2011 Ekim Anneleri

Valla ben pek sıkıntı çekmiyorum. Çok zorlanırsam, pikeyi sokuşturuyom bacak arasına...

Paket içeriği neymiş?

Herkese Günaydın;

2-3 gündür geceleri felaket bir krampla uyanıyorum bacaklarım mahvoldu üstelik ikisi de. Sabahları da geceden kalma ağrısı devam ediyor. Üstüne bir de sıcak, bir de Beyza nın hareketleri eklenince gece uykusuna hasret kaldım neyse geçecek bu günlerde. Ben izne 32.haftayı bitirir bitirmez çıkmayı planlıyorum. Ağustos ortasına denk gelecek bir de 1 hafta yıllık izin kullanıp Ağustos'ta maaşımı tama yakın alayım diyorum, malum masraflar çok bu aralar. Dayanamıyorum ama artık işe göbeğim masaya dayanıyor neredeyse.

Bir şey sorucam ben özellikle bebeğin tekmelerini (Daha doğrusu dalga gibi bir şeyler yapıyor içeride göbeğim bir çıkıyor bir iniyor) genelde geceleri hissediyorum. Acaba sebebi nedir??

Deniz'cim sana çok geçmiş olsun, güzel kızın da sen de iyisinizdir umarım.

Eliff gittin mi havuzlu hana? Ben de C.tesi gitmeyi planlıyorum, gecelik falan alıyım kalan şeyleri halledeyim diyorum.

Rumuzcum üzme kendini sen de. Erkekler için önemli o konular maalesef ben de elimden geldiğince fedakarlık yapmaya çalışıyorum yapcak bir şey yok.

kızlar aradım doktorun hemşiresi çıktı yarın gel bi bakalım dedi inş kötü bişey değildir..vajinanın içinde sert bişey çok değişik..
git canım da gel bize haberver inşallah basit bırseydır
bende 2 gecelık bır pijama takımı düşündüm ama bence gecelıkle daha rajhat edıcez kızlar ya hasta bezı bağlasınlar ne olcak pijama olunca görmüceklermı kutumuzu bırde belını kakldırıp o pıjamayı yukarı cekcez dıkıslerımız acıcak wc ye gıdıcez ay yere sürünmesın dıye kıvır topla kendınle uğraşırken onunla uğraşcaksın değiştirirken altıonı çıkar üstünü çıkar bırı yardım etmeden o dıkıslerle pijamayı değiştirmek pek bır zor olsa gerek onun için 2 gecelık alıcam ne olur ne olmaz dıyede bır pijama takımı
hipermarketin bebek bölümünde

çok sağol canımmm bakıcam kesınlıkle
dün bende salonda uyuyakalmısım saat 2 de bır uyandım sırılsıklam üstüm üzerımı değiştirdım yatak odasının ve balkonun camını açtım ceyran yapsın dıye yoksa uyumam mümkün değill soluma yatıp bacak aramada yastık koyuyorum suyumda başucumda çok zorlanırsam boynumdan aşağısını yıkıyorum bi daha yatağa ev neysede işyerınde defalarca terden sırılsıklam olup üzerınde kuruyor gıydıklerım klıması açmamıza kızan bır patronum vardaaa hayır allah korusun hasta olucam bu gıdışle işe gelmıcem o zaman görücek ALLAH insafa getırsın bu ınsanları yapacak birşey yokkk

kızlar çarpıntım için sabah kardıyolojıye gıttım bir problem yok dedı üfürüm var ama problem yapmaz dedı holter taktı bütün gün nabzımı ölçücekmiş yarın sabah çıkartıcaklar

Valla ben pek sıkıntı çekmiyorum. Çok zorlanırsam, pikeyi sokuşturuyom bacak arasına...

Paket içeriği neymiş?

Paket içinde 2 tane bez, diş macunu, numune şampuan bebek banyo masajı cd si, 2 tane hoşgeldin bebek tarzında cd varmış. Bide birçok markanın indirim çekleri varmış. Alanlar öyle söylüyor daha başka ne var bende bilmiyorum açıkçası.

kıslar bende milupaya üye olmuştum.huggies bez, nıvea pişik kremi, ıslak mendil.bikaç 1şey daha vardı,göndermişler..ama ben hediye verdikelrini bilmıodum :) bi arkadaşım demişti hamileyken böle sitelere üye olunca deneme amaçlı hediyeeler gönderiolar diee

Rıza madazlı türkiyede sorunlu gebelik uzmanı konusunda 1 numaralı bir prof. dikkate almak lazım derim :)

Tamam canımm teşekkür ederim giricem hemen

günaydın kızlarrrr herkes uykusuzluktan yana dert yanmış ahhh ahha bende aynı dertten muzdaribim
uyuyamıyorummmmm:84::84:gece yattım uykum var diye yatakta döne döne bir hal oldum sonra kalktım
salona geçtim dedim tv izlim iyice mayışayım yok anacım nerdeee saat 3:30 a geliyodu daldıgımda
ben ki süt içtimmi uykuya teslim olan uyuyamadım güç kalkanlarım devreye girdi galiba uyku yasahhh

bu arada kızlarrr bebeginizi tuzlayacakmısınızzz

Kızlar sizdede böylemi ??

