Pazar günleri hariç her gün peynir ekmek yiyorum eveeet.
Ama niye kilo yapsın ki
Hem bana diyetisyenim yazdıııı. tabi yanında domates , yeşillik de tüketmek iyi olur ama iş yerinde çilingir sofrası kuramayacağım için kuru kuru yemeye talim.
Pazar günleri hariç her gün peynir ekmek yiyorum eveeet.
Ama niye kilo yapsın ki
Hem bana diyetisyenim yazdıııı. tabi yanında domates , yeşillik de tüketmek iyi olur ama iş yerinde çilingir sofrası kuramayacağım için kuru kuru yemeye talim.
senın oğluşunu yerim ben maşallahhhhh rüzgaraa :))teyzeleri bakın yan gelmiş yatan, ayak ayak üstüne atmış oğlumu keyif yaparken yakaladık parantez bacaklı oğluş
annneeeeee bana herkes sen erken doğurursun görde bak dıyolarrr inşallah zamanında gelır bebişimmm ALLAH SAĞLIK VERSIN HERKESE VE BEBİŞLERİNEEkızlarrrrrrrrrr bu arada eylül anneleri topiği kapanmıştı hatırlarsanız oradaki anneler başka sitede yine toplanmışlardı ara sıra girip bakıyodum 1 - 1.5 aydır bakmamıştım şimdi girdim 3 eylül annesi doğurmuş 32. haftalarında bebekleri gayet sağlıklıymış 3.üde erkek maşallah
ben çok heyecanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
YA KIZLAR ESKIDEN SIRT ÜSTÜ YATMIYORLARMIYMIS BEN YATIYORUM VALLA SIRT USTU VE SOL TARAFIMA DAHA ÇOK TABİİ BU GİTMEMDE SORUCAM DR UMA BANA HIC DEMEDI SAĞINA YATMA SIRTUSTU YATMA DIYEEbende diyorumki canom gitti gelmedi ,ne büyük totosu varmış soğumadı gitii
bu arada bizede misafirler geldi gitti ,börek kek yaptım gerisinide ben söyledim onlar yaptılar ,kaynanamda teee işler bitince geldi,neyse ben yüzümü ağarttım ,bana şunu al ,bunu al liste yap ,şimdiden alışverişe başla falan ded,ler ama ,ne biliim yaa ,hala başlayasım gelmiyo ,Hanzade sen hazırladınmı bi liste kızz ???banada yollucan unutmaa
bu arada geçen defa aşıda hiç acımamıştı kolum ,bu defa baya baya ağrıyo ,bide misafirimiz yanında oıtururken laf söylemek için sürekli bu kolumu dürtükledii
kızlar gece rahat uyuyamıyorum ben yaa,sürekli evham yapıyorum sırt üstü yatmıyım diye ,normalde hep yan yatarim ama sırt üstü yatmıyım diye şartlıyorum ya ,sürekli sırt üstü buluyorum kendimi
Kızz Eda yazmış eylül anneleri doğurmuş 32 de bende ay sonunu bekliyorum 3 ağustosta 28 biticek hemen çantamı hazırlıcam ne olur ne olmaz rezil olmayalım hastane köşelerinde :))
Ben kadir gecesini tutmaya niyetliyim ama bakalım nasipolursa, ama çok aç kalınca fenalaşıyorum, ben niyet edeyimde tutabilirim inşallah.. Tamamına niyetlenme rumuz sakın, dinen böyle bir şart yok :) Sonra tutabilme hakkın varken zorlama bence hani 5 te filan ezan okunsa amenna diyeceğim ama saat 8,30 da okunmaya başlayacak ezan çok zorlar bizi...
hanzadecım bende 1 gun olsun oruc tutupta ıftar sevıncını yasamayı cok ıstıyorum ama ac kalmak kan sekerını dusurup zeka gerılıgını bıle sebep oluyormus ıyı arastır sor allah korusun bırsey olmasın mınıgıne doktora danıs tabı dındar bırı ıse ılla tutarsanda kan sekerını yuksek tutan besınlerı arastır ben oglumda tutmustum 1 ay malum reglı olunmuyo ama satım 18 agustostu eylulde ramazandı yanı bende olan ona yetıyodu ozaman 1 aylıktı anca eger doktorlarınız musade ederse banada soyleyın bende tutayım sızle kuzenım secen sene 1 er gun arayla tutmustu aralık annesı o ama zeka ısı benı cok korkuttu
nasıp pıpıyı gorduk ama rabbımındedıgı olur elbette haırlısı olsungeçmiş olsun canım.
