Eda cım Deniz in nesi var bu arada? Geçmişi tam okuyamadım ben.
canım bahçelievler 7. cadde de onlarca çeşit var senin işyerine de yakın sayılır tavsiye ediyorum
canım denize de geçmiş olsun dediğimi söylersin olurmu? bu arada ben de yarın akşam tatile çıkıyorum sen de çıkacaktın sanırım nereye gidecektiniz tatlım?
:)))) deniz olmasss izin vermemmm benim oğlumun adı olacak inşallahhhhhşaka bi yana bizde yerleşti artık herkes ismiyle seviyo
merhaba güzellikler neler yaptınız bakalım 2 haftadır oku oku bitmez 300-400 sayfa ben raporumu aldım artık evdeyimmmm ama bağlantıyı kuramadık henüz o yüzden nete giremiyorum çok özledim sizi. eşime söyledim bağlantı işini çabuk halletmen lazım diye neden dedi kulüpten çok uzak kaldım dedim gülüyo ama gerçekten özledim valla sizi beni özleyen varmı? ben iyiyim şükür hala kendi işimi kendim yapabiliyorum pek problemim yok sadece burası çok sıcak çok bunaltıcı birde ben farketmeden çatlayıverdim :))))) napiim günde 2 kez duşa giriyoruz sıcaktan eee her defasında yağlanmaya uğraşamıyorum bu arada çatlayıvermişim azcık kızlar hepiniz iyimisiniz inşallah herkes iyidir.
herkesi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun şekerler kendinize dikkat edin.....
hoşgeldin deniz , umarım tatilin çok iyi geçmştir.
Hoşgeldin canım.
Deniz hoşgeldin canım, geçmişte boğulcaksın atlaya atlaya gel yahu :)
denissss daha bitmedimi geçmiş yahuuu özledik seni
cahillik işte.. kocasını yetiştirende kabahat.. aklına kazınmış bir fikir ölene dek öyle gider de.. bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum..
biz de iki kız kardeşiz.. ama Allahın izniyle oğluşum olacak.. ne saçma bir laf demiş adam ya.. anan ne ki sen ne olcaksın gibisinden..
vurasım geldi hıyarı.. bi cacık olmaz ondan
bende birşeyler yazdım oraya ama biraz ağırmı oldu acaba :26:
dlkzcn doktora gittin mi merak ettim seni arkadaşım...
bende birşeyler yazdım oraya ama biraz ağırmı oldu acaba :26:
şimdi geldim doktoruma doğumdaymış açile gittim hastaneye baktılar pek ilgilenmediler tabiibişey yok dediler eve git dinlen dediler kızdım çok akşama doktoruma gidicemm
yok canım doğru noktalarını yazmışsın.zaten konuyu açan arkadaşta anlamış nasıl yanlış düşündüğünü.
eşleri doğuma girecek arkadaşlar,
birkaç sene önce bir psikoloğun yazısında okumuştum. erkekler bundan çok etkileniyormuş ve genelde daha sonrasında cinsel ilişkide zorlanıyorlarmış. hele normal doğumda rahmin o kadar açıldığını görünce sanki bir daha oranın daralmayacağını düşünüyorlarmış.
hatta böyle bir kişiyi tedavi edişini şöyle anlatmıştı : bir kase dolusu balın içinden bir kaşık bal almış o genişleyen kısımın aynı kasedeki bal gibi yavaş yavaş kapanacağını anlatmış.
o zamanlar bekardım ve çok etkilenmiştim yazıdan,dolayısı ile eğer evlenir hamile kalırsam ben eşimin doğuma girmemesine o zaman karar vermiştim anlayacağınız.
şimdi geldim doktoruma doğumdaymış açile gittim hastaneye baktılar pek ilgilenmediler tabiibişey yok dediler eve git dinlen dediler kızdım çok akşama doktoruma gidicemm
Eşimin doğuma girmesini isteyip istememekte kararsızım ben. Malum bölgeye gözünü pörtletip bakacaksa istemem ama belden aşağıya yüksekçe bir paravan geriyorlar eğer öyle olacaksa ve o benim belden yukarı bölümümde olacaksa isterim. Doğum şeklimize göre de değişecek, önce onun ne olacağı belli olsun, duruma göre karar vericem ben de. ama çok istemem sanki.
