2011 Ekim Anneleri

kızlar selamlar dün kontrolüm vardı oğlum 804 g olmuş, ben de 52 ile hamile kaldım 61 kiloyum dr naptın böyle dedi ay acaip kötü oldum ki beni gören herkes hiç kilo almamışsın diyor bu ne ya ama dikkat edicem hamurişi malesef tatilde fazla kaçırdım galiba... siz de durumlar nasııl?

haftaya kntrlüm var denizim isterse yaptırırım umarım ilaç sayısını arttırır bide kan iğnesi falan varmış ondan vermese bari

ahh kuzum yaa iğne zor olur her gün çok acıtır ama verirse mecburen kullan. gerçi sınıra yakın, hani 3-5 falan olsaydı kesin iğne verirdi ama sınıra yakınsın o yüzden vermeyebilir. diyet verir, şunları yiyceksin diye. kızım sen de sıfır beden hamile kaldın yaa off ne yaptın sen öyle :) kendine bak azcık kilo al, löp löp ye :) :)

Miryem'in kronik kansızlığı vardı, ona bir sor bakalım neler yapıyor, ne önlemler alıyor. bir süredir burda yok, özelden mesaj at da görsün sana yardımcı olur canım geçmiş olsun. canını da çok sıkma, sınırdasın unutma.

Kızlar bu diyabet diyeti nedeniyle kan şekerim çok düşüyor sanırım ben acayip halsiz hissediyorum kendimi ve canım aşırı tatlı şeyler çekiyor, bebeğe bir şey olur diye yiyemiyorum da. P.tesi gelse de doktora gitsem sorsam. Babam da kafamı karıştırdı kadın doğum uzmanı diyabetten ne anlar diye off çok zormuş Allah hastalara şifa versin neyse ki benim geçici sürekli insülin kullananlar napsın.

Bu arada Flemenkçe ne kadar da Almanca ya benziyormuş yalnız 9 aylık son ay muhabbetini anlamıyorum. O listeye göre 7.ay bile bitiyor ama benim sevindiimm

cumartesi gecesi sürpriz bir randevuyla kızımla görüştüm ben de. o da 804 gr :)
tatilde ipin ucu kaçıyor ama şimdi toparlarsın umarım. kilo kontrolü önemli. gün içinde bahsettim, son 4 ayda 17 kg almış arkadaşım. aman diyim dikkat edelim hanımlar.

Diyabetikler için diyet reçeller, ballar var onlardan yiyebiliyorsan alsan mı zehracım? Nefsini köreltir. Doktorun yeme dediyse yeme. Neyse ki az kalmış kontrolünüze.

Bizde şeker hastalığı var. Baba tarafımda. kız kardeşim 4 yaşından beri şeker hastası. günde 4 kez iğne vuruluyor. çok zor.

benmde 9 kil oolduuu ve her hafta yarım kilo 1 kilo arası almaya basladımm nasıl olcak böyle bilmiyorum.abur cubur da yedigim yok.aksamları özellikle sebze yemegi yiyorum meyve falan .günde bi ekstra küçük bir dondurma yiyorum o kadar da olsun yanii

aa deniz hosgelldin bu aradaa tatil sonrası ankara beter dimi sıcaklar falan ..:S

:90:
yaptım ama olmuş mu bakalım saol açıklaman için :)

canım benim değerimde öyle çıktı doktorum günde 2 tane al dedi kan hapından ,
ok o zaman banada öyle der :))
yok be denizim ne 0 bedeni 36-38 arası bişeydim 58 kiloydum azda değildim yani şimdide iyi yiyorum kızıma yarıyo herhalde :))

elif maaşalllah çok şirinsiniz.
bende resim eklicektim banyodan sonra çektim ama beceriksizliğim tuttu pc ye ekleyemedim.akşam müsait olursam eklerim inş.

