2011 Ekim Anneleri

Ya bende kısa kollu alıp, sabahlıklı alayım diyordum. Gereksiz mi diyorsun?
Sabahlığı sonrasında namaz kılarken de kullanırım diyordum ama.. Kafam karıştı şimdi. Kışa denk geliyor doğum, direk uzun kollu mu alsam ki acaba?
Ha bu arada ben pijamalara baktım da ağustos sonrası yeni modeller gelecek dediler. Şimdiki modeller yaz modeli dedikleri için bayram sonrası bakayım diyorum.
Bu arada bazıları pijama çabuk batar diye 2 tane alıyorlar. Siz napcaksınız?

bugün 7.ayımıza girdik kız. şükürler olsun :))

canım listende neler var bizimle de paylaşsan çok makbulue geçer.
sen araştırmalrını iyi yaptın takip edebildiğim kadarıyla. neyi ne marka alacan. yardımcı olursan sevinirim. biz de eşimle bu hafta alalım diyoruz artık eksikleri

sabahlık hastane ıcın gereksız yoksa sonrasında kullanırım dersen al tabı hastanede amelyat kıyafetı gıyıyosun dogumdan sonra gecelıgını gıyıp yatıyosun bı daha sabahta gıyınıp gıdıyosun orda lazım deıl yatarkende gıyılmez dıye dedım sonrasında onu ıyı kapalı alırsan namaz ıcın ıyı olur tabı ben 1 tane almıstım oglumda hastanede ve ılk gun evde gıymıstım sonra evde kaprı pıjamalarımı gıydım yatmadımda ben ne rahatsa onu gıydım sımdı yıne 1 tane alıcam bırısı gelınce ne gıysem dıye dusunmem ılk hafta onu gıyerım dıye ama begendıgım sey normal hayattada kullanıslı olursa yakısırsa 2 tanede alabılırım bıde alırken sunu unutmayın gobegınız dogumdan sonra ınmeyecek hemen ben bı tanede oyle dusnup almıstım olmadı tabı baya bı zaman yıe hamıs gıbı oluyor gobegınız onden pılelı olursa daha ıyı olur

yok mu kullanan??

ya kızlar benim vücudumun her yerinde siyah lekeler oluştu. göğüs altımda. bacaklarımın arka taraflarında boynumda....bi yüzümde ve kollarımda yok. çok kötü görünüyo.. doğum lekesi diyolar ama tedirgin oldum. leke problemi olan var mı aramızda?

ayyy kırmızı kırmızııı:) bende ablama göstereyim modelini örsün banada

bak buda çok ciciii

yok mu kullanan??
bendede oldu bi kaçkez ama henüz ilaç istemedim doktorumdan ,kimyasal almadan halletmeye çalışcam ,masajdı yürüyüştü ,bide yetince protein alınmadığından oluyomuş yanlış hatırlamıyosam ,beslenmeye dikkat edersek geçer bencee...yani geçsiin ilaç almak istemiyorumm

peki sezeryan doğumlarda gecelik mi alınmalı, pijama takımı mı.hangisi daha kullanışlı olur acaba....

sezeryanda hastane ıcın pıjama cunku dıkıslerın konturol edılcek ev ıcın dıledgını alabılırsın normal dogumda hastane ıcın gecelık yıne dıkısler konturol edılıyo rabbım kolaylıkla atlatmamızı nasıp etsın

Canım bende de kbarık kımızı lekeler oluşmuştu. Herkes hamişlikten dedi. Cildiyeye gittim yine de. Bi krem verdi, 1 haftada geçmezse gel dedi. 3 gün sürdüm geçti. Şimdi kullanmıyorum. Benim lekeler hamişlikten değilmiş mesela doktor öyle dedi. Kimin ne söylediğne kulak asma doktora git, hamilelikten dolayı ise zaten bişey kullandırmıyorlar.

günaydın kızlarrr:) gelir gelmez geçmişi bir okuyayım dedim:) Allahtan herkes gayet iyi görünüyor bugün. Biz bu sabah Dr. A gittik ve 15 Eylülde beni doğuma alabileceğini söyledi. çokk heyecanlandım kızlar. birazda korktumm:))) bebeişlerim Başak burcu olacak galiba.

hayırlısı olsun canım, sağlıkla alırız inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza. niye korkuyorsun hayatım,dünya güzeli yavrularımızı kucaklıyacağız,daha güzel birşey olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…