2011 Ekim Anneleri

günaydınnnn
dünki haberimden sonra sanki topiği bir telaş sarmış akşam msnde eylül annelerinden bir arkadaşımdan detayları aldım kızlar 2 kişi 32. haftada su azalmasından sezo olmuş diğer annemizde 30.haftada bel ağrısıyla gitmiş doktora alt muaynede açılma olduğunu görmüşler 4 saat sonra normal doğuru vermiş bebelerde analarıda iyiyermiş
tez hazırlıklar başlayaaaaaa ekim analarıııııııııı

ben varım 30 eylül

benim kayınvalidem ebe idi emekli şimdi ama şunu söyledi bana (mutlaka sabahlık alalım yataktan vc ye giderken sırtına bişi giymen gerekli çünki lohusa kadın kendini sıcak tutması lazım en ufak rüzgar bile etkiler hasta olursun en az 2 hafta yataktan kalkınca sırtına ince bişey atıp gezmen gerekli ) aynen bunu dedi bana söyleneni söyledim kızlr ince bi sabahlık almış kayınvalidem bana

Ayy kıyamam ya reabbim kimsenin yavrusuna hastalık vermesin inşallah...

ayy ikisi de çok hooooş. Ama sanki pembe olan daha şirin duruyor gibi.

Dİmi bende onu beğendim sanki :)

canım ben kırmızıyı beğendim çok şeker

Kız ikisinide sipariş ettirceksiniz :))

gunaydınn kıssslarrr... kırmızı çok guseeellll.. bunların fiatlarını nasıl öğrencezzz ??

Fiyatını öğreneyim uygunsa ikisinide istrim :)

Ay evet bayıldım ya kar gibi :)

Tamam canım misait kalır kalmaz yazcam çok biş yok ama markalarda karar kıldım en azından:)

Son düzenleme:

aferim korkut korkut bizi:))

kuru kahveci mehmet efendinin oraya git, ve orada sor. herkes gösterir sana. oradan çok basit.

hımmm tamam canım sağol sora sora bulucaz artıkın daha önce hiç gezmek için gitmedim eminönüne bolcana ticaret odasına gitmişliğim var sadece. Mesela mehmet efendinin orası neresi onu bile bilmiyorum.

aaaa bak çok utandım şimdi İstanbul da olup oralar bilinmezmi yahuuuuu

çok saol canım cevap verdiğin için.. doktorumu arıyorum şimdi bakalım ne diyecek..

bilmek istersiniz diye yazayım dedim. doktorumu cebinden aradım. osteocare kullanıyorum sabah akşam. içinde kalsiyum, magnezyum ve de çinko var. ama magnezyum yeterli değilmiş. dolayısı ile doktorum magnorm diye bir ilaç önerdi. hergün 1 tane almak gerekiyormuş.

kramp sıkıntsı yaşayan anne adaylarına duyurulur.. :) doktorunuza danışın..

bencede sabahlıklı bir takım olması gerekir diye düşünüyorum. özellikle sezeryan olanlar için çünkü 2 gün hastanede kalınıyor. yerimizden kalktığımızda üstümüze alacak birşeyler olsun. sabahlık yerine lizöz gibi birşey de olabilir diye düşünüyorum.

doğru diyosun canım belden iğne yemek fikri beni daha cok korkutuyor. Ama ben hamileliğim sırasında iki doğum gördüm. iki arkadasımda özelde doğurdular. biri genel anestezi diğeri spinal anestezi yaptırdı. genel anestezi yapan bizi göremedi bile hiç bişeyin farkında degıldı. sersemlemiş gibi görünüyordu. bebek hemşiresi kontrole geldiğinde "bebek acıktı çabuk toparlan bakalım" dediğinde arkadaşım" ne yapayım bende açım" dedi narkozun etkisiyle:)))) spinal anestezi yaptıran ise cok iyiydi herşeyin farkındaydı. aldı bebeişini emzirdi bizimle şakalaştı falan yani. o yüzden herşeyin farkında olup doya doya o anları yaşamak istiyorum. ama dr. la konusmam ve iyice araştırmam laızm tabiiki. bu iki örnekten yola cıkarak böyle düşündüm bende. umarım hayırlııs olur canım.

ayy geçmiş uzun geldi bana günaydınnnnnnnnnnnnnnnn leyleyleyyy nassınız bakemmmmmm
hamileliğim boyunca gece yarısı ilk kez canım bişi istedi 11 :30 da yattık tabii eşim hemen transa geçti
bi sorim dedim piştt uyuyomusun diye hııı uyuyorum dedi baktım sormuyo ne oldu diye kalktım saate baktım tam 12
üstümü değiştim yavaşca evden çıktım ama bir yandanda gülüyorum :o halim aklıma geliyoda hala kikirdiyorum
neyse indim merdivenlerden açtım kapıyı iki adım attım burcuuuu diye bir sesbaşımı kaldırmamla kocişimle göz göze geldik
aha dedim basıldıkkk nereye gidiyosun diyo dedim gelcem pastaneye attım kendimiiiiiiiii canımın çektiğini aldım eve geldim bizimki bana bakıyodedim canım istediii bana niye demiyosun gider alırdım didi dedim kıyamadımmmm yazıkkkk uyuyodunn bi ara sordum ama hııı dedin yattın
hadii yee yee didi yidim rahatladımmm

ben daha utanç verici bişey diiimm.ben havuzlu han, Ankarada sanıydımmm

bünyeden bünyeye farkediyor tabi, benimde geçen sene bir arkadaşım doğum yaptı genel anestezi ile normal doğum yapan biri gibi hemen ayaklandı onu görünce çok şaşımıştım. ondan 1 sene önce kuzenim doğum yaptı yine genel anestezi ile o çok zorlandı mesela. onun için kısmet deyip geçiyorum. daha zamnı var. Yüce Rabbim en doğru şeklini göstersin bize inşallah.

Canommm o saatte ne işin var senin o halde sokakta ayol. Ahahah ne ben cesaret ederim nede eşim beni görse benim çıktığımı koştur koştur beni eve sokup kendi gider alır. Tebrikler valla size

haklısın canım dikişlerin kontrol edileceğini düşünmemiştim :) ama zaten hasta bezinide onlar bağlıyorlarmış yani, her şekilde görücekler (

Canommm o saatte ne işin var senin o halde sokakta ayol. Ahahah ne ben cesaret ederim nede eşim beni görse benim çıktığımı koştur koştur beni eve sokup kendi gider alır. Tebrikler valla size

anacım pastanemiz hemen kösemizde o yüzden çıktım aklımda olacagına midemde dursun
uzak olsa tabi gitmem ama napimmmm aklıma düştü bi keree

ben daha utanç verici bişey diiimm.ben havuzlu han, Ankarada sanıydımmm

ayy ilahi kızlar çok güldüm çok hoşsunuz... hele bana da bakın bende 2 hafta önce öğrendim havuzlu han'ı. ama ben ankaralaıyım istanbuldaki 3. senem. bilmemem normal dimi:) kızlar tarife falan hiç gerek yok. ticaret merkezinin orada kime sorsanız gösterir. kolay bi yerde. yokuş yukarı dümdüz gidiyosun tam karşında. peh ne biçim tarif ettim yaa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…