hmmm...onu bilmiyodum zaten..bence gidip almak en güzeli göre göre dokunmadan alamam ben
canım maşallah hepsi birbirinden güzelgüle güle sağlıcakla kullanın annesi.. daha benim oğlumun donu bilem yok bide dr.a göre ben şuan 29+1 im bana görede 28+1 herkes oo sizin doğuma az kalmış nasıl var mı eksik diyo bende daha hiiiiç bişe yapmadık diyince millet yüzüme boş boş bakıo..
Hanzadem şu beya zincili model ve saç bantını ne kadar sürede örüp gönderiyorsun? ve fiyatı nekadar çok beğendim :) Ama 1 ay sonra sipariş vericem inşallah :)
oyyyy geçmiş olsun benim geçti allahtan dogurayım çektircemkızlar valla ben dayanamadım ve 2 dişime kanal tedavisi yapıldı.antibiyotik içtim.etkisi geçince nüksetti yine.dayanamadım doktor müdahale etti.hatta bugün 2.sini yaptırdım.keyfim yok bu yüzden 1 aydır dişle uğraşıyorum26::26::26:
kızlar ciclerimizden bir kacını ekliyorumm :)) essyalarını acınca cok sabırsızlanıyorum gecsin hemen su 2.5 ay pamuk sekerimmm gelsin :) resimleri yakından cekince büyük gibi cıkmıslar hepsi avuc içi kadar tahmn edersiniz.bu arada cıtcıtlı badilerden cok fazla almısım abartmısım yani umarım cok kullanırım. :S Eki Görüntüle 224898 Eki Görüntüle 224899 Eki Görüntüle 224900 Eki Görüntüle 224901 Eki Görüntüle 224902 Eki Görüntüle 224903
bazı resimler yüklenmiyor neden ki acaba ??
kızlar ciclerimizden bir kacını ekliyorumm :)) essyalarını acınca cok sabırsızlanıyorum gecsin hemen su 2.5 ay pamuk sekerimmm gelsin :) resimleri yakından cekince büyük gibi cıkmıslar hepsi avuc içi kadar tahmn edersiniz.bu arada cıtcıtlı badilerden cok fazla almısım abartmısım yani umarım cok kullanırım. :S Eki Görüntüle 224898 Eki Görüntüle 224899 Eki Görüntüle 224900 Eki Görüntüle 224901 Eki Görüntüle 224902 Eki Görüntüle 224903
?
bu patiklerin satışa sunulduğu bir site var mı?
nasıl ya bunları hanzade mi yapıoowwww
oyyyy geçmiş olsun benim geçti allahtan dogurayım çektircem
maşalllahhhh badylere bayıldım güzel günlerde giyinsin inş.kırmızısı çok güzellll ayy ben hep kısa kollu aldımm uzun kollu yoktuuu tuhhh bebe kıs bebesi olcekkk ben yazlık aldım
saol canım cokkk teşekküreler.hehe hepsi olur ya nolucak bir günde kıyafetlerini halledersin sonraki bir gün genel ihtiyaclar flaan araba anakucagı vs bide kendimize de bir sürü sey lazım.biraz önce bakarken sitede temmuz 2010 annelerinin 2011 temmuz annelrine tavsiyeleri diye birseye rastladım.aklımdaki bir sürü soru işareti yok oldu diyebilirim cok faydalı bi topik olmus her ne kadar mevsim olarak bizim bebeklere uymasada genel ihtiyaclar bakımından cok faydali bilgiler var.öptüm seni
Ay hepsi çok güzelde şu gömlekli badiye bayıldım ya nerden aldın canım? :)
Canım kendisine msj atmak gerekiyo sanırım..
Nerde bende o marifet sevopzy beyaz üstü incili patik ve saç bandı var gördünmü bittim ya
hanzade ben alırken satış elemanı 9 ay kullanabileceğimi söylemişti. birde profilli olduğu için kağıt gibi katlanabiliyor yani hiç yer kaplamayacak bişey ikinci bebiş içinde saklayabilirim diye düşünüyorum. kanguruda bebeğin irirliğine göre 6-9 ay arası kullanılıyormuş. ben alışveriş yaparken önce istediğim özelliklere sahip ürünleri netten araştırım sonra en beğendiğim markaları bizzat mağazasına gidip inceler, hatta çalıştırır randımanını kontrol ederim sonra karar verdiğim ürünün model ve markasını nete yazar ve güvenli olduğunu bildiğim siteler içerisinden en ucuz fiyatı vereninden sipariş ederim. Bu şekilde hiç sorun yaşamadım ne aldığım üründen hoşnutsuz olurum nede verdiğim paraya acırım. Bir üürne bakarkende mutlaka teknik servisini araştırırım, şikayet varmı diye forumları incelerim böylece nettende alsam güvenli oluyor. mesela şimdi philiposin matador elektrikli süpürgesini alıcam bebiş için, havadaki tozu emen makinelerden, ihlasınki falan rakamlar uçuyo buda hemen hemen aynı vazifeyi görüyor ve netteki fiyatı 400 ama mağazalarda 650 civarı. birde kullanan herkez çok memnun :)) herşeyini inceledim bugünde mağazada bizzat deniycem denememdede memnun kalırsam bu akşam siparişini vericem inşallah netten sizde öle yapın hem paranız cebinizde kalsın hemde aldığınız üründen emin olun evinize ne geliceğini bilin derim ben...
Ay hepsi çok güzelde şu gömlekli badiye bayıldım ya nerden aldın canım? :)
Canım kendisine msj atmak gerekiyo sanırım..
Nerde bende o marifet sevopzy beyaz üstü incili patik ve saç bandı var gördünmü bittim ya
bende genel bi liste yaptım ama aklımda gene soru işaretleri var..bakalım olur inş hepsi
hepsi çok güzel, güle güle , iyi günlerde kullanın inşallah.
kübracığım sana zahmet olmazsa bizimlede paylaşırmısın listeni
kızlar bebelere hangi deterjanı alacaksınız
sen demeden ben yazmışım..bide marka toparlaması yaptım onuda yaziim daha iyi fikirler varsa söyleyin..
göğüs pompası:medela
şampuan bebe yağı:bübchen,mustela,sebamed
göğüs koruyucu:avent
krem ve göğüs ucu pedi:lansinoh
kaztüyü bebek yorganı&yatağı: işbir yatak
havlu:sevi bebe,linens
deterjan:hacı şakir granül
pişik kremi:mustela,zind
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?