2011 Ekim Anneleri

eşleri doğuma girecek arkadaşlar,

birkaç sene önce bir psikoloğun yazısında okumuştum. erkekler bundan çok etkileniyormuş ve genelde daha sonrasında cinsel ilişkide zorlanıyorlarmış. hele normal doğumda rahmin o kadar açıldığını görünce sanki bir daha oranın daralmayacağını düşünüyorlarmış.

hatta böyle bir kişiyi tedavi edişini şöyle anlatmıştı : bir kase dolusu balın içinden bir kaşık bal almış o genişleyen kısımın aynı kasedeki bal gibi yavaş yavaş kapanacağını anlatmış.

o zamanlar bekardım ve çok etkilenmiştim yazıdan,dolayısı ile eğer evlenir hamile kalırsam ben eşimin doğuma girmemesine o zaman karar vermiştim anlayacağınız.

Ohhh Allahımmm şükürler olsun, bitti :) inat ettim, hırs yaptım 11 günlük geçmişi satır satır okudum :) Meraktan çatlardım yoksa :) Ama ne yalan söyleyim çooook zormuş, gözlerim pörtledi vallahi kan çanağı oldu

Rahatsızlanan arkadaşlarımız olmuş, korku dolu gözlerle okudum hepinizi ama çok şükür hepiniz ve melekleriniz iyiymişsiniz, çok sevindim. Fatoşcum bu arada benim bebeğim de yan duruyor. yandaş bizim kızlar yandaş :)

Eda cım Deniz in nesi var bu arada? Geçmişi tam okuyamadım ben.

Zehracım merhaba. Geçen cumartesi dr kontrolümüz vardı. Gitmeden birkaç gün önce çok fena çarpıntım vardı, guatr sıkıntısı var bende. ilaç da kullanıyorum ama sıcaktan herhalde, kalp atışlarım beni çok yoruyor ve korkutuyor. Doktorum dinledi, eko ekg çektirip ona göstermemi istedi ama araya tatil girdi, gidemedim bir daha. Onun haricinde bir sorunumuz yok çok şükür iyiyiz. Yalnızca kızım yukarıdan aşağıya değil de, sağdan sola yatmayı tercih ediyor, sağ eğilimli galiba yavrum :)

Teşekkür ederim Emel'cim. şuan gayet iyiyim, geçen hafta çok yoruldum. o yüzden kalbim tekledi İyi tatiller canım güneşte çok kalma mmuckkss. dondurma macerana da bayıldım :) ama orda yemek istemekte haklısın canım, gözürsün enişte beyimiz aaa kızarım vallahi. yok öyle hüngür hüngür ağlatmak.

:)))) deniz olmasss izin vermemmm benim oğlumun adı olacak inşallahhhhh şaka bi yana bizde yerleşti artık herkes ismiyle seviyo

evet evet deniz olsun :) ismiyle yaşasın adaşım

Eslemcim merhaba. valla ben seni özledim, görmek için cehennemden bir köşe antalyaya bile geldim ama göremedim seni rumuzun mesajını geç görmüşsün, çok üzüldüm. kısmetse bir dahakine diycem ama bir daha oraya gelmeyi düşünmüyorum, seni de Allah kurtarsın bacım :) gelirsen seni bekleriz artık ankaraya.

hoşgeldin deniz , umarım tatilin çok iyi geçmştir.

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Tatilim sıcakla mücadele çalışmalarım haricinde çok güzel geçti. Dinlendim geldim işe başladım çok mutsuzum :):)

Hoşgeldin canım.

Hoşbulduk eytcim teşekkür ederim mmmuckks

Deniz hoşgeldin canım, geçmişte boğulcaksın atlaya atlaya gel yahu :)

Hoşbulduk hanzadecim teşekkür ederim. Aaahh ahh çok istedim ama yapamadım :) Kendimi suçlu hissettim. Ama ne vizelere ne finallere bu kadar disiplinli çalışmadım yahu alacağınız olsun :)

denissss daha bitmedimi geçmiş yahuuu özledik seni

Ancak bitirebildim eytcim, iki tam gün mesaisi harcadım nerdeyse ama olsun. iyi haberlerinizi aldım ya o yeter. Ben de sizi özledim canımm

Cahillik desen cahillik de değil. Koskoca okumuş adamlardan da çıkıyo böyleleri...
Tek çözüm annelerde.
Adamı benim de vurasım geldi ama kadına da kızdım doğrusu...

