Anam benim göğüsler hamileliğe rağmen daha yeni 75'i dolduruyo..Ben sütaş anne olunca bile en fazla 85 takarım herhalde
Yoksa benim sütüm de mi az olcak kiiii!!!Ne edim ben acepp
Anam benim göğüsler hamileliğe rağmen daha yeni 75'i dolduruyo..Ben sütaş anne olunca bile en fazla 85 takarım herhalde
Yoksa benim sütüm de mi az olcak kiiii!!!Ne edim ben acepp
yavrum sen zaten zayıfsın... benimkiler biraz da kiloyla alakalı.. hemen depresyon yaratma kendine.. Allahın izniyle sütümüz dolacak taşacak bile..
AĞZIMDAN ALDIN TİRİLAYLOM
seninle aynı duyguları paylaşıyorum hala küçükler ama süt göğsün küçüklüğü büyüklüğüyle alakalı değilmiş içindeki dokularla bağlantılıymış inşallah bizim de sütümüz dolar taşar
Sabah 8.30'da iş başı yaptığı halde, erken kalkamayıp 7.20'de uyanıp, 7.30'da halı silmeye başlayan ve 8.10'da bitirdiğinde ter içinde kalan benden başka sivri var mıdır acabaa
Güç müç de kalmamış bu arada ne derece silebildim bilemicem tabi
Akşamlar çuvala mı girdi diceksiniz..Evet girmedi ama benim uyuz bi eşim var. Silme diye tutturdu. Adam kendi yapmıcak bana da yaptırmıyo..Yrn misafir gelicek mecbur silmem gerekiyodu. Halı silinmesi lazım diyorum kirli değil diyo. Olsun ben silicem diyorum silemezsin diyo...Deli etti beni ya...
bnm kocada öle.ne yapar ne yaptırır.ona göre ev tertemiz saray...halıları yıkamaya vercem bi aydır veremedi gittiii.sorsan ver ben yıkarım der totosunu kaldıramzzzz...
Neresinde İzmir'in bu hastane?teşekkür canım karataş hastanesi nekadar.bende düşünüyorum o hastaneyi.ama nasıl bi hastane bilmiyorum.
Hakkını yemiyim arada bi gaza geiyo da yapıyo.Ama muhakkak bi yerler eksik kalıyo..Onları niye yapmadın diyorum cevap "tmm yapıcam onları ben sen elleme" Biliyorum ki ya ben yapıcam ya da o hafta orası es geçilecek
Ben temizliğe kalkınca ofuldayıp duruyo, gönlü karışıyomuş beyefendinin. Hemen bitirivermiyomuşum..Kadın gözüyle temizliği anlamazlar ki..Hayır artık anlamasını geçtim bi huzurla temizlik yapabilsem ona da razıyım:)))Mesela kanepeler çekilmeden temizlik yapamam ki ben.Muhakkak onların altı süpürülecek, silincek...Hamile değilken kendim ıkına sıkına çekiyodum hallediyodum.Sonra bel ağrısına katlanıyodum artık. Şimdi mecbur adamın nazını çekiyoruz:))Çektirene kadar anam ağlıyo..
aynen:) ama itiraf edeyim sanki o bnden daha temiz yapıo.guclu yao yapınca parlıo sanki halılar...
Crafty,
Sen de ekimde mi doğurcan yoksa bizim gibi misafir misin?
Hakkını yemiyim arada bi gaza geiyo da yapıyo.Ama muhakkak bi yerler eksik kalıyo..Onları niye yapmadın diyorum cevap "tmm yapıcam onları ben sen elleme" Biliyorum ki ya ben yapıcam ya da o hafta orası es geçilecek
Ben temizliğe kalkınca ofuldayıp duruyo, gönlü karışıyomuş beyefendinin. Hemen bitirivermiyomuşum..Kadın gözüyle temizliği anlamazlar ki..Hayır artık anlamasını geçtim bi huzurla temizlik yapabilsem ona da razıyım:)))Mesela kanepeler çekilmeden temizlik yapamam ki ben.Muhakkak onların altı süpürülecek, silincek...Hamile değilken kendim ıkına sıkına çekiyodum hallediyodum.Sonra bel ağrısına katlanıyodum artık. Şimdi mecbur adamın nazını çekiyoruz:))Çektirene kadar anam ağlıyo..
benımkınede 1 saat söliceksin anca kalkıcak yarım yamalak yapıcak ben sınır krızıne gırıcem hayattan nefret edıccem hamıle hamıle bu sıcakta klimasız ortamda çalış evle uğraş kaca yarım yamalk yardım etsın ve hayattan nefret et hamılelıgınde etkısınıyle sınırden otur ağlaaa (bu tablo son 2 haftam oldu neredeyse )
dün akşamda yemeği hazırla kur kaldır bulasıkları yerlestır ertesı gunun yemeğini yap uğraş dur yemeği ocağa koy mutfağı topla bır wc ye gıt dönuste oturma odasına uğra
VE KOCANI FACE OKEY DE RESMIN YOK MU DIYE SORAN BIR KAŞAR A FACE ADRESINI VERSIN EKLEMESI İÇİNNNNNN BİLGİSAYARIN TUŞLARINI TIRNAKLARIMLA ÇIKARDIM O ANDA
DÜNDEN BERİ SİNİRDEN KUDURUYORUMM NE YAPICAMM BEN KIZLARR
ay allahtan benim koltukların altı yüksekBir de koca nazıyla uğraşamam :) allah var şimdi bişi demim.. Ara sıra temizlik perileri onu da kovalar.. Ama haftada 2 defa temizlik istiyor benim ev.. Yolüstü birde.. Hemen toz kapıyor.. Balkonum yok diye sızlanırken.. 3 tene oldu.. Sabah akşam onları siliyorum.. Girip çıkıyoruz sonuçta.. Akşam mesela balkonda geçirdik akşamı ev sıcak.. Ah keşke sık sık gelse şu kocamın temizlik perileri :) çok sevinirim..
aman ne delirtiosun kendini
kocan bi densizlik yapmış tavır elbette yap ama üzme çok bebişi
aman ne delirtiosun kendini
kocan bi densizlik yapmış tavır elbette yap ama üzme çok bebişi
yoookk ona göre sorsan gayet normal resmen parçalamak istiyorum adamı yaaa burnundamn getırmek ıstıyorum hayatı tutmucam zaten kendımıde burnundan getırcem hayatıı ben
okey oynarken sohbet yok dıyıp uyarıyorum bırde çok dıkkat ederım adamın yaptıklarına bakk o kadar sınırlıyım kı bır gram hafıflemedı sınırım hırsım resmen çingeneler gıbı yolmak istiyorummm yaaa eve bıle almak ıstemıyorummmm
canımss ya bırak ne hali varsa görsün.ama yüz verme korkut 1az kocanı.kocalar bu net face yüzünden iice arsızlaştılar..ben eve net sokmuorumm..
Gerizekalı kadın çokkkk netdeeee....allahım uzak tutsun yuvalardann
yoookk ona göre sorsan gayet normal resmen parçalamak istiyorum adamı yaaa burnundamn getırmek ıstıyorum hayatı tutmucam zaten kendımıde burnundan getırcem hayatıı ben
okey oynarken sohbet yok dıyıp uyarıyorum bırde çok dıkkat ederım adamın yaptıklarına bakk o kadar sınırlıyım kı bır gram hafıflemedı sınırım hırsım resmen çingeneler gıbı yolmak istiyorummm yaaa eve bıle almak ıstemıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?