Ya elinde olmadığını biliyorum ama telefondaki konuşması beni sinir etti. Ben sinirlenip "sen yokken uyuyamadığımı biliyorsun dimi" dememle savunmaya geçti. Hem de sesini yükselterek:2: Biraz tatlı dille söylese, canım elimde değil uyumaya çalış lütfen falan dese, neyse dicem.
Bizim buraların bir lafı var "er adamı sağken, el adamı varken sever" diye. Bizim ki sanırım bu hesap.
Geçen 2 gün yemek yapacak halim yoktu, kendisi yaptı. Üzerine de 1 gün mutfağı toparlayınca hemen söyleniyor. " nasıl iş bu ya, yemeği ben yapim, evi ben topluyum, fik fik de yok. ne anladım ben bu evlilikten" diye. Çok değişti bu adam yaaFik fikin evliliğin bu kadar temelini oluşturduğunu hiiiç tahmin etmezdim.
Çenem düştü kusura bakmayın. Aklıma geleni yazdım
Ahh kıyamam yaa gerçekten kabus gibi bir geceymiş. olan zavallı kocişe olmuş
Canım gece yatmadan önce ılık duş alıp, bir bardak da süt içersen oohh bebek gibi uyursun. ben yapıyorum çok iyi geliyor. Gerçi senin bu uyku bozukluğun çooook uzun zamandır var bildiğim kadarıyla. Kafana bir şeyleri takıyorsan yapma, sabaha ertele. aklına bişeyler geldikçe yanında küçük not kağıdı ve kalem bulundur yazıp yat hemen. at kafadan gitsin. uyku çok önemli. yaşam kalitesini düşürüyor insanın vallahi çok zor. Dün uyuyamadın çok uykusuzsun bu gece rahat uyursun artık :) umarım yani inşallah :)
Kızlar Primadan benide aradılar hediye paketimi 23 Temmuzdan sonra e-bebek mağazasından alabilirmişim.
Gece yatmadan önce bir bardak süt içmek kalsiyum açısından çok faydalıymış. Özellikle gece içersek kalsiyum kemiklere yapışıyormuş.Geçen gün TV'de bir diyetisyen bahsediyordu. hem uyku hem de kalsiyum kazanımı açısından çok faydalı yatmadan süt içmek
tebrik ederim canım. nasıl kazandınız bu hediyeleri????????
Günaydın kızlar... Uykusuzluk problemi hepimizde var anlaşılan. Napalım az kaldı deyip geçireceğiz bu günleri. Bende diken gibiyim. Sinir oluyorum kendime. Adam sıradan birşey söylüyor ben başlıyorum bağrınmaya. Sonra o da benimle dalga geçiyor, taklidimi yapıyor. Bi anormal olduğumun farkındayım ama çok çabuk parlıyorum. Umarım doğumdan sonra bu agresifliğim kalmaz.
Bu arada kızlar bugün saat 1de kontrolüm var. Epeyden beri miniğimi görmüyorum. İnşallah herşey yolundadır. Dualarınızda bugün banada yer verin.
Kızlar akşam çok sinirliydim. Eşimin bir arkadaşının düğünü vardı. Çok yakın bi arkadaşı olmadığından ve erkek arkadaşlarıyla gideceğinden sen gelme dedi. 22:30 gibi gelirim demişti. Saat 10 da aradı. Arkadaşının arabasıyla gitmişler düğüne, o beklediği için damadı düğün sonuna kadar bekleyeceğiz mecbur dedi. 11 de gelirim dedi. Telefonda tartıştık.
Dünde arıza için fabrikaya çağırdıklarından gece 12 de gelmişti ve ben gözümden uyku aktığı halde beklemiştim. (Gece evde tek başıma uyuyamıyorum çünkü..)