Eşimin doğuma girmesini isteyip istememekte kararsızım ben. Malum bölgeye gözünü pörtletip bakacaksa istemem ama belden aşağıya yüksekçe bir paravan geriyorlar eğer öyle olacaksa ve o benim belden yukarı bölümümde olacaksa isterim. Doğum şeklimize göre de değişecek, önce onun ne olacağı belli olsun, duruma göre karar vericem ben de. ama çok istemem sanki.

Canım bende doğuma girmesini istiyorum dedim ama yanımda durmasını istiyorum, karşımdanda izlemesin yani film gibi

şimdi geldim doktoruma doğumdaymış açile gittim hastaneye baktılar pek ilgilenmediler tabii bişey yok dediler eve git dinlen dediler kızdım çok akşama doktoruma gidicemm

Bende 16. haftamda acile gitmiştim, çok sancım vardı, bir ultrasondan bile bakmamışlardı. Ay nasıl sinir olmuştum. Sanki çok zahmetli bişey bakmak yani. Allah öyle dr.ları ıslah etsin. Ama tabi çok çok iyileride var... Gönlünü ferah tut, hiçbirşey çıkmayacak merak etme.

meraba denizcim hoşgeldin yok göstermiyolar bebeğin çıktığı yeri türkiye'de rahat ol sadece elini tutmasına izin veriyolar

bende yarın kendi dr uma gideceğim
akıntım su gibi 15 gündür, Allah korusun amniyotik kaçağım olmasın hareketleri de azaldı 4 gündür
bi test varmış onu yapıolarmış, var mı daha önce yaptıran
bide 15 günde 1 yapçam artık randevuları
çok sık olmaz değil mi

denizcim hoşgeldin.geçmiş olsun buarada çarpıntın varmış umarım en kısa zamandageçer.
tebrik edrim geçmişide okudun bitirdin.

ama yabancı bırımı tr de kadınların orasını göstermıyorlarsa alla alla off bu konu benıde esımın doğuma gırmemesı için tetıklıyorr gırmesede 1 sn bıle kapının önünden ayrılma bak hissederim diye uyarırım onu sakın uzaklaşma burdan derim ben eşim olmadan rahat uyuyamam bilee bütün sıkıntılarımı alıyo sanki adam duymasın ama ben onuu çokkk seviyorummmm çokkk (arada bi sölüyom sadece sık sık değil)

evet yüksek bır sey olcaksa önumde bende gırmesını ısterım kesınlıklee kızımızı beraber görelım ilk

Bahsettiğin testi bilmiyorum ama bende de akıntı problemi var. Zaten eskiden beri var o derdim. İnşallah seninkide sıradan bir akıntıdır. 1 ay banada çok uzun geliyor. Hele bu seferki 5 hafta oldu. Şimdi meraktan çatlıyorum. Ama doktorlar genelde çok sık çağırmıyorlar. Belki seninki kabul eder. Şansını bir dene...

meraba denizcim hoşgeldin yok göstermiyolar bebeğin çıktığı yeri türkiye'de rahat ol sadece elini tutmasına izin veriyolar

Merhaba burcucum sen de tatildeydin diye hatırlıyorum, sen de hoşgeldin.
Ehh madem şov yok, gelsin o zaman kocacım :) İlk ağlamasını duymasını, ilk karşılaşmalarını görmek istiyorum. Ama eşim çok duygusaldır, beni çok kötü durumda görürse çok üzülür sanki, bi de ilk karşılaştığımız anda çok çok duygusallaşıp benden önce ağlar sanırım. Off çok tuhaf oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…