çok güzelmiş canım güle güle kullan. bende mağazalarda bir bakayım,yakından bir göreyim,kullanışlı bir çantaya benziyor,özellikleride güzel. bu markadan bende alabilirim belki.
benim dr sezeryana çok karşı
ama aynı hastanedeki başka dr da sezeryan yanlısı
o nedenle dr una güveniyorsan ne derse onu yap, riske sokma kendini
çok cici bir anne olmuşsunnnn:)) maaşallah sana. bu arada benim tulumuma cok benziyor. cok rahat dimi. LCW denmi aldın sende? bende foto koymak istiyorum ama beceremedim. anlatırsanız aksama bende koyayım:),
Ayyy çok şirin olmuşsunuz, maşallah size
mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce
teşekkür ederimta kendisi lcw den aldım inanılmaz rahatta olduğumdan dha dombik gösteriyo diye pek giymiyorum
aslında odanın resimlerini koyarken yaptığının aynısını yapıcaksın bence senin resimler çok yüksek olduğu için yüklenmiyo sen bi onların çözünürlüğünü düşür öyle koymayı dene bakalım işe yarıycakmı
kızlar bakın ne buldum. Bayıldım bu çikolatalara. hastaneye gelenlere ikram etmek için cok güzel olabilir. akşam aşkitomla konuşayımda bu konuyu:) oda bayılır böyle şeylere:)) sizinde fikriniz olsun istedim. nasıllar???
Bebek Çikolataları, Erkek Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
aaaa çok tatlısınıızz maşşallahhbende hamile kıyafetlerinden sadece şu tulumlara heves ederdim ama hiç görmedim henüz kısmet olmadı almak artık bir tane edinmenin zamanı geldi sanırım
nerdeyse tanesi 1tly geliyor daha uygunları vardır bence araştıralım fikirlerimizi paylaşırız
kızlar bakın ne buldum. Bayıldım bu çikolatalara. hastaneye gelenlere ikram etmek için cok güzel olabilir. akşam aşkitomla konuşayımda bu konuyu:) oda bayılır böyle şeylere:)) sizinde fikriniz olsun istedim. nasıllar???
Bebek Çikolataları, Erkek Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
edacım maşaallah çok tatlı görünüyorsunuz :)) tulumda çok yakışmış.....mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce
çok cici bir anne olmuşsunnnn:)) maaşallah sana. bu arada benim tulumuma cok benziyor. cok rahat dimi. LCW denmi aldın sende? bende foto koymak istiyorum ama beceremedim. anlatırsanız aksama bende koyayım:),
mutlu pazartesilerrrrr
edacım maşaallah çok tatlı görünüyorsunuz :)) tulumda çok yakışmış.....
canım konuya cevap ver diyosun, yazmak istediğin bişey varsa onu yaz ve sayfanın alt tarafına gel kırmızı kutu içinde Eklenti Ekle yazıyor onu tıkla bir pencere açılacak, açılan pencerenin sağ üst köşesinde dosyaları seç yazıyor ona tıkladıktan sonra bilgisayarın penceresi gelecek ekranın sol üst kısmına oradan fotoğrafları nereye koyduysan o dosyayı seçip tamam de. seçtiğin dosyaları yüklemek için dosyaları seçtiğin kısımda upleate files yazıyor onu serç 2-3 dakika içinde yüklemeyi yapacak yüklenince bitti yazan yeri tıkla. sonra ekranın sol alt köşesinde içeriğe ekle yazıyor onu tıkla. bunu yaptıktan sonra mesaja geri dönecek son olarak cevapla diosun. ve istediğin fotolar son sayfaya yüklenmiş oluyor. zaten eklenti ekleyi seçtikten sonra ekrandaki bilgiler seni yönlendiriyor...
edacımmm bittim oğluşunla sana!!maşşallah allahım nazardan korusun yaa...çok tatlısınızz...
cnm heveslisin ama, arkadaşım aldı, çikolatası hep erimişti ve tadı güzel değildi.
Şekli çok hoştu ama
kübracım çok teşekkür ederimbende dün senin faceye koyduğun resme bittim maşallah sizede, sizde çoook tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?