bende zaten 2 tane gecelik aldım daa bide pijama takımı alayım o zaman .
günaydın kızlarrr:) gelir gelmez geçmişi bir okuyayım dedim:) Allahtan herkes gayet iyi görünüyor bugün. Biz bu sabah Dr. A gittik ve 15 Eylülde beni doğuma alabileceğini söyledi. çokk heyecanlandım kızlar. birazda korktumm:))) bebeişlerim Başak burcu olacak galiba.
hayırlısı olsun canım, sağlıkla alırız inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza. niye korkuyorsun hayatım,dünya güzeli yavrularımızı kucaklıyacağız,daha güzel birşey olurmu?
slm kızlar nasılsınız malum kaynanamdayım daha aksatmadan okumaya çalışıyorum ama laf yetiştiremiyorum buraya :84::84::84:
sabah annemlere geldim birazdanda kızımın dedesi ve ananesiyle birlikte çıkıp havuzlu hana gideceğiz uygun bulursam bugün park yatağını ve arabasını falan almak istiyorum hepinizi kocaman öpüyoruz cadımla allaha emanet olun
peki sezeryan doğumlarda gecelik mi alınmalı, pijama takımı mı.hangisi daha kullanışlı olur acaba....
CANIM SEZERYAN OLAN ARKADAŞLAR GECELİĞİN DAHA KULLANIŞLI OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. hem pijamanın belinin lastiği bazen yaraya denk gelip rahatsız edebiliyormuş. birde malum hasta bezi falan bağlıyorlar ilk günlerde :)) pantolonu giyip çıkarması bir dert pek rahattda olmaz geceliği üsten giyip çıkarıverirsin.. bence hastaneye gecelik götür eve çıkınca giyersin pijamayı..
Ya bende kısa kollu alıp, sabahlıklı alayım diyordum. Gereksiz mi diyorsun?
Sabahlığı sonrasında namaz kılarken de kullanırım diyordum ama.. Kafam karıştı şimdi. Kışa denk geliyor doğum, direk uzun kollu mu alsam ki acaba?
Ha bu arada ben pijamalara baktım da ağustos sonrası yeni modeller gelecek dediler. Şimdiki modeller yaz modeli dedikleri için bayram sonrası bakayım diyorum.
Bu arada bazıları pijama çabuk batar diye 2 tane alıyorlar. Siz napcaksınız?
Canım bende de kbarık kımızı lekeler oluşmuştu. Herkes hamişlikten dedi. Cildiyeye gittim yine de. Bi krem verdi, 1 haftada geçmezse gel dedi. 3 gün sürdüm geçti. Şimdi kullanmıyorum. Benim lekeler hamişlikten değilmiş mesela doktor öyle dedi. Kimin ne söylediğne kulak asma doktora git, hamilelikten dolayı ise zaten bişey kullandırmıyorlar.
cnm erken mi bu tarihh. normal seyir neydı?? ay tarih belli olunca beni de heyecan sardııı.
Canım bende de kbarık kımızı lekeler oluşmuştu. Herkes hamişlikten dedi. Cildiyeye gittim yine de. Bi krem verdi, 1 haftada geçmezse gel dedi. 3 gün sürdüm geçti. Şimdi kullanmıyorum. Benim lekeler hamişlikten değilmiş mesela doktor öyle dedi. Kimin ne söylediğne kulak asma doktora git, hamilelikten dolayı ise zaten bişey kullandırmıyorlar.
Ama Kartopuuu( sezeryan olacak kesecekler beni...bebekleri kucağıma alınca çok güzel olacak herşey ama ben hala spinal mi, epidural mi, genel anestezimi karar vermedim. spinalle epiduralin farkını bile bilmiyorum. cok soru işareti var kafamda. bunlar net olmayıncada korktum:)))
günaydın kızlarrr:) gelir gelmez geçmişi bir okuyayım dedim:) Allahtan herkes gayet iyi görünüyor bugün. Biz bu sabah Dr. A gittik ve 15 Eylülde beni doğuma alabileceğini söyledi. çokk heyecanlandım kızlar. birazda korktumm:))) bebeişlerim Başak burcu olacak galiba.
benimde sezeyan olacak canım ben genel anestezi düşünyorum gerçi bunu doktorumla konuşmadık daha. ama epidural daha stresli geliyor bana sanki herşeyi hissedecekmişim gibi,doktorlar benimle uğraşırken ameliyathaneyi seyretmek ve heyecanlanmak istemiyorum,anesteziyı alır bayılırım herşey bitincede ayılırım diyorum sanki böylesi daha kolay gibi geliyor. bir tek zor yanı bebeğimi daha geç görmek. ama epidrural olanlarlada konuştum pek farkı olmuyor o sersemlikle anlamıyorsun zaten 5 dakika falan görebiliyorsun dediler. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım
eğer bir bebeğim olsaydı 11 ekimde doğum yapacaktım çünkü benim SAT 4 O cak. ama ikiz olduğunu öğrendikten sonra arastırdım ki ikizler 25-26 gün erken doğarlarmış. yani ikizler için normal süresinde doğum yapacagım. 15 EYLÜL... İnşallah erken doğum falan olupta ağustosta doğurmam. dua edinde bebekler beklesin 15 eylülü. Bu arada en başta ekimde doğum yapacagımı sandıgım için topiğe üye olmuştum. ikiz olduğunu öğrenincede değiştirmedim topiğimi:) çünkü sizlerle aynı dönemleri yasıyorum. eylül topiğindekiler Sat Aralıktır hepsinin benden önce hamile kaldılar yani:))))
kızlar havuzlu hana bende cumartesi annemle gideceğim ama yerini tam olarak bilmiyorum. Tarif edecek aday varmıdır
ama komple uyuduğunda sanki sütüne daha çok ilaç karışmayacakmı .....pek önermiyorlar artık geneli
canım bende ümraniyeden z.burnuna geldim birazdanda eminönüne gideceğiz anca gelebildim yoksa bende erken gideyim istiyodum sıcağa kaldık artık ama napalımiyi alışverişler olsun canım, kendinize dikkat edin,hava sıcak keşke daha erken çıksaydınız. biz geçen cumartesi gittik. sabah dokuzda oradaydık hanı biz açtık neredeyse
kızlar havuzlu hana bende cumartesi annemle gideceğim ama yerini tam olarak bilmiyorum. Tarif edecek aday varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?