2011 Ekim Anneleri

hanzademm aynen canım yaa nasıl bir havaydı o öylee uyuyup uyuyup uyandım ter içinde gece uyanıp 2 kere duş aldım ama yok işe yaramadı
salona attım kendimi açtım bütün camlarıı dedim kesin bayılıcamm offf offf 3 ay geçmez şimdii ogluma küvet alırken kendimede alayım onun içine su koyar orda yatarım artık

Evet aşırı terliyorum aslında birde susayıp içtim hani su içmek içinde değil aaa benim bağırsaklarım bozulmuştu cuma günü su kaybımdan dolayımı oldu acaba hımm olabilir...

Kız behlülü gördüm diyince dedim aman haaa sonu nasıl bitçek acaba ne diyim sana ben, behlülede halıları toplattın yani haha:)

insan korkuyo demiiii gecen hafta aşk-ı memnuyu izlemiştim etkisinde kaldım desem yooo
rüyadan anlamam gereken tek şeyyy artık şu halıları yıkamaya vermemin gerektiği 2 aydır veremedim

Geçmiş olsun canım artık yavaş yavaş başlıyor malesef son 3 ayımız böyle geçicek gibi. Benim cuma akşamı ayaklarım çok şişmişti çok korktum ödem diye ama değilmiş koltuğun tepesine dikip öle uyuyakalınca sabah inmişti Benim ne zaman biri göbeğime kiloma laf etse nazar değiyor galiba o akşam resmen bunalım takılıyorum. dün annemlerdeydim komşularımızla arka bahçede muhabbet ediyorduk. Ayyy sen hiç kilo almadın, göbeğin çok güzel sadece bebek kısmı var diye diye bir hal oldular. Tabi ben gece resmen sancı çektim bide sıcaktan bunaldım. Çok korktum ama taş gibi oldu karnım, resmen bıçak saplanıyordu kalktım lavobaya gittim girdim küvetin içine oturdum ayaklarımı 10 dakika suda tuttum. Ama görmeniz lazımdı gözler kapalı ayaklar suda bir taraftan elimle yüzümü ensemi saçlarımı komple ıslattım. Wc konusu başka bir sorun gidiyorum damla damla 10 dk sürüyor. Yanma,ağrıda yok tahlillerde temiz çıktı. Uuuu kimbilir 4 hafta sonra ne şikayetlerimiz olacak

hanımlar nasılsınız??nası geçti haftasonunuz??benim oldukça yoğun ama verimliydi..cts günü hani şu liste yapmıştım yaa onları hallettik bitti gibi..bebek arabamızı vs falan onlarda halloldu bi odayı tamamlıycaz inş.o da belli gibi sadece alma faslı kaldı..neyse ki korktuğum kadar zor geçmedi hemencecik halloldu.. darısı başınıza olsun

Canocum bunlar iyi günlerimizmiş kötüsünü düşünmek bile istemiyorum...

böyle bir şey dedikleri zaman direk maşallah deyin de söyleyenlere . birde göz göre göre popomu kaşıyayımda nazarınız değmesin de gülerek yarı şaka yarı ciddi olarak ve poponu kaşı canım en güzel nazar kesme yolu.

bir de tabiki 3 ihlas + 3 felak + 3 nas ve 1 fatiha oku. nazara çok iyi geliyor.

güle güle giysin bebişin canım aldıklarını sağlık ve mutluluk içinde inşallah.

Of ya benim komşularımda öyle hele bitanesi var kadından kaçıyorum resmen ya ne çensi susuyor ne bişisi konuşmak istemiyorum bi susmuyor yani bi insan ancak bu kadar kaale alınmaz bakmıyorum bile olduğu yöne hala konuşuyo yaa Sende sürekli oku canım kendine ben okuyorum valla evet 1 ay sonra ağlarız diye düşünüyorum ben :)

İnsan sinir oluyo ya biri yorum yapınca bizmi hassasız ürkeğiz bu insanalarmı patavatsız anlamıyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…