2011 Ekim Anneleri

umarım öyle olur bizde çünkü çok beğendik..çok rahat acayip kullanışlı geldi..şimdi gözüm gibi bakarım ben ona..

Benim eşim takıntılı olduğumu bildiği için söylediği tek cümle kafana takma bu olağan bir durum sen hemen verirsin oluyor :)))) Yoksa zaten kendimi bakımsız çirkin ve kötü hissediyorum görünüm olarak tabi, yoksa bebeğimi çok seviyorum... Birde üstüne eşim bir şey dese tam ağlayacak kıvamdayım :)))

mısır çarşısının orada ispark var ben oraya park ettim. hamdi restoranın orada.

Tahtakale tarafındada var bitane, bitanede hemen camiyi geçince adını bilmiyorum ama ben genelde oraya park ederim 2 katlı...

mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce

Şişkoo şişkoo şişkoooo ben neysem artık :))) çok yakışmış maşallah totonu kaşı kız oturuken göbüş bir hayli çıkmış :)

Ayy yoksa bendemi enfeksiyon olcam deli gibi su içiyorum ayol böylede enfeksiyon olursam artık daha napıyım sebametle yıkıyorum peçete sadece gündüz kullanıyorum 7 8 defa değiştiriyorum yuh yaaa sakınılan kuku infeksiyonmu oluyo yaniiii Bende ayaklarıma çorap giyicem akşam of ya!
Maşallah kızına bir kaç gün önce kuvvetli hissetmiyorum diyodun, gördünmü sen kuvveti şimdi :))bende demek yakında kuvvetli hissedicem, inşallah döner kızın bir an evvelde sende çok ağrı sancı çekmessin aynı ağrılar bendede var gerçi bu hafta gidersem kontrole bende sorucam benimki nasıl duruyo acaba :) Evet fatoş sağlıklı olsunlarda bunlar sayılı gün geçicek inşallah:)

bu arada bende ekliim fotomu tek hamile fotoğrafım dün akşam kocişe çektirdim..sizlede paylaşiim..Eki Görüntüle 226910

Oy maşallah maşallah :)Allah nazarlardan saklasın çok güzelsiniz ikinizde :)

Son düzenleme:
aay çok şekersiniz yaa bu hamile kıyafetlerini herkese çok yakıştırıyorum kendim hariç sanırım hamile kalmadan önce genelde zıpır giyindiğimden olabilir:)

yok canım emin ol bende yakıştıramıyorum bi garip geliyorum kendi kendime içine yerleşememiş bi başka duruyorum ama giye giye sindiriyosun içine..

bence bebk çikolatası için böyle bir şeyler almak daha uygun gibi geliyor. ayrıca ben birde hastanede dağıtmak için magnetli buzdolabı süsü,nazarlık,notluk vs gibi birşeyler yapmayıda planlıyorum. bunlarada badem şekeri veya lavanta bağlayacağım.

Son 1,5 saat bitsede gitsem ya çok zor bi gün oldu bu gün.. Hemen eve gitmek istiyorum suya gircem, sonra erkenden uyumayı planlıyorum uyuyabildiğim yanıma kar kalır nasıl osla geceleri baykuş gibi dolaşıyorum....

Benim eşim takıntılı olduğumu bildiği için söylediği tek cümle kafana takma bu olağan bir durum sen hemen verirsin oluyor :)))) Yoksa zaten kendimi bakımsız çirkin ve kötü hissediyorum görünüm olarak tabi, yoksa bebeğimi çok seviyorum... Birde üstüne eşim bir şey dese tam ağlayacak kıvamdayım :)))

yaaa bende kendimi öyle hissediyorum çook çirkinleştim çook şişkoyum bu yüzdende mutsuz oluyorum bazen ve çok huysuzlaşıyorum biraz fazla hassaslaştık galiba ve dahada garibi ben pekte çaktırmıyorum bunları hissettiğimi daha açık yaşamalıyım demekki içimdekileri yoksa adamcağız nerden bilicek dimi :) yinede senin eşine hürmet ediyorum anlayışı ve sana olan desteği için bu dönemlerimizde çok önemli çünkü maşşallah enişteye

