tadını bilmiyorum ama sıcaklara özel ambalajında diyor. Tabii ne kadar doğru bilmiyorum:)
edacım maşaallah çok tatlı görünüyorsunuz :)) tulumda çok yakışmış.....
canım konuya cevap ver diyosun, yazmak istediğin bişey varsa onu yaz ve sayfanın alt tarafına gel kırmızı kutu içinde Eklenti Ekle yazıyor onu tıkla bir pencere açılacak, açılan pencerenin sağ üst köşesinde dosyaları seç yazıyor ona tıkladıktan sonra bilgisayarın penceresi gelecek ekranın sol üst kısmına oradan fotoğrafları nereye koyduysan o dosyayı seçip tamam de. seçtiğin dosyaları yüklemek için dosyaları seçtiğin kısımda upleate files yazıyor onu serç 2-3 dakika içinde yüklemeyi yapacak yüklenince bitti yazan yeri tıkla. sonra ekranın sol alt köşesinde içeriğe ekle yazıyor onu tıkla. bunu yaptıktan sonra mesaja geri dönecek son olarak cevapla diosun. ve istediğin fotolar son sayfaya yüklenmiş oluyor. zaten eklenti ekleyi seçtikten sonra ekrandaki bilgiler seni yönlendiriyor...
kızlar ben bir fikir vercem bebek arabası almadıysanız kraft sakın almayın ben tvist olanı aldım el tutma yerindeki süzgeri çıkartıkken cırt diye gitti istedik yenisini arabayı istanbula istiyolar 75 artı kdv birde kargo bedeli battımresmen sanki bana mersedes mubarek
canım hangi modelini aldın? ne kadara aldın bide?
tvist travel olan gri siyah 900 civarı
kızlar bakın ne buldum. Bayıldım bu çikolatalara. hastaneye gelenlere ikram etmek için cok güzel olabilir. akşam aşkitomla konuşayımda bu konuyu:) oda bayılır böyle şeylere:)) sizinde fikriniz olsun istedim. nasıllar???
Bebek Çikolataları, Erkek Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce
ahh canım o kadar para azda değil şikayet et valla bide kargoyla bilmem ne ile mi uğraşcaksın ara şirketi ne kadar tepki verirsen o kadar yardımcı olurlar para kolay kazanılmıyor
Merhabaaaa;
Şekerli bir anne olarak yine günüm çok yoğun geçti geçmişi okuyamadım Eda mın resmine bakamadım ama yine de bir cee diyip kaçıyım dedim
Böyle ballı şekerli bir anne olmak hiç kolay değilmiş, sabah kahvaltısı öğlen yemeği işkence resmen (akşam yemekleri nisbeten kolay sebze yemeği yaptığım için). Ben de bugün naaaaptım şubemin babama yakın olmasını fırsat bilip öğlen yemeğini onunla yedim şekerli dede, şekerli anne ve kızım sohbet ettik
Yaaa bir de paylaşmazsam ölücem yasak yaa canım nasıl da k**un isimli şeyi çekiyor çıldırıcam. Az şekerli anneler fırsatınız varken benim için de yiyin hem de bol bol ühüühüü.
bizde kraft aldık canımm...gözümü korkuttunn...hatta o kadar güvendik ki anakucağıda vardı twistin onuda aldık beğenip..adam ama bi sıkıntı olursa biz evinizden alıcaz mağaza olarak göndercez siz göndermek islemleriyle uğraşmak istemezsniz dedi..
kızlar bakın ne buldum. Bayıldım bu çikolatalara. hastaneye gelenlere ikram etmek için cok güzel olabilir. akşam aşkitomla konuşayımda bu konuyu:) oda bayılır böyle şeylere:)) sizinde fikriniz olsun istedim. nasıllar???
Bebek Çikolataları, Erkek Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
bu arada bende ekliim fotomu tek hamile fotoğrafım dün akşam kocişe çektirdim..sizlede paylaşiim..Eki Görüntüle 226910
kızlar ben bir fikir vercem bebek arabası almadıysanız kraft sakın almayın ben tvist olanı aldım el tutma yerindeki süzgeri çıkartıkken cırt diye gitti istedik yenisini arabayı istanbula istiyolar 75 artı kdv birde kargo bedeli battımresmen sanki bana mersedes mubarek
hikaye hayatım 75 artı kdv dedi biraz indirim yapın dedim bir lira inmedi.bide ukala kızlar var onlar bakıyo telefona kurumsallıktan çok uzak bence.benim gibi cadı başedemezse kimse başedemez onlarla
tüh yaaa...napsak kutuyu açmadık acep değiştirirler mi??yaa adam bilindik iyi markalar çok iyi falan dedi çok övdü bide eşim netten falan araştırdı herkez çok memnunmuş diye aldık bizde...diyorum ya bide o kadar güvendik anakucağına kadar aldık...bidee siz bizden daha pahalıya almışsınız ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?