2011 Ekim Anneleri

2 ayda 15 kilo süpermiş ya umarım bizlerdede durum aynı olurda şu kocaların çenelerini kısa sürede kapatabiliriz
kızlar doktorum sezeryan diyor ve doğum tarihimi. 30 eylül yada 1 ekim dedi
aman allahım doğum günleri verilmeye başlandımı yahu korkuyoruuuummmm ama bir yandanda artık bebişlerimizi kucağımıza almamıza az kaldı diye seviniyorum
canım allahım sıkıntısız stressiz kolay doğumlar versin çok sevindim adına acaba ben ne zaman alırım doğum tarihini çok heyecanlı yaaa
daha erken değil mi doğumu konuşmaya hangi yolla doğurcağına..rahimsel bi sıkıntı varsa bişe diyemiycemde...diğer türlüyse şaşırdım..

canım zaten hepimiz ekim annesiyiz işte 3 ay kaldı verilen tarih ekim 1 normal yani bence

valla senin dr.un bende olsam riske atmadan sezaryana alırdım...sıkıntın olmuş bide tüp bebek..hayırlısı canım ya..umarım hiç bi sıkıntısını yaşamazsın..yaşamayız..

doktorum sezeryan diyor ben düşünmek için zaman istedim....

mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce

Eklentiler

• $IMG_2910.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_2912.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 50
doktorum sezeryan diyor ben düşünmek için zaman istedim....

ama zaten hamileliğin normal seyrinde gitmemiş ki..riske atılcak bişey değil..hee var mıdır normal olan elbet vardır ama şans..normalinde sezaryanında haklı haksız tarafları var..demekki dr.un senin için böyle uygun gördü ki söylüo dr.una güvenin tamsa...düşünme bence..tabi bu bence olan kısmı...

Son düzenleme:
mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce

çok cici bir anne olmuşsunnnn:)) maaşallah sana. bu arada benim tulumuma cok benziyor. cok rahat dimi. LCW denmi aldın sende? bende foto koymak istiyorum ama beceremedim. anlatırsanız aksama bende koyayım:),

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…