Günaydııınnn.
Ben burdayım Hanzadee.
Nasılsınız güzel anneler?? Umarım herkesler iyidir.
günaydınlarrr herkeşleree
az önce uyandım nedense hemen nete giresim geldi ,hanzade kulağımımı çınlattın nedir
hanzadecim sen araştırdın madem ,ortalama fiyatlarınıda biliyosundur ,onlarla beraber yolllarsan ne iyi olur
abarttımmı acabaa
Bacım kimse yok kime soruyon nasılsınız diye haha:) Hepsine ceza vericem hepsine vuyucam kıybacı nihaha:))
Koca topikte başbaşa kaldık kıs rumuz :))
Yolaırm canım yollarım ne demek :) Bu ay sonuna kadar bitirmiş olurum ne alıcağımı ayarlamış olurum sanada gönderirim... Önce doğum çantası hazırlamayı düşünüyorum ama baksana eylül annelerinden 3 kiş 32. haftada doğurmuş bizdede olabilirdikkatli olmak lazım her an her şeye... :)
Günaydın bende geldim bebişimin karnını doyurup geliyorum hemen. Kımıl kımıl içeride, anası gibi açlığa dayanamayan aksi bir tip olacak galiba
cnm bende quınny buzz bebek arabasını almak istiyorum ama 1200 den asagı yok sen nerde 1000 liraya buldun??
Zaten ben gelemem, geldiğim zaman da kimsecikler olmazz.
Neyse Allahtan sen varsın. Yoksa topik kapandı da haberim mi yok diye düşünürdüm.
Döküldüler bak tek tek :))
Vaaaay Hanzade ilk defa seni hazırlık yapalım derken duyuyorum. Ben hayırlısıyla 28. haftayı bitireyim, çantayı hazırlayacağım inşallah.
Hoşgeldin canııım.
Ya sorma bende kahvaltıyı iş yerinde yapıyorum. Kahvaltımda Ekmek arası peynir. Eğer kahvaltı yapmadan işlere koyulursam, oğluşum içerde deliriyor.
Ya oruç tutmayı denesem mi diyorum da bu aç kurtlukla nasıl tutucam onu bilemiyorum
Günaydın bende geldim bebişimin karnını doyurup geliyorum hemen. Kımıl kımıl içeride, anası gibi açlığa dayanamayan aksi bir tip olacak galiba
Hoşgeldin canııım.
Ya sorma bende kahvaltıyı iş yerinde yapıyorum. Kahvaltımda Ekmek arası peynir. Eğer kahvaltı yapmadan işlere koyulursam, oğluşum içerde deliriyor.
Ya oruç tutmayı denesem mi diyorum da bu aç kurtlukla nasıl tutucam onu bilemiyorum
herkese gunaydın
gunlerdır ev ve oglumla ugrasıyorum dusmeyen bı atesımız vardı 40 derece sukur dunıtıbarıyle dustu 38 fılan pazar gecesı ztb ye gıttık kan fılan verdık ıgne oldu sanırım o ıyı geldı bugun daha ıyı yemek yememe sorunumuzvar sadece
dun 10da evı temızlemıstım sabahtan usten ıslerımı hallettım evım mıs gıbı oldu bulasık makınesını bosaltıp oglumu yedırıp annemle gesmeye gıdıcez dunden corbam var ne yapsam yanına yemegımıde yapıp gıtsem dun pılav yapmıstım tavuklu bezelyelelı o bıttı corba kaldı makarnada yenı yedık bı pratık fıkır verınde yapıp gıdıyım gelınce yemek derdım olmasın
gecmısı okuyorum gırıp ama bıtsınde yazıyım derken heo pc basından kalkıyorum onun hele dun tam yazdım pc kapandı :) bu gun yazıp gecmısı oyle okuyum dedım
herkesın gunu guzel gecsın
bu arada yıne ruyamda kızm olugunu gordum hamılelıgımbasından berı goruyodum zeynepdı ısmı bu sefer zeynep kubra koyuyodum acaba 3. ye erkenmı hamıle kalıcam yoksa suprızmı yapıcak dogumda bıze sanırım 2. secenek ımkansız ılkı ıse esım asla ıstemıo ruyalarda kalıcak zeynebım
Hoşgeldin canııım.
Afiyet olsun yarasın ikinizede :)
Rumuz her sabah ekmek arası peynirmi yiyosun yoksa? Hem kilo yapar hem kabız yapar kız..
Geçmiş olsun canım ne zor ya çocuğun ateşlenmesi ben şimdiden düşünüp şimdiden evham yapmaya başladım
herkese gunaydın
gunlerdır ev ve oglumla ugrasıyorum dusmeyen bı atesımız vardı 40 derece sukur dunıtıbarıyle dustu 38 fılan pazar gecesı ztb ye gıttık kan fılan verdık ıgne oldu sanırım o ıyı geldı bugun daha ıyı yemek yememe sorunumuzvar sadece
dun 10da evı temızlemıstım sabahtan usten ıslerımı hallettım evım mıs gıbı oldu bulasık makınesını bosaltıp oglumu yedırıp annemle gesmeye gıdıcez dunden corbam var ne yapsam yanına yemegımıde yapıp gıtsem dun pılav yapmıstım tavuklu bezelyelelı o bıttı corba kaldı makarnada yenı yedık bı pratık fıkır verınde yapıp gıdıyım gelınce yemek derdım olmasın
gecmısı okuyorum gırıp ama bıtsınde yazıyım derken heo pc basından kalkıyorum onun hele dun tam yazdım pc kapandı :) bu gun yazıp gecmısı oyle okuyum dedım
herkesın gunu guzel gecsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?