2011 Ekim Anneleri

biberondan hiç anlamıorum ya.ne marka aldın cam mı plastik mı cnmm.bakılması gereken bi özellik var mı mutlaka

Son düzenleme:
bencede sabahlık lazım yürüyüş yaptırıyorlar odanın ıcınde bır ılerı bır gerı yürümektense hastane korıdorunda yürürüz eşimle el ele sabahlıklaa ancak
helal aolsun ben bı kere ıstedım gece 11 dı kıvı esımden bu saatte bulama acık bır yer dedı gıtmedı almaya
kayınvalıdenın boğazında kalırda kendınden utanır ınsallah
sepetin resmini ekler msn.. Ben park yatak aldım.bide sepet alcam, ilerde oda alcam bende caploonba.com dan model beğenip getirtcektim
çok güzellermıs baktım bende sımdı fıyatları görmedım ama
hepsinde var canım....3 lü tulumunu 25 e aldım, 3 lü bodyleri 18 felandı galiba...ama yerleri süper

kipa avm de hangı mağaza adı altında satılıyor ya da kıpa hıpermarketlerın ıcınde tekstıl bölümünde mı satılıyo

Bayılmayacağını bilsem bende tutmak isterim ellerini ama adana karpuzu gibi küttedenek düşüverir kocacım biliyorum

Walla işin aslı bende bizimkine pek güvenemiyorum ama denemekte fayda var. Neyse gülerim biraz ona orda, renk getirir doğumhaneye

Walla işin aslı bende bizimkine pek güvenemiyorum ama denemekte fayda var. Neyse gülerim biraz ona orda, renk getirir doğumhaneye

kocam çok güveniyo kendine bu konuda, tutturdu göbek kordonunu da ben kesicem diye, bu arada tıpla uzaktan tek bağlantısı babasının doktor olması, yoksa alakası yook, bilgisayar mühendisi kendisi. ama düşer bayılırsa doğumhanede ben sancıyı falan unuturum heralde ona gülmekten

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/456944-erkek-mikiz-mibenim-icin-ikiside.html#post20149660

Sinirlerim tepeme çıkıyo böyle şeyleri görünce.Allah akıl fikir versin...

cahillik işte.. kocasını yetiştirende kabahat.. aklına kazınmış bir fikir ölene dek öyle gider de.. bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum..
biz de iki kız kardeşiz.. ama Allahın izniyle oğluşum olacak.. ne saçma bir laf demiş adam ya.. anan ne ki sen ne olcaksın gibisinden..
vurasım geldi hıyarı.. bi cacık olmaz ondan

maalesef ki böyle insanlar var dünyamızda değil mi !!!!!
Anası yüzünden işte
hey erkek anaları ii bakın geleceğin damatlarına

Allah'a hergün dua ediyorum iyi bir anne olabilmek için, umarım iyi bir kayınvalidede olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…