2011 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar... Uykusuzluk problemi hepimizde var anlaşılan. Napalım az kaldı deyip geçireceğiz bu günleri. Bende diken gibiyim. Sinir oluyorum kendime. Adam sıradan birşey söylüyor ben başlıyorum bağrınmaya. Sonra o da benimle dalga geçiyor, taklidimi yapıyor. Bi anormal olduğumun farkındayım ama çok çabuk parlıyorum. Umarım doğumdan sonra bu agresifliğim kalmaz.

Şeyma'cığım geçmiş olsun. Korkma, bebekle ilgili birşey değildir bencede.

Bu arada kızlar bugün saat 1de kontrolüm var. Epeyden beri miniğimi görmüyorum. İnşallah herşey yolundadır. Dualarınızda bugün banada yer verin.

herkese günaydın ya uyumak işkenceye döndü valla birde elimin üstünü sabaha kadar kaşıntı tutmaz mı çıldırdım kanatana kadar kaşıdım ufak ufak bişeyler çıktı yok oldu sonra

Erkeklerin doğası bizden biraz daha farklı tatlım. Benim Allaha şükür tehlikem olmadı yasak değil ama 1-2 sefer canım o kadar acıdı ki bende fik fik isteği sıfır. Oda korkuyor bu sefer birde zaten göbeğimden dolayı gülme krizi tutuyor ikimizide. 40 günde lahusalık dönemi :))) zor işleri.

Gece yatmadan önce bir bardak süt içmek kalsiyum açısından çok faydalıymış. Özellikle gece içersek kalsiyum kemiklere yapışıyormuş.Geçen gün TV'de bir diyetisyen bahsediyordu. hem uyku hem de kalsiyum kazanımı açısından çok faydalı yatmadan süt içmek

çok sıcaktı gece....sürekli terliyorum...üstüm açık her yer açık korkuyorum ama diğer türlü uyuyamam....

Evet marie'cim. zaten çok severdim sütü, şimdi suyunu çıkarıyorum :) gündüz de içiyorum gece içmezsem rahat uyuyamıyorum. kemiklere nasıl hızlı tesir ettiğini bir örnekle anlatayım ben de yeri gelmişken : eşimin kız kardeşi iki gün önce iki tane yirmilik dişini çektirdi, operasyonla aldılar, dikişleri var şuan ağzında. diş doktoru birkaç gün süt ve süt ürünü tüketmesini yasaklamış. süt, yoğurt vs dikiş iplerini sertleşir, kemikleşir demiş. anında kalsiyum tutuyor demek ki vücut.

Rumuz;

Ahh ahh o eylülü nasıl bekliyorum bende anlatamam hanzadeeee. Ne değişik bi kadın oldum ben yaa. Önceden işi bırakıp, eve otur diyeni parçalayasım gelirdi. Şimdi çalışmak zoruma gider oldu.:44:

Canım hepimiz aynıyız :)

Ya elinde olmadığını biliyorum ama telefondaki konuşması beni sinir etti. Ben sinirlenip "sen yokken uyuyamadığımı biliyorsun dimi" dememle savunmaya geçti. Hem de sesini yükselterek:2: Biraz tatlı dille söylese, canım elimde değil uyumaya çalış lütfen falan dese, neyse dicem.
Bizim buraların bir lafı var "er adamı sağken, el adamı varken sever" diye. Bizim ki sanırım bu hesap.
Geçen 2 gün yemek yapacak halim yoktu, kendisi yaptı. Üzerine de 1 gün mutfağı toparlayınca hemen söyleniyor. " nasıl iş bu ya, yemeği ben yapim, evi ben topluyum, fik fik de yok. ne anladım ben bu evlilikten" diye. Çok değişti bu adam yaa Fik fikin evliliğin bu kadar temelini oluşturduğunu hiiiç tahmin etmezdim.
Çenem düştü kusura bakmayın. Aklıma geleni yazdım[/QUOTE]

Ne kadar doğru bir söz, eşinde eşlerimizde demek strese giriyor onlarında bir şekilde deşarj olması lazım ama olamıyorlar... Oda seni üzmek istemez ama bir nevi oda hormonal bir sorun yaşıyor canım fik fik gerçekten olmadığına erkekleri çok şiddetli gerebiliyor... Doktorum demişti onlarda ilgi bekliyorlar dünyanın etrafınızda dönmesini beklemeyin diye, tamam özeliz ama bizim dışımızda yaşayanlarda var filan gibi yani... Bebek doğduğunda hepsi biticek hep onu hayal et rumuzcum :) Bebeğin doğunca herşey çok güzel olucak :)

Hayırlı haberlerle gel inşallah sibel, bizide haberdar etmeyi unutma emi :) Hepsi geçicek pamuklarımızı kucağımıza aldığımızda hepsi silinip hiç yaşanmamış gibi olucak inşallah :)

bişi diycem ama kızma...bence kocana haksızlık yapmışsın...birincisi iş için seni bırakmış, 2. si de arkadaşının arabasıyla gitmişse nasıl gelsin...sen öyle durumlarda tv yi açıp önünde uyuyamazmısın...benim eşimde bakım mühendisi...bilirim ben gece gelmediğide çok olur ama napsın adam

Ay aslında ben de çok agresif hissediyorum kendimi. Bu agresifliğime bir de duygusallık hiç çekilmiyor. Bebeğimde benim gibi oto b.ka ağlayacak, sinirli olacak diye de korkmuyor değilim.
Kontrolünde ii geçer inşallah, hayırlı haberlerle gelirsin.

