Yoğun ve sıcak bir Pazartesi sabahından tünaydııın herkese..
Son durum raporu vereyim sizlere...
İki gündür çok daha fazla ağır hissediyorum kendimi, sıcaklar çok bunaltmaya başladı, bazen sağ kasığımda iğne batması gibi sızı oluyor... Genel olarak karnımın etcikleri ağrıyor dayak yemiş gibi acıyor özellikle sabahları.. Ve bu gün belim ağrıyor, sırtımdada ağrı var... Totoşumunda lopları acıyor... Ağrımayan yerim yok yaniDün gece hiç uyumadım inanılmaz bir nem vardı... Dönmekten etlerim ve karnım çok acıdı... En sonunda dayanamadım sağıma döndüm yattım ama yinede çok iyi uyudum denemez.. Yandım sabaha kadar... Terledikçe üşüdüm bu defada karnım ağrıdı... Bazen nefes alamıyorum bebek sanırım miğdemi sıkıştırıyor ve zor nefes alıyorum. Özellikle yemekten sonra. Omuzlarımda taş taşımış gibi bir ağırlık var... Hı birde şunu sorucam dün neredeyse 3 litreyi geçkin su içtim çok yandım hamur işi yemiştim... Ama wc ye 3 defa gittim ve her gittiğimde af edersiniz ama 1 çay bardağı bile tis yapmadım yani toplasam yarım lt tis yapmadım, 2,5 litre su nerde anacım.. Niye wc de çıkmadı anlamadım, sizdede oluyomu? Önceden olsa 10 defa wc ye giderdim yapardım ama bu defa az gitim ve az oldu...
Çokmu şiklayet ettim ne :) Şikayet değil aslında son durumlarım böyle, yinede halime şükürler olsun, bebeğim iyi olsun bu günler geçici elbet diyorum...
Evet herkesin son durumlaırnı merak ediyorum kızlar müsait olanlar şöyle bir rapor verirse sevinirim :)
kızlar çokkk sıcak ben komşuya gidiyorum onun evinde klima var azcık serinleyeyim hemide dogumgununu kutlayayım bir taşla iki kuş
haydinn öpüldünüzzzzzzzzz
:) Pek mi süslü olmuş :)
Sağolun hep daha iyileri hepimizin bebeklerine inşallah
herkese şikayetlerinden dolayı acil şifalar diliyorum vee benim bulantılarım tekrarmı başladı diye ödüm kopuyo şuan çünkü sabah yediklerimi çıkardım ooof of herşeye razıydım bulantı dışında enfeksiyon çatlak kramp ağırlaşma mide ekşimesi heryerimin ağrısı vs... Hepsi vardı zaten
son durum söyle hanzadecim: 54 kiloyla hamile kalmıştım, bu sabah itibariyle 63,2 kilo olmuşum. ayaklarım sabahları deli gibi şiş şekilde uyanıyorum. tatilde serin deniz suyu iyi geliyordu şişlerin inmesi için ama bugün bu saat oldu hala şişleralyansım falan sıkmaya başladı. hiç çıkarmazdım ama şimdi mecburen çıkarıyorum. bel ve sırt ağrılarım özellikle sabahları oluyor, duşa girince kendime geliyorum. deli gibi su içiyorum o yüzden tuvalete gitmekten canım çıktı..
şimdilik durum bu
tebrikler canım!!!marifetli insanın hali bi başka olyo yaa...ben bacağımı bilem almaya üşeniyorum eğil doğrul çok zor oluyo geçen yapamadım bazı yerlerini diye bidahada kendim yapmamaya karar kıldım..
herkese şikayetlerinden dolayı acil şifalar diliyorum vee benim bulantılarım tekrarmı başladı diye ödüm kopuyo şuan çünkü sabah yediklerimi çıkardım ooof of herşeye razıydım bulantı dışında enfeksiyon çatlak kramp ağırlaşma mide ekşimesi heryerimin ağrısı vs... hepsi vardı zaten
son durum söyle hanzadecim: 54 kiloyla hamile kalmıştım, bu sabah itibariyle 63,2 kilo olmuşum. ayaklarım sabahları deli gibi şiş şekilde uyanıyorum. tatilde serin deniz suyu iyi geliyordu şişlerin inmesi için ama bugün bu saat oldu hala şişleralyansım falan sıkmaya başladı. hiç çıkarmazdım ama şimdi mecburen çıkarıyorum. bel ve sırt ağrılarım özellikle sabahları oluyor, duşa girince kendime geliyorum. deli gibi su içiyorum o yüzden tuvalete gitmekten canım çıktı..
şimdilik durum bu
canım eldeki şişlik için ılık su içinde yavaş hareketler yaparak beklet..parmaklarımizda yer alan tendonlar bu şekilde yumuşıycak..birden hareket ettirmeye kalkarsan yırtılma durumu var tendonların ve bunun sonucu allah korusun tetik parmak hastalığı baş gösterio bide bu sıkıntıyı yaşamıyalım..aklında olsun..
bende geçen akşam çıkardım. Aynı şekilde bende çok korkuyorum mide bulantılarım başlıycak diye
Ay ben akşam ayak tırnaklarımı keseyim dedim kan ter içinde kaldım eşimede güvenemiyorum etimi kıstırır diye sanırım bir sonraki kuaförde olur :)
Valla bravo sana :))) QUOTE]
bende bundan sonra kuaförle çalışmayı düşünüyorumama tek sorun burda güvenilir iyi bi kuaför bilmiyorum..
Ay ben akşam ayak tırnaklarımı keseyim dedim kan ter içinde kaldım eşimede güvenemiyorum etimi kıstırır diye sanırım bir sonraki kuaförde olur :)
Valla bravo sana :))) QUOTE]
bende bundan sonra kuaförle çalışmayı düşünüyorumama tek sorun burda güvenilir iyi bi kuaför bilmiyorum..
nerde oturuyosun canım?
arkadaşlar ,
bebek çantası alan oldumu, hani içinde alt değiştirmesi falan olan,bol bölmeli?
ben cumartesi havuzlu handa baktım ama pek beğenmedim. değişik brşey alan varmı diye merak ettim?önerisi olan varmı???????
çok iyi oldu bu bilgi, teşekkür ederim
bir de cumartesiden beri eşime trip atıyorum bana "sevimli balinam" dediği için
arkadaşlar ,
bebek çantası alan oldumu, hani içinde alt değiştirmesi falan olan,bol bölmeli?
ben cumartesi havuzlu handa baktım ama pek beğenmedim. değişik brşey alan varmı diye merak ettim?önerisi olan varmı???????
canım eldeki şişlik için ılık su içinde yavaş hareketler yaparak beklet..parmaklarımizda yer alan tendonlar bu şekilde yumuşıycak..birden hareket ettirmeye kalkarsan yırtılma durumu var tendonların ve bunun sonucu allah korusun tetik parmak hastalığı baş gösterio bide bu sıkıntıyı yaşamıyalım..aklında olsun..
nerde oturuyosun canım?
malesefki ist.dan yeni taşındık ankaraya..ankarada bırak kuaförü hiç biyeri bilmiom
yaa bir sürü problemimiz var zaten biz yinede çocuğumuz için kendimizi sıkmamaya çalışıyoruz kendi kendimizi teselli ediyoruz bunlar normal olacak vs. diye üstüne bu acımasız eşler kilolarla falan dalga geçmiyormu illet oluyorum yaa benimkide koca göbek diye seviyor sağolsun o göbek değil bebek diyip bozuluncada şaka yapıyorum bir daha seni böyle göremem belki diyede ekliyo gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?