2011 Ekim Anneleri

kızlar size bişey sorucam daha önce hiç böyle bişey fark etmedim tuvalette elime geldi vajinanın içinde sertlik hissettim sonra aynayla baktım vajinanın içinde mor bişey var çok korkuyorum kızlar ne olabilir

kızlar size bişey sorucam daha önce hiç böyle bişey fark etmedim tuvalette elime geldi vajinanın içinde sertlik hissettim sonra aynayla baktım vajinanın içinde mor bişey var çok korkuyorum kızlar ne olabilir

allah alah canım dr una gıt bı ya da tlf ac yaa oneymıs acabaa

Nasıl mor bir şey şeymacım yanılmış olma belki vajenin rengi koyulaşmıştır tatlım hani ne olabilir ki? Bir şey olsa aprısn sızın kanaman olur Allah korusun.. Bi sakin ol bakim, hemen panik yapma... Doktorunu ara sor bakalım, gel derse gidersin. Bir şey yoktur canım inşallah sana öyle gelmiştir...

slm herkese primadan paket kazandım kızlar 3 agustostan itibaren e bebek magazasından alabilirmişim içindede birsürü sey var benim gibi paket kazanan varmı aramızda???
nasıl kazandın kız???

canım muhtemelen büyük bi sivilcedir ,orası fazla hassas olduğu için morarmış olabilir bence ,ama genede bi doktoruna danış derim:26:

Şeyma sivilce filan olabilir mi? Siğil filan yada? Hani yağ bezesi gibi sert olur..Aklıma başka bişi gelmiyo ki..

Son düzenleme:
Şeyma sivilce filan olabilir mi? Siğil filan yada? Hani yağ bezesi gibi sert olur..Aklıma başka bişi gelmiyo ki..
allah alah canım dr una gıt bı ya da tlf ac yaa oneymıs acabaa

nasıl kazandın kız???

canım muhtemelen büyük bi sivilcedir ,orası fazla hassas olduğu için morarmış olabilir bence ,ama genede bi doktoruna danış derim:26:

kızlar aradım doktorun hemşiresi çıktı yarın gel bi bakalım dedi inş kötü bişey değildir..vajinanın içinde sert bişey çok değişik..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/456944-erkek-mikiz-mibenim-icin-ikiside.html#post20149660

Sinirlerim tepeme çıkıyo böyle şeyleri görünce.Allah akıl fikir versin...
valla yorum yapamicam resmen cahillik bir kere bana bir kişi msj atmıştı bebegin hayırlı olsun erkek olması için neler yaptın bende ilki erkek olsun istiyorum diyee

ayyyy çok şirinlerrr oglumdan daha çok cicisi var gıskandım güzel gunlerde kullansın hepiciğiniii

bende oglumun cicilerini yıkadım asarkenkarşı apartmandaki kadın hayırlı olsun komsum bebeginmi oldu dedi tuhaf oldum
ayyy ütüleyip kaldırıcam onlarııı minik minikkk

Kızlar gecelik ve bebek çantası için ne önerirsiniz? Avvio diye bir çanta markası var çok hoşuma gitti ama beğendiğim modeller genelde 100-150 arası normal mi bu fiyatlar sizce?

aşkitom bidenemmm datlımm maşalahh tebarekalahh yerim ben bunlarıı ya ( ne açım yaf) aplam sağlıkla sıhhatle giydir kızçene inşalahhhh bak görürmüyüm diodun maşalahh hazırlıklarr tamam bile nerdeysee aplam bu rada e-bencee küçükler yeterr çok çabuk büyüyolar içim kıpır kıpır oldu kendii hazırlığım geldi bak aklımaa amaninnnnn

dedimm ve paşa uyandıııııııııı

tubişimm quuzm hayırlı yolculuklar datlımm çokk mutlu dönn öpüyorummmmmmm

Son düzenleme:

Son düzenleme:
iyi geceler herkese..
havuzlu han, bebek odası, isimler, doğum şekilleri, gecelikler, kaynanalar, doğum tarihleri kesinleşenler.. forum fırtına gibi walla..

