slm kızlar mrh yeni açtım :) sizebir sorum olucaktı kanda gebelik testi yaptırdım 2.39 çıktı sizce bu nedemek hamilemiyimdir ....adet günümede 3 gün var ve bebek sahibi olmak istiyorum......konuyla ilgili değil ama lütfen yardım edin
demek sende bendensin...alınıosun ama alındığını bozulduğunu pek çaktırmıyosun.. :) sabah yazmıştım buraya dün accık az su içmişim galiba ayaklarım şişmiiş sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalkcam kalkamıom ahh dedim eşimde noldu diye sorunca ayaklarımı işaret ettim..
gelen tepki:nolllmuşş ayaklarına aynı prenses fiona nın ayaklarına dönmüşşşş aaaa.....
ben tabi kıkırkıkır gülüyorum o öyle diyince..sonra ben bunu yolculadım allahım ağlıycam resmen..amma koymuş lafı bütün gün ayaklarıma baktım durdum..halbuki ilk söylediğinde banada komik gelmişti...dengemiz şaşıyo galiba :)
aynen valla ilk söylediklerinde komik geliyor ama sonra oturtup kendi kendimizi yedirtiyor halbuki kendimizi değilde onları yesek haşlasako anda rahatlicaz problem yapıcak bişi kalmicak bize ama nerdeee illa eziyet edicez kendimize.yanlız şunu sölemedende geçemicem prenses fiona da fena espri olmamış hani:)))
Hürmet etmesse başına geliceği biliyoda ondan böyleŞaka bir yana çok aktif bir hayatımız vardı bebek olmadığı için hep birbirimizle alakadardık her anlamda , şimdi pasifleştim e şu anda manken gibi taş gibi görünmüyorum :))) Burnumun tam ortasında koca bir sivilce çıktı, yüzüm yusyuvarlak oldu sürekli bri yerlerim ağrıyor, sızlıyor... E fik fik yok :) Dolayısı ile insan kendisini kadın gibi hissetmiyor yani dişi çekici ve sexi hissetmiyor... Kız anneleri daha çok çirkinleşirmiş bende öyle oldum sanırım... Aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum :)))) Ama annelik hissini hiç bir şeye değişmem, rabbime şükürler olsun onun içimde kıpırdanmasından daha güzel bri şey olamaz.. Biz nasıl olsa kendimizi bakıma çeker toparlarız.. Onlar iyi olsun diyerek geçiriyoruz bu günleri az kaldı inşallah sağ salim hayırlısıyla doğum yaparız :)
Hürmet etmesse başına geliceği biliyoda ondan böyleŞaka bir yana çok aktif bir hayatımız vardı bebek olmadığı için hep birbirimizle alakadardık her anlamda , şimdi pasifleştim e şu anda manken gibi taş gibi görünmüyorum :))) Burnumun tam ortasında koca bir sivilce çıktı, yüzüm yusyuvarlak oldu sürekli bri yerlerim ağrıyor, sızlıyor... E fik fik yok :) Dolayısı ile insan kendisini kadın gibi hissetmiyor yani dişi çekici ve sexi hissetmiyor... Kız anneleri daha çok çirkinleşirmiş bende öyle oldum sanırım... Aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum :)))) Ama annelik hissini hiç bir şeye değişmem, rabbime şükürler olsun onun içimde kıpırdanmasından daha güzel bri şey olamaz.. Biz nasıl olsa kendimizi bakıma çeker toparlarız.. Onlar iyi olsun diyerek geçiriyoruz bu günleri az kaldı inşallah sağ salim hayırlısıyla doğum yaparız :)
Kızlar ben arada bir eşime; kötü görünüyorum dimi? Çok kilo aldım dimi? diyorum.. Tartıya çıkınca kilomu sorduğunda söyleyemiyorum en son 74,5 tarttı kal geldi bana meğersem ayağı tam oturmamış... O anda bakıyo ben söyleyeyim diye ama bende tık yok... Sonra ekmek yemicem filan diyorum... Sonra geçen hafta kan şekerim çok kötü düştü bayılıcaktım. Şimdi bide bana bişi dese daha fena olurum diye çekinir sanırım.. Sizde böyle yapın onlar dediğinde değilde, onlar demeden sızlanmaya başlayın
hanzadee şu eniştenin başına gelebilecekler konusunu biraz açabilirmisin işimize yarar bilgiler bunlar aynı şeyleri uygulamakta fayda var gibime geliyor artık genel yaklaşımımı bırakıp farklı şeyler denemek gerek yoksa arada gelen çıldırmanın sonunda adam benden dayak falan yiyicek olacağı o artık napim
aslında onlarıda anlamak lazım tabi önceden bakımlı gezmeyi tozmayı seven sevimli güzel bir varlıktım şimdiyse sadece evde oturan hırçın çirkin bişi oldum çıktım adam kendini tutamıyor demekki içindekileri dışarı atıveriyor ama ben çocuk yetiştirme kitapları okurken keşke oda hamile karıma nasıl yaklaşmalıyım kitapları okusa diyorum bazen:))
Bir kadının en kuvvetli silahı ful otomatik çenesidir ama sen bu hamile halinle deneme daha çok dediğimi yap o demeden sen sızlanmaya başla kendimi kötü hissediyorum beni beğenmiyosun filan yap :))
aynen valla ilk söylediklerinde komik geliyor ama sonra oturtup kendi kendimizi yedirtiyor halbuki kendimizi değilde onları yesek haşlasako anda rahatlicaz problem yapıcak bişi kalmicak bize ama nerdeee illa eziyet edicez kendimize.yanlız şunu sölemedende geçemicem prenses fiona da fena espri olmamış hani:)))
sorma sabah bende çok kikirdedim de..gerçi şimdide gülüyorum..ama bi yandanda çok mu kötü oldum diye üzülüp duruyorum ama onun dediği kadar değil şuan indi şişleri..sabah aynen dediği gibiydi ama PRENSES FİONA olmuştum :)
:))) evet evet söylediğin yöntemi ben tuttum deniyorum hemen bu akşam
canım senin yarım saatide geçirttikmi böylece? :))
yaaa mesela iyi bir yaklaşım bunu denemeye başlıyorum hemen bu akşamdan bakalım neler olucak:)) kötü görünüyorum dimi diyince evet falan dermiş katil olurummm
bende bende çook çirkinleştim hanzadem yaa eşim kızımız çok güzel olucak diyor nerden biliyosun dediğimde kız annenin güzelliğini alırmış diyo çok bilmişdediğin gibi hiç birşeye değişilmicek bi güzellik var içimizde şükürler olsun yaratan mevlaya çok şükür çoook bu arada geçmiş olsun canım rahatsızlanmışsın yine hayırlısyla şu3 ay bi bitsee ben az önce veda etmemişmiydim yahuu
neyse çıktım şimdi karnımız çok acıktı mamalar yiyip geliriz inşallah öpt bye
tvist travel olan gri siyah 900 civarı
hanstane cıkıcı bır tane kanz aldım bırde wenıce den aldım cıcı cıcı kızkardesımden de bır takım aldım yeter herhaldekıyameti kopardım garantiden bile faydalanamadım kullanıcı hatası çünkü ama parçası çok pahallı bir sünger için tüm ön aksanı değişceklermiştek sünger satılmazmış yuh dedim.bi daha töbe yaklaşmam o markaya.bide hastane çıkışlarını aldınız mı
Pöfff...Bir an önce eve gidip serin suların altına girmek istiyorummmm
canım o kadar verdın madem quınny buz alsaydın 100 tl daha verıp ben alıcam inşallah bu hafta 1000 tl 6 taksıtle anakucağını kardesımden alıcam ama
hanstane cıkıcı bır tane kanz aldım bırde wenıce den aldım cıcı cıcı kızkardesımden de bır takım aldım yeter herhalde
takma kafana olcağı var mış oldu canını sıkma
bendeee ve hala çalışıyorum yapış yapış oldum kuyruk sokumum ağrıyo oturmaktan dık oturamıyorum da bugun mahvoldum yaaa çalışmaktan nefret ettımmm bugun başımda ağrıyoo bayılmak istiyorum bıraz dınlenırım belkıı
teyzeleri bakın yan gelmiş yatan, ayak ayak üstüne atmış oğlumu keyif yaparken yakaladık parantez bacaklı oğluş
Onun parmaklarını sevsinler, maşşallah oğluşuna Edacığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?