2011 Ekim Anneleri

bu arada tatilde biriyle tanıştım. 2 aylık dünya tatlısı bir kızı vardı. sarışın, mavi gözlü tam bir prenses 23 kilo almış tanıştığım kişi hamileliği boyunca 15 kilosunu verdim bile dedi 2 ayda. nasıl verdin dedim. sadece emzirerek dedi, o yüzden dua edelim ed bol sütümüz olsun hepimizin

bende is,tyorum ondaan ,havuzlu handa yokmuymuuşş internetten bakındım ,ben sırt çantası olandan kullanmak istiyorum ama almanyadan ithal olanlar çok güzel belki bizim alamancı akrabalardan isterim

kızz tetik parmak nekii ,bikaç haftadır benim sol elimin baş parmağı seğiriyo ,böyle tirter gibi ,damar atar gibi kendi kendine hareket ediyo o mu yoksaaa??

yok yok canım korkma öyle değil.. mmm..böle parmağın takılıyomuş gibi hissediyodun direk açamıyosun diğer elinle açıyosun falan...çok güzel anlattım..
netten bak anlarsın ama korkma seninki öle bişe diil

umarım bizde öyle oluruz..hemncecik sağlıkla veririz kiloları..gerçi kimi emzirirken daha çok kilo alıyomuş..:44:

kızlar doktorum sezeryan diyor ve doğum tarihimi. 30 eylül yada 1 ekim dedi

Merhaba kızlar... Bana sıcak demeyin, İzmir'den yaldır yaldır kaçmak istiyorum sıcak yüzünden. Yada evde koridoro dahil klima taktırmak geliyor içimden. Dışarı çıkmam artık imkansız oldu. Evdede nasıl sıkılıyorum anlatamam. Napalım artık öyle böle geçecek. Yine de bugünümüze şükürler olsun. Ayrıca Canom rüyan süpermiş. Behlül gelsede bir de bizim eve el atsa ne iyi olur.

Benim raporumda şöyle; çok şükür göbeğimdeki aşırı kaşınma geçti. Tuzlu su çok iyi geldi. Yalnızca göğüslerimin arası pembe, isilik isilik ve çok kaşınıyor. Onlarda napsın birden boy attılar, dengeleri bozuldu Gece çok sık uyanmamın nedeni wc değil bacak ağrısı. Galiba sol tarafa yatmak hareketlerimi sınırlandırdığındamıdır nedir bacaklarım kopacak gibi ağrıyor. Gece kalkıyorum 2-3 kez evde tur atıp bir daha yatıyorum. Artık çok az uyuyorum. Ara ara bende de kasık ağrısı oluyor, ama şiddetli değil. En çok sinirimi bozan şey ise akıntım devam ediyor. Baya yoğun, nefret ediyorum. Şimdilik bu kadar galiba

Son düzenleme:

benim kıymalı biber dolmam var... yanına cacık yapıcam....

daha erken değil mi doğumu konuşmaya hangi yolla doğurcağına..rahimsel bi sıkıntı varsa bişe diyemiycemde...diğer türlüyse şaşırdım..

şundan dolayı konuştuk...benim bebeğim tüp bebek doktorum sezeryan tavsiye ediyor...tarih belirlememiz lazım ki, çalışma olduğum için rapor tarihi belirleyecek....

şundan dolayı konuştuk...benim bebeğim tüp bebek doktorum sezeryan tavsiye ediyor...tarih belirlememiz lazım ki, çalışma olduğum için rapor tarihi belirleyecek....

hmmm anladım..gebeliğin normal seyrediyorsa herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa normal doğum yapanlarda var.. ama tedaviyle olduğu için bazı doktorlar riske atmamak için sezeryana alıyorlar..
hayırlısı olsun demek kalıyo geriye...

canım ben okiedog diye bir markanın aldım harika bişey tavsiye ederim 130 fiyatı online sitelerde var

3 ay kanamam oldu, böbrek taşı düşürdüm.......... normal doğum yapan tüpte çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…