Benim bi tane küçük yastığım var, eşim onun adını diz yastığı koydu. ben nereye diz yastığım oraya :) Oturma odasında uzanıyosam, hatta uyuyakaldıysam bi bakıyorum bacaklarımın arasına diz yastığımı koymuş. ben unutuyorum o unutmuyor. nerden okumuş-duymuşsa bu konuya çok önem veriyotatile giderken bile koltuğumuzun altında götürdük :)
ben hep yan yatamıyorum sen iyi becerebiliyosun bunu. hep soluma yatmak kalbimi mahvediyor, çarpıntım var zaten, daha da arttırıyor sanki boğuluyorum. sağa yatıyorum kızım çırpınıyor öbür tarafaaaa öbür tarafa dediiimmm diye, dönüyorum yine fenayım :) bel fıtığım var sırtımı da etkiliyor şu günlerde, belimi rahatlatmak için kısa süreli sırt üstü yatıyorum filan. off çok fena bu uyku işi :)
Canım geçen hafta burada biri söylemişti facebook prima dünyası diye gubu beğeniyorsun öncelikle. Zaten şuan girerseniz yazıyor ilk hedyem kampanyasına katıldınızmı diye. Oraya girin forum dolduruluyor. Okadarcık.
Yani koca göbek olunca arada garip şekillere girince komik oluyor ondan. Aaaa daha açık anlatamam şeker utandım :78:
git canım da gel bize haberver inşallah basit bırseydırkızlar aradım doktorun hemşiresi çıktı yarın gel bi bakalım dedi inş kötü bişey değildir..vajinanın içinde sert bişey çok değişik..
bende 2 gecelık bır pijama takımı düşündüm ama bence gecelıkle daha rajhat edıcez kızlar ya hasta bezı bağlasınlar ne olcak pijama olunca görmüceklermı kutumuzu bırde belını kakldırıp o pıjamayı yukarı cekcez dıkıslerımız acıcak wc ye gıdıcez ay yere sürünmesın dıye kıvır topla kendınle uğraşırken onunla uğraşcaksın değiştirirken altıonı çıkar üstünü çıkar bırı yardım etmeden o dıkıslerle pijamayı değiştirmek pek bır zor olsa gerek onun için 2 gecelık alıcam ne olur ne olmaz dıyede bır pijama takımıablam geçen yıl doğum yaptı
o nedenle benden tavsiye 1 gecelik, ya askılı ya da önü düğmeli çünkü normal de sezeryanda olsa ilk önce hastane kolu dışarıda bırakacak bir gecelik giyilmesini söylüyor.
2 tane de pijama takımı :) tercihen kısa kollu (hastane sıcak oluyor) Üzerine de uygun bir sabahlık ya da merserize hırka.
Bu sene Ekim sıcak olacakmış
hipermarketin bebek bölümünde
dün bende salonda uyuyakalmısım saat 2 de bır uyandım sırılsıklam üstüm üzerımı değiştirdım yatak odasının ve balkonun camını açtım ceyran yapsın dıye yoksa uyumam mümkün değill soluma yatıp bacak aramada yastık koyuyorum suyumda başucumda çok zorlanırsam boynumdan aşağısını yıkıyorum bi daha yatağa ev neysede işyerınde defalarca terden sırılsıklam olup üzerınde kuruyor gıydıklerım klıması açmamıza kızan bır patronum vardaaa hayır allah korusun hasta olucam bu gıdışle işe gelmıcem o zaman görücek ALLAH insafa getırsın bu ınsanları yapacak birşey yokkkAllah yardımcımız olsun hepimizin 1 aya dahada büyüyecek bebeklerimiz ve dahada sıcak olacak. Patrona Eylül sonu dedim ama böyle giderse ağustos sonunu zor görürüm gibi. Uykusuzluklar dahada artcakmış. Ama Allah izin verirse 2. bebeğime Ağustos-Eylül gibi hamile kalıp Mayısta doğurma düşüncesindeyim. Ahhh ahhh annem dediydi kardeşim ekim doğumlu ben ağustos ikinizde de yaz işkence çektim kışa düşün die ama süpriz oldu
Valla ben pek sıkıntı çekmiyorum. Çok zorlanırsam, pikeyi sokuşturuyom bacak arasına...
Paket içeriği neymiş?
Paket içinde 2 tane bez, diş macunu, numune şampuan bebek banyo masajı cd si, 2 tane hoşgeldin bebek tarzında cd varmış. Bide birçok markanın indirim çekleri varmış. Alanlar öyle söylüyor daha başka ne var bende bilmiyorum açıkçası.
Arkadaşlar bu söylediğimden belki kafanız karışacak ama bilin isterim. ben de deniss gibi süt delisi bir insanım. NormaLde zaten çok süt içerdim hamilelikte faydalı diye boyuna içiyordum. Bana da 2-3 kez kramp girdi gece uyurken. İnternette bir sitede prof.Dr. Rıza Madazlının bir yazısını okudum. Günde 3 bardaktan fazla süt içmek magnezyum dengesini bozup kramplara sebep oluyormuş. Bayadır süt içme olayını belli bir sınırda tutuyorum, daha da olmadı kramp. Gerçi doktor bana magnezyum tableti de verdi ama aklınızda bulunsun.
