Evet tam olarak böyle oluyor bendede çok sık değil ama olunca korkuyorum, bazen otururkende oluyor çok uzun süre oturduysam :)
Önceden bebiş toplandığında tek bir yer sivrilirdi. Şimdi iki yer sivriliyor. Bi taraf daha büyük, bi taraf daha küçük yuvarlak. Tahminimce büyük olan yer gövdesi sırtı hatta, küçük yuvarlak yer başı.
canım bende senin gibi tiroid hastasıyım ve son doktora gittiğimde kalbimin fazla attığını kardiyologa gitmemi söledi çarpıntım vardı benimde gittim holter cihazı takıldı 1 gün boyunca alet kaydetti kalp ritmimi sonra bide kolestrollere falan bakıldı kolestrolum yüksek çıktı. aleti doktor incelicekmiş 1 haftada çıkıor sonuç ona göre bakıcaz seninde bilgin olsun istedim. burda kızlara cihazla durduğumu moralimin bozuk olduğunu söledim ama sadece 2 kişi cvp yazdı sormadılar bile 1 gün sonra ne oldu die kırgınımda aslında
Canım facede prima dünyasına girip forum dolduruyorsun. 1 Hafta sonra arıyorlar.
Prima Dünyası | Facebook
doğar doğmaz mı yapıosunnn
Şekerim üzme kendini, ben şahsım adına ara sıra cevbap atabiliyorum çünkü iş yerinde olduğumdan ya telefon çalıyor ya da başka bir meşguliyetim oluyor. Çoğu günler okuyamıyorum bile yazdıklarınızı. En son ne yazılmış bakıp çıkıyorum. herkesin iyi kötü yoğunlukları oluyor gözden kaçmıştır eminim ki. Kendine çok dikkat et, canını da sıkma. Bugünlere kadar geldik, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız. Buraya gelen büyük bir çoğunluğun sıkıntıları var. Ben de protrombin mutasyonu var mesela. kan sulandırı iğneler oluyorum ve bu yüzden sezaryanla doğum yapmak zorundayım. Hatta epidural şansım bile yok. Yani doğum olayı beni bazen korkutuyor. Kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum. Sen de iyi şeyler düşün, iyi şeyler olsun. Tekrar çok geçmiş olsun canım ayrıca
kız tuza basmıyon bebeyiihafif tuzlu suyla koltuk altını ayaklarını eklem yerlerini söyle bi suyu döküyosun o kadarcık
Ya bende iğne kullanıyorum sezeryan olucam neden epidural şansımız yokmuş ?
kız tuza basmıyon bebeyiihafif tuzlu suyla koltuk altını ayaklarını eklem yerlerini söyle bi suyu döküyosun o kadarcık
kalp ritmimi 24 saat boyunca takip etmeleri için bi sürü kablo bağladılar oda bi cihaza bağlı 1 gün boyunca onunla kaldım çarpıntı hissettiğimde not aldım saatini öle işte doktor incelicek bakalım bende korktum ya bu durum normal doğum yapmama engel olursa die bakalım inşallah bişi çıkmaz dua edin
kalp ritmimi 24 saat boyunca takip etmeleri için bi sürü kablo bağladılar oda bi cihaza bağlı 1 gün boyunca onunla kaldım çarpıntı hissettiğimde not aldım saatini öle işte doktor incelicek bakalım bende korktum ya bu durum normal doğum yapmama engel olursa die bakalım inşallah bişi çıkmaz dua edin
canım bende senin gibi tiroid hastasıyım ve son doktora gittiğimde kalbimin fazla attığını kardiyologa gitmemi söledi çarpıntım vardı benimde gittim holter cihazı takıldı 1 gün boyunca alet kaydetti kalp ritmimi sonra bide kolestrollere falan bakıldı kolestrolum yüksek çıktı. aleti doktor incelicekmiş 1 haftada çıkıor sonuç ona göre bakıcaz seninde bilgin olsun istedim. burda kızlara cihazla durduğumu moralimin bozuk olduğunu söledim ama sadece 2 kişi cvp yazdı sormadılar bile 1 gün sonra ne oldu die kırgınımda aslında
aman dikkat et sinirlenme yorulma üzülme sakın bunlarda ritmini etkileyebilir şuanda dogumu düşünme normal yapamazsan sezeryan olursun bebişinin ve senin sağlıgın herşeyden daha önemlii tekrar geçmiş olsun kuzum bazen sayfaları atlıyorum görmemişim yazdıgını
Ahh canım yaa kıyamam sana zayacım kırılma. ben o sayfaları okuyana kadar ne çektim biliyo musun :) öyle hızlı ilerliyordu ki o an o sohbet ilk kez öyle oldu sanki. gördüm ben yazdığını ama ilerleyen safyalarda bahsetmişsindir diye geçmişi deşmek istemedim açıkçası. ayrıca çarpıntının tiroidden kaynaklandığını da biliyordum. çünkü ben de kalp hastasıyım, ölücem diye korkarak önce kardiyolojiye gitmiştim :) ama kalbim turp gibi çıkıp, hormonlar sapıtık çıkınca anladık tiroid sıkıntısı olduğunu. sen, şeyma, sensen80'in tiroid durumunu biliyorum canım o yüzden aklımdaydın. hormonal olduğunu da tahmin ediyorum, ilaç kullanıyorsan sıkıntı yapma kendine canım doğumdan sonra rahatlıycaz inşallah.
