2011 Ekim Anneleri

Kıyamam ya ağlama rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah ama o değer çok düşük canım 5'in üzerinde olması gerekiyor... Böyle stres yapıp kafana takma oluruna bırak daha rahat kalırsın inşallah :)

aynen valla ilk söylediklerinde komik geliyor ama sonra oturtup kendi kendimizi yedirtiyor halbuki kendimizi değilde onları yesek haşlasak o anda rahatlicaz problem yapıcak bişi kalmicak bize ama nerdeee illa eziyet edicez kendimize.yanlız şunu sölemedende geçemicem prenses fiona da fena espri olmamış hani:)))

slmm biz geldik geçmişi okudum çok şükür bi aksilik yok aman olmasında doğum konuşulmuş benim kabusum oldu son günlerde çok kızıcaksınız biliyorum ama dayanamayıp doğum videolarını izledim ne normal nede sezeryan hiç birini yapamam gibime geliyo ok korkuyorum uykulaırm kaçıyo allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah...:18:
iki gündür misafirim vardı taşınma günü yaklaşınca bende ufak ufak toparlanayım dedim yapabildikleirmi yaprım kutulayıp sarmaladım vee yorgunluktan ölüyorum diye inledim gerçi çok ağır iş yapmadım ama her yanım şiş olunca yürümek bile zor gellmeye başladı...
bugün şeker yüklemem vardı sonucu dr göstermedim henüz 111 çıkmış normalmi sizce arkadaşlar ??? birde sağ kasığımda bir ağrı var belime vuruyor ağrısı hayorlısı olsun diyorum böbrek takibimi yaptırabilim ümidiyle gittim kendi doktorum süresiz izne çıkmış gittiğim helimde raporlarımı okumadı bile kısmet olursa yarın yada çarşamba günü memleketime gidip orada iyi olduğunu düşündüğüm bir hekime muayene olucam inşallah böbreğimdeki genişleme ve taş ilerleme yapmamıştır...
bu arada eski usg ile baktı dr bebeğimin 800 gr olduğunu söledi az gibime geldi kızlar sizce bu hafta bu gr normalmi ne dersiniz göğüs uçlarım normal gibi görünüyor ama bölünmüş yani toparlak olan göğüs uçlarım minik minik tomurcukalra bölünmüş ve inanılmaz acıyoo vazelin sürüyorum umarım doğru bişey yapıyorumdur :26:hmm benden şimdilik bu kadar birazdan ayarlayabilirsem kuzucuğumun cicilerini resimlicem aay resim deyince yada eklemesemmi benim resimler pek bi olay oluyoda

öpüyorum herkesi çok çok her daim dualarımdasınız allah bebek isteyen herkesin gönlündekini,gönlüne göre nasip etsin bütüün hamilelerede sorunsuz bir gebeliğin ardından sağlıkla kucaklayıp analı babalı huzur içinde büyütmek nasip etsin şimdilik hoşçakalın

Kızlar ben arada bir eşime; kötü görünüyorum dimi? Çok kilo aldım dimi? diyorum.. Tartıya çıkınca kilomu sorduğunda söyleyemiyorum en son 74,5 tarttı kal geldi bana meğersem ayağı tam oturmamış... O anda bakıyo ben söyleyeyim diye ama bende tık yok... Sonra ekmek yemicem filan diyorum... Sonra geçen hafta kan şekerim çok kötü düştü bayılıcaktım. Şimdi bide bana bişi dese daha fena olurum diye çekinir sanırım.. Sizde böyle yapın onlar dediğinde değilde, onlar demeden sızlanmaya başlayın

hanzadee şu eniştenin başına gelebilecekler konusunu biraz açabilirmisin işimize yarar bilgiler bunlar aynı şeyleri uygulamakta fayda var gibime geliyor artık genel yaklaşımımı bırakıp farklı şeyler denemek gerek yoksa arada gelen çıldırmanın sonunda adam benden dayak falan yiyicek olacağı o artık napim
aslında onlarıda anlamak lazım tabi önceden bakımlı gezmeyi tozmayı seven sevimli güzel bir varlıktım şimdiyse sadece evde oturan hırçın çirkin bişi oldum çıktım adam kendini tutamıyor demekki içindekileri dışarı atıveriyor ama ben çocuk yetiştirme kitapları okurken keşke oda hamile karıma nasıl yaklaşmalıyım kitapları okusa diyorum bazen:))

