2011 Ekim Anneleri

teşekkür ederimmm:)) ekleyeceğim resimler evdeki bilgisayarda. akşam eve gidince dediklerini yapayım bakayım becerebilecekmiyim:)))

canım hangi modelini aldın? ne kadara aldın bide?

Merhabaaaa;

Şekerli bir anne olarak yine günüm çok yoğun geçti geçmişi okuyamadım Eda mın resmine bakamadım ama yine de bir cee diyip kaçıyım dedim

Böyle ballı şekerli bir anne olmak hiç kolay değilmiş, sabah kahvaltısı öğlen yemeği işkence resmen (akşam yemekleri nisbeten kolay sebze yemeği yaptığım için). Ben de bugün naaaaptım şubemin babama yakın olmasını fırsat bilip öğlen yemeğini onunla yedim şekerli dede, şekerli anne ve kızım sohbet ettik

Yaaa bir de paylaşmazsam ölücem yasak yaa canım nasıl da k**un isimli şeyi çekiyor çıldırıcam. Az şekerli anneler fırsatınız varken benim için de yiyin hem de bol bol ühüühüü.

ahh canım o kadar para azda değil şikayet et valla bide kargoyla bilmem ne ile mi uğraşcaksın ara şirketi ne kadar tepki verirsen o kadar yardımcı olurlar para kolay kazanılmıyor

kıyameti kopardım garantiden bile faydalanamadım kullanıcı hatası çünkü ama parçası çok pahallı bir sünger için tüm ön aksanı değişceklermiştek sünger satılmazmış yuh dedim.bi daha töbe yaklaşmam o markaya.bide hastane çıkışlarını aldınız mı

tvist travel olan gri siyah 900 civarı

bizde kraft aldık canımm...gözümü korkuttunn...hatta o kadar güvendik ki anakucağıda vardı twistin onuda aldık beğenip..adam ama bi sıkıntı olursa biz evinizden alıcaz mağaza olarak göndercez siz göndermek islemleriyle uğraşmak istemezsniz dedi..

tvist travel olan gri siyah 900 civarı

iyiki söyledin canım sağol.. bende geçen çarşıda craftın arabasını görüdm üç tekerli ama çok küçüktü daha önce bir arkadaşım craft sakın alma demesine rağmen netten hangi model olduğuna bir bakim diye düşünmüştüm ama sende söyleyince kesin karar verdim crafttan bir şey almıyacağım. umarım sorunun en kısa sürede düzelir ve birdaha aynı sorunu yaşamazsın...

ayyy
bi lokma ye yapma öle amannn
üzüldüm daha da yiyemem ki ben o maddeyi
hep aklıma gelirsin
hamilesin sen bi ısırık al bari

hikaye hayatım 75 artı kdv dedi biraz indirim yapın dedim bir lira inmedi.bide ukala kızlar var onlar bakıyo telefona kurumsallıktan çok uzak bence.benim gibi cadı başedemezse kimse başedemez onlarla

güzel valla fiyatlarıda iyiyimiş....ne koyduracaksın üsgtüne..ben bebeğime allah kısmet ederse sünnetinide yaptırıcam... ikisinide yazdırcak bişi bulsa süper olur

ödemeli yolla canım. sonuçta firmanın kusuru. ödemeli yollarsan kabul edeceklerdir.

hikaye hayatım 75 artı kdv dedi biraz indirim yapın dedim bir lira inmedi.bide ukala kızlar var onlar bakıyo telefona kurumsallıktan çok uzak bence.benim gibi cadı başedemezse kimse başedemez onlarla

tüh yaaa...napsak kutuyu açmadık acep değiştirirler mi??yaa adam bilindik iyi markalar çok iyi falan dedi çok övdü bide eşim netten falan araştırdı herkez çok memnunmuş diye aldık bizde...diyorum ya bide o kadar güvendik anakucağına kadar aldık...bidee siz bizden daha pahalıya almışsınız ya..

canım bu binde bir olan bir durum yırtılması inkansız bişeydi benim nazarım değdi ürün güzel özellikleride çok kullanışlı ama yenek parçası pahallı ve temini zor onu bilin.benim başıma geldi diye sizde olcak değil ya sen takma kafana kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…