canım seni tedirgin etmek istemem. clexan kullanıyorum ben onun prospektüsünde okudum. bu iğneyi kullananlar epidural olamaz diye. sonra doktora sordum. Ben muhtemelen doğum1-2 gün önceye kadar iğneyi olmaya devam edicem. Epiduralle omuriliğe iğne soktuklarında Allah korusun orada bir kanama olursa beyne kadar gidermiş. Ama ben de protrombin mutasyonu homozigot olarak var. Benimki pek hafif bir trombofili değil yani. Şimdiye kadar hiç bir belirti göstermemesi enteresanmış doktorun dediğine göre. Belki seninki hafif bir trombofilidir, senin kan sulandırıcıları daha önceden keserler problem olmaz ve epidural olabilirsin. Normal doğum olamayaşının sebebi de şuymuş: normal doğumun ne zaman başlayacağını kestiremediklerinden iğneyi olduktan 2 saat sonra doğum başlarsa kanı durduramayabilirlermiş. Hep kötü kötü ihtimaller yazdım özür dilerim şimdiden ama bilmekte fayda var diye düşündüm.
12 haftamııı ???? ayyy sende 88 yazıyo canooommmsabah eşim giyinirken uyandım aman allahım kasıgıma bir agrı girdi ama nasıl varya adet agrısı gibii eşimin yüzüne bakıyorum adam bana bakıyo kitlendimm
derin nefes alıp nefesimi tutunca adam ne oldugunu çözmeye çalışıyonolduu iyimisin diye dedim sancı girdi alışş valla 12 hafta kaldı doguma ilerde daha fenası olacak bunlar iyi günlerin çıglıklarla uyanıcam hastaneye gitmemiz gerekecek nelerrrr nelerr kalkarım ben diyoo
anacım ben adam rahatszı olmasın diye gecenin yarısında pastaneye tek gittim inşallah sancım gelince adamın uykusu bozulmasın diye tek başına hastaneye gitmeye kalkmamannecimmmmmm 12 hafta kalmışşşşşşşşşşşş 3 gün sonra 29. haftaya giriyoruz 11 hafta kalıyooo bekle beni bebişimmm annen geliyoooooooooo:92:
canım seni tedirgin etmek istemem. clexan kullanıyorum ben onun prospektüsünde okudum. bu iğneyi kullananlar epidural olamaz diye. sonra doktora sordum. Ben muhtemelen doğum1-2 gün önceye kadar iğneyi olmaya devam edicem. Epiduralle omuriliğe iğne soktuklarında Allah korusun orada bir kanama olursa beyne kadar gidermiş. Ama ben de protrombin mutasyonu homozigot olarak var. Benimki pek hafif bir trombofili değil yani. Şimdiye kadar hiç bir belirti göstermemesi enteresanmış doktorun dediğine göre. Belki seninki hafif bir trombofilidir, senin kan sulandırıcıları daha önceden keserler problem olmaz ve epidural olabilirsin. Normal doğum olamayaşının sebebi de şuymuş: normal doğumun ne zaman başlayacağını kestiremediklerinden iğneyi olduktan 2 saat sonra doğum başlarsa kanı durduramayabilirlermiş. Hep kötü kötü ihtimaller yazdım özür dilerim şimdiden ama bilmekte fayda var diye düşündüm.
canımmmm sen yazmıştın zaten sana alınmıorum teşekkür ediorum şimdi yine yazmışsın saol canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?