Ben de size birşey sormak istiyorum. Gece yatarken sineklerden kurtulmak için sinek kovucu tablet v.s. birşey kullanıyor musunuz?
Bebeğim yerine beni tuzlasalar daha makbule geçer Canom. Şu kaşıntılarımdan tamamen arınmış olurum
Sağolun kızlar,
Bende de toplanma oluyor, hele büyüdükçe toplanma daha bi farklı oluyor. Resmen vücudunu başını ayırt edebiliyorsun o zaman. Ayrıca eskiye nazaran daha da sıklaştı. Dr.a sormuştum normal demişti, ama bugün tekrar soracağım neden olduğunu. size de söylerim.
Ben de size birşey sormak istiyorum. Gece yatarken sineklerden kurtulmak için sinek kovucu tablet v.s. birşey kullanıyor musunuz?
[/QUOTE]Kızlar sizdede böylemi ??
Züleyha benim de toplanıyor, bende sorucaktım tedirgin oldum bir sağıma bir soluma çok sık olmasada toplanıyor orası sertleşiyor. İdrar kesem sıkışıyor böyel çok canım acımasada bi tuhaf his oluyor, bir süre sonra iniyor resmen elimi koyunca hissediyorum..Neden acaba normalimi böyle?
Sağolun kızlar, eve gelince yazarım bıdığımın bilgilerini...
Bende de toplanma oluyor, hele büyüdükçe toplanma daha bi farklı oluyor. Resmen vücudunu başını ayırt edebiliyorsun o zaman. Ayrıca eskiye nazaran daha da sıklaştı. Dr.a sormuştum normal demişti, ama bugün tekrar soracağım neden olduğunu. size de söylerim.
Ne tuzlaması kız turşumu bu? salamuramı yapçazz
bi yerde okumuştum çok tehlikeli filan diyordu bazıları yapıyormuş çocuk yanar ya allah muhafaza...
benimde 2 haftaya yakın zamandır tek bir parmagım kaşınıyooouyuz oluyorum kasırkenn
Paket içinde 2 tane bez, diş macunu, numune şampuan bebek banyo masajı cd si, 2 tane hoşgeldin bebek tarzında cd varmış. Bide birçok markanın indirim çekleri varmış. Alanlar öyle söylüyor daha başka ne var bende bilmiyorum açıkçası.
kıslar bende milupaya üye olmuştum.huggies bez, nıvea pişik kremi, ıslak mendil.bikaç 1şey daha vardı,göndermişler..ama ben hediye verdikelrini bilmıodum :) bi arkadaşım demişti hamileyken böle sitelere üye olunca deneme amaçlı hediyeeler gönderiolar diee
beni tuzlamışlardaöyle komşum sordu tuzlayacakmısın diye dediklerine göre tuzlu suyla yıkıyorlarmış bebek ilerde kokmasın diye :44:
ya kısslar bebeişin kıçını başını nasıl ayırt edıosun ben anlayamıorum.sertlik olduğunda taş gibi oluo ama neresini topluu anlamıomm
Kız kokarmı o minik şeyler ancak süt kokarlar onlar sakın yapma öyle bişi bi araştır bak daha geçenlerde okudum çokt ehlikeli diyorlar :)
Bende bazen oluyor ama çok nadir. çok yürüdğümde poposunu ya da kafasını dikiyor sanki bir yöne yığılıyor :) uzanıp dinlenince kısa sürede geçiyor.
