2011 Ekim Anneleri

Evet tam olarak böyle oluyor bendede çok sık değil ama olunca korkuyorum, bazen otururkende oluyor çok uzun süre oturduysam :)

kız tuza basmıyon bebeyii hafif tuzlu suyla koltuk altını ayaklarını eklem yerlerini söyle bi suyu döküyosun o kadarcık[/QUOTE]

doğar doğmaz mı yapıosunnn

Bende bazen oluyor ama çok nadir. çok yürüdğümde poposunu ya da kafasını dikiyor sanki bir yöne yığılıyor :) uzanıp dinlenince kısa sürede geçiyor.[/QUOTE]

Benimde oluyor. Doktora sordum bunu, hatta buraya da yazmıştım. Doktor "O bebek değil, rahmin kasılıyor. Sancılı ise hareket etmeyi bırak demişti. Sancılı değilse korkma devam et demişti. "

Eki Görüntüle 227752

yalugg dogumgunun kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaaa

Aaa yalugun doğum günümüüüü. Mutlu yıllar yalug. Bebişinle ve kocişinle mutlu, sağlıklı, huzurlu nice yıllaraaa.

Sen bizden epey büyüksün ya ondan mı sen anlıyosun da biz anlamıyoz acabaa

Aaaa zayacım geçmiş olsun canım. İnan yeni okuyorum. Arada sayfalar kayıyor okuyamıyoruz. Hele çoğumuz çalıştığımız için bazen sayfaları atlaya atlaya okuyoz. Kusura bakma canım.
Bu çiçekler benden bu da oğluşumdaaaan

mesela benimde terim iğrenç kokmaz sadece ıslanır kokmuyo yanii ben anneme yaptırıcam allahın izniyle

saol canım doğru sölüosun herkesin bişeyi var Allah daha büyük dert vermesin sağ salim onları kucağımıza alalımda herşeye katlanırız. saol mesajın için alınmıorum artık

kız tuza basmıyon bebeyii hafif tuzlu suyla koltuk altını ayaklarını eklem yerlerini söyle bi suyu döküyosun o kadarcık

doğar doğmaz mı yapıosunnn[/QUOTE]

geçen gittiğim seminerde ,bebek doğardoğmaz derisinin üstinde varolan sıvı madde onun için çok gerekliymiş.o yüzden hastaneye yazılı bir dilekçe verip bebeğin şampuanla değil sadece su ile yıkanmasını isteyin demişti..

Ya bende iğne kullanıyorum sezeryan olucam neden epidural şansımız yokmuş ?

canım seni tedirgin etmek istemem. clexan kullanıyorum ben onun prospektüsünde okudum. bu iğneyi kullananlar epidural olamaz diye. sonra doktora sordum. Ben muhtemelen doğum1-2 gün önceye kadar iğneyi olmaya devam edicem. Epiduralle omuriliğe iğne soktuklarında Allah korusun orada bir kanama olursa beyne kadar gidermiş. Ama ben de protrombin mutasyonu homozigot olarak var. Benimki pek hafif bir trombofili değil yani. Şimdiye kadar hiç bir belirti göstermemesi enteresanmış doktorun dediğine göre. Belki seninki hafif bir trombofilidir, senin kan sulandırıcıları daha önceden keserler problem olmaz ve epidural olabilirsin. Normal doğum olamayaşının sebebi de şuymuş: normal doğumun ne zaman başlayacağını kestiremediklerinden iğneyi olduktan 2 saat sonra doğum başlarsa kanı durduramayabilirlermiş. Hep kötü kötü ihtimaller yazdım özür dilerim şimdiden ama bilmekte fayda var diye düşündüm.

kız tuza basmıyon bebeyii hafif tuzlu suyla koltuk altını ayaklarını eklem yerlerini söyle bi suyu döküyosun o kadarcık

Hımm baştan desene deli kız, ama yinede yapmam ben teni daha incecik çok hassas olcak kıyamamm :)

Zaya geçmiş olsun canım bazen benim yorumlarımda karışıyor cevapsız kalıyor arada kaynıyor :) Kırılma arkadaşım inşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırsın :)[/QUOTE]

canımmmm sen yazmıştın zaten sana alınmıorum teşekkür ediorum şimdi yine yazmışsın saol canım arkadaşım

Canım kusura bakma atlanmıştır. Çok geçmiş olsun dualarımız seninle.

