2011 Ekim Anneleri

sağolsun istersen 3 günde bir gel yeter ki rahat et diyor
ama en uygunu ayda 1 diye de ekliyor :)

denizcim hoşgeldin.geçmiş olsun buarada çarpıntın varmış umarım en kısa zamandageçer.
tebrik edrim geçmişide okudun bitirdin.

Hoşbulduk nejlacım. Evet canım çarpıntı beni mahvetti geçen hafta ama şimdi iyiyim, çok şükür canım.
Evet bitti sonunda :) Kübrayla benim durumumu konuşmuş, merak etmişsin. Size yazabilseydim keşke ama otelde internet durumu faciaydı. Güvenlik önlemi diye kapatmışlar forum sitelerini. Sen ve yakışıklı yeğenim de iyisinizdir inşallah canım. 30 olmuşsun, tebrik ederim canım benim. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.

Şaka maka derken geçiyor vallahi zaman 17. haftalar daha dün gibi geliyor bana.

Bi kerem biz 17.haftalardayız ve kocamanız, bizi küçümsemeyin
Şaka bi yana biz de sizin günlerinize gelir de böle der miyiz ki ...
Tabi o zamana hepiniz doğurmuş olursunuz:) Bizi unutmayın ve küçük kardeşlerinize desteğe devam edin lüftenn

hoşbulduk canım pazar günü geldim ben de. kesin benimki de ağlar. bence çok güzel bir an bu. ikimizde muhtemelen zırılzırıl ağlıycaz oğluşumun sesini duyduğumuzda ve kucağımıza aldığımızda. özellikle bu anı kaçırmasını istemiyorum doğum fotoğrafçımızın

küçümsermiyiz hiç miniğimizi sonuçta bizde o yollardan geçtik teyzesi. Muhtemelen sende 25 lere gelince aynı şeyi söyleyeceksin. 9 buçuk ay bana hep çok gelmişti oooooooo derdim bekle bekle bitmez. Şuan yaşadığım haftada geçmek bilmezmiş gibi geliyor ama bir şekilde geçiyor işte. Enteresan bir his 18 yaşına gelmek için çabalayıp sonra birden 20 olduğunu görmek gibi

kızlar bende kaçıyorum kendinize en çokta meleklerinize iyi bakın. Deliksiz ve sıkıntısız bir uyku diliyorum hepimize.

Allah iyilik versin canım inş birdaha yaşamazsın.evet canım kübra sağolsun oda bilgi verdi bize.
bizde iyiyiz şükür canım ufak tefek ağrılar oluyor ama bugünümüze şükür.30 doldurduk canım 31 içindeyiz.sağol canım hepimizin inş.

Son düzenleme:
kızlar ben de çıkıyorum. kendinize ve bebişlere iyi bakın, güzel bir duş alıp güzel bir uyku çekin gece.. bu çiçek oğluşumdan teyzelerine ve minik kardeşlerine

babamız geldı yemek yaptı sımdı bızı cagırıyo sofrayı hazırlamıycakmısın dıye tamam dedım 10 dk oldu adam cagız ses cıkarmadna kalktı hazırlıyo ben kacıyorum kocacımla yemek yıycem ıyı aksamlar hepınıze

o kadar şükrediyorumki allahım bana bu günleri yaşattığı için çok şükür çooookkkkkkk
allah bu duyguları bebek isteyen tüm hemcinslerime yaşatsın inşşşşşaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh

geçmişi okumadan ekledim az sonra yola çıkıcamkısmet olursa memlekete gidiyorum eşim çalıştığı için gelemiyo bende otobüse binmeyeyim diye anneciğim taksiyle geliyomuş beni almayaa ayy içim coştuu yerim ben onun o torun özlemini ayrıca arkadaşlar uzun zamandır aklımda ama bi türlü yazamıyodum benim velet tüp bebek tedavisiyle ce ee dedi bize çok şükür ben ikinci tedavime başladığım gün rüyamda tüp bebek yaptırdığım ile antalyay gidiyor,orada denize düşüyorum denizin içinde çırpınırken kendi kendime diyorumki KORKMA BUSEM GELİP ALICAM SENİ ANNEMM diyorum sudan çıkıyorum masmavi gözlü güzel boynuzlu bi koç görüyorum rüyamda uyanınca kendimce dedimki bu tedavim olumlu sonuçlanıcak ya iki embriyoda tutucak bi kızım bi oğlum olucak yada dedim bi kızım olucak ve adağım yerine gelicek diye yormuştum şimdi şükür allah kısmet ederse bi kzıım olucak ama ben buse koymaktan yana değilim ismini acaba rüyada görülen ismi koymak gerekiyomu bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım varcanlar... ben kaçar iki gün yokum dönüşte mesajların içine boğulacağımı bili,yorum ...öperim hepinizi ve bebikleirnizi allaha emanet olun

sağlık ve huzurla giydir tüpiş kızını :) (benimki de tüp kızı :))
Bence Buseyi kulağına okut başka isim de koy istediğin
böylece tereddüt etmezsin

sağlık ve huzurla giydir tüpiş kızını :) (benimki de tüp kızı :))
Bence Buseyi kulağına okut başka isim de koy istediğin
böylece tereddüt etmezsin
biliyorum seni dondurulmuşlardan hatırlıyor gibiyim..amin teyzoşu allah razı olsun evet çokmantıklı geldi kulağına okutmak du bakalım memlekette bi sorucam bilir kişiye öptm çok

inşallahh bir problem yoktur canımm

slm herkese primadan paket kazandım kızlar 3 agustostan itibaren e bebek magazasından alabilirmişim içindede birsürü sey var benim gibi paket kazanan varmı aramızda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…