Benim bi tane küçük yastığım var, eşim onun adını diz yastığı koydu. ben nereye diz yastığım oraya :) Oturma odasında uzanıyosam, hatta uyuyakaldıysam bi bakıyorum bacaklarımın arasına diz yastığımı koymuş. ben unutuyorum o unutmuyor. nerden okumuş-duymuşsa bu konuya çok önem veriyotatile giderken bile koltuğumuzun altında götürdük :)
ben hep yan yatamıyorum sen iyi becerebiliyosun bunu. hep soluma yatmak kalbimi mahvediyor, çarpıntım var zaten, daha da arttırıyor sanki boğuluyorum. sağa yatıyorum kızım çırpınıyor öbür tarafaaaa öbür tarafa dediiimmm diye, dönüyorum yine fenayım :) bel fıtığım var sırtımı da etkiliyor şu günlerde, belimi rahatlatmak için kısa süreli sırt üstü yatıyorum filan. off çok fena bu uyku işi :)
Ben kullanıyorum, prize takılan tabletlerden. Niye bir zararımı varmış:18:
canım bende senin gibi tiroid hastasıyım ve son doktora gittiğimde kalbimin fazla attığını kardiyologa gitmemi söledi çarpıntım vardı benimde gittim holter cihazı takıldı 1 gün boyunca alet kaydetti kalp ritmimi sonra bide kolestrollere falan bakıldı kolestrolum yüksek çıktı. aleti doktor incelicekmiş 1 haftada çıkıor sonuç ona göre bakıcaz seninde bilgin olsun istedim. burda kızlara cihazla durduğumu moralimin bozuk olduğunu söledim ama sadece 2 kişi cvp yazdı sormadılar bile 1 gün sonra ne oldu die kırgınımda aslında
canım bende senin gibi tiroid hastasıyım ve son doktora gittiğimde kalbimin fazla attığını kardiyologa gitmemi söledi çarpıntım vardı benimde gittim holter cihazı takıldı 1 gün boyunca alet kaydetti kalp ritmimi sonra bide kolestrollere falan bakıldı kolestrolum yüksek çıktı. aleti doktor incelicekmiş 1 haftada çıkıor sonuç ona göre bakıcaz seninde bilgin olsun istedim. burda kızlara cihazla durduğumu moralimin bozuk olduğunu söledim ama sadece 2 kişi cvp yazdı sormadılar bile 1 gün sonra ne oldu die kırgınımda aslında
Evet tam olarak böyle oluyor bendede çok sık değil ama olunca korkuyorum, bazen otururkende oluyor çok uzun süre oturduysam :)
canım bende senin gibi tiroid hayım ve son doktora gittiğimde kalbimin fazla attığını kardiyologa gitmemi söledi çarpıntım vardı benimde gittim holter cihazı takıldı 1 gün boyunca alet kaydetti kalp ritmimi sonra bide kolestrollere falan bakıldı kolestrolum yüksek çıktı. aleti doktor incelicekmiş 1 haftada çıkıor sonuç ona göre bakıcaz seninde bilgin olsun istedim. burda kızlara cihazla durduğumu moralimin bozuk olduğunu söledim ama sadece 2 kişi cvp yazdı sormadılar bile 1 gün sonra ne oldu die kırgınımda aslında
Şekerim üzme kendini, ben şahsım adına ara sıra cevbap atabiliyorum çünkü iş yerinde olduğumdan ya telefon çalıyor ya da başka bir meşguliyetim oluyor. Çoğu günler okuyamıyorum bile yazdıklarınızı. En son ne yazılmış bakıp çıkıyorum. herkesin iyi kötü yoğunlukları oluyor gözden kaçmıştır eminim ki. Kendine çok dikkat et, canını da sıkma. Bugünlere kadar geldik, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız. Buraya gelen büyük bir çoğunluğun sıkıntıları var. Ben de protrombin mutasyonu var mesela. kan sulandırı iğneler oluyorum ve bu yüzden sezaryanla doğum yapmak zorundayım. Hatta epidural şansım bile yok. Yani doğum olayı beni bazen korkutuyor. Kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum. Sen de iyi şeyler düşün, iyi şeyler olsun. Tekrar çok geçmiş olsun canım ayrıca
ay ne cihazııı kızzzzzzzzgözümden kaçmışşş çok geçmiş olsunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?