kızlar size bişey sorucam daha önce hiç böyle bişey fark etmedim tuvalette elime geldi vajinanın içinde sertlik hissettim sonra aynayla baktım vajinanın içinde mor bişey var çok korkuyorum kızlar ne olabilir
kızlar size bişey sorucam daha önce hiç böyle bişey fark etmedim tuvalette elime geldi vajinanın içinde sertlik hissettim sonra aynayla baktım vajinanın içinde mor bişey var çok korkuyorum kızlar ne olabilir
nasıl kazandın kız???slm herkese primadan paket kazandım kızlar 3 agustostan itibaren e bebek magazasından alabilirmişim içindede birsürü sey var benim gibi paket kazanan varmı aramızda???
Şeyma sivilce filan olabilir mi? Siğil filan yada? Hani yağ bezesi gibi sert olur..Aklıma başka bişi gelmiyo ki..
allah alah canım dr una gıt bı ya da tlf ac yaa oneymıs acabaa
Nasıl mor bir şey şeymacım yanılmış olma belki vajenin rengi koyulaşmıştır tatlım hani ne olabilir ki? Bir şey olsa aprısn sızın kanaman olur Allah korusun.. Bi sakin ol bakim, hemen panik yapma... Doktorunu ara sor bakalım, gel derse gidersin. Bir şey yoktur canım inşallah sana öyle gelmiştir...
nasıl kazandın kız???
canım muhtemelen büyük bi sivilcedir ,orası fazla hassas olduğu için morarmış olabilir bence ,ama genede bi doktoruna danış derim:26:
valla yorum yapamicam resmen cahillik bir kere bana bir kişi msj atmıştı bebegin hayırlı olsun erkek olması için neler yaptın bende ilki erkek olsun istiyorum diyeehttp://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/456944-erkek-mikiz-mibenim-icin-ikiside.html#post20149660
Sinirlerim tepeme çıkıyo böyle şeyleri görünce.Allah akıl fikir versin...
Eki Görüntüle 227493 Eki Görüntüle 227494 Eki Görüntüle 227495 Eki Görüntüle 227496 Eki Görüntüle 227497 Eki Görüntüle 227498 Eki Görüntüle 227499 Eki Görüntüle 227500 Eki Görüntüle 227501 Eki Görüntüle 227502 o kadar şükrediyorumki allahım bana bu günleri yaşattığı için çok şükür çooookkkkkkk
allah bu duyguları bebek isteyen tüm hemcinslerime yaşatsın inşşşşşaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
geçmişi okumadan ekledim az sonra yola çıkıcamkısmet olursa memlekete gidiyorum eşim çalıştığı için gelemiyo bende otobüse binmeyeyim diye anneciğim taksiyle geliyomuş beni almayaa ayy içim coştuu yerim ben onun o torun özleminiayrıca arkadaşlar uzun zamandır aklımda ama bi türlü yazamıyodum benim velet tüp bebek tedavisiyle ce ee dedi bize çok şükür ben ikinci tedavime başladığım gün rüyamda tüp bebek yaptırdığım ile antalyay gidiyor,orada denize düşüyorum denizin içinde çırpınırken kendi kendime diyorumki KORKMA BUSEM GELİP ALICAM SENİ ANNEMM diyorum sudan çıkıyorum masmavi gözlü güzel boynuzlu bi koç görüyorum rüyamda uyanınca kendimce dedimki bu tedavim olumlu sonuçlanıcak ya iki embriyoda tutucak bi kızım bi oğlum olucak yada dedim bi kızım olucak ve adağım yerine gelicek diye yormuştum şimdi şükür allah kısmet ederse bi kzıım olucak ama ben buse koymaktan yana değilim ismini acaba rüyada görülen ismi koymak gerekiyomu bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım varcanlar... ben kaçar iki gün yokum dönüşte mesajların içine boğulacağımı bili,yorum ...öperim hepinizi ve bebikleirnizi allaha emanet olun
Eki Görüntüle 227493 Eki Görüntüle 227494 Eki Görüntüle 227495 Eki Görüntüle 227496 Eki Görüntüle 227497 Eki Görüntüle 227498 Eki Görüntüle 227499 Eki Görüntüle 227500 Eki Görüntüle 227501 Eki Görüntüle 227502 o kadar şükrediyorumki allahım bana bu günleri yaşattığı için çok şükür çooookkkkkkk
allah bu duyguları bebek isteyen tüm hemcinslerime yaşatsın inşşşşşaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
geçmişi okumadan ekledim az sonra yola çıkıcamkısmet olursa memlekete gidiyorum eşim çalıştığı için gelemiyo bende otobüse binmeyeyim diye anneciğim taksiyle geliyomuş beni almayaa ayy içim coştuu yerim ben onun o torun özleminiayrıca arkadaşlar uzun zamandır aklımda ama bi türlü yazamıyodum benim velet tüp bebek tedavisiyle ce ee dedi bize çok şükür ben ikinci tedavime başladığım gün rüyamda tüp bebek yaptırdığım ile antalyay gidiyor,orada denize düşüyorum denizin içinde çırpınırken kendi kendime diyorumki KORKMA BUSEM GELİP ALICAM SENİ ANNEMM diyorum sudan çıkıyorum masmavi gözlü güzel boynuzlu bi koç görüyorum rüyamda uyanınca kendimce dedimki bu tedavim olumlu sonuçlanıcak ya iki embriyoda tutucak bi kızım bi oğlum olucak yada dedim bi kızım olucak ve adağım yerine gelicek diye yormuştum şimdi şükür allah kısmet ederse bi kzıım olucak ama ben buse koymaktan yana değilim ismini acaba rüyada görülen ismi koymak gerekiyomu bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım varcanlar... ben kaçar iki gün yokum dönüşte mesajların içine boğulacağımı bili,yorum ...öperim hepinizi ve bebikleirnizi allaha emanet olun
valla yorum yapamicam resmen cahillik bir kere bana bir kişi msj atmıştı bebegin hayırlı olsun erkek olması için neler yaptın bende ilki erkek olsun istiyorum diyee
ay allahim gunah yazma ama gumekten catladim sahi bu isin siirini verseydin kiz sen bu erkek bebegi nasil yaptin
iyi geceler herkese..
