2011 Ekim Anneleri

ınternet yasak zatennn sölıcemm ınternetten bıktım eve gırıyor odaya gecıp uyuyana kadar internette bıktım artık böle evlılık mı olur yaa

valla hala modemin sağlamsa yine sabırlısın demek...ben öğrendiğim gün evli olmasaydın atardım nişanııı.ona da herseferinde dıorum ..ama pişmanım dıoo ama bılmıom artık

selam kızlar.BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
RABBİM YAPTIĞIMIZ BÜTÜN İBADETLERİ,DUALARI KABUL ETSİN İNŞ.GÖNLÜNÜZDEN NE GEÇİYORSA BU GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KABUL OLSUN.DUALARIMIZDA BİRBİRİMİZ UNUTMAYALIM.
ŞİMDİ GEÇMİŞE BİR DALAYIM BENDE.

Anana katılıyorum:) Kızlar tezcanlı olurmuş..
Erkekler daha ana karnında hımbıl. Tembellikleri burdan belli:))

ana kuzuları işte :) durabildikleri kadar durmaya çalışırlar.. :)
kardeşimde bende 37-38 haftalık doğmuşuz :) gün yüzüne çıkmaya nekadar da meraklıyız

ınternet yasak zatennn sölıcemm ınternetten bıktım eve gırıyor odaya gecıp uyuyana kadar internette bıktım artık böle evlılık mı olur yaa

nasıl üzmüş seni erkeklerin bazı takıntıları var vazgeçemiyorlar ya onunla barışık olacaksın o ne yapıyorsa gel beraber yapalım diyeceksin ya da ağırlığını koyup interneti de kapattıracaksın

ay yok çıldırcamm bırde benım kredı kartımdan ödenıyor
tt nettekı gerzekte ıptal ettıremezsınız ttn kımın üzerıneyse o ıptal ettırebılırmıs iptal etmedıde

aradım kocayı bastım kalayı ıptal ettırcabuk dedım yokkk burnundan fıtıl fıtıl getırcemm akşam a o ınternetın basına gecsın o dız ustunu basının üstüne gecırcek ya da yere atıp kırıcammm

gecee gec saatlere kadar sınırden ağlaya ağlaya uyudum bıktım artıkk

canım ya nasıl öfke dolmuş için seni öyle iyi anlıyorum ki ne yapsam da sinirimi çıkarsam beni ne sakinleştirir diye düşünüyorsun rahatlayacaksan ağla bağır çağır anlasın hatasını seni nasıl üzdüğünü içini dök sakın tutma içinde sonra onlar büyür seni boğar...

bende öle düşünüyorum aa adam akşam eve gırdıkten uyuyana kadar ınternette başında bekleyemıyorum hem zehır gıbı sıgara ıcıyo hem ben yemek falan uğrasıyorum hem de uzanmak ıstıyorum yanında uzansam pc göremıyorum

yok o ınternet basına oturulmucak

Son düzenleme:

leynacım cok haklısın ya beraber ya hiç..hangisine gücün yetıosa ancak zabt altına alıınolar...üzme tatlım canını ne hali varsa görsün bırak

kredi kartından ödemesini iptal et canım 2. faturada netiniz kesilir :)
biz dükkanı açınca dükkana değiştirdik neti ve telefonu.. bu seferde dükkanda gece 12-1e kadar durduk.. bende inat ettim gitmedim eve.. başında horoz gibi dikildim ne yapıyor diye.. baktım okey oynuyor.. allahtan yazışma şeysi yok öyle.. bir programdan oynuyordu.. nettim bende diğer bilgisayarı kurdum ettim kullanılcak hale getirdim.. bende kurdum okey oyununu.. çatır çatır milletle oynadım.. baktım bu durum hoşuna gitmedi.. bende inadına oynadım çok sevdiğimden değil..
baktım tavır yapıyor oynama etme falan diye.. sana göre değil diye.. yok ya dedim bir ben bayan değilim ya burda.. senin masada da bayanlar var.. neysecime bir kaç hafta sürdü böyle.. sonra baktım açmaz oldu oyunu.. sonra hamile kaldım .. yine başladı başka oyun bu sefer.. ulan dedim baba olacaksın.. bırakta çocuğun vakti gelince oynasın.. utanmıyomusun 30 yaşında adam bilgisayarda savaş oyunları oynuyorsun.. sonra da o stresle gelip bana patlıyorsun (gerçekten o oyunlar psikoloji bozucu oyunlar)
bir gün bilgisayarda ne oyun varsa sildim.. ve tehtid ettim.. sen beni böyle üzmeye devam edeceksen doğurmama bu çocuğu dedim.. sanırım işe yaradı (kuzumdan da özür diliyorum.. anacığı onu çok bekledi kesinlikle yapmaz böle bişiyi)
biraz uzattım ama.. sende tehtid edici davran gerekirse.. içinde tutma.. dur 1-2 takip programı vardı.. onların isimlerini bulayım.. uygun bir vakitte kurarsın böylelikle ne yaptığını da öğrenirsin..

