yaa bir sürü problemimiz var zaten biz yinede çocuğumuz için kendimizi sıkmamaya çalışıyoruz kendi kendimizi teselli ediyoruz bunlar normal olacak vs. diye üstüne bu acımasız eşler kilolarla falan dalga geçmiyormu illet oluyorum yaa benimkide koca göbek diye seviyor sağolsun o göbek değil bebek diyip bozuluncada şaka yapıyorum bir daha seni böyle göremem belki diyede ekliyo gıcık
bende is,tyorum ondaan ,havuzlu handa yokmuymuuşşarkadaşlar ,
bebek çantası alan oldumu, hani içinde alt değiştirmesi falan olan,bol bölmeli?
ben cumartesi havuzlu handa baktım ama pek beğenmedim. değişik brşey alan varmı diye merak ettim?önerisi olan varmı???????
malesefki ist.dan yeni taşındık ankaraya..ankarada bırak kuaförü hiç biyeri bilmiom
ankara çok uzak oldu, ben de bilmiyorum
kızz tetik parmak nekii ,bikaç haftadır benim sol elimin baş parmağı seğiriyo ,böyle tirter gibi ,damar atar gibi kendi kendine hareket ediyo o mu yoksaaa??
bu arada tatilde biriyle tanıştım. 2 aylık dünya tatlısı bir kızı vardı. sarışın, mavi gözlü tam bir prenses23 kilo almış tanıştığım kişi hamileliği boyunca 15 kilosunu verdim bile dedi 2 ayda. nasıl verdin dedim. sadece emzirerek dedi, o yüzden dua edelim ed bol sütümüz olsun hepimizin
Yoğun ve sıcak bir Pazartesi sabahından tünaydııın herkese..
Son durum raporu vereyim sizlere...
İki gündür çok daha fazla ağır hissediyorum kendimi, sıcaklar çok bunaltmaya başladı, bazen sağ kasığımda iğne batması gibi sızı oluyor... Genel olarak karnımın etcikleri ağrıyor dayak yemiş gibi acıyor özellikle sabahları.. Ve bu gün belim ağrıyor, sırtımdada ağrı var... Totoşumunda lopları acıyor... Ağrımayan yerim yok yaniDün gece hiç uyumadım inanılmaz bir nem vardı... Dönmekten etlerim ve karnım çok acıdı... En sonunda dayanamadım sağıma döndüm yattım ama yinede çok iyi uyudum denemez.. Yandım sabaha kadar... Terledikçe üşüdüm bu defada karnım ağrıdı... Bazen nefes alamıyorum bebek sanırım miğdemi sıkıştırıyor ve zor nefes alıyorum. Özellikle yemekten sonra. Omuzlarımda taş taşımış gibi bir ağırlık var... Hı birde şunu sorucam dün neredeyse 3 litreyi geçkin su içtim çok yandım hamur işi yemiştim... Ama wc ye 3 defa gittim ve her gittiğimde af edersiniz ama 1 çay bardağı bile tis yapmadım yani toplasam yarım lt tis yapmadım, 2,5 litre su nerde anacım.. Niye wc de çıkmadı anlamadım, sizdede oluyomu? Önceden olsa 10 defa wc ye giderdim yapardım ama bu defa az gitim ve az oldu...
Çokmu şiklayet ettim ne :) Şikayet değil aslında son durumlarım böyle, yinede halime şükürler olsun, bebeğim iyi olsun bu günler geçici elbet diyorum...
Evet herkesin son durumlaırnı merak ediyorum kızlar müsait olanlar şöyle bir rapor verirse sevinirim :)
kızlar doktorum sezeryan diyor ve doğum tarihimi. 30 eylül yada 1 ekim dedi
kızlaarr akşam yemeği düşüneniniz oldumu ,şöyle hafif hafif ne yapsakkii??? tatil dönüşü daha alış verişte yapmadım ,yan taraftan tırtırklıycam bişeyler ama karar veremedm ,bide kaynanamın alamanyadan misafirleri gelcek akşama ,aşıdan gelmişim bana diyoki ,ne yemek yapcan ,bende banamı geliyolar sana geliyolar dedim ,kendiside hasta ziyaretine neyin gitti ,dönünce ne planlamış olcak merak edişyorum ,hadi biraz yardım ederim ama kalkıpda önceden olduğu gibi akşama kadar uğraşamam vallaaa
kızlar kirli bebek bezleri için birşey düşündünüz mü? ben bundan almayı düşünüyorum, ama tam karar da vermedim? fikri olan var mı?
Hepsiburada.com : Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi | Anne / Bebek / Çocuk
Ebues canım bu arada seninlede haftamız aynıymış, sen, ben, filiz, sevdakeş 4 kişiyiz :)
valla ben hergün çöpü çıkarmayı düşünüyorum sadece...balkona bir çöp kovası ayarlıycam ordanda akşamları çıkarıcam bez olan torbayı...ekstra bişiye gerekj yok diye düşünüyorum
kızlar ya havuzlu hana en yakın otopark nerde? ben geçen gittiğimde öylesine bakmaya bitmiştim arabayı uzağa park etmiştim ama şimdi alışverişe gidicem çok uzağa park etmek istemiyorum
daha erken değil mi doğumu konuşmaya hangi yolla doğurcağına..rahimsel bi sıkıntı varsa bişe diyemiycemde...diğer türlüyse şaşırdım..
açık balkonum olsaydı aslında geceleri orda tutabilirdim ama balkonum yok : (
şundan dolayı konuştuk...benim bebeğim tüp bebek doktorum sezeryan tavsiye ediyor...tarih belirlememiz lazım ki, çalışma olduğum için rapor tarihi belirleyecek....
arkadaşlar ,
bebek çantası alan oldumu, hani içinde alt değiştirmesi falan olan,bol bölmeli?
ben cumartesi havuzlu handa baktım ama pek beğenmedim. değişik brşey alan varmı diye merak ettim?önerisi olan varmı???????
hmmm anladım..gebeliğin normal seyrediyorsa herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa normal doğum yapanlarda var.. ama tedaviyle olduğu için bazı doktorlar riske atmamak için sezeryana alıyorlar..
hayırlısı olsun demek kalıyo geriye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?