haftaya kntrlüm var denizim isterse yaptırırım umarım ilaç sayısını arttırır bide kan iğnesi falan varmış ondan vermese bari
kızlar selamlar dün kontrolüm vardı oğlum 804 g olmuş, ben de 52 ile hamile kaldım 61 kiloyum dr naptın böyle dedi ay acaip kötü oldum ki beni gören herkes hiç kilo almamışsın diyor bu ne ya ama dikkat edicem hamurişi malesef tatilde fazla kaçırdım galiba... siz de durumlar nasııl?
Kızlar bu diyabet diyeti nedeniyle kan şekerim çok düşüyor sanırım ben acayip halsiz hissediyorum kendimi ve canım aşırı tatlı şeyler çekiyor, bebeğe bir şey olur diye yiyemiyorum da. P.tesi gelse de doktora gitsem sorsam. Babam da kafamı karıştırdı kadın doğum uzmanı diyabetten ne anlar diye off çok zormuş Allah hastalara şifa versin neyse ki benim geçici sürekli insülin kullananlar napsın.
kızlar selamlar dün kontrolüm vardı oğlum 804 g olmuş, ben de 52 ile hamile kaldım 61 kiloyum dr naptın böyle dedi ay acaip kötü oldum ki beni gören herkes hiç kilo almamışsın diyor bu ne ya ama dikkat edicem hamurişi malesef tatilde fazla kaçırdım galiba... siz de durumlar nasııl?
28+5 le karşınızdayız
:90:takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
ok o zaman banada öyle der :))canım benim değerimde öyle çıktı doktorum günde 2 tane al dedi kan hapından ,
yok be denizim ne 0 bedeni 36-38 arası bişeydim 58 kiloydum azda değildim yani şimdide iyi yiyorum kızıma yarıyo herhalde :))ahh kuzum yaa iğne zor olur her gün çok acıtır ama verirse mecburen kullan. gerçi sınıra yakın, hani 3-5 falan olsaydı kesin iğne verirdi ama sınıra yakınsın o yüzden vermeyebilir. diyet verir, şunları yiyceksin diye. kızım sen de sıfır beden hamile kaldın yaa off ne yaptın sen öyle :) kendine bak azcık kilo al, löp löp ye :) :)
Miryem'in kronik kansızlığı vardı, ona bir sor bakalım neler yapıyor, ne önlemler alıyor. bir süredir burda yok, özelden mesaj at da görsün sana yardımcı olur canım geçmiş olsun. canını da çok sıkma, sınırdasın unutma.
elif maaşalllah çok şirinsiniz.
bende resim eklicektim banyodan sonra çektim ama beceriksizliğim tuttupc ye ekleyemedim.akşam müsait olursam eklerim inş.
rica ederim.ama görünmüyoki:90:
yaptım ama olmuş mu bakalım saol açıklaman için :)
benmde 9 kil oolduuuve her hafta yarım kilo 1 kilo arası almaya basladımm nasıl olcak böyle bilmiyorum.abur cubur da yedigim yok.aksamları özellikle sebze yemegi yiyorum meyve falan .günde bi ekstra küçük bir dondurma yiyorum o kadar da olsun yanii
aa deniz hosgelldin bu aradaa tatil sonrası ankara beter dimi sıcaklar falan ..:S
elif maaşalllah çok şirinsiniz.
bende resim eklicektim banyodan sonra çektim ama beceriksizliğim tuttupc ye ekleyemedim.akşam müsait olursam eklerim inş.
ben de eklicektim ama sitede problem var herhalde eklenmiyor ppoff. akşam evden denerim bir daha.
sağlık ocağına gittim geldim şimdi bu aralar çarpıntım oluyodu kan tahlili yaptırmıştım aldım sonucunu hemoglobinim 10.2 ye düşmüş 10.5 tan sonra anemi oluyomuş((
merhaba,
bende de kansızlık çıkmıştı, HGB yazan bölüme mi bakmamız gerekiyo, bu hemoglobimin değer mi?
1 haziranda 10.9 , 1 temmuzda ki testte de 11.9 çıkmıştı.
merhaba,
bende de kansızlık çıkmıştı, HGB yazan bölüme mi bakmamız gerekiyo, bu hemoglobimin değer mi?
1 haziranda 10.9 , 1 temmuzda ki testte de 11.9 çıkmıştı.
Ben de 59 ile hamile kaldım 1-2 kilo verdim aşerme döneminde şimdiyse 67 yim. Yani 8 kilo almışım maşallah bana. Bu diyetle veririm ama herhaldeYa da belki alacağım kiloları almam.
Benden başka yok mu kocaa forumda şekeri yüksek çıkan? Kendimi yalnız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?