Züleyha benim de toplanıyor, bende sorucaktım tedirgin oldum bir sağıma bir soluma çok sık olmasada toplanıyor orası sertleşiyor. İdrar kesem sıkışıyor böyel çok canım acımasada bi tuhaf his oluyor, bir süre sonra iniyor resmen elimi koyunca hissediyorum..Neden acaba normalimi böyle?[/QUOTE]

Ne tuzlaması kız turşumu bu? salamuramı yapçazz

bi yerde okumuştum çok tehlikeli filan diyordu bazıları yapıyormuş çocuk yanar ya allah muhafaza...

gündüzleri anneleri hareket ederken bebeklere beşik etkisi yaparmış, gündüz çoğunlukla uyurlarmış geceleri anneleri uyurken hareketlenirlermiş. ben de geçen gece 4 buçukta uyandım bizimki coşmuştu, bişiiler yapıyordu, şaşırdım kaldım

Hayırlı haberlerle gel inşallah sibel, bizide haberdar etmeyi unutma emi :) Hepsi geçicek pamuklarımızı kucağımıza aldığımızda hepsi silinip hiç yaşanmamış gibi olucak inşallah :)

Sağolun kızlar, eve gelince yazarım bıdığımın bilgilerini...

Bende de toplanma oluyor, hele büyüdükçe toplanma daha bi farklı oluyor. Resmen vücudunu başını ayırt edebiliyorsun o zaman. Ayrıca eskiye nazaran daha da sıklaştı. Dr.a sormuştum normal demişti, ama bugün tekrar soracağım neden olduğunu. size de söylerim.

[/QUOTE]

Bence normal. Zaten bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi hareketli olmasıymış. bebek hareket ettiği müddetçe sıkıntı çıkmaz bence. Benimki de son bir haftador sol kaburgamın altına bi yerini dayıyor ya poposunu ya ayağını çekmiyor ordan. Sürekli aynı yere dayıyor enteresan bir şekilde.. Elimi üstüne sürdüğümde orada sürekli bir sertlik hissediyorum.

PRİMA HEDİYE SET:
Bebeğinizin hayata merhaba dediği ilk günkü bezleri Prima’dan:
6 adet Prima Premium Care bebek bezi
Annelik Rehberim içinde neler var?
Hamilelikte yardımcınız olacak Prima Anne Oluyorum DVD’si
Lansinoh markalı emzirme seti (göğüs pedi, süt saklama poşeti, yumuşatıcı krem)
Tupperware 2 adet mama saklama kabı
Duracell’den bebeğinizin oyuncakları için 2 adet pil
Toyota’dan aracınız için “Bebek Var!” levhası
Pantene şampuan ve saç maskesi numunesi
Fairy bulaşık deterjanı numunesi
İpana diş macunu deneme boyu
Garanti Minibank’tan bebeğinizin birikimleri için teklif
Annelik Rehberim içinde neler var?
- Hamilelik ve yeni doğan bakımıyla ilgili önemli başucu bilgileri
- Sony Handycam ürünlerinde Sony mağazalarında geçerli %10 indirim
- E-bebek mağazalarından ve www.e-.......... sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde
geçerli, 150 TL’ye varan indirim kuponları;
Tüm Lansinoh ürünlerinde %20 indirim
Tüm Cybex bebek arabaları ve ana kucaklarında %10 indirim
Tüm Trends for Kids bebek arabalarında %10 indirim
Tüm Wallaboo ürünlerinde %20 indirim
Tüm Mycey ürünlerinde %20 indirim
Braun Ateşölçer’de %10 indirim
Vicks ürünlerinde %10 indirim

Ne tuzlaması kız turşumu bu? salamuramı yapçazz

bi yerde okumuştum çok tehlikeli filan diyordu bazıları yapıyormuş çocuk yanar ya allah muhafaza...

beni tuzlamışlarda öyle komşum sordu tuzlayacakmısın diye dediklerine göre tuzlu suyla yıkıyorlarmış bebek ilerde kokmasın diye :44:

Bebeğim yerine beni tuzlasalar daha makbule geçer Canom. Şu kaşıntılarımdan tamamen arınmış olurum

ben babasını tuzlucamm..çokk terlıoo ve hmn ergen erkek kokusuuu gibii yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…