bacım bu sene çok sıcak olacak eylül ekim diyorlar ben ondan emin olamıyorum
hımmm ya ben bı sıcakalrı görünce sağlıkla gelsinde biran önce gelse dıorumm :) hayırlısı cnm Rabbbim kolay ağrısız sancısız inşş.. zaten buyuk ihtimal sezeryan olcaksındır,, tez zamanda inşş bu gidişle en genç annemiz sen olcan sanırım daha başka günü belli olan yok die bılıorum
ben sadece gecelık alıcam gecenkınde kısa kolluydu yaz bebısıydı bunda sanırım uzun kollu alırım kapalı oldugum ıcın yoksa kısa kolluda olabılır zaten dogum yapana kadar ustunuzde baska bırsey olucak hastane kıyafetı ondan sonra onu gıycksınız bebısınızle uyuycaksınız :) usten dugmelı tavsıye ederım yada yaksı acık ve seklınde emzımek rahat oluoyo oyle sabahlık almıycam kullanıssız ve gereksız
ORGUCİNİ BABY BEBEĞİNİZE ÖZEL ÖRGÜLER TELEFONLA SİPARİŞ ALIYORUMMM: PEMBELİ HIRKA TAKIM
Kızlar şu hırkaların pembesimi güzel kırmızısımı? bana bir fikir verirmisiniz yoksa ikisinidemi sipariş etsem !?
bende bı gun tutayım ne olcak dıyodum ama zeka gerılıgı dıyınce urktum oda kısmet meselesı ya hakkımızda hayırlısı rabbım o zevkı ruyamızda tattırırı belkı
hemde nasıl zor cocuk caresız sana bakıyo ıgne oluyo senın canın yanıyo anne yapmasınlar dıye gozune umutla bakıyo babası 3 gune ıgneyı tamamlıyalım dedı yaptırmadım gecer surupla 1 tane yeter dıye cunku ıgne oldugu gun ruyasında yapma yapma dıye sayıklıyodu bebegınız olunca anlarsınız onun canı yanınca nasıl canınız yanıyo rabbım korusun canlarımızı acıtmasın
ayy ikisi de çok hooooş. Ama sanki pembe olan daha şirin duruyor gibi.
canım ben kırmızıyı beğendim çok şeker
gunaydınn kıssslarrr... kırmızı çok guseeellll..bunların fiatlarını nasıl öğrencezzz ??
bugün 7.ayımıza girdik kız. şükürler olsun :))
Evet canım şükürler olsun sat'a göre 7. aya girdik :))
canım listende neler var bizimle de paylaşsan çok makbulue geçer.
sen araştırmalrını iyi yaptın takip edebildiğim kadarıyla. neyi ne marka alacan. yardımcı olursan sevinirim. biz de eşimle bu hafta alalım diyoruz artık eksikleri
günaydınnnn
dünki haberimden sonra sanki topiği bir telaş sarmışakşam msnde eylül annelerinden bir arkadaşımdan detayları aldım kızlar 2 kişi 32. haftada su azalmasından sezo olmuş diğer annemizde 30.haftada bel ağrısıyla gitmiş doktora alt muaynede açılma olduğunu görmüşler 4 saat sonra normal doğuru vermiş bebelerde analarıda iyiyermiş
tez hazırlıklar başlayaaaaaa ekim analarıııııııııı
kuru kahveci mehmet efendinin oraya git, ve orada sor. herkes gösterir sana. oradan çok basit.
