2011 Ekim Anneleri

kızlarrrrrrrrrr bu arada eylül anneleri topiği kapanmıştı hatırlarsanız oradaki anneler başka sitede yine toplanmışlardı ara sıra girip bakıyodum 1 - 1.5 aydır bakmamıştım şimdi girdim 3 eylül annesi doğurmuş 32. haftalarında bebekleri gayet sağlıklıymış 3.üde erkek maşallah
ben çok heyecanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

teşekkür ederriz sibel teyzesi o parmklar yenir yenirrrrrrrr nasıl hoşuma gidiyor o bacakları etlenmiş butlanmış görmek dişlerim kaşınıyor yemin ederim

Bende Çarşamba göreceğim benim bıdığı, 5 hafta oldu, ölüyorum meraktan. Epey büyümüştür. İnşallah kusursuz sorunsuz devam ediyordur gelişimi.

Bende Çarşamba göreceğim benim bıdığı, 5 hafta oldu, ölüyorum meraktan. Epey büyümüştür. İnşallah kusursuz sorunsuz devam ediyordur gelişimi.

ohooooooooo kocaaamannn olmuştur hemdee bişi kalmamış bu arada buluşmanıza baya sabretmişin ama helal sana 5 hafta çok uzun bir zaman maşallah sizeee

ohooooooooo kocaaamannn olmuştur hemdee bişi kalmamış bu arada buluşmanıza baya sabretmişin ama helal sana 5 hafta çok uzun bir zaman maşallah sizeee

Aynı senin gibi, benim kocişte geçen hafta gelemeyecekti randevuya, yalvardı yakardı kandırdı beni, ben de 1 hft ileri atmak zorunda kaldım. Neyseki az kaldı artık.

Aynı senin gibi, benim kocişte geçen hafta gelemeyecekti randevuya, yalvardı yakardı kandırdı beni, ben de 1 hft ileri atmak zorunda kaldım. Neyseki az kaldı artık.

ay o zaman atılır beyaaa kıyılmıyor hiç onlarada onlarda koca bebeklerimiz

Maşallah kocalarınıza hep randevulara geliyorlar benimki Pazar hariç her gün çalıştığından işe de sabah 6.30 da gittiğinden daha yalnızca 1 kere eşimle gittim kontrole :2::2:

Bu arada Örgü Cini'nin harika örgüleri var kızlar telefonla ulaşamadım yalnız sipariş verecektim :44::44:

zehram senin kocanada maşallah canını dişine takmış adam senin ve elif beyza için çalışıyor eminim bu kadar yoğun bir iş temposu olmasa o da koşa koşa gelir
mesela bizimde 2 hafta sonraki kontrolümüze babamız gelemiycek çünkü fiyatlandırmada 2 kişiler diğer arkadaşı senelik izne çıkıyor e benimde erteleme şansım yok çünki şeker yüklememiz var mecbur yani inşallah ilk ve son olur

aaayyy sanada geçmiş olsun canım inşallah bir defalık bişiydi diye dua edelim ama ben bir yerde okumuştum bu aylarda tekrar başlayabilir mide bulantısı diye ondan korkuyorum
bende başladı maalesf canım kusmadım ama bulanıyor miem uykumdan bile uyandım
mutlu pazartesilerrrrr
geç oldu ama güç olmasın :) bilgisayarı boş buldum hemen selam verelim ve son halimizi sizlerle paylaşalım istedik taze çekildiii bacılaaaa 10 dk önce
ayyy yesinler göbüşünü maşallahhhhhh
canoo sen nisada doğum ücretlerini öğrenmişmiydin nekadar acaba ben hala kendıme bı hastane bulamadımda (

canım normal dogum 450 herşeyi içinde bebege yapılacak testler falan filan
sezeryan ise 950 imiş

biz komşuya getmiş idik yaaaaaaaa serinledik 2 saat sonra evimize çıktık yerleri süpürdüm sildim halıları topladım yarın vericem inşallahhhh
çamaşır bulaşık yıkadım sonra anneanneme gettim yeni geldim ayy sıkılmıştım iyi oldu valla evim missss ben misss ohhhhh

teşekkür ederiz cano deyzeeee

bu arada kızlar bebegimin kıyafetleri için sabun aldım hacı şakir granül 1 kilo 700 gramı 12 lira arkasında okudum
normal bizlerin kıyafetleri için koca bir ölcek koyuyorsak bebişin kıyafetleri için 1 kasık koyuluyormuş
bize bayaa gider diye düşünüyorum 800 gram olanda vardı f ile başlıyordu sanırsam 3 lira idi ama adını duymadıgım için almadım

Canım izin alabiliyorda geliyor, izin vermeseler o da gelemezdi, çok şükür iş yerinden sorun çıkarmıyorlar. Bende hamilelik ayrıcalığı var, ondan da hamile kocası olma ayrıcalığı

Canom bekleseydin Behlül toplayıverirdi halılarını Bu arada yapma kızım böyle ağır şeyler, bak sonra minik bir ağrımızda ödümüz kopuyor.

behlülün işi çıktı gelemedi kızzyok ya halılarımın üstünde koltuk yoktu sadece sardım bağladım o kadarcık bulasıgı çamaşırı makina yıkıyo
süpürgeyide aheste aheste yaptım viledaylada söyle üstünden geçtim duş aldım çıktım çok yorulmadım zatii

Halıları bağlayınca kim dikti onları duvara hııııı Neyse fazla kendimizi yormamaya dikkat edelim. İnsan bazen kendini kaybediyor iş yaparken...

bende diyorumki canom gitti gelmedi ,ne büyük totosu varmış soğumadı gitii
bu arada bizede misafirler geldi gitti ,börek kek yaptım gerisinide ben söyledim onlar yaptılar ,kaynanamda teee işler bitince geldi,neyse ben yüzümü ağarttım ,bana şunu al ,bunu al liste yap ,şimdiden alışverişe başla falan ded,ler ama ,ne biliim yaa ,hala başlayasım gelmiyo ,Hanzade sen hazırladınmı bi liste kızz ???banada yollucan unutmaa
bu arada geçen defa aşıda hiç acımamıştı kolum ,bu defa baya baya ağrıyo ,bide misafirimiz yanında oıtururken laf söylemek için sürekli bu kolumu dürtükledii
kızlar gece rahat uyuyamıyorum ben yaa,sürekli evham yapıyorum sırt üstü yatmıyım diye ,normalde hep yan yatarim ama sırt üstü yatmıyım diye şartlıyorum ya ,sürekli sırt üstü buluyorum kendimi

teyzeleri bakın yan gelmiş yatan, ayak ayak üstüne atmış oğlumu keyif yaparken yakaladık parantez bacaklı oğluş

Keyfine kurban olsunlar onun :)

Ayy hemen doğum çantası hazırlamak geldi aklıma :))) Ay sonu ufak ufak hazırlayacağım..

Daha hazırlamadım canım ama alacaüım kıyafet dışı ürünlerin markalarını belirledim,Hazırlayınca atarım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…