Niye gülme krizi tutuyor yahu?..
Evet 40 gün lohusalık var birde. Ohh canıma değsin

Benim bi tane küçük yastığım var, eşim onun adını diz yastığı koydu. ben nereye diz yastığım oraya :) Oturma odasında uzanıyosam, hatta uyuyakaldıysam bi bakıyorum bacaklarımın arasına diz yastığımı koymuş. ben unutuyorum o unutmuyor. nerden okumuş-duymuşsa bu konuya çok önem veriyo tatile giderken bile koltuğumuzun altında götürdük :)
ben hep yan yatamıyorum sen iyi becerebiliyosun bunu. hep soluma yatmak kalbimi mahvediyor, çarpıntım var zaten, daha da arttırıyor sanki boğuluyorum. sağa yatıyorum kızım çırpınıyor öbür tarafaaaa öbür tarafa dediiimmm diye, dönüyorum yine fenayım :) bel fıtığım var sırtımı da etkiliyor şu günlerde, belimi rahatlatmak için kısa süreli sırt üstü yatıyorum filan. off çok fena bu uyku işi :)

günaydın kızlaarr:)) gece 10 kez wc ye gitmek dışında benimde uyku sorunum pek olmuyo ,bugün sabaha doğru bacağıma karmp girdi Allah tan hafif geçti ,dünki kramp daha fenaydı eşime biraz sık diyorum ,bacağımın ön kısmını sıkıyo kaval kemiğinee
aaa kızlar şu fik fik olayını benimde canım hiiç çekmiyo ,eşimde üstüme gelmiyo sağolsun ama sorumluluk mu hissediyorum nedir rüyalarım da çabalıyorum bişeyler olsun diyee
bu arada sizede oluyomu kızlar ,böyle ara ara sanki kalbinizin üzerine bi fil oturmuş gibi yada yangınlar çıkıyomuş gibi ,işte öyle tuhaf bişey ,yaklaşık 1 dk .sürüyo ama accayip bi umutsuzluk ,mutsuzluk böyle bi tuhaflıklar yaşıyorum :78::78::78:

ben de yastıkla rahat edemiyorum. Benim de evde ufak bir seyahat yastığım var, tatile arabayla gidiyorsak yanımda taşıyordum. O yastıkla yatmayı denedim bir kaç kez 1 ya da 2 dönüşten sonra yastık yatağın içinde kaybolup gidiyor. Pike sürekli elimin altında olduğundan sokuşturuyorum. Gerçi son aylarda yastıksız yatmak neredeyse imkansızmış. Sen şimdiden yastıkla yatabiliyorsun ne güzel..

Evet haklısın uyku sıkıntılı hatta çoğu zaman tv izlerken koltuğa uzanmak fln da sıkıntılı..

bize de anlatın canım nasıl kazandın, biz de katılalım yahu bize de göndersinler başımız kel mi hehehh :)

Canım geçen hafta burada biri söylemişti facebook prima dünyası diye gubu beğeniyorsun öncelikle. Zaten şuan girerseniz yazıyor ilk hedyem kampanyasına katıldınızmı diye. Oraya girin forum dolduruluyor. Okadarcık.

Yok edutcum ne kızıcam. Haklısın belki de... Ya ben çok korkağım, evde yalnız uyumaktan korkuyorum napiiiim.
Ayy bu tuhaflığım ne zaman geçecek acaba:44:
Geçende dondurmamı yedi diye cıngar çıkarmıştım. Hatta ağlayacaktım neredeyse ama onun yanında ağlamayı kendime yakıştıramadığım için kendimi tutmuştum. Eşim, doğumdan sonra güleceksin bu yaptıklarına diyor da... Ya ne bilim o anda ben çok haklıymışım gibi geliyor.:97:
Ay şimdiden gülüyorum yaptığıma.

Arkadaşlar bu söylediğimden belki kafanız karışacak ama bilin isterim. ben de deniss gibi süt delisi bir insanım. NormaLde zaten çok süt içerdim hamilelikte faydalı diye boyuna içiyordum. Bana da 2-3 kez kramp girdi gece uyurken. İnternette bir sitede prof.Dr. Rıza Madazlının bir yazısını okudum. Günde 3 bardaktan fazla süt içmek magnezyum dengesini bozup kramplara sebep oluyormuş. Bayadır süt içme olayını belli bir sınırda tutuyorum, daha da olmadı kramp. Gerçi doktor bana magnezyum tableti de verdi ama aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…