 adet
-Uzun kollu tulumlar 4-5 adet
-Pijama takımı 2 adet
-Kolsuz bodyler (çıtçıtlı atlet 4-5 tane)
-Çorap ve patikler
-Şapka ve önlükler
-Yün yelek,hırka,patik
-Penye yelek,hırka,eldiven: en az yarım düzine????
-Mermerşahi bez
-battaniye: Penye en az 2 tane, yün en az 2 tane, peluş vs gibi farklı kumaşlardan battaniyeler
-zıbın????göğüs bölgesi açıkta kalıyo diye pek önerilmiyo kararsızım???
TEMİZLİK VE BAKIM
-banyo küveti filesi
-ıslak pamuk:unibabay yenidoğan ıslak pamukları var ondan
-fırça tarak
-tırnak bakım seti
-termometre
-Alt değiştirme örtüsü:Kullan at şeklinde olanlar var, Canbebe’de var mesela.. Ya da bakım çantamızda taşyabileceğimiz böcekli filan şekillerde alt açmalar var Karar veremedim :)
-Bebek bezi: Bu kadar pahalı olduklarını bilmiyodum =D Bence her dışarıya çıkışımda canım gereksiz para harcamak istediğinde bir paket bez almalıyım:) İlk Günlerde ortalama 5 adet bez harcanıyomuş..
-Burun aspiratörü:kararsızım gerekliliği konusunda ????veya buhar makinası(ankaranın havasına ben alışamadım daha)
-kulak çubuğu
-2 adet başlıklı havlu(bornoz değil)
BESLENME UYKU
-biberon(cam ve damaklıklı emziği olan) herhangi bir aksilik anında tedarikli davranmış olayım diye
-yan yatırma yastığı(Nedensiz bebek ölümlerini engellediği düşünülüyormuş)
-Süt saklama torbaları
-Uyku seti(baş ve kenar koruyucularıyla beraber 1 ya da 2 set)
-Nevresim takımı
-bebefon
BENİM İÇİN
-ped
-emzirme sütyeni atleti
-göğüs pedi
-göğüs losyonu(lansinoh marka)
-göğüs kallkanı(lansinoh)ama bu da gerekli mi kararsızım???
-süt pompası(medela &avent marka)
HASTANE İÇİN(BENİM İÇİN)
-yukarda yazılı olanların hepsi
-1 pijama 1gecelik takımı
-sabahlık lizöz(Doğumun ilerleyen evrelerinde üşüme çok sık yaşanıyormuş)
-Kalın çoraplar
-Alçak topuklu rahat terlik
-Koyu renk havlular
-Deodorant, diş fırçası, diş macunu, dudak ve el nemlendiricileri: bir takım yedek olarak çantada hazır beklemeli, yoksa son anda eklerim denildiğinde unutulma ihtimali çok yüksekmişmiştee :)
-makyaj çantası
-Farklı işlev ve çeşitlilikte tokalar
-Fırça, tarak, şampuan ve duş için gerekli şeyler
-Sabun ve antibakteriyel jel
-Kağıt havlu, peçete
-Islak mendil
-Kirli çamaşırları koymak için torbalar
-Yatak koruyucu
-Süt arttırıcı rezene çayı
-Şarj aletleri, kamera, fotoğraf makinesi
-Plastik tabak, bardak, çatal, kaşık
-Ve tabi ki hastaneden çıkarken giymek için kıyafet(emzirmeye uygun olmalı)
ÇOCUKUM İÇİN HASTANE ÇANTASI =)
-2 takım hastane çıkış seti(1i tam takım olanlardan)
-Yelek, hırka, patik
-Hastane takımına yatırmak istemessem bi çarşaf (battaniyesı zaten hastane çıkışında olacak)
-Ağız bezleri
-Fazladan battaniye
-Alt değiştirme örtüsü
-Bebek bezleri, ıslak mendili, pişik kremi
-Biberon(süt gelmezse diye)
-Yenidoğana uygun mama(süt gelmeme ihtimaline karşı)
-Emzirme minderi(sezeryansa çok faydalı oluyormuş)???
-Odası süslenecekse süs malzemeleri
-Bebek şekerleri

kübracığım sana zahmet olmazsa bizimlede paylaşırmısın listeni

sen demeden ben yazmışım.. bide marka toparlaması yaptım onuda yaziim daha iyi fikirler varsa söyleyin..
göğüs pompası:medela
şampuan bebe yağı:bübchen,mustela,sebamed
göğüs koruyucu:avent
krem ve göğüs ucu pedi:lansinoh
kaztüyü bebek yorganı&yatağı: işbir yatak
havlu:sevi bebe,linens
deterjan:hacı şakir granül
pişik kremi:mustela,zind

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…