Neyse bende o kadar yorgundum ki dün namazı bile oturarak kılmıştım. Gelse de uyusam diye kapıya bakıyordum. Gelemiyorum diyince başladım zırlamaya. İyice ağladım. Ağlarken kanepede uyuyakalmışımBirden boğazıma kaçan tükrüğümle boğulmak üzereyken uyandım. ıhlaya tıslaya yatağa uzandım, yorgunluktan orada da uyumuştum ki yine 15 dk sonra boğulmak üzereyken öksürükle uyandım. Sonra uyku tutmadı. Saat 12 idi beyefendi geldiğinde. Uykum mahvolduuu yaaa.
Günaydın kızlar... Uykusuzluk problemi hepimizde var anlaşılan. Napalım az kaldı deyip geçireceğiz bu günleri. Bende diken gibiyim. Sinir oluyorum kendime. Adam sıradan birşey söylüyor ben başlıyorum bağrınmaya. Sonra o da benimle dalga geçiyor, taklidimi yapıyor. Bi anormal olduğumun farkındayım ama çok çabuk parlıyorum. Umarım doğumdan sonra bu agresifliğim kalmaz.
Şeyma'cığım geçmiş olsun. Korkma, bebekle ilgili birşey değildir bencede.
Bu arada kızlar bugün saat 1de kontrolüm var. Epeyden beri miniğimi görmüyorum. İnşallah herşey yolundadır. Dualarınızda bugün banada yer verin.
Erkeklerin doğası bizden biraz daha farklı tatlım. Benim Allaha şükür tehlikem olmadı yasak değil ama 1-2 sefer canım o kadar acıdı ki bende fik fik isteği sıfır. Oda korkuyor bu sefer birde zaten göbeğimden dolayı gülme krizi tutuyor ikimizide. 40 günde lahusalık dönemi :))) zor işleri.
Günaydın arkadaşlar,
Okuduğum kadarıyla herkesin uykuyla ilgili sıkıntıları var. Ben genel olarak yatmadan hemen önce ılık bir duş alıyorum, yatağa girdiğimde de (ben hep yan yatıyorum) büyüyen karnıma destek olsun diye pikeyi hafif bürüp karnımın altına yerleştiriyorum. Bir de bacaklarım tamamen kapanmasın diye iki bacağımın arasına da yine bürdüğüm pikeyi sokuşturuyorum çoğunlukla rahat uyuyorum. belki denersiniz diye paylaşmak istedim
Kızlar Primadan benide aradılar hediye paketimi 23 Temmuzdan sonra e-bebek mağazasından alabilirmişim.
Benim bi tane küçük yastığım var, eşim onun adını diz yastığı koydu. ben nereye diz yastığım oraya :) Oturma odasında uzanıyosam, hatta uyuyakaldıysam bi bakıyorum bacaklarımın arasına diz yastığımı koymuş. ben unutuyorum o unutmuyor. nerden okumuş-duymuşsa bu konuya çok önem veriyotatile giderken bile koltuğumuzun altında götürdük :)
ben hep yan yatamıyorum sen iyi becerebiliyosun bunu. hep soluma yatmak kalbimi mahvediyor, çarpıntım var zaten, daha da arttırıyor sanki boğuluyorum. sağa yatıyorum kızım çırpınıyor öbür tarafaaaa öbür tarafa dediiimmm diye, dönüyorum yine fenayım :) bel fıtığım var sırtımı da etkiliyor şu günlerde, belimi rahatlatmak için kısa süreli sırt üstü yatıyorum filan. off çok fena bu uyku işi :)
bize de anlatın canım nasıl kazandın, biz de katılalım yahu bize de göndersinler başımız kel mi hehehh :)
bişi diycem ama kızma...bence kocana haksızlık yapmışsın...birincisi iş için seni bırakmış, 2. si de arkadaşının arabasıyla gitmişse nasıl gelsin...sen öyle durumlarda tv yi açıp önünde uyuyamazmısın...benim eşimde bakım mühendisi...bilirim ben gece gelmediğide çok olur ama napsın adam
Niye gülme krizi tutuyor yahu?..
Evet 40 gün lohusalık var birde. Ohh canıma değsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?