çok saol canım cevap verdiğin için.. doktorumu arıyorum şimdi bakalım ne diyecek..
benim kayınvalidem ebe idi emekli şimdi ama şunu söyledi bana (mutlaka sabahlık alalım yataktan vc ye giderken sırtına bişi giymen gerekli çünki lohusa kadın kendini sıcak tutması lazım en ufak rüzgar bile etkiler hasta olursun en az 2 hafta yataktan kalkınca sırtına ince bişey atıp gezmen gerekli ) aynen bunu dedi bana söyleneni söyledim kızlr ince bi sabahlık almış kayınvalidem bana
ben varım 30 eylül
benimde sezeyan olacak canım ben genel anestezi düşünyorum gerçi bunu doktorumla konuşmadık daha. ama epidural daha stresli geliyor bana sanki herşeyi hissedecekmişim gibi,doktorlar benimle uğraşırken ameliyathaneyi seyretmek ve heyecanlanmak istemiyorum,anesteziyı alır bayılırım herşey bitincede ayılırım diyorum sanki böylesi daha kolay gibi geliyor. bir tek zor yanı bebeğimi daha geç görmek. ama epidrural olanlarlada konuştum pek farkı olmuyor o sersemlikle anlamıyorsun zaten 5 dakika falan görebiliyorsun dediler. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım
hımmm tamam canım sağol sora sora bulucaz artıkın daha önce hiç gezmek için gitmedim eminönüne bolcana ticaret odasına gitmişliğim var sadece. Mesela mehmet efendinin orası neresi onu bile bilmiyorum.
aaaa bak çok utandım şimdi İstanbul da olup oralar bilinmezmi yahuuuuu
doğru diyosun canım belden iğne yemek fikri beni daha cok korkutuyor. Ama ben hamileliğim sırasında iki doğum gördüm. iki arkadasımda özelde doğurdular. biri genel anestezi diğeri spinal anestezi yaptırdı. genel anestezi yapan bizi göremedi bile hiç bişeyin farkında degıldı. sersemlemiş gibi görünüyordu. bebek hemşiresi kontrole geldiğinde "bebek acıktı çabuk toparlan bakalım" dediğinde arkadaşım" ne yapayım bende açım" dedi narkozun etkisiyle:)))) spinal anestezi yaptıran ise cok iyiydi herşeyin farkındaydı. aldı bebeişini emzirdi bizimle şakalaştı falan yani. o yüzden herşeyin farkında olup doya doya o anları yaşamak istiyorum. ama dr. la konusmam ve iyice araştırmam laızm tabiiki. bu iki örnekten yola cıkarak böyle düşündüm bende. umarım hayırlııs olur canım.
ayy geçmiş uzun geldi banagünaydınnnnnnnnnnnnnnnn leyleyleyyy nassınız bakemmmmmm
hamileliğim boyunca gece yarısı ilk kez canım bişi istedi11 :30 da yattık tabii eşim hemen transa geçti
bi sorim dedim piştt uyuyomusun diye hııı uyuyorum dedibaktım sormuyo ne oldu diye kalktım saate baktım tam 12
üstümü değiştim yavaşca evden çıktım ama bir yandanda gülüyorum: o halim aklıma geliyoda hala kikirdiyorum
neyse indim merdivenlerden açtım kapıyı iki adım attım burcuuuu diye bir sesbaşımı kaldırmamla kocişimle göz göze geldik
aha dedim basıldıkkknereye gidiyosun diyo dedim gelcem pastaneye attım kendimiiiiiiiii canımın çektiğini aldım eve geldim bizimki bana bakıyo dedim canım istediii bana niye demiyosun gider alırdım didi dedim kıyamadımmmm yazıkkkk uyuyodunn bi ara sordum ama hııı dedin yattın
hadii yee yee didiyidim rahatladımmm
canım gecelık daha rahattır muhakak ama hastane ıcın pıjama lazım dıkısler pansuman edılcek konturol edılcek gecelıkle bu mumkun deılk ev ıcın gecelık ama hastaneye pıjama sezeryan olucaklar aklınızda kalsın doktorunuz zaten soyler
Canommm o saatte ne işin var senin o halde sokakta ayol. Ahahah ne ben cesaret ederim nede eşim beni görse benim çıktığımı koştur koştur beni eve sokup kendi gider alır. Tebrikler valla size
ben daha utanç verici bişey diiimm.ben havuzlu han, Ankarada sanıydımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?