Son 1,5 saat bitsede gitsem ya çok zor bi gün oldu bu gün.. Hemen eve gitmek istiyorum suya gircem, sonra erkenden uyumayı planlıyorum uyuyabildiğim yanıma kar kalır nasıl osla geceleri baykuş gibi dolaşıyorum....

allahım hemencecik geçirsin...bu gece uykusuzluğu,sıcak...kabus resmen..allahım hepimize kolay atlattırsın şu son ayları..

slm kızlar mrh yeni açtım :) sizebir sorum olucaktı kanda gebelik testi yaptırdım 2.39 çıktı sizce bu nedemek hamilemiyimdir ....adet günümede 3 gün var ve bebek sahibi olmak istiyorum...... konuyla ilgili değil ama lütfen yardım edin

5 in altı negatif diye biliorum ben tatlım

Pöfff...Bir an önce eve gidip serin suların altına girmek istiyorummmm

Allah siz çalışan arkadaşlara sabır ve kolaylık versin ya ben evdeyken bile böyle zorlanıyorsam sizi düşününce hakikaten çok zor işiniz Allah yardımcınız olsun

demek sende bendensin...alınıosun ama alındığını bozulduğunu pek çaktırmıyosun.. :) sabah yazmıştım buraya dün accık az su içmişim galiba ayaklarım şişmiiş sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalkcam kalkamıom ahh dedim eşimde noldu diye sorunca ayaklarımı işaret ettim..
gelen tepki:nolllmuşş ayaklarına aynı prenses fiona nın ayaklarına dönmüşşşş aaaa.....
ben tabi kıkırkıkır gülüyorum o öyle diyince..sonra ben bunu yolculadım allahım ağlıycam resmen..amma koymuş lafı bütün gün ayaklarıma baktım durdum..halbuki ilk söylediğinde banada komik gelmişti...dengemiz şaşıyo galiba :)

canım değerin 5 in üstü olması gerekio ama adetine varmış daha..biraz geçtikten sonra tekrar test yaptırman lazım..

Hürmet etmesse başına geliceği biliyoda ondan böyle Şaka bir yana çok aktif bir hayatımız vardı bebek olmadığı için hep birbirimizle alakadardık her anlamda , şimdi pasifleştim e şu anda manken gibi taş gibi görünmüyorum :))) Burnumun tam ortasında koca bir sivilce çıktı, yüzüm yusyuvarlak oldu sürekli bri yerlerim ağrıyor, sızlıyor... E fik fik yok :) Dolayısı ile insan kendisini kadın gibi hissetmiyor yani dişi çekici ve sexi hissetmiyor... Kız anneleri daha çok çirkinleşirmiş bende öyle oldum sanırım... Aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum :)))) Ama annelik hissini hiç bir şeye değişmem, rabbime şükürler olsun onun içimde kıpırdanmasından daha güzel bri şey olamaz.. Biz nasıl olsa kendimizi bakıma çeker toparlarız.. Onlar iyi olsun diyerek geçiriyoruz bu günleri az kaldı inşallah sağ salim hayırlısıyla doğum yaparız :)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar

bebişlerinizle birlikte rahat ve sağlıklı bir gece ve uyku diliyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın lütfen

Allah siz çalışan arkadaşlara sabır ve kolaylık versin ya ben evdeyken bile böyle zorlanıyorsam sizi düşününce hakikaten çok zor işiniz Allah yardımcınız olsun

Amin canım Allah razı olsun. Hergün böyle değilim ama bu gün varya sanırım başından beri geçirdiğim en zor gün sol kalçama kramp girdi girecek kalkıp duruyorum bu defada karnım taş gibi oluyo az kaldı yarım saat sonra çıkçam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…