bende bende çook çirkinleştim hanzadem yaa eşim kızımız çok güzel olucak diyor nerden biliyosun dediğimde kız annenin güzelliğini alırmış diyo çok bilmiş dediğin gibi hiç birşeye değişilmicek bi güzellik var içimizde şükürler olsun yaratan mevlaya çok şükür çoook bu arada geçmiş olsun canım rahatsızlanmışsın yine hayırlısyla şu3 ay bi bitsee ben az önce veda etmemişmiydim yahuu
neyse çıktım şimdi karnımız çok acıktı mamalar yiyip geliriz inşallah öpt bye

yaaa mesela iyi bir yaklaşım bunu denemeye başlıyorum hemen bu akşamdan bakalım neler olucak:)) kötü görünüyorum dimi diyince evet falan dermiş katil olurummm

Bir kadının en kuvvetli silahı ful otomatik çenesidir ama sen bu hamile halinle deneme daha çok dediğimi yap o demeden sen sızlanmaya başla kendimi kötü hissediyorum beni beğenmiyosun filan yap :))

Bir kadının en kuvvetli silahı ful otomatik çenesidir ama sen bu hamile halinle deneme daha çok dediğimi yap o demeden sen sızlanmaya başla kendimi kötü hissediyorum beni beğenmiyosun filan yap :))

:))) evet evet söylediğin yöntemi ben tuttum deniyorum hemen bu akşam
canım senin yarım saatide geçirttikmi böylece? :))

sorma sabah bende çok kikirdedim de..gerçi şimdide gülüyorum..ama bi yandanda çok mu kötü oldum diye üzülüp duruyorum ama onun dediği kadar değil şuan indi şişleri..sabah aynen dediği gibiydi ama PRENSES FİONA olmuştum :)

ilahi kipra kim derdiki fiona beni bir gün bu kadar güldürecek :)))bak ben hanzadenin dediği şeyi uyguluyorum bu akşam sende dene bakalım nolucak yarın gazetelerin ilk sayfalarında iki hamile kadının tesadüf aynı gece yaşanan cinneti falan diye başlıkları görünce kk daki kızlar bizi anımsar hemen ne dersin :))))

Tuğbacım resimleri ekle lütfen kız cicilerini çok merak ediyorum :) bu son günlerde dötüm doğrulmadı valla.. İnşalah geçicidir...

Rumuzu göremedim bu sabah nerelerde acep. Neyse bende kaçıyorum mesai bitti en sona ben kaldım poff olsun yarın geç gelirim bende.. Hadi herkese iyi akşamlar.

tvist travel olan gri siyah 900 civarı

canım o kadar verdın madem quınny buz alsaydın 100 tl daha verıp ben alıcam inşallah bu hafta 1000 tl 6 taksıtle anakucağını kardesımden alıcam ama
hanstane cıkıcı bır tane kanz aldım bırde wenıce den aldım cıcı cıcı kızkardesımden de bır takım aldım yeter herhalde

takma kafana olcağı var mış oldu canını sıkma

Pöfff...Bir an önce eve gidip serin suların altına girmek istiyorummmm

bendeee ve hala çalışıyorum yapış yapış oldum kuyruk sokumum ağrıyo oturmaktan dık oturamıyorum da bugun mahvoldum yaaa çalışmaktan nefret ettımmm bugun başımda ağrıyoo bayılmak istiyorum bıraz dınlenırım belkıı

cnm bende quınny buzz bebek arabasını almak istiyorum ama 1200 den asagı yok sen nerde 1000 liraya buldun??

teyzeleri bakın yan gelmiş yatan, ayak ayak üstüne atmış oğlumu keyif yaparken yakaladık parantez bacaklı oğluş

Eklentiler

• $18072011(002).webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…