ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM: PEMBELİ HIRKA TAKIM
Kızlar şu hırkaların pembesimi güzel kırmızısımı? bana bir fikir verirmisiniz yoksa ikisinidemi sipariş etsem !?
ben sadece gecelık alıcam gecenkınde kısa kolluydu yaz bebısıydı bunda sanırım uzun kollu alırım kapalı oldugum ıcın yoksa kısa kolluda olabılır zaten dogum yapana kadar ustunuzde baska bırsey olucak hastane kıyafetı ondan sonra onu gıycksınız bebısınızle uyuycaksınız :) usten dugmelı tavsıye ederım yada yaksı acık ve seklınde emzımek rahat oluoyo oyle sabahlık almıycam kullanıssız ve gereksız
Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah canım hepsi çok güzel maşallah bende 7. ayın çıkmasını bekliyorum sonra alış veriş yapıcam, listem hazır alıcaklarım ve araştırmalarım bitti, geriye sadece almak kaldı :)
Ya bende kısa kollu alıp, sabahlıklı alayım diyordum. Gereksiz mi diyorsun?
Sabahlığı sonrasında namaz kılarken de kullanırım diyordum ama.. Kafam karıştı şimdi. Kışa denk geliyor doğum, direk uzun kollu mu alsam ki acaba?
Ha bu arada ben pijamalara baktım da ağustos sonrası yeni modeller gelecek dediler. Şimdiki modeller yaz modeli dedikleri için bayram sonrası bakayım diyorum.
Bu arada bazıları pijama çabuk batar diye 2 tane alıyorlar. Siz napcaksınız?
ya şuna bakın nasıl hanımhanımcıkk ya...yirim ben o kısçeleri yaaaaa
ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM: KIZ BEBEK HIRKA TAKIM
günaydın herkese,
uzun aradan sonra tekrar merhaba,
sizlerle sürekli olamasamda arada girip ne var ne yok die okuyorum:)..
biş sorucam magnezyum destek alıyor musun? alıyor iseniz ne alıyorsunuz? bugüne kadar hiç bacağıma kramp girmemişti, lakin dün akşam hafif girme meyilinde iken uyandım.. ama tedirgin oldum uyuyamadım bir süre, olursa die.. farkında olmadan geriniyorum demekki.. osteocare calcium destek kullanıorum ben, içinde 150mg.lik magnezyum bulunmakta. sabah-akşam alıyorum, demekki yeterli değil.. ona göre doktorumu arayıp soracağım..
bir de Hanzadeecim, emek verip hazırladığın o listeyi bitince benimle de paylaşırsan sevinirim:)..
sevgiler..
yok mu kullanan??
ya şuna bakın nasıl hanımhanımcıkk ya...yirim ben o kısçeleri yaaaaa
ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM: KIZ BEBEK HIRKA TAKIM
yok mu kullanan??
ayyy kırmızı kırmızııı:) bende ablama göstereyim modelini örsün banadaORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM: PEMBELİ HIRKA TAKIM
Kızlar şu hırkaların pembesimi güzel kırmızısımı? bana bir fikir verirmisiniz yoksa ikisinidemi sipariş etsem !?
bak buda çok ciciii
bendede oldu bi kaçkez ama henüz ilaç istemedim doktorumdan ,kimyasal almadan halletmeye çalışcam ,masajdı yürüyüştü ,bide yetince protein alınmadığından oluyomuş yanlış hatırlamıyosam ,beslenmeye dikkat edersek geçer bencee...yani geçsiin ilaç almak istemiyorummyok mu kullanan??
peki sezeryan doğumlarda gecelik mi alınmalı, pijama takımı mı.hangisi daha kullanışlı olur acaba....
açıkcası bende sadece osteocare calcium kullanıroum sen gibi. bi kaç kez kramp tarzı oldu ama herhangi bir şey kullanamdım..çok nadir olduğundan sanırım..ek magnezyum almıorum cnmmss
ya kızlar benim vücudumun her yerinde siyah lekeler oluştu. göğüs altımda. bacaklarımın arka taraflarında boynumda....bi yüzümde ve kollarımda yok. çok kötü görünüyo.. doğum lekesi diyolar ama tedirgin oldum. leke problemi olan var mı aramızda?
peki sezeryan doğumlarda gecelik mi alınmalı, pijama takımı mı.hangisi daha kullanışlı olur acaba....
günaydın kızlarrr:) gelir gelmez geçmişi bir okuyayım dedim:) Allahtan herkes gayet iyi görünüyor bugün. Biz bu sabah Dr. A gittik ve 15 Eylülde beni doğuma alabileceğini söyledi. çokk heyecanlandım kızlar. birazda korktumm:))) bebeişlerim Başak burcu olacak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?