dikkat ediyorum sezeryan ne kadar revaçta.. yani kötüleme falan gibi algılanmasın, en meşhur doktorların bile sitesinde %96 lar normal doğumu işaret ederken, nedense sağımdan solumdan normal diye hastaneye giden dostlarım dahil sezeryanı olup çıkıyolar ben bu işi anlamadım, kim peki normal doğum yapanlar.. yani o kadar azki şüphe etmeye başladım..
avantaj ve dezavantajları masaya yatırmak lazım..
normal doğumda (tamamen duyum+ insan tecrübeleri+ doktor görüşlerini kısaca aktarırsak)
benim anladığım sadece sancı kısmı ağır geçiyor, kafa göründükten sonra epizyotomi (dikiş) ile beraber ortalama 20 dk. ama sancısı 20 saatleri bulan var.. en büyük avantajı annelerin genelinin çabuk ayaklanması, bebeği çabuk emzirmesi ve anestezi semesini yaşamadığından postnatal sendrom denen doğum sonrası sendromu yaşamaması..
dezavantajları ise doğumun gerilemesi noktasında bebeğin kanalda kalması ve vakumla müdahale edilmesi ki vakum bebeğin beynine hasar verebiliyor.. yine kalça çıkığı, omuz çıkığı gibi olumsuz olaylar olabiliyor..annede ise çiş tutamama, rahim sarkıklığı gibi durumlar kalıcı olabiliyor..

sezeryanda panik, tansiyon gibi problemler yok, sakince hastaneye gidip, yarım saat operasyondan sonra ortalama 3-4 saat sonra bebeği aluıp emziriyorsunuz amaher yeriniz şiş ve keyifsiz bi depresiz haliniz oluyor. ve iyileşme süreniz maalesef genetik şansa sahip değilseniz çoğu kadında biraz uzun sürüyor.

bilnmiyorum.. o kadar çok şey war ki bu konuda söylenecek, tartışılacak aslında.. bi de epidural var tabi ki hala ne olduğu tam anlaşılamamış..
epidural normal doğumda hissizlik olduğu için ıkınma olamadığından, üzerinize kaburgalarınızdan bastıran insanlar oluyor, spinalde başağrısı söz konusu..
bunları zaten sizler de netten okumuşsunuzur..
sonra doktorların yaklaşımı çok daha ilginç..sorunlu sorunsuz her gebeliği sezeryanla sonuçlandırmaya başladılar..
hem para hem zaman açısından sağlık sektöründe ciddi bi getiri çünkü..

kafalar karışık anlıcağınız.. doğum şkillerine yönelik bildiğiniz net gerçeklikler varsa sizler de paylaşın ki doktorlarımıza giderken bu sorularla gidelim..

bebek hazırlıklarına gelince annem harıl harıl hazırlanyor, ama ben alışveriş için gittiğimde öylece bakıyorum, bi çok bebek malzemesini tanımıyor, tanıdıklarımı da muadillerin ve çeşitlerinden ayıramıyorum, o sırada zaten tansiyonum düşmeye başlıyor ve mağazadan çıkmak zorunda kalıyorum
hiç bişi de yetişmicek gibi geliyo zaten
bi günlük alayım dedim, bu gidişle tek sayfa yazıcam, o da "doğuma gittim, dönücem.. annen" olacak heralde

kaynanaları hiç takmayın kızlar boşverin, kim annemiz gibi olabilir ki, hem çok kişinin kaynanası yüzünden sütü kesiliyor doğum sonrası biliyorsunuz amann diyim..

bi de şu gecelik işini bi bağlayın hele de artık, gidip alalım yaw, ne alacam 2 aydır annemi oyalıyom, gecelik mi pijamamı, yazlık mı ,kışlık mı? kaç tane.. gidicem şalvarla o olacak en sonunda kah kih koh diyerek girecem doğuhaneye..

şeyma durumunu merak ettim, yarın bildir muhakkaki kötü şeyler düşünme..

hadi kalın sağlıcakla, güzel düşüncelerle, günlerimiz yaklaşıyor, modlar düşmesin bakkem

ablam geçen yıl doğum yaptı
o nedenle benden tavsiye 1 gecelik, ya askılı ya da önü düğmeli çünkü normal de sezeryanda olsa ilk önce hastane kolu dışarıda bırakacak bir gecelik giyilmesini söylüyor.
2 tane de pijama takımı :) tercihen kısa kollu (hastane sıcak oluyor) Üzerine de uygun bir sabahlık ya da merserize hırka.
Bu sene Ekim sıcak olacakmış

gunaydın ciccii annelerrr çok uykum vaaar ben şom ağızlı biri olarak dün krmp girmıo dedim ,dün gece 2 kere nasıl girdi nasıl cnm yandı,halen baldırıma doğru bbi sızı varrr..havalar sıcak gece yatılmıooo

günaydın güzel anneler.ben bugün erkenciyim.
çalışan arkadaşlara kolay gelsin.hepimiz için güzel bir gün olur inş.
marmara bölgesi bugün çok sıcak olacakmış kızlar dikkat edin.(zaten sıcak ama dahada sıcak olacamış)

hipermarketin bebek bölümünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…