Rüyaların hayır olsun inşallah. Her şey kısmet bakarsın kazara çıkıvermiş aradan Zeynep
Hiç belli olmaz canım ya nasip derler bakarsın3. ye hemen kalıverirsin :))
Mini etek
YA KIZLAR ESKIDEN SIRT ÜSTÜ YATMIYORLARMIYMIS BEN YATIYORUM VALLA SIRT USTU VE SOL TARAFIMA DAHA ÇOK TABİİ BU GİTMEMDE SORUCAM DR UMA BANA HIC DEMEDI SAĞINA YATMA SIRTUSTU YATMA DIYEE
KIZLARR NE ORUCU TUTUYORSUNUZZZ DINENDE YASAK DEĞİLMII ZATEN HAMILEE HALINIZDE ORUC NEDEN TUTUYORSUNUZ ÇOCUK AÇ KALICAK 1 GUN BOYUNCA KARNINIZDA DEĞİLDE KUCAĞINIZDA OLSA BÜTÜN GUNU BIRAK ÖĞÜNÜNÜ ATLAMAYA KIYABILIRMIYDINIZ YA DA SUSUZ BIRAKMAYA TUTMAYIN ORUC FALAN BORCUNUZU DOĞUMDAN SONRA ÖDERSINIZZ ALLAH HAMILELERE YOLCULARA VE HASTALARA YASAKLADIYSA VARDIR BIR HIKMETI YEMEK TAMA HADI BEBEK SIZDEN BESLENIR DIYELIMDE SUYU NE OLCAK SAKIN SAKIN ORUC TUTMAYINN DERIMMM AÇLIKTAN BAYILIP FENALIIK GECIRME IHTIMALINDE BILE KARNIMI ÇARPARIM KORKUSU BILE VAZGECIRIR BENI COCUK 6-7 AYLIK OLUNCA EK GIDALARA GECINCE TUTARIZ ORUCUMUZU YAPMAYIN BENCEEE TABII DRUNUZADA SORUN ISTERSENIZ
bende bı gun tutayım ne olcak dıyodum ama zeka gerılıgı dıyınce urktum oda kısmet meselesı ya hakkımızda hayırlısı rabbım o zevkı ruyamızda tattırırı belkıDoktorlarım müsade etmez sanırım ikiside kızar zaten sorunlu bir gebelik dönemi yaşıyorum, o gün akşam akadar evde olup yatmayı planlıyorum hahaha:) ne anlamı kalacaksa.. Duruma göre bakıcam canım olmadı tutmam sonra telafi ederim. Dediğin gibi o iftar heyecanını yaşamayı istiyorum bende... Ya nasip ya kısmet diyelim :)
Geçmiş olsun canım ne zor ya çocuğun ateşlenmesi ben şimdiden düşünüp şimdiden evham yapmaya başladım
Erken kalkmaya çalış rumucum yumurta bal domates salatalık filan yemeye çalış kahvaltı çok önemli, çalışmanın zorluklarından biride bu valla üzüldüm peynir ekmek diyince...
hanzadecım bende 1 gun olsun oruc tutupta ıftar sevıncını yasamayı cok ıstıyorum ama ac kalmak kan sekerını dusurup zeka gerılıgını bıle sebep oluyormus ıyı arastır sor allah korusun bırsey olmasın mınıgıne doktora danıs tabı dındar bırı ıse ılla tutarsanda kan sekerını yuksek tutan besınlerı arastır ben oglumda tutmustum 1 ay malum reglı olunmuyo ama satım 18 agustostu eylulde ramazandı yanı bende olan ona yetıyodu ozaman 1 aylıktı anca eger doktorlarınız musade ederse banada soyleyın bende tutayım sızle kuzenım secen sene 1 er gun arayla tutmustu aralık annesı o ama zeka ısı benı cok korkuttu
ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM: PEMBELİ HIRKA TAKIM
Kızlar şu hırkaların pembesimi güzel kırmızısımı? bana bir fikir verirmisiniz yoksa ikisinidemi sipariş etsem !?
ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM: PEMBELİ HIRKA TAKIM
Kızlar şu hırkaların pembesimi güzel kırmızısımı? bana bir fikir verirmisiniz yoksa ikisinidemi sipariş etsem !?
selam kızlar...bende30 u geçeyim hazırlıycam hastane çantamı ufaktan ufakta...bu arada bu havalar böyle gidecek gibi acaba uzun kollu gecelik pijama takımı bakmasammı...siz ne yaptınız
bence kırmızı cok seker sevımlı rabbım saglıkla gydırmey nasıp etsın ınsallah
uzun kollu alma canım hastanede süreklı tansıyondu ıgne falandı kullanmak zor oluyormus uzun kolluya gerek yok evde hastanede sıcak olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?