2011 Ekim Anneleri

günaydınlarrr herkeşleree
az önce uyandım nedense hemen nete giresim geldi ,hanzade kulağımımı çınlattın nedir
hanzadecim sen araştırdın madem ,ortalama fiyatlarınıda biliyosundur ,onlarla beraber yolllarsan ne iyi olur
abarttımmı acabaa

Yolaırm canım yollarım ne demek :) Bu ay sonuna kadar bitirmiş olurum ne alıcağımı ayarlamış olurum sanada gönderirim... Önce doğum çantası hazırlamayı düşünüyorum ama baksana eylül annelerinden 3 kiş 32. haftada doğurmuş bizdede olabilir dikkatli olmak lazım her an her şeye... :)

Bacım kimse yok kime soruyon nasılsınız diye haha:) Hepsine ceza vericem hepsine vuyucam kıybacı nihaha:))

Koca topikte başbaşa kaldık kıs rumuz :))

Zaten ben gelemem, geldiğim zaman da kimsecikler olmazz.
Neyse Allahtan sen varsın. Yoksa topik kapandı da haberim mi yok diye düşünürdüm.

Vaaaay Hanzade ilk defa seni hazırlık yapalım derken duyuyorum. Ben hayırlısıyla 28. haftayı bitireyim, çantayı hazırlayacağım inşallah.

Günaydın bende geldim bebişimin karnını doyurup geliyorum hemen. Kımıl kımıl içeride, anası gibi açlığa dayanamayan aksi bir tip olacak galiba

Günaydın;

Sabah sabah heyecanlandım neeee 32.hafta mıı :18: Teyzeleri biz kızımın dün odasını sipariş ettik bambu beşiğini de yaptırıyoruz süslü püslü ama daha bir sürü şey var

Günaydın bende geldim bebişimin karnını doyurup geliyorum hemen. Kımıl kımıl içeride, anası gibi açlığa dayanamayan aksi bir tip olacak galiba

Hoşgeldin canııım.
Ya sorma bende kahvaltıyı iş yerinde yapıyorum. Kahvaltımda Ekmek arası peynir. Eğer kahvaltı yapmadan işlere koyulursam, oğluşum içerde deliriyor.
Ya oruç tutmayı denesem mi diyorum da bu aç kurtlukla nasıl tutucam onu bilemiyorum

herkese gunaydın
gunlerdır ev ve oglumla ugrasıyorum dusmeyen bı atesımız vardı 40 derece sukur dunıtıbarıyle dustu 38 fılan pazar gecesı ztb ye gıttık kan fılan verdık ıgne oldu sanırım o ıyı geldı bugun daha ıyı yemek yememe sorunumuzvar sadece
dun 10da evı temızlemıstım sabahtan usten ıslerımı hallettım evım mıs gıbı oldu bulasık makınesını bosaltıp oglumu yedırıp annemle gesmeye gıdıcez dunden corbam var ne yapsam yanına yemegımıde yapıp gıtsem dun pılav yapmıstım tavuklu bezelyelelı o bıttı corba kaldı makarnada yenı yedık bı pratık fıkır verınde yapıp gıdıyım gelınce yemek derdım olmasın
gecmısı okuyorum gırıp ama bıtsınde yazıyım derken heo pc basından kalkıyorum onun hele dun tam yazdım pc kapandı :) bu gun yazıp gecmısı oyle okuyum dedım
herkesın gunu guzel gecsın

cnm bende quınny buzz bebek arabasını almak istiyorum ama 1200 den asagı yok sen nerde 1000 liraya buldun??

canım pucet olmadan saraçhanede altkatta orta yaşlı bır amca vardı onda 1000 tl 6 taksıt dedı ama bak pucet almıcam ana kucağı yanı onu kızkardesımde maxı cosı ana kucağı var uyumluymus ona onun için almıcaz ana kucağını o zman 1000 tl hatta nakıte 900 dedı bugun alcaz buyuk olasılıklaa

Kızz Eda yazmış eylül anneleri doğurmuş 32 de bende ay sonunu bekliyorum 3 ağustosta 28 biticek hemen çantamı hazırlıcam ne olur ne olmaz rezil olmayalım hastane köşelerinde :))

Ben kadir gecesini tutmaya niyetliyim ama bakalım nasipolursa, ama çok aç kalınca fenalaşıyorum, ben niyet edeyimde tutabilirim inşallah.. Tamamına niyetlenme rumuz sakın, dinen böyle bir şart yok :) Sonra tutabilme hakkın varken zorlama bence hani 5 te filan ezan okunsa amenna diyeceğim ama saat 8,30 da okunmaya başlayacak ezan çok zorlar bizi...

bu arada yıne ruyamda kızm olugunu gordum hamılelıgımbasından berı goruyodum zeynepdı ısmı bu sefer zeynep kubra koyuyodum acaba 3. ye erkenmı hamıle kalıcam yoksa suprızmı yapıcak dogumda bıze sanırım 2. secenek ımkansız ılkı ıse esım asla ıstemıo ruyalarda kalıcak zeynebım

Afiyet olsun yarasın ikinizede :)

Rumuz her sabah ekmek arası peynirmi yiyosun yoksa? Hem kilo yapar hem kabız yapar kız..

Geçmiş olsun canım ne zor ya çocuğun ateşlenmesi ben şimdiden düşünüp şimdiden evham yapmaya başladım

Son düzenleme:

Hiç belli olmaz canım ya nasip derler bakarsın3. ye hemen kalıverirsin :))

Canım bence oruç tutma, bende orta birden beri hiç aksatmadım ama bu sene tutmayacağım. Havalar çok sıcak su bizim için hayati önem taşıyor, o yüzden sana ve bebeğe yazık. Şöyle düşün regliyken bile oruç tutulmuyor ki hamilelik daha önemli.

Pazar günleri hariç her gün peynir ekmek yiyorum eveeet.
Ama niye kilo yapsın ki
Hem bana diyetisyenim yazdıııı. tabi yanında domates , yeşillik de tüketmek iyi olur ama iş yerinde çilingir sofrası kuramayacağım için kuru kuru yemeye talim.

günaydın herkese,

uzun aradan sonra tekrar merhaba,

sizlerle sürekli olamasamda arada girip ne var ne yok die okuyorum:)..

biş sorucam magnezyum destek alıyor musun? alıyor iseniz ne alıyorsunuz? bugüne kadar hiç bacağıma kramp girmemişti, lakin dün akşam hafif girme meyilinde iken uyandım.. ama tedirgin oldum uyuyamadım bir süre, olursa die.. farkında olmadan geriniyorum demekki.. osteocare calcium destek kullanıorum ben, içinde 150mg.lik magnezyum bulunmakta. sabah-akşam alıyorum, demekki yeterli değil.. ona göre doktorumu arayıp soracağım..

bir de Hanzadeecim, emek verip hazırladığın o listeyi bitince benimle de paylaşırsan sevinirim:)..

sevgiler..

geçmiş olsun canım.
Rüyaların hayır olsun inşallah. Her şey kısmet bakarsın kazara çıkıvermiş aradan Zeynep

günaydın arkadaşlar.
evime döndüm, özlemişim valla. yaklaşık 20 gündür yoktum evde. önce size bi bakayım dedim.
temizlik beni bekler. geçmişi kurcalıyayım az. ondan sonra buralardayım temizlik biter bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…