çok gecmiş olsun cnmm Rabbime emanet olun inşş

aman dikkat et sinirlenme yorulma üzülme sakın bunlarda ritmini etkileyebilir şuanda dogumu düşünme normal yapamazsan sezeryan olursun bebişinin ve senin sağlıgın herşeyden daha önemlii tekrar geçmiş olsun kuzum bazen sayfaları atlıyorum görmemişim yazdıgını

Ahh canım yaa kıyamam sana zayacım kırılma. ben o sayfaları okuyana kadar ne çektim biliyo musun :) öyle hızlı ilerliyordu ki o an o sohbet ilk kez öyle oldu sanki. gördüm ben yazdığını ama ilerleyen safyalarda bahsetmişsindir diye geçmişi deşmek istemedim açıkçası. ayrıca çarpıntının tiroidden kaynaklandığını da biliyordum. çünkü ben de kalp hastasıyım, ölücem diye korkarak önce kardiyolojiye gitmiştim :) ama kalbim turp gibi çıkıp, hormonlar sapıtık çıkınca anladık tiroid sıkıntısı olduğunu. sen, şeyma, sensen80'in tiroid durumunu biliyorum canım o yüzden aklımdaydın. hormonal olduğunu da tahmin ediyorum, ilaç kullanıyorsan sıkıntı yapma kendine canım doğumdan sonra rahatlıycaz inşallah.

aslında canım evde iş bile yapmıorum stresimde yok doğumuda düşünmüorum nedense pek rahatım ama neden oluor bilmiorum aman bişi çıkmasında bakalım. saol canım desteğin için

:119: TÜM DESTEK OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİORUM

ama canım doktorum dediki değerin normal aralıkta tiroid yapmaz bu çarpıntıyı dedi ama yine de dozajımı düşürdü önlem olarak. nabzım hep 100ün üstünde hiçte olmamıştı tansiyon normal ama. son 1 aydır var bu durum bakalım ne çıkcak aman bebeklerimize bişi olmasında biz çekeriz herşeyi

sabah eşim giyinirken uyandım aman allahım kasıgıma bir agrı girdi ama nasıl varya adet agrısı gibii eşimin yüzüne bakıyorum adam bana bakıyo kitlendimm
derin nefes alıp nefesimi tutunca adam ne oldugunu çözmeye çalışıyo nolduu iyimisin diye dedim sancı girdi alışş valla 12 hafta kaldı doguma ilerde daha fenası olacak bunlar iyi günlerin çıglıklarla uyanıcam hastaneye gitmemiz gerekecek nelerrrr nelerr kalkarım ben diyoo
anacım ben adam rahatszı olmasın diye gecenin yarısında pastaneye tek gittim inşallah sancım gelince adamın uykusu bozulmasın diye tek başına hastaneye gitmeye kalkmam annecimmmmmm 12 hafta kalmışşşşşşşşşşşş 3 gün sonra 29. haftaya giriyoruz 11 hafta kalıyooobekle beni bebişimmm annen geliyoooooooooo:92:

Hepinize geçmiş olsun, Allah sizi ve bebeklerinizi korusun arkadaşlar. Çok riskli bu kanamayı durduramama durumu, bir sıkıntıyla karşılaşmaz ve anneler bebekleriyle güle oynaya hastaneden çıkarlar inşallah.

12 haftamııı ???? ayyy sende 88 yazıyo canooommmyaa ben çok korkuyorum 9. aya kadar her şukadar kaldı diyende böylemi olcam beenn:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

Son düzenleme:

Yok canım özür dilicek bir şey değil bu,öğrendiğim iyi oldu.. Normal doğumun kanamadn dolayı riskli olduğunu ve sezeryan olucağını söylemişti doktorum ama epiduralden haberim yoktu yani çeşidi hakkında konuşmamıştık. Söylediğin iyi oldu bende nasip olursa doğuma 3 4 gün kala kesicem iğneyi...

canımmmm sen yazmıştın zaten sana alınmıorum teşekkür ediorum şimdi yine yazmışsın saol canım arkadaşım

Bak görüyomusun onu bile unutmuşum :)

mariecuriecanım kötü düşünme şimdiden allah yardımcımız olsun hepimiz sağlıklı şekilde alıcaz tontişlerimizi kucaklarımızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…