Herkese Günaydın;
2-3 gündür geceleri felaket bir krampla uyanıyorum bacaklarım mahvoldu üstelik ikisi de. Sabahları da geceden kalma ağrısı devam ediyor. Üstüne bir de sıcak, bir de Beyza nın hareketleri eklenince gece uykusuna hasret kaldım neyse geçecek bu günlerde. Ben izne 32.haftayı bitirir bitirmez çıkmayı planlıyorum. Ağustos ortasına denk gelecek bir de 1 hafta yıllık izin kullanıp Ağustos'ta maaşımı tama yakın alayım diyorum, malum masraflar çok bu aralar. Dayanamıyorum ama artık işe göbeğim masaya dayanıyor neredeyse.
Bir şey sorucam ben özellikle bebeğin tekmelerini (Daha doğrusu dalga gibi bir şeyler yapıyor içeride göbeğim bir çıkıyor bir iniyor) genelde geceleri hissediyorum. Acaba sebebi nedir??
Züleyha benim de toplanıyor, bende sorucaktım tedirgin oldum bir sağıma bir soluma çok sık olmasada toplanıyor orası sertleşiyor. İdrar kesem sıkışıyor böyel çok canım acımasada bi tuhaf his oluyor, bir süre sonra iniyor resmen elimi koyunca hissediyorum..Neden acaba normalimi böyle?
Canım geçen hafta burada biri söylemişti facebook prima dünyası diye gubu beğeniyorsun öncelikle. Zaten şuan girerseniz yazıyor ilk hedyem kampanyasına katıldınızmı diye. Oraya girin forum dolduruluyor. Okadarcık.
günaydın kızlarrrr herkes uykusuzluktan yana dert yanmış ahhh ahha bende aynı dertten muzdaribim
uyuyamıyorummmmm:84::84:gece yattım uykum var diye yatakta döne döne bir hal oldum sonra kalktım
salona geçtim dedim tv izlim iyice mayışayım yok anacım nerdeee saat 3:30 a geliyodu daldıgımda
ben ki süt içtimmi uykuya teslim olan uyuyamadım güç kalkanlarım devreye girdi galiba uyku yasahhh
bu arada kızlarrr bebeginizi tuzlayacakmısınızzz
Herkese Günaydın;
2-3 gündür geceleri felaket bir krampla uyanıyorum bacaklarım mahvoldu üstelik ikisi de. Sabahları da geceden kalma ağrısı devam ediyor. Üstüne bir de sıcak, bir de Beyza nın hareketleri eklenince gece uykusuna hasret kaldım neyse geçecek bu günlerde. Ben izne 32.haftayı bitirir bitirmez çıkmayı planlıyorum. Ağustos ortasına denk gelecek bir de 1 hafta yıllık izin kullanıp Ağustos'ta maaşımı tama yakın alayım diyorum, malum masraflar çok bu aralar. Dayanamıyorum ama artık işe göbeğim masaya dayanıyor neredeyse.
Bir şey sorucam ben özellikle bebeğin tekmelerini (Daha doğrusu dalga gibi bir şeyler yapıyor içeride göbeğim bir çıkıyor bir iniyor) genelde geceleri hissediyorum. Acaba sebebi nedir??
Deniz'cim sana çok geçmiş olsun, güzel kızın da sen de iyisinizdir umarım.
Eliff gittin mi havuzlu hana? Ben de C.tesi gitmeyi planlıyorum, gecelik falan alıyım kalan şeyleri halledeyim diyorum.
Rumuzcum üzme kendini sen de. Erkekler için önemli o konular maalesef ben de elimden geldiğince fedakarlık yapmaya çalışıyorum yapcak bir şey yok.
Hayırlı haberlerle gel inşallah sibel, bizide haberdar etmeyi unutma emi :) Hepsi geçicek pamuklarımızı kucağımıza aldığımızda hepsi silinip hiç yaşanmamış gibi olucak inşallah :)
Ay aslında ben de çok agresif hissediyorum kendimi. Bu agresifliğime bir de duygusallık hiç çekilmiyor. Bebeğimde benim gibi oto b.ka ağlayacak, sinirli olacak diye de korkmuyor değilim.
Kontrolünde ii geçer inşallah, hayırlı haberlerle gelirsin.
Rıza madazlı türkiyede sorunlu gebelik uzmanı konusunda 1 numaralı bir prof. dikkate almak lazım derim :)
Züleyha benim de toplanıyor, bende sorucaktım tedirgin oldum bir sağıma bir soluma çok sık olmasada toplanıyor orası sertleşiyor. İdrar kesem sıkışıyor böyel çok canım acımasada bi tuhaf his oluyor, bir süre sonra iniyor resmen elimi koyunca hissediyorum..Neden acaba normalimi böyle?
[/QUOTE]Kızlar sizdede böylemi ??
Ne tuzlaması kız turşumu bu? salamuramı yapçazz
bi yerde okumuştum çok tehlikeli filan diyordu bazıları yapıyormuş çocuk yanar ya allah muhafaza...
günaydın kızlarrrr herkes uykusuzluktan yana dert yanmış ahhh ahha bende aynı dertten muzdaribim
uyuyamıyorummmmm:84::84:gece yattım uykum var diye yatakta döne döne bir hal oldum sonra kalktım
salona geçtim dedim tv izlim iyice mayışayım yok anacım nerdeee saat 3:30 a geliyodu daldıgımda
ben ki süt içtimmi uykuya teslim olan uyuyamadım güç kalkanlarım devreye girdi galiba uyku yasahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?