canım bu binde bir olan bir durum yırtılması inkansız bişeydi benim nazarım değdi ürün güzel özellikleride çok kullanışlı ama yenek parçası pahallı ve temini zor onu bilin.benim başıma geldi diye sizde olcak değil ya sen takma kafana kalbini ferah tut
umarım öyle olur bizde çünkü çok beğendik..çok rahat acayip kullanışlı geldi..şimdi gözüm gibi bakarım ben ona..
yaa bir sürü problemimiz var zaten biz yinede çocuğumuz için kendimizi sıkmamaya çalışıyoruz kendi kendimizi teselli ediyoruz bunlar normal olacak vs. diye üstüne bu acımasız eşler kilolarla falan dalga geçmiyormu illet oluyorum yaa benimkide koca göbek diye seviyor sağolsun o göbek değil bebek diyip bozuluncada şaka yapıyorum bir daha seni böyle göremem belki diyede ekliyo gıcık
mısır çarşısının orada ispark var ben oraya park ettim. hamdi restoranın orada.
mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce
hanzade son durumların raporunu istemişsin :)
öncelikle 2 gün önce birden ayaklarımda şişme oldu.son günlerde idrara daha az çıkıyordum ve çok az yapabiliyordum halbuki sıcak yüzünden son haftalarda günde yaklaşık 5 lt su içtiğimi söyleyebilirim. annemle telefonda konuşurken yakındım biraz annem sen üçütmüşsün idrar yolu enfeksiyonu başlıycakl dedi ve günde en az 3-4 lt su içmemi, ayaklarımı özellikle gece uyurken havaya kaldırmamı birde ayaklarımın altına sıcak su torbası koymamı söyledi.. bende dediği gibi bol su içtim ayaklarımın altına birtane yorganı 4'e katlayıp koydum ve sıcak su torbasıda koydum ( ama sıcaklarda birde sıcak su torbası o gece beni çok yordu ) ve pazar günüm sabahtan akşama kadar tuvalette geçti, günün sonunda tartıda 3 kilo daha az çıkıyordum. şimdi iyiyim yani annem haklıymış idrar yolu enfeksiyonu başlamış ve vücudum su tutmuştu :)) bunun dışında sıcak ve nemden bıktım sürekli terliyorum, bu hafta bel ağrılarım arttı özellikle minübüste zorlandığımı farkettim birde bebeğim yan yattığı için sağ ve sol kasığımda ki sancılarımda artış var. özellikle çok yürüdüğüm zamanlar beni mahvediyor. bazen yatakta hafif gerinmek istiyorum ama hemen bacağıma kramp giriyorbunların dışında kızımın tekmeleri, canımı çok yakmaya başladı. cumartesi akşam yaklaşık 1,5 saat boyunca tekmeledikçe yerimden zıpladım yan yattığı için direk idrar torbamı yada rahmimin en alt kısımlarını tekmeliyor buda zıplamama yada ürpermeme neden oluyor. dün akşamda öyle bir vurduki çığlık attım ve vurduğu yer en az 15-20 dakika daha acımaya devam etti. bazen böbreklerimi iteklediğini hissediyorum sanki. umarım en kısa zamanda döner yoksa bu son üç ay benim için çok ağrılı geçeceğe benziyor.. birde en başından beri varolan mide yanmalarım çok arttı şurupsuz yaşayamaz hale geldim. çok şikayet ettim farkındayım ama idare edin artık :) neyseki herşeye rağmen mutluyum çünkü kızım sağlıklı :))
bu arada bende ekliim fotomu tek hamile fotoğrafım dün akşam kocişe çektirdim..sizlede paylaşiim..Eki Görüntüle 226910
bu arada bende ekliim fotomu tek hamile fotoğrafım dün akşam kocişe çektirdim..sizlede paylaşiim..Eki Görüntüle 226910
aay çok şekersiniz yaa bu hamile kıyafetlerini herkese çok yakıştırıyorum kendim hariçsanırım hamile kalmadan önce genelde zıpır giyindiğimden olabilir:)
Son 1,5 saat bitsede gitsem ya çok zor bi gün oldu bu gün.. Hemen eve gitmek istiyorum suya gircem, sonra erkenden uyumayı planlıyorum uyuyabildiğim yanıma kar kalır nasıl osla geceleri baykuş gibi dolaşıyorum....
slm kızlar mrh yeni açtım :) sizebir sorum olucaktı kanda gebelik testi yaptırdım 2.39 çıktı sizce bu nedemek hamilemiyimdir ....adet günümede 3 gün var ve bebek sahibi olmak istiyorum......konuyla ilgili değil ama lütfen yardım edin
Son 1,5 saat bitsede gitsem ya çok zor bi gün oldu bu gün.. Hemen eve gitmek istiyorum suya gircem, sonra erkenden uyumayı planlıyorum uyuyabildiğim yanıma kar kalır nasıl osla geceleri baykuş gibi dolaşıyorum....
Pöfff...Bir an önce eve gidip serin suların altına girmek istiyorummmm
Benim eşim takıntılı olduğumu bildiği için söylediği tek cümle kafana takma bu olağan bir durum sen hemen verirsin oluyor :)))) Yoksa zaten kendimi bakımsız çirkin ve kötü hissediyorum görünüm olarak tabi, yoksa bebeğimi çok seviyorum... Birde üstüne eşim bir şey dese tam ağlayacak kıvamdayım :)))
yaaa bende kendimi öyle hissediyorum çook çirkinleştim çook şişkoyum bu yüzdende mutsuz oluyorum bazen ve çok huysuzlaşıyorumbiraz fazla hassaslaştık galiba ve dahada garibi ben pekte çaktırmıyorum bunları hissettiğimi daha açık yaşamalıyım demekki içimdekileri yoksa adamcağız nerden bilicek dimi :) yinede senin eşine hürmet ediyorum anlayışı ve sana olan desteği için bu dönemlerimizde çok önemli çünkü maşşallah enişteye
slm kızlar mrh yeni açtım :) sizebir sorum olucaktı kanda gebelik testi yaptırdım 2.39 çıktı sizce bu nedemek hamilemiyimdir ....adet günümede 3 gün var ve bebek sahibi olmak istiyorum......konuyla ilgili değil ama lütfen yardım edin
Benim eşim takıntılı olduğumu bildiği için söylediği tek cümle kafana takma bu olağan bir durum sen hemen verirsin oluyor :)))) Yoksa zaten kendimi bakımsız çirkin ve kötü hissediyorum görünüm olarak tabi, yoksa bebeğimi çok seviyorum... Birde üstüne eşim bir şey dese tam ağlayacak kıvamdayım :)))
yaaa bende kendimi öyle hissediyorum çook çirkinleştim çook şişkoyum bu yüzdende mutsuz oluyorum bazen ve çok huysuzlaşıyorumbiraz fazla hassaslaştık galiba ve dahada garibi ben pekte çaktırmıyorum bunları hissettiğimi daha açık yaşamalıyım demekki içimdekileri yoksa adamcağız nerden bilicek dimi :) yinede senin eşine hürmet ediyorum anlayışı ve sana olan desteği için bu dönemlerimizde çok önemli çünkü maşşallah enişteye
Allah siz çalışan arkadaşlara sabır ve kolaylık versin ya ben evdeyken bile böyle zorlanıyorsam sizi düşününce hakikaten çok zor işiniz Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?