Şaka maka derken geçiyor vallahi zaman 17. haftalar daha dün gibi geliyor bana.
Bahsettiğin testi bilmiyorum ama bende de akıntı problemi var. Zaten eskiden beri var o derdim. İnşallah seninkide sıradan bir akıntıdır. 1 ay banada çok uzun geliyor. Hele bu seferki 5 hafta oldu. Şimdi meraktan çatlıyorum. Ama doktorlar genelde çok sık çağırmıyorlar. Belki seninki kabul eder. Şansını bir dene...
denizcim hoşgeldin.geçmiş olsun buarada çarpıntın varmış umarım en kısa zamandageçer.
tebrik edrim geçmişide okudun bitirdin.
Şaka maka derken geçiyor vallahi zaman 17. haftalar daha dün gibi geliyor bana.
Merhaba burcucum sen de tatildeydin diye hatırlıyorum, sen de hoşgeldin.
Ehh madem şov yok, gelsin o zaman kocacım :) İlk ağlamasını duymasını, ilk karşılaşmalarını görmek istiyorum. Ama eşim çok duygusaldır, beni çok kötü durumda görürse çok üzülür sanki, bi de ilk karşılaştığımız anda çok çok duygusallaşıp benden önce ağlar sanırım. Off çok tuhaf oldum :)
Bi kerem biz 17.haftalardayız ve kocamanız, bizi küçümsemeyin
Şaka bi yana biz de sizin günlerinize gelir de böle der miyiz ki ...
Tabi o zamana hepiniz doğurmuş olursunuz:) Bizi unutmayın ve küçük kardeşlerinize desteğe devam edin lüftenn
Hoşbulduk nejlacım. Evet canım çarpıntı beni mahvetti geçen hafta ama şimdi iyiyim, çok şükür canım.
Evet bitti sonunda :) Kübrayla benim durumumu konuşmuş, merak etmişsin. Size yazabilseydim keşke ama otelde internet durumu faciaydı. Güvenlik önlemi diye kapatmışlar forum sitelerini. Sen ve yakışıklı yeğenim de iyisinizdir inşallah canım. 30 olmuşsun, tebrik ederim canım benim. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.
bende kısçeme
Nisa
Melisa
Elif
Yağmur düşünüorumm. sizceee
kızlar ben de çıkıyorum. kendinize ve bebişlere iyi bakın, güzel bir duş alıp güzel bir uyku çekin gece..bu çiçek oğluşumdan teyzelerine ve minik kardeşlerine
Eki Görüntüle 227493 Eki Görüntüle 227494 Eki Görüntüle 227495 Eki Görüntüle 227496 Eki Görüntüle 227497 Eki Görüntüle 227498 Eki Görüntüle 227499 Eki Görüntüle 227500 Eki Görüntüle 227501 Eki Görüntüle 227502 o kadar şükrediyorumki allahım bana bu günleri yaşattığı için çok şükür çooookkkkkkk
allah bu duyguları bebek isteyen tüm hemcinslerime yaşatsın inşşşşşaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
geçmişi okumadan ekledim az sonra yola çıkıcamkısmet olursa memlekete gidiyorum eşim çalıştığı için gelemiyo bende otobüse binmeyeyim diye anneciğim taksiyle geliyomuş beni almayaa ayy içim coştuu yerim ben onun o torun özleminiayrıca arkadaşlar uzun zamandır aklımda ama bi türlü yazamıyodum benim velet tüp bebek tedavisiyle ce ee dedi bize çok şükür ben ikinci tedavime başladığım gün rüyamda tüp bebek yaptırdığım ile antalyay gidiyor,orada denize düşüyorum denizin içinde çırpınırken kendi kendime diyorumki KORKMA BUSEM GELİP ALICAM SENİ ANNEMM diyorum sudan çıkıyorum masmavi gözlü güzel boynuzlu bi koç görüyorum rüyamda uyanınca kendimce dedimki bu tedavim olumlu sonuçlanıcak ya iki embriyoda tutucak bi kızım bi oğlum olucak yada dedim bi kızım olucak ve adağım yerine gelicek diye yormuştum şimdi şükür allah kısmet ederse bi kzıım olucak ama ben buse koymaktan yana değilim ismini acaba rüyada görülen ismi koymak gerekiyomu bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım varcanlar... ben kaçar iki gün yokum dönüşte mesajların içine boğulacağımı bili,yorum ...öperim hepinizi ve bebikleirnizi allaha emanet olun
biliyorum seni dondurulmuşlardan hatırlıyor gibiyim..amin teyzoşu allah razı olsun evet çokmantıklı geldi kulağına okutmak du bakalım memlekette bi sorucam bilir kişiye öptm çoksağlık ve huzurla giydir tüpiş kızını :) (benimki de tüp kızı :))
Bence Buseyi kulağına okut başka isim de koy istediğin
böylece tereddüt etmezsin
bende yarın kendi dr uma gideceğim
akıntım su gibi 15 gündür, Allah korusun amniyotik kaçağım olmasınhareketleri de azaldı 4 gündür
bi test varmış onu yapıolarmış, var mı daha önce yaptıran
bide 15 günde 1 yapçam artık randevuları
çok sık olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?