2011 Ekim Anneleri

hanzade son durumların raporunu istemişsin :)

öncelikle 2 gün önce birden ayaklarımda şişme oldu.son günlerde idrara daha az çıkıyordum ve çok az yapabiliyordum halbuki sıcak yüzünden son haftalarda günde yaklaşık 5 lt su içtiğimi söyleyebilirim. annemle telefonda konuşurken yakındım biraz annem sen üçütmüşsün idrar yolu enfeksiyonu başlıycakl dedi ve günde en az 3-4 lt su içmemi, ayaklarımı özellikle gece uyurken havaya kaldırmamı birde ayaklarımın altına sıcak su torbası koymamı söyledi.. bende dediği gibi bol su içtim ayaklarımın altına birtane yorganı 4'e katlayıp koydum ve sıcak su torbasıda koydum ( ama sıcaklarda birde sıcak su torbası o gece beni çok yordu ) ve pazar günüm sabahtan akşama kadar tuvalette geçti, günün sonunda tartıda 3 kilo daha az çıkıyordum. şimdi iyiyim yani annem haklıymış idrar yolu enfeksiyonu başlamış ve vücudum su tutmuştu :)) bunun dışında sıcak ve nemden bıktım sürekli terliyorum, bu hafta bel ağrılarım arttı özellikle minübüste zorlandığımı farkettim birde bebeğim yan yattığı için sağ ve sol kasığımda ki sancılarımda artış var. özellikle çok yürüdüğüm zamanlar beni mahvediyor. bazen yatakta hafif gerinmek istiyorum ama hemen bacağıma kramp giriyor bunların dışında kızımın tekmeleri, canımı çok yakmaya başladı. cumartesi akşam yaklaşık 1,5 saat boyunca tekmeledikçe yerimden zıpladım yan yattığı için direk idrar torbamı yada rahmimin en alt kısımlarını tekmeliyor buda zıplamama yada ürpermeme neden oluyor. dün akşamda öyle bir vurduki çığlık attım ve vurduğu yer en az 15-20 dakika daha acımaya devam etti. bazen böbreklerimi iteklediğini hissediyorum sanki. umarım en kısa zamanda döner yoksa bu son üç ay benim için çok ağrılı geçeceğe benziyor.. birde en başından beri varolan mide yanmalarım çok arttı şurupsuz yaşayamaz hale geldim. çok şikayet ettim farkındayım ama idare edin artık :) neyseki herşeye rağmen mutluyum çünkü kızım sağlıklı :))

çok cici bir anne olmuşsunnnn:)) maaşallah sana. bu arada benim tulumuma cok benziyor. cok rahat dimi. LCW denmi aldın sende? bende foto koymak istiyorum ama beceremedim. anlatırsanız aksama bende koyayım:),

teşekkür ederim ta kendisi lcw den aldım inanılmaz rahatta olduğumdan dha dombik gösteriyo diye pek giymiyorum
aslında odanın resimlerini koyarken yaptığının aynısını yapıcaksın bence senin resimler çok yüksek olduğu için yüklenmiyo sen bi onların çözünürlüğünü düşür öyle koymayı dene bakalım işe yarıycakmı

maşaallah rüzgar ada sanada yeslzyn çok tatlı olmuşsunn.aramızdaki en mutlu anne senmişsin gibi geliyor bana resimlerine baktıkça.keyfinde yerinde maasallah.........

mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce

aaaa çok tatlısınıızz maşşallahh bende hamile kıyafetlerinden sadece şu tulumlara heves ederdim ama hiç görmedim henüz kısmet olmadı almak artık bir tane edinmenin zamanı geldi sanırım

odanın resimlerini internetten bulup koymustum kolay olmuştu öyle. ama gecenlerde göbişli resim çektim kendi makinemle buraya koyamadım. oda takımı evime geldi. onuda çekip koymak istiyorum ama olmuyorrr. aşkitoma sorayım bakayım resmin çözünürlüğünü nasıl düşürebilirim:))))

nerdeyse tanesi 1tly geliyor daha uygunları vardır bence araştıralım fikirlerimizi paylaşırız

aaaa çok tatlısınıızz maşşallahh bende hamile kıyafetlerinden sadece şu tulumlara heves ederdim ama hiç görmedim henüz kısmet olmadı almak artık bir tane edinmenin zamanı geldi sanırım

teşekkür ederim canımm benimde tek hamile kıyafetim bu ve 1 tanede baskılı hamiş tişortu tulumu küçüklüğümden beri çok severim kısmetse oğlumada hep tulum şort tulum pant.alıcam sende edin hemen içinde kalmasın

cnm heveslisin ama, arkadaşım aldı, çikolatası hep erimişti ve tadı güzel değildi.

Şekli çok hoştu ama

mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce
edacım maşaallah çok tatlı görünüyorsunuz :)) tulumda çok yakışmış.....
çok cici bir anne olmuşsunnnn:)) maaşallah sana. bu arada benim tulumuma cok benziyor. cok rahat dimi. LCW denmi aldın sende? bende foto koymak istiyorum ama beceremedim. anlatırsanız aksama bende koyayım:),

canım konuya cevap ver diyosun, yazmak istediğin bişey varsa onu yaz ve sayfanın alt tarafına gel kırmızı kutu içinde Eklenti Ekle yazıyor onu tıkla bir pencere açılacak, açılan pencerenin sağ üst köşesinde dosyaları seç yazıyor ona tıkladıktan sonra bilgisayarın penceresi gelecek ekranın sol üst kısmına oradan fotoğrafları nereye koyduysan o dosyayı seçip tamam de. seçtiğin dosyaları yüklemek için dosyaları seçtiğin kısımda upleate files yazıyor onu serç 2-3 dakika içinde yüklemeyi yapacak yüklenince bitti yazan yeri tıkla. sonra ekranın sol alt köşesinde içeriğe ekle yazıyor onu tıkla. bunu yaptıktan sonra mesaja geri dönecek son olarak cevapla diosun. ve istediğin fotolar son sayfaya yüklenmiş oluyor. zaten eklenti ekleyi seçtikten sonra ekrandaki bilgiler seni yönlendiriyor...

kızlar ben bir fikir vercem bebek arabası almadıysanız kraft sakın almayın ben tvist olanı aldım el tutma yerindeki süzgeri çıkartıkken cırt diye gitti istedik yenisini arabayı istanbula istiyolar 75 artı kdv birde kargo bedeli battımresmen sanki bana mersedes mubarek

fatoşum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…