2011 Ekim Anneleri

herkese şikayetlerinden dolayı acil şifalar diliyorum vee benim bulantılarım tekrarmı başladı diye ödüm kopuyo şuan çünkü sabah yediklerimi çıkardım ooof of herşeye razıydım bulantı dışında enfeksiyon çatlak kramp ağırlaşma mide ekşimesi heryerimin ağrısı vs... hepsi vardı zaten

son durum söyle hanzadecim: 54 kiloyla hamile kalmıştım, bu sabah itibariyle 63,2 kilo olmuşum. ayaklarım sabahları deli gibi şiş şekilde uyanıyorum. tatilde serin deniz suyu iyi geliyordu şişlerin inmesi için ama bugün bu saat oldu hala şişler alyansım falan sıkmaya başladı. hiç çıkarmazdım ama şimdi mecburen çıkarıyorum. bel ve sırt ağrılarım özellikle sabahları oluyor, duşa girince kendime geliyorum. deli gibi su içiyorum o yüzden tuvalete gitmekten canım çıktı..

şimdilik durum bu

kızlar çokkk sıcak ben komşuya gidiyorum onun evinde klima var azcık serinleyeyim hemide dogumgununu kutlayayım bir taşla iki kuş
haydinn öpüldünüzzzzzzzzz

doğumgünü bahane.. totonu serinletmeye gidiyosun deeemii çakal uyanık hatun yaw..

:) Pek mi süslü olmuş :)

Sağolun hep daha iyileri hepimizin bebeklerine inşallah

bir crafty yavrusuna yakışacak cicişler bunlar :) güle güle giysin prensesin..

kızlaarr akşam yemeği düşüneniniz oldumu ,şöyle hafif hafif ne yapsakkii??? tatil dönüşü daha alış verişte yapmadım ,yan taraftan tırtırklıycam bişeyler ama karar veremedm ,bide kaynanamın alamanyadan misafirleri gelcek akşama ,aşıdan gelmişim bana diyoki ,ne yemek yapcan ,bende banamı geliyolar sana geliyolar dedim ,kendiside hasta ziyaretine neyin gitti ,dönünce ne planlamış olcak merak edişyorum ,hadi biraz yardım ederim ama kalkıpda önceden olduğu gibi akşama kadar uğraşamam vallaaa

bende geçen akşam çıkardım. Aynı şekilde bende çok korkuyorum mide bulantılarım başlıycak diye

canım eldeki şişlik için ılık su içinde yavaş hareketler yaparak beklet..parmaklarımizda yer alan tendonlar bu şekilde yumuşıycak..birden hareket ettirmeye kalkarsan yırtılma durumu var tendonların ve bunun sonucu allah korusun tetik parmak hastalığı baş gösterio bide bu sıkıntıyı yaşamıyalım..aklında olsun..

tebrikler canım!!!marifetli insanın hali bi başka olyo yaa...ben bacağımı bilem almaya üşeniyorum eğil doğrul çok zor oluyo geçen yapamadım bazı yerlerini diye bidahada kendim yapmamaya karar kıldım..

Ay ben akşam ayak tırnaklarımı keseyim dedim kan ter içinde kaldım eşimede güvenemiyorum etimi kıstırır diye sanırım bir sonraki kuaförde olur :)
Valla bravo sana :)))

Ay havalar ısındı diyemi oldu acaba bende geçen gün öyle bi oldum geçti ama çıkarmadım inş seninde tekrar başlamaz hemde bu sıcaklarda aman diyim..

Bende 9 kilo aldım şu ana kadar, ayaklarım tuza dikakt edince çok şişmiyor suyu çok içiyorum bende Allah yardımcımız olsun bu sıcaklar bizi çok ama çoook zorlayacak anlaşılan...

çok iyi oldu bu bilgi, teşekkür ederim

bende geçen akşam çıkardım. Aynı şekilde bende çok korkuyorum mide bulantılarım başlıycak diye

aaayyy sanada geçmiş olsun canım inşallah bir defalık bişiydi diye dua edelim ama ben bir yerde okumuştum bu aylarda tekrar başlayabilir mide bulantısı diye ondan korkuyorum

arkadaşlar ,

bebek çantası alan oldumu, hani içinde alt değiştirmesi falan olan,bol bölmeli?

ben cumartesi havuzlu handa baktım ama pek beğenmedim. değişik brşey alan varmı diye merak ettim?önerisi olan varmı???????

kızlar ya havuzlu hana en yakın otopark nerde? ben geçen gittiğimde öylesine bakmaya bitmiştim arabayı uzağa park etmiştim ama şimdi alışverişe gidicem çok uzağa park etmek istemiyorum

bir de cumartesiden beri eşime trip atıyorum bana "sevimli balinam" dediği için

yaa bir sürü problemimiz var zaten biz yinede çocuğumuz için kendimizi sıkmamaya çalışıyoruz kendi kendimizi teselli ediyoruz bunlar normal olacak vs. diye üstüne bu acımasız eşler kilolarla falan dalga geçmiyormu illet oluyorum yaa benimkide koca göbek diye seviyor sağolsun o göbek değil bebek diyip bozuluncada şaka yapıyorum bir daha seni böyle göremem belki diyede ekliyo gıcık

kızlar ya havuzlu hana en yakın otopark nerde? ben geçen gittiğimde öylesine bakmaya bitmiştim arabayı uzağa park etmiştim ama şimdi alışverişe gidicem çok uzağa park etmek istemiyorum

kızz tetik parmak nekii ,bikaç haftadır benim sol elimin baş parmağı seğiriyo ,böyle tirter gibi ,damar atar gibi kendi kendine hareket ediyo o mu yoksaaa??

Ebues canım bu arada seninlede haftamız aynıymış, sen, ben, filiz, sevdakeş 4 kişiyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…