eve dönmeden bebeğe bir kaç şey aldım bugün. biberon, ateş ölçer falan.. ya arkadaşlar hadi ateş ölçeri anladım da, hani elektronik falan, ama biberondan da kullanma klavuzu çıkar mı ya!!!!! şimdi kutularını açtım kol gibi kullanma kılavuzu koymuşlar
bu arada eşi doğuma girecek olan var mı???
aşkitom olmazsa doğurmam ben. sıkarım kendimi:))))) en iyisi hastanemle konusmak yoksa değiştircez hastaneyi napalım...
biberondan hiç anlamıorum ya.ne marka aldın cam mı plastik mı cnmm.bakılması gereken bi özellik var mı mutlaka
bencede sabahlık lazım yürüyüş yaptırıyorlar odanın ıcınde bır ılerı bır gerı yürümektense hastane korıdorunda yürürüz eşimle el ele sabahlıklaa ancakbenim kayınvalidem ebe idi emekli şimdi ama şunu söyledi bana (mutlaka sabahlık alalım yataktan vc ye giderken sırtına bişi giymen gerekli çünki lohusa kadın kendini sıcak tutması lazım en ufak rüzgar bile etkiler hasta olursun en az 2 hafta yataktan kalkınca sırtına ince bişey atıp gezmen gerekli ) aynen bunu dedi bana söyleneni söyledim kızlr ince bi sabahlık almış kayınvalidem bana
helal aolsun ben bı kere ıstedım gece 11 dı kıvı esımden bu saatte bulama acık bır yer dedı gıtmedı almayaayy geçmiş uzun geldi banagünaydınnnnnnnnnnnnnnnn leyleyleyyy nassınız bakemmmmmm
hamileliğim boyunca gece yarısı ilk kez canım bişi istedi11 :30 da yattık tabii eşim hemen transa geçti
bi sorim dedim piştt uyuyomusun diye hııı uyuyorum dedibaktım sormuyo ne oldu diye kalktım saate baktım tam 12
üstümü değiştim yavaşca evden çıktım ama bir yandanda gülüyorum: o halim aklıma geliyoda hala kikirdiyorum
Neyse indim merdivenlerden açtım kapıyı iki adım attım burcuuuu diye bir sesbaşımı kaldırmamla kocişimle göz göze geldik
Aha dedim basıldıkkknereye gidiyosun diyo dedim gelcem pastaneye attım kendimiiiiiiiii canımın çektiğini aldım eve geldim bizimki bana bakıyo dedim canım istediii bana niye demiyosun gider alırdım didi dedim kıyamadımmmm yazıkkkk uyuyodunn bi ara sordum ama hııı dedin yattın
hadii yee yee didiyidim rahatladımmm
kayınvalıdenın boğazında kalırda kendınden utanır ınsallahkızlar biraz önce yukarı kayınvalideme gittim.küncülü simitler yapmıştı tepsiye elimi uzattım elimi itti ben onları gezmey gitçem oraya götürcem dedi.annecim olsaydı tüm tepsiyi bana verip yeniden yapardı.ya herşeye ağlıyorum ben sinir oldum çok zayıf bir insan oldum.
çok güzellermıs baktım bende sımdı fıyatları görmedım amasepetin resmini ekler msn.. Ben park yatak aldım.bide sepet alcam, ilerde oda alcam bende caploonba.com dan model beğenip getirtcektim
hepsinde var canım....3 lü tulumunu 25 e aldım, 3 lü bodyleri 18 felandı galiba...ama yerleri süper
canım bana dr brown's önerdiler. Arkadaşıma da hastaneden önermişler. Içinde bir aparat var, bebeğin hava yutmasını önlüyor, yani daha az gaz sancısı, daha bol uyku inşallah
Ben eşime gel desem gelir ama 100 de 1500 bayılır
o yüzen istemiyorum.. O anda onumu düşüncem bebeğimi kendimimi :))
ben eşimle gircem inş ama eminim çok heyecanlancak .o elimi tutunca rahatlıyorum çünkü ona en çok ihtiyacım olan zaman dimi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/456944-erkek-mikiz-mibenim-icin-ikiside.html#post20149660
Sinirlerim tepeme çıkıyo böyle şeyleri görünce.Allah akıl fikir versin...
Bayılmayacağını bilsem bende tutmak isterim elleriniama adana karpuzu gibi küttedenek düşüverir kocacım biliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/456944-erkek-mikiz-mibenim-icin-ikiside.html#post20149660
Walla işin aslı bende bizimkine pek güvenemiyorum ama denemekte fayda var. Neyse gülerim biraz ona orda, renk getirir doğumhaneye
maalesef ki böyle insanlar var dünyamızda değil mi !!!!!
Anası yüzünden işte
hey erkek anaları ii bakın geleceğin damatlarına
al bendende bir o kadar...
bende birşeyler yazdım oraya ama biraz ağırmı oldu acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?