Ohhh Allahımmm şükürler olsun, bitti :) inat ettim, hırs yaptım 11 günlük geçmişi satır satır okudum :)Meraktan çatlardım yoksa :) Ama ne yalan söyleyim çooook zormuş, gözlerim pörtledi vallahi kan çanağı oldu
Rahatsızlanan arkadaşlarımız olmuş, korku dolu gözlerle okudum hepinizi ama çok şükür hepiniz ve melekleriniz iyiymişsiniz, çok sevindim. Fatoşcum bu arada benim bebeğim de yan duruyor. yandaş bizim kızlar yandaş :)
Zehracım merhaba. Geçen cumartesi dr kontrolümüz vardı. Gitmeden birkaç gün önce çok fena çarpıntım vardı, guatr sıkıntısı var bende. ilaç da kullanıyorum ama sıcaktan herhalde, kalp atışlarım beni çok yoruyor ve korkutuyor. Doktorum dinledi, eko ekg çektirip ona göstermemi istedi ama araya tatil girdi, gidemedim bir daha. Onun haricinde bir sorunumuz yok çok şükür iyiyiz. Yalnızca kızım yukarıdan aşağıya değil de, sağdan sola yatmayı tercih ediyor, sağ eğilimli galiba yavrum :)
Teşekkür ederim Emel'cim. şuan gayet iyiyim, geçen hafta çok yoruldum. o yüzden kalbim teklediİyi tatiller canım güneşte çok kalma mmuckkss. dondurma macerana da bayıldım :) ama orda yemek istemekte haklısın canım, gözürsün enişte beyimiz aaa kızarım vallahi. yok öyle hüngür hüngür ağlatmak.
evet evet deniz olsun :) ismiyle yaşasın adaşım
Eslemcim merhaba. valla ben seni özledim, görmek için cehennemden bir köşe antalyaya bile geldim ama göremedim senirumuzun mesajını geç görmüşsün, çok üzüldüm. kısmetse bir dahakine diycem ama bir daha oraya gelmeyi düşünmüyorum, seni de Allah kurtarsın bacım :) gelirsen seni bekleriz artık ankaraya.
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Tatilim sıcakla mücadele çalışmalarım haricinde çok güzel geçti. Dinlendim geldim işe başladım çok mutsuzum :):)
Hoşbulduk eytcim teşekkür ederim mmmuckks
Hoşbulduk hanzadecim teşekkür ederim. Aaahh ahh çok istedim ama yapamadım :) Kendimi suçlu hissettim. Ama ne vizelere ne finallere bu kadar disiplinli çalışmadım yahu alacağınız olsun :)
Ancak bitirebildim eytcim, iki tam gün mesaisi harcadım nerdeyse ama olsun. iyi haberlerinizi aldım ya o yeter.Ben de sizi özledim canımm
nejla 30. haftalarda olmak nasıl bir duygu
eşleri doğuma girecek arkadaşlar,
birkaç sene önce bir psikoloğun yazısında okumuştum. erkekler bundan çok etkileniyormuş ve genelde daha sonrasında cinsel ilişkide zorlanıyorlarmış. hele normal doğumda rahmin o kadar açıldığını görünce sanki bir daha oranın daralmayacağını düşünüyorlarmış.
hatta böyle bir kişiyi tedavi edişini şöyle anlatmıştı : bir kase dolusu balın içinden bir kaşık bal almış o genişleyen kısımın aynı kasedeki bal gibi yavaş yavaş kapanacağını anlatmış.
o zamanlar bekardım ve çok etkilenmiştim yazıdan,dolayısı ile eğer evlenir hamile kalırsam ben eşimin doğuma girmemesine o zaman karar vermiştim anlayacağınız.
Eşimin doğuma girmesini isteyip istememekte kararsızım ben. Malum bölgeye gözünü pörtletip bakacaksa istemem ama belden aşağıya yüksekçe bir paravan geriyorlar eğer öyle olacaksa ve o benim belden yukarı bölümümde olacaksa isterim. Doğum şeklimize göre de değişecek, önce onun ne olacağı belli olsun, duruma göre karar vericem ben de. ama çok istemem sanki.
bende yarın kendi dr uma gideceğim
akıntım su gibi 15 gündür, Allah korusun amniyotik kaçağım olmasınhareketleri de azaldı 4 gündür
bi test varmış onu yapıolarmış, var mı daha önce yaptıran
bide 15 günde 1 yapçam artık randevuları
çok sık olmaz değil mi
geçmiş olsun canım. ayaklarını uzat dinlen ve bol su iç
canım heyecan,korku,sabırsızlık ve anlamdığım başka karışık duygular da var.
meraba denizcim hoşgeldinyok göstermiyolar bebeğin çıktığı yeri türkiye'de rahat ol sadece elini tutmasına izin veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?