2011 Ekim Anneleri

slm kızlar nasılsınız malum kaynanamdayım daha aksatmadan okumaya çalışıyorum ama laf yetiştiremiyorum buraya :84::84::84:
sabah annemlere geldim birazdanda kızımın dedesi ve ananesiyle birlikte çıkıp havuzlu hana gideceğiz uygun bulursam bugün park yatağını ve arabasını falan almak istiyorum hepinizi kocaman öpüyoruz cadımla allaha emanet olun

cnm erken mi bu tarihh. normal seyir neydı?? ay tarih belli olunca beni de heyecan sardııı.

Ama Kartopuuu( sezeryan olacak kesecekler beni...bebekleri kucağıma alınca çok güzel olacak herşey ama ben hala spinal mi, epidural mi, genel anestezimi karar vermedim. spinalle epiduralin farkını bile bilmiyorum. cok soru işareti var kafamda. bunlar net olmayıncada korktum:)))

iyi alışverişler olsun canım, kendinize dikkat edin,hava sıcak keşke daha erken çıksaydınız. biz geçen cumartesi gittik. sabah dokuzda oradaydık hanı biz açtık neredeyse

peki sezeryan doğumlarda gecelik mi alınmalı, pijama takımı mı.hangisi daha kullanışlı olur acaba....

CANIM SEZERYAN OLAN ARKADAŞLAR GECELİĞİN DAHA KULLANIŞLI OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. hem pijamanın belinin lastiği bazen yaraya denk gelip rahatsız edebiliyormuş. birde malum hasta bezi falan bağlıyorlar ilk günlerde :)) pantolonu giyip çıkarması bir dert pek rahattda olmaz geceliği üsten giyip çıkarıverirsin.. bence hastaneye gecelik götür eve çıkınca giyersin pijamayı..

canım gecelık daha rahattır muhakak ama hastane ıcın pıjama lazım dıkısler pansuman edılcek konturol edılcek gecelıkle bu mumkun deılk ev ıcın gecelık ama hastaneye pıjama sezeryan olucaklar aklınızda kalsın doktorunuz zaten soyler

bacım bu sene çok sıcak olacak eylül ekim diyorlar ben ondan emin olamıyorum

haklısın aslında. moralim çok bozuluyo cildimi her gördüğümde. en iyisi bi cildiyeciye gideyim ben de

cnm erken mi bu tarihh. normal seyir neydı?? ay tarih belli olunca beni de heyecan sardııı.

eğer bir bebeğim olsaydı 11 ekimde doğum yapacaktım çünkü benim SAT 4 O cak. ama ikiz olduğunu öğrendikten sonra arastırdım ki ikizler 25-26 gün erken doğarlarmış. yani ikizler için normal süresinde doğum yapacagım. 15 EYLÜL... İnşallah erken doğum falan olupta ağustosta doğurmam. dua edinde bebekler beklesin 15 eylülü. Bu arada en başta ekimde doğum yapacagımı sandıgım için topiğe üye olmuştum. ikiz olduğunu öğrenincede değiştirmedim topiğimi:) çünkü sizlerle aynı dönemleri yasıyorum. eylül topiğindekiler Sat Aralıktır hepsinin benden önce hamile kaldılar yani:))))

kızlar havuzlu hana bende cumartesi annemle gideceğim ama yerini tam olarak bilmiyorum. Tarif edecek aday varmıdır

YA bnm de gobeğimin üzerinde ufak kırmızı sivilce gibi bişeyler var..ben önemsemedim ama ?? yüüzmde zaten var sivilce ama normalde de çıkardı en uyuz zamanlarda,,sıcaktan herlade

benimde sezeyan olacak canım ben genel anestezi düşünyorum gerçi bunu doktorumla konuşmadık daha. ama epidural daha stresli geliyor bana sanki herşeyi hissedecekmişim gibi,doktorlar benimle uğraşırken ameliyathaneyi seyretmek ve heyecanlanmak istemiyorum,anesteziyı alır bayılırım herşey bitincede ayılırım diyorum sanki böylesi daha kolay gibi geliyor. bir tek zor yanı bebeğimi daha geç görmek. ama epidrural olanlarlada konuştum pek farkı olmuyor o sersemlikle anlamıyorsun zaten 5 dakika falan görebiliyorsun dediler. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım

nedne 15 eylül ki aceba.....36.haftan oluyor dimi

Son düzenleme:

ama komple uyuduğunda sanki sütüne daha çok ilaç karışmayacakmı .....pek önermiyorlar artık geneli

hımmm ya ben bı sıcakalrı görünce sağlıkla gelsinde biran önce gelse dıorumm :) hayırlısı cnm Rabbbim kolay ağrısız sancısız inşş.. zaten buyuk ihtimal sezeryan olcaksındır,, tez zamanda inşş bu gidişle en genç annemiz sen olcan sanırım daha başka günü belli olan yok die bılıorum

ama komple uyuduğunda sanki sütüne daha çok ilaç karışmayacakmı .....pek önermiyorlar artık geneli

zannetmiyorum canım. çünkü uyuşma süresi ikisinde de aynı. aynı saatlerde girip çıkıyorsun ameliyathaneden diye biliyorum. araştırayım ve haftaya gidince doktoruma bir sorayım. hem belden iğne olmak beni daha çok korkutuyor.riski daha fazla gibi geliyor bana.

iyi alışverişler olsun canım, kendinize dikkat edin,hava sıcak keşke daha erken çıksaydınız. biz geçen cumartesi gittik. sabah dokuzda oradaydık hanı biz açtık neredeyse
canım bende ümraniyeden z.burnuna geldim birazdanda eminönüne gideceğiz anca gelebildim yoksa bende erken gideyim istiyodum sıcağa kaldık artık ama napalım
kızlar havuzlu hana bende cumartesi annemle gideceğim ama yerini tam olarak bilmiyorum. Tarif edecek aday varmıdır

bende bilmiyorum netten baktım biraz yol tarifine gidenler anlatsın tam nerde kalıyo çıkmadan görsem ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…