ay kendime inanamıyorum.. oturmuşum trt çocukta.. öcükle bocüğü izliyoruz oğluşumla

iyi akşamlar çok sevdiğim arkadaşlarım biz hastaneye gidiyoruz bakalım oğlum neden hareket etmiyormuş dua edin bize olur mu?
gece de yolculuk var hakkınızı helal edin 2 hafta gelemem fırsat bulursam gelirim de yine de helallik alayım dedim :)
öperim sizleri ve kuzularınızı...

helal yavrum helal :) sen tatilin keyfini çıkar.. oğluşun da tepikler seni merak etme :) daha içeride futbolcu gibi olmasını beklemiyorsun dimi :)

inş bir sorun çıkmaz kübracım.oğlun gayet iyidir sıkma canını.
Iyi tatiller.kendine ve bebişine dikkat et.öptüm bende sizi.

slm kızlar öncelikle hayırlı kandiller... Rabbim dualarımızı kabul buyursun.bebeklerimizi bize bağışlasın.

Ben bayadır gelemedim siteye.tatile çıktık eşimle ordan da annemlere geçtim 10 gündür annemlerdeyim. dün geldi eşim yanıma çalışıyo o. p.tesi dönecez.sizleri çok özlediim inş. her şey yolundadır...

Biz de her şey iyiydi bugüne kadar bugün oğlum korkuttu biraz bizi. sabah duş aldım,çıktım bi baktım iç çamaşırımda kan var. neye uğradığımı şaşırdım.ilk defa geldi böyle bir şey başıma.eşim de namaza gitmişti.arayamadım.kendi doktorumu aradım o da ameliyata girmiş.hemşireye anlattım hemen gel dedi.dedim şehirdışındayım.bi hastaneye git dedi hemen.iyice korkuttu beni. bi de kan uyuşmazlığım var iyice panikledim.neyse eşim geldi hemen doktora gittik.durumu anlatınca aldılar içeri hemen. ultrasondan bebeğime baktı kalp atışı gayet iyi dedi. inanın o an dünyalar benim oldu.ama zaten benim oğluşum da tekmeleyip duruyodu beni.anne korkma ben iyiyim dercesine...

ilk kez alttan muayene oldum.ne kadar garip ya.bi tuhaf ooldum canım da azcık acıdı.ama doktor bi şey göremedi. yara falan olabilir dedi.
indirect coombs testi istedi yaptırdık.temiz çıktı hamd olsun.

şimdi annemdeyim uzanıyorum.
Rabbim bu mübarek günde bebeklerimizi bize bağışlar, korur inş.

kesınlıklee ıstıyorum o programı canım

KOCAMLA KONUSTUK MIY MIY ALTTAN ALIO ODUNCAN INTERNET YASAK DEDIM BIKTIM KAÇ YILDIR BÖLE EVLILIK BÖLE KOCA BÖLE BABAMI OLNUR DEDIM BIKTIM ARTIK İYİ TAMAM SEN ÖLE ISTIYORSAN ÖLE OLSUN DEDI

PROGRAMI ALMADAN BIRAKMAM PESINI ONA GÖRE

CANIM DIKAT ET KENDINE DE OĞLUSUNA DAA AMAN HIZLI HAREKET ETME BEBEİŞİNDE UYUYUP BÜYÜYORDUR PROBLEM YOKTUR MERAK ETMEE MAŞALLAH SIZEE

allah korusun canım meleğini ve bütün meleklerimizi çok büyük bir korku yaşamışsın bende ilk aylarda böle bırsey yaşadım bebeğimi kaybedıcem sandım çok korktum şükür benimle bebeğim allah nazarlardan saklasın rabbim korusun bebeklerımızı

maşallahh size

canım özelden mesaj attım bak istersen.. 1-2 daha araştırcam..

Canım çok büyük geçmiş olsun, geçen haftada buradan birkaç kişinin başına geldi böyle minik kanamalar. Onlarında bebişleri iyi çok şükür. Eminim çok korkmuşsundur. Kendini yoracak birşey yapma, hatta bol bol yat dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…