sağol cnm
ekle ekle bekliyoruz biz :))

kilo alışlarımız hızlanacak artık müjdecim çok normal ama sen abartmıyosun sanki. hemen hemen o civarda aldık kiloları. gerçi bana doktorum ilk görüşmemizde her aya bir kilo alacaksın ve ilk üç ay hiç almayacaksınnnn demişti ama ben ilk beşini hemencik alıverdim şimdi de 7'ye tamamladım :)

hoşbulduk :) yok yok ankaraya sıcak demem ben. antalya buhar kazanı gibi. çok çok fena. buranın gözünü seveyim ben. işyerinde rahatım klima çalışıyor sürekli, akşam da duşla vs idare ediyorum şükür sıkıntım yok henüz :) 16 eylülde doğum iznine ayrılıcam o zamana kadar da serinlemiş olur herhalde hava.

Ohh hele şükür ya, netim gitti gene ttnet'i aradım adamlar demezmi modem arızalı daha geçen hafta yapıldı değişti dedim. Bilerek düşürüyorsunuz çekim gücünü müşteri hiz. para kazansın diye dedim. Soyguncular dedim dedimde dedim :84: yeter ama yani. Kıza diyorum ki bakım yapıldı ki yapılmadı bakım bu gün, kız diyor kie vet ışıklar yanıyor görünüyor e hani 5 dakika önce yanmıyodu bozuktu modem, tamirci filanda çağırmadım bir hayli bağırıp çığırdım anlayacağınız... E haliylee bu saatte ancak verdiler neti uyuzlar...

Bir sürüde kaynatmışsınız, akşama bakarım uyumassam nerdeyse bayılcam uykusuzluktan gözlerim yanıyor.. Arabam yok bugün eşimin eğitimi var bugün ve yarın o yok filan dedi ama ben illaki al dedim sıcak hava uğraşma, çünkü iki hafta sonra 28 dolucak ve beni işe götürmesi gerekicek, beraber gidip gelicez.. ramazanda nasıl çekiceksek yolu, o oruçlu, ben hamile trafik tıkış fıkış pufff inş kavga etmeyiz :))))) trafikte sıkışmaya başladı herkes döndü sanırım tatilden ramazan dolayısıyla...

Bu sıcaklardan erken doğurmassak iyidir bazen çok tırsıyorum sular seller akıyor her yerimden ve nefes alamıyorum kuzumda içerde bunalıyomudur ki diye düşünüyorum ben perişan olunca oda etkileniyodur demi

sağlık ocağına gittim geldim şimdi bu aralar çarpıntım oluyodu kan tahlili yaptırmıştım aldım sonucunu hemoglobinim 10.2 ye düşmüş 10.5 tan sonra anemi oluyomuş ((

merhaba,

bende de kansızlık çıkmıştı, HGB yazan bölüme mi bakmamız gerekiyo, bu hemoglobimin değer mi?

1 haziranda 10.9 , 1 temmuzda ki testte de 11.9 çıkmıştı.

Ben de 59 ile hamile kaldım 1-2 kilo verdim aşerme döneminde şimdiyse 67 yim. Yani 8 kilo almışım maşallah bana. Bu diyetle veririm ama herhalde Ya da belki alacağım kiloları almam.

Benden başka yok mu kocaa forumda şekeri yüksek çıkan? Kendimi yalnız hissediyorum

merhaba,

bende de kansızlık çıkmıştı, HGB yazan bölüme mi bakmamız gerekiyo, bu hemoglobimin değer mi?

1 haziranda 10.9 , 1 temmuzda ki testte de 11.9 çıkmıştı.

Hamilelikte kansızlık normal canım değeri hatırlamıyorum ama bendede çıktı. İlacı gün aşırı değil her gün almaya başladım. Yememe biraz daha dikkat ettim (et ağırlıklı) şimdi daha iyi hissediyorum.

vardı cnm kızlar diyet yapıyodu ayça vardı bi kaç kişi daha vardı adını hatırlayamadığım umarım alınmazlar hatırlayamadım diye ayça hatta diyet listesini baştan sona yazmıştı burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…