havuzlu han, bebek odası, isimler, doğum şekilleri, gecelikler, kaynanalar, doğum tarihleri kesinleşenler.. forum fırtına gibi walla..
dikkat ediyorum sezeryan ne kadar revaçta.. yani kötüleme falan gibi algılanmasın, en meşhur doktorların bile sitesinde %96 lar normal doğumu işaret ederken, nedense sağımdan solumdan normal diye hastaneye giden dostlarım dahil sezeryanı olup çıkıyolar ben bu işi anlamadım, kim peki normal doğum yapanlar.. yani o kadar azki şüphe etmeye başladım..
avantaj ve dezavantajları masaya yatırmak lazım..
normal doğumda (tamamen duyum+ insan tecrübeleri+ doktor görüşlerini kısaca aktarırsak)
benim anladığım sadece sancı kısmı ağır geçiyor, kafa göründükten sonra epizyotomi (dikiş) ile beraber ortalama 20 dk. ama sancısı 20 saatleri bulan var.. en büyük avantajı annelerin genelinin çabuk ayaklanması, bebeği çabuk emzirmesi ve anestezi semesini yaşamadığından postnatal sendrom denen doğum sonrası sendromu yaşamaması..
dezavantajları ise doğumun gerilemesi noktasında bebeğin kanalda kalması ve vakumla müdahale edilmesi ki vakum bebeğin beynine hasar verebiliyor.. yine kalça çıkığı, omuz çıkığı gibi olumsuz olaylar olabiliyor..annede ise çiş tutamama, rahim sarkıklığı gibi durumlar kalıcı olabiliyor..
sezeryanda panik, tansiyon gibi problemler yok, sakince hastaneye gidip, yarım saat operasyondan sonra ortalama 3-4 saat sonra bebeği aluıp emziriyorsunuz amaher yeriniz şiş ve keyifsiz bi depresiz haliniz oluyor. ve iyileşme süreniz maalesef genetik şansa sahip değilseniz çoğu kadında biraz uzun sürüyor.
bilnmiyorum.. o kadar çok şey war ki bu konuda söylenecek, tartışılacak aslında.. bi de epidural var tabi ki hala ne olduğu tam anlaşılamamış..
epidural normal doğumda hissizlik olduğu için ıkınma olamadığından, üzerinize kaburgalarınızdan bastıran insanlar oluyor, spinalde başağrısı söz konusu..
bunları zaten sizler de netten okumuşsunuzur..
sonra doktorların yaklaşımı çok daha ilginç..sorunlu sorunsuz her gebeliği sezeryanla sonuçlandırmaya başladılar..
hem para hem zaman açısından sağlık sektöründe ciddi bi getiri çünkü..
kafalar karışık anlıcağınız.. doğum şkillerine yönelik bildiğiniz net gerçeklikler varsa sizler de paylaşın ki doktorlarımıza giderken bu sorularla gidelim..
bebek hazırlıklarına gelince annem harıl harıl hazırlanyor, ama ben alışveriş için gittiğimde öylece bakıyorum, bi çok bebek malzemesini tanımıyor, tanıdıklarımı da muadillerin ve çeşitlerinden ayıramıyorum, o sırada zaten tansiyonum düşmeye başlıyor ve mağazadan çıkmak zorunda kalıyorum
hiç bişi de yetişmicek gibi geliyo zaten
bi günlük alayım dedim, bu gidişle tek sayfa yazıcam, o da "doğuma gittim, dönücem.. annen" olacak heralde
kaynanaları hiç takmayın kızlar boşverin, kim annemiz gibi olabilir ki, hem çok kişinin kaynanası yüzünden sütü kesiliyor doğum sonrası biliyorsunuz amann diyim..
bi de şu gecelik işini bi bağlayın hele de artık, gidip alalım yaw, ne alacam 2 aydır annemi oyalıyom, gecelik mi pijamamı, yazlık mı ,kışlık mı? kaç tane.. gidicem şalvarla o olacak en sonundakah kih koh diyerek girecem doğuhaneye..
şeyma durumunu merak ettim, yarın bildir muhakkaki kötü şeyler düşünme..
hadi kalın sağlıcakla, güzel düşüncelerle, günlerimiz yaklaşıyor, modlar düşmesin bakkem
bencede sabahlık lazım yürüyüş yaptırıyorlar odanın ıcınde bır ılerı bır gerı yürümektense hastane korıdorunda yürürüz eşimle el ele sabahlıklaa ancak
helal aolsun ben bı kere ıstedım gece 11 dı kıvı esımden bu saatte bulama acık bır yer dedı gıtmedı almaya
kayınvalıdenın boğazında kalırda kendınden utanır ınsallah
çok güzellermıs baktım bende sımdı fıyatları görmedım ama
kipa avm de hangı mağaza adı altında satılıyor ya da kıpa hıpermarketlerın ıcınde tekstıl bölümünde mı satılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?