kızlar kirli bebek bezleri için birşey düşündünüz mü? ben bundan almayı düşünüyorum, ama tam karar da vermedim? fikri olan var mı?
Hepsiburada.com : Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi | Anne / Bebek / Çocuk
2 ayda 15 kilo süpermiş ya umarım bizlerdede durum aynı olurda şu kocaların çenelerini kısa sürede kapatabilirizbu arada tatilde biriyle tanıştım. 2 aylık dünya tatlısı bir kızı vardı. sarışın, mavi gözlü tam bir prenses23 kilo almış tanıştığım kişi hamileliği boyunca 15 kilosunu verdim bile dedi 2 ayda. nasıl verdin dedim. sadece emzirerek dedi, o yüzden dua edelim ed bol sütümüz olsun hepimizin
aman allahım doğum günleri verilmeye başlandımı yahu korkuyoruuuummmm ama bir yandanda artık bebişlerimizi kucağımıza almamıza az kaldı diye seviniyorumkızlar doktorum sezeryan diyor ve doğum tarihimi. 30 eylül yada 1 ekim dedi
daha erken değil mi doğumu konuşmaya hangi yolla doğurcağına..rahimsel bi sıkıntı varsa bişe diyemiycemde...diğer türlüyse şaşırdım..
canım ben okiedog diye bir markanın aldım harika bişey tavsiye ederim 130 fiyatı online sitelerde var
kızlar kirli bebek bezleri için birşey düşündünüz mü? ben bundan almayı düşünüyorum, ama tam karar da vermedim? fikri olan var mı?
3 ay kanamam oldu, böbrek taşı düşürdüm.......... normal doğum yapan tüpte çok az
valla senin dr.un bende olsam riske atmadan sezaryana alırdım...sıkıntın olmuş bide tüp bebek..hayırlısı canım ya..umarım hiç bi sıkıntısını yaşamazsın..yaşamayız..
bende bakayım netten o zaman,sen hangi modelini aldın,resmini bulup atabilirmisin?
doktorum sezeryan diyor ben düşünmek için zaman istedim....
mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce
doktorum sezeryan diyor ben düşünmek için zaman istedim....
mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce
hangi dr a gidiosun sen?
funda hanım,